Buitenland

Rechercheur ontmaskert omvangrijk pedonetwerk binnen de overheid. Dit gebeurt er enkele dagen later met hem

Help anderen door deze info met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een gepensioneerde rechercheur heeft een onthullend boek geschreven over een omvangrijk pedonetwerk bestaande uit hooggeplaatste overheidsfunctionarissen. Hij werd afgelopen week dood gevonden.

Volgens de familie van de man wordt zijn dood ten onrechte beschouwd als zelfmoord en zaten er mensen achter hem aan omdat hij op het punt stond meer pedofielen binnen overheidskringen te ontmaskeren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Mark Minnie, auteur van het controversiële boek ‘The Lost Boys of Bird Island’, deed gedurende zijn carrière een aantal schokkende ontdekkingen.

Tweede boek

Minnie en zijn goede vriend Chris Steyn, oud-agent en onderzoeksjournalist, ontmaskerden hooggeplaatste politici en zakenlieden die kinderen meenamen naar Bird Island, voor de kust van Zuid-Afrika, om ze te misbruiken en mogelijk zelfs te vermoorden.

Het boek gaat specifiek over de tijd van de apartheid in Zuid-Afrika. Volgens de auteurs waren onder meer defensieminister Magnus Malan en minister van Milieu John Wiley bij het pedonetwerk betrokken.

Vlak voor zijn dood verklaarde Minnie dat hij was benaderd door mensen die nog meer belastend bewijs zouden hebben. Dat wilde hij bewaren voor een tweede boek.

Dood gevonden

Hij stierf voordat hij het kon publiceren.

Het eerste boek kwam uit op 5 augustus en negen dagen later werd Minnie dood gevonden. Volgens de politie heeft hij zelfmoord gepleegd, maar zijn familie gelooft daar niets van.

In gevaar

Tersia Dodo, één van de familieleden, zei tegen journalisten dat Minnie enkele dagen voor zijn dood had gezegd dat hij vreesde voor zijn leven. “Hij zei steeds dat zijn leven in gevaar was,” zei ze tegen staatsomroep SABC.

Dodo zei dat Minnie in de gaten werd gehouden omdat hij informatie had die nog meer mensen zou ontmaskeren.

Bekijk ook onderstaand filmpje:

[The Free Thought Project]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
5 jaren geleden

Ik begrijp niet hoe ze het gedaan hebben maar het is ze gelukt om de mens zelfs niet meer te laten opstaan. Met dutroux bij ons gingen 1x 300.000 man de straat op, dat heeft niets uitgehaald, martin is al vrij en dutroux wilt ook vrijkomen.

Het puurste wat bestaat een kind wordt op onze planeet in pedo kringen opgeofferd.

Dat word ook maar erger, groter bekender, op een industriële schaal worden kinderen slachtoffer hiervan en niemand moved. Die MSM zullen dit nooit schijven, dit stopt niet want iedereen moorden ze uit die het onderzoeken. Justitie doet niets…. Jeeses de aantallen kinderen wereldwijd die dit ondergaan 🙁 🙁 🙁

Wij zijn gedoemd om ten onder te gaan wat voor wereld is dit?
Mijn hart is bij alle slachtoffers

weg met ons
weg met ons
5 jaren geleden

Met bewijzen ben je altijd nog afhankelijk van degene die zichzelf overheid of rechtelijke macht noemt. Waarheen met je bewijzen als de overheid en rechtelijke macht corrupt en degene is die elite en hooggeplaatste pedofielen rugdekking geeft of zelf pedofielen onder haar leden heeft? Dan is het toch duidelijk dat ook bewijzen en onderzoeken naar pedofielen geen kans krijgen.

Verder vind ik wel dat er een verschil is tussen dwang en/of misbruik maken van je (publieke) positie, bijv. als politicus, leraar, rechter, ambtenaar burgemeester of priester, deze hebben een (voorbeeld)functie die het zeker niet toelaat om en van daaruit je lusten bot te vieren op minderjarigen, helemaal als daar geweld, dwang of verkrachting bijkomt, met eventuel zelfs heel geesteszieke (moorddadige) rituelen uitvoeren of iets van die strekking. Dan moet de beerput open en hard worden opgetreden. Maar ja, wie straft een persoon met veel macht? En vaak weten de machtigen zoveel van elkaar dat ze elkaar liever niet aanvallen. En op zeker zal men in de top elkaar ook niet afvallen, laat staan elkaar aanvallen. Die bevuilen niet elkaars en zeker niet het eigen nest en er speelt natuurlijk ook mee dat men zijn positie verliest als ontoelaatbare zaken naar buiten komen en men daardoor aan lager wal geraakt. Of wat te denken van betrokkenheid van koningshuizen en/of chantages daaromtrent (bijv. pizzagate). Beter was geweest dat al deze hufters hun glibberige geilheid in de broek hadden gehouden, want ze zijn daarmee zelfs zo chantabel gemaakt (foto- en videomateriaal) dat daar de hele maatschappij, de economie of een heel land schade door ondervindt. En dat is nog maar een understatement.

Er is echter vreemd schemergebied, vroeger woonde ik vlakbij wat toen in de volksmond “de baan” heette. Dit was een belangrijke, maar redelijk onopvallende homoontmoetingsplaats in de stad, waar volwassenen mannen elkaar oppikten, heb daar ook wel bnr’s gezien.
Na decennia zag je een verloop van (getrouwde) oudere homo’s naar junkies of omgekeerd, die er kwamen om geld te verdienen. Later verdwenen deze ook, mede door methadon programma’s en viel ’t mij op dat er toen veel minderjarige jongens zich aanboden, soms met de schooltas nog achter op de bagagedrager. Deze jongens boden zich vrijwillig, natuurlijk ook voor geld, maar ook om seksuele ervaringen op te doen, aan bij (oudere) mannen. In die tijd was dat ook al verboden, maar iedereen kon het zien, ook de politie en niemand deed er iets aan. Zelf heb ik wel eens een scholier daar weggestuurd, maar nu denk ik vaak wel, ging mij dat wat aan?

En dan is er nog een gebied van minderjarigen, bijv. een jongen/meisje van 15 jaar wil met een volwassen vrouw/man naar bed, beide vinden elkaar leuk en aantrekkelijk en er is geen dwang in het spel, is dan de wet nodig om te vertellen dat zoiets niet mag of kan? Waar ligt de grens van het toelaatbate of ontoelaatbare en zijn ouders van een kind of het kind zelf niet degene(n) die daarover beslissen?

Louise
Louise
5 jaren geleden

Misschien lost het probleem vanzelf op, geen seks meer of we krijgen een nieuwe vaccinatie erbij……..
In Engeland is de horror Soa opgedoken , Granuloma Inguinale of Donavanosis…..
Is een soa waarbij de geslachtsdelen wegrotten en uitbarsten , ook overdraagbaar als je in contact met de aandoening komt…. bron: http://www.nieuwsblad.be
Geweldig hoor die mensheid ……
even goed doorschuiven het is maar een klein plaatje met vreselijke informatie …..

El trueporino
El trueporino
5 jaren geleden

De code is:
Je mag er over publiceren maar je mag geen namen noemen.

Iedereen die namen genoemd heeft is dood.
Door het willen publiceren van namen, heeft hij wel degelijk zelfmoord gepleegd.
Zijn dood bevestigt dat zijn boek de waarheid is, echter dit is niet voldoende. We hebben de namen nodig.
Op een of ander manier moet hij ervoor gezorgd, hebben.
De druk op wat er verborgen is word astrologisch gezien enorm verhoogt, laten we hopen dat hij zijn huiswerk goed gedaan heeft.

Back to top button
24
0
We lezen graag je reactie!x