Binnenland

Meer onthullingen over banden tussen regering en World Economic Forum op komst? ‘We graven en vragen door!’

Help door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het staat nu zwart op wit: Nederlandse bewindslieden onderhouden nauwe banden met het World Economic Forum en spelen een belangrijke rol bij het vormgeven van de Great Reset. De media geven er geen ruchtbaarheid aan. Politici bagatelliseren het belang van de opgediepte stukken.

ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers schrijft op social media dat het hele World Economic Forum hem niets zegt. “Heb er nog nooit iets mee te maken gehad en nog nooit iets van z’n invloed gemerkt. En nee, er zijn géén partijgenoten ‘lid’ van het WEF. Aan die zogenaamde WEF-papers van FVD is ook niets geheimzinnigs. Helemaal niets.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Segers beweert dat ‘alles aan die WEF-papers info van het kabinet zélf is’ die je ‘gewoon zelf kunt googelen’. “WEF is een Zwitserse praatclub,” aldus Segers.

Great Reset Portal

Ondertussen blijft Forum voor Democratie doorspitten.

Kamerlid Pepijn van Houwelingen heeft nieuwe Kamervragen ingediend. Hij wil van de minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking onder meer weten wie de coördinerende rol van minister Kaag binnen het World Economic Forum na 16 september heeft overgenomen, de dag voordat ze opstapte als minister van Buitenlandse Zaken.

Van Houwelingen vraagt ook of zijn partij toegang kan krijgen tot de zogenoemde ‘Great Reset Portal’. “Indien dit niet het geval is, waarom niet? Kunnen we in dat geval de documenten in deze portal toegestuurd krijgen? Zo nee, waarom niet?”

Geblokkeerd

Het Kamerlid is ook benieuwd of het World Economic Forum het vrijgeven van bepaalde documenten heeft geblokkeerd. “Indien dit het geval is, waarom?”

In de stukken valt te lezen dat zowel Kaag als minister van Financiën Wopke Hoekstra een belangrijke rol speelt bij het vormgeven van de Great Reset. Van Houwelingen wil weten wat het kabinet hieronder verstaat en wanneer de Great Reset in de Tweede Kamer is besproken.

4.9 108 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

90 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marianna
Marianna
2 jaren geleden

als een partijleider, die deel uitmaakt van het kabinet, niets weet over het WEF, leeft hij blijkbaar al heel lang onder een steen.
dat is zeer verontrustend.

Johan
Johan
2 jaren geleden

Seegers liegt, hij weet van de aankoop van het schilderij en dan ook rechtstreeks contact met WEF , want zoon van Rothschild is Klaus swap

Vlinder
Vlinder
2 jaren geleden

Iedereen WEET het! Kom op zeg.Schandalig dat de politiek zijn burgers zo onderschat!! Wie zijn hier nou dom. Maar ze kunnen dit niet volhouden onmogelijk.

F.B.
F.B.
2 jaren geleden

Pepijn en FVD hoop dat jullie alles boven tafel krijgen, zal nog wel een hele klus worden met die lieg en draai kabinet.

Back to top button
90
0
We lezen graag je reactie!x