Binnenland

Meer onthullingen over banden tussen regering en World Economic Forum op komst? ‘We graven en vragen door!’

Help mee door deze info met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het staat nu zwart op wit: Nederlandse bewindslieden onderhouden nauwe banden met het World Economic Forum en spelen een belangrijke rol bij het vormgeven van de Great Reset. De media geven er geen ruchtbaarheid aan. Politici bagatelliseren het belang van de opgediepte stukken.

ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers schrijft op social media dat het hele World Economic Forum hem niets zegt. “Heb er nog nooit iets mee te maken gehad en nog nooit iets van z’n invloed gemerkt. En nee, er zijn géén partijgenoten ‘lid’ van het WEF. Aan die zogenaamde WEF-papers van FVD is ook niets geheimzinnigs. Helemaal niets.”

Segers beweert dat ‘alles aan die WEF-papers info van het kabinet zélf is’ die je ‘gewoon zelf kunt googelen’. “WEF is een Zwitserse praatclub,” aldus Segers.

Great Reset Portal

Ondertussen blijft Forum voor Democratie doorspitten.

Kamerlid Pepijn van Houwelingen heeft nieuwe Kamervragen ingediend. Hij wil van de minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking onder meer weten wie de coördinerende rol van minister Kaag binnen het World Economic Forum na 16 september heeft overgenomen, de dag voordat ze opstapte als minister van Buitenlandse Zaken.

Van Houwelingen vraagt ook of zijn partij toegang kan krijgen tot de zogenoemde ‘Great Reset Portal’. “Indien dit niet het geval is, waarom niet? Kunnen we in dat geval de documenten in deze portal toegestuurd krijgen? Zo nee, waarom niet?”

Geblokkeerd

Het Kamerlid is ook benieuwd of het World Economic Forum het vrijgeven van bepaalde documenten heeft geblokkeerd. “Indien dit het geval is, waarom?”

In de stukken valt te lezen dat zowel Kaag als minister van Financiën Wopke Hoekstra een belangrijke rol speelt bij het vormgeven van de Great Reset. Van Houwelingen wil weten wat het kabinet hieronder verstaat en wanneer de Great Reset in de Tweede Kamer is besproken.

4.9 108 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
89 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marianna
Marianna
1 jaar geleden

als een partijleider, die deel uitmaakt van het kabinet, niets weet over het WEF, leeft hij blijkbaar al heel lang onder een steen.
dat is zeer verontrustend.

Johan
Johan
1 jaar geleden

Seegers liegt, hij weet van de aankoop van het schilderij en dan ook rechtstreeks contact met WEF , want zoon van Rothschild is Klaus swap

Vlinder
Vlinder
1 jaar geleden

Iedereen WEET het! Kom op zeg.Schandalig dat de politiek zijn burgers zo onderschat!! Wie zijn hier nou dom. Maar ze kunnen dit niet volhouden onmogelijk.

F.B.
F.B.
1 jaar geleden

Pepijn en FVD hoop dat jullie alles boven tafel krijgen, zal nog wel een hele klus worden met die lieg en draai kabinet.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

89
0
We lezen graag je reactie!x