Homepagina » Buitenland » Rechercheur ontmaskert omvangrijk pedonetwerk binnen de overheid. Dit gebeurt er enkele dagen later met hem
Rechercheur ontmaskert omvangrijk pedonetwerk binnen de overheid. Dit gebeurt er enkele dagen later met hem

Rechercheur ontmaskert omvangrijk pedonetwerk binnen de overheid. Dit gebeurt er enkele dagen later met hem

Een gepensioneerde rechercheur heeft een onthullend boek geschreven over een omvangrijk pedonetwerk bestaande uit hooggeplaatste overheidsfunctionarissen. Hij werd afgelopen week dood gevonden.

Volgens de familie van de man wordt zijn dood ten onrechte beschouwd als zelfmoord en zaten er mensen achter hem aan omdat hij op het punt stond meer pedofielen binnen overheidskringen te ontmaskeren.

Mark Minnie, auteur van het controversiële boek ‘The Lost Boys of Bird Island’, deed gedurende zijn carrière een aantal schokkende ontdekkingen.

Tweede boek

Minnie en zijn goede vriend Chris Steyn, oud-agent en onderzoeksjournalist, ontmaskerden hooggeplaatste politici en zakenlieden die kinderen meenamen naar Bird Island, voor de kust van Zuid-Afrika, om ze te misbruiken en mogelijk zelfs te vermoorden.

Het boek gaat specifiek over de tijd van de apartheid in Zuid-Afrika. Volgens de auteurs waren onder meer defensieminister Magnus Malan en minister van Milieu John Wiley bij het pedonetwerk betrokken.

Vlak voor zijn dood verklaarde Minnie dat hij was benaderd door mensen die nog meer belastend bewijs zouden hebben. Dat wilde hij bewaren voor een tweede boek.

Dood gevonden

Hij stierf voordat hij het kon publiceren.

Het eerste boek kwam uit op 5 augustus en negen dagen later werd Minnie dood gevonden. Volgens de politie heeft hij zelfmoord gepleegd, maar zijn familie gelooft daar niets van.

In gevaar

Tersia Dodo, één van de familieleden, zei tegen journalisten dat Minnie enkele dagen voor zijn dood had gezegd dat hij vreesde voor zijn leven. “Hij zei steeds dat zijn leven in gevaar was,” zei ze tegen staatsomroep SABC.

Dodo zei dat Minnie in de gaten werd gehouden omdat hij informatie had die nog meer mensen zou ontmaskeren.

Bekijk ook onderstaand filmpje:

[The Free Thought Project]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • weg met ons schreef:

  Met bewijzen ben je altijd nog afhankelijk van degene die zichzelf overheid of rechtelijke macht noemt. Waarheen met je bewijzen als de overheid en rechtelijke macht corrupt en degene is die elite en hooggeplaatste pedofielen rugdekking geeft of zelf pedofielen onder haar leden heeft? Dan is het toch duidelijk dat ook bewijzen en onderzoeken naar pedofielen geen kans krijgen.

  Verder vind ik wel dat er een verschil is tussen dwang en/of misbruik maken van je (publieke) positie, bijv. als politicus, leraar, rechter, ambtenaar burgemeester of priester, deze hebben een (voorbeeld)functie die het zeker niet toelaat om en van daaruit je lusten bot te vieren op minderjarigen, helemaal als daar geweld, dwang of verkrachting bijkomt, met eventuel zelfs heel geesteszieke (moorddadige) rituelen uitvoeren of iets van die strekking. Dan moet de beerput open en hard worden opgetreden. Maar ja, wie straft een persoon met veel macht? En vaak weten de machtigen zoveel van elkaar dat ze elkaar liever niet aanvallen. En op zeker zal men in de top elkaar ook niet afvallen, laat staan elkaar aanvallen. Die bevuilen niet elkaars en zeker niet het eigen nest en er speelt natuurlijk ook mee dat men zijn positie verliest als ontoelaatbare zaken naar buiten komen en men daardoor aan lager wal geraakt. Of wat te denken van betrokkenheid van koningshuizen en/of chantages daaromtrent (bijv. pizzagate). Beter was geweest dat al deze hufters hun glibberige geilheid in de broek hadden gehouden, want ze zijn daarmee zelfs zo chantabel gemaakt (foto- en videomateriaal) dat daar de hele maatschappij, de economie of een heel land schade door ondervindt. En dat is nog maar een understatement.

  Er is echter vreemd schemergebied, vroeger woonde ik vlakbij wat toen in de volksmond “de baan” heette. Dit was een belangrijke, maar redelijk onopvallende homoontmoetingsplaats in de stad, waar volwassenen mannen elkaar oppikten, heb daar ook wel bnr’s gezien.
  Na decennia zag je een verloop van (getrouwde) oudere homo’s naar junkies of omgekeerd, die er kwamen om geld te verdienen. Later verdwenen deze ook, mede door methadon programma’s en viel ‘t mij op dat er toen veel minderjarige jongens zich aanboden, soms met de schooltas nog achter op de bagagedrager. Deze jongens boden zich vrijwillig, natuurlijk ook voor geld, maar ook om seksuele ervaringen op te doen, aan bij (oudere) mannen. In die tijd was dat ook al verboden, maar iedereen kon het zien, ook de politie en niemand deed er iets aan. Zelf heb ik wel eens een scholier daar weggestuurd, maar nu denk ik vaak wel, ging mij dat wat aan?

  En dan is er nog een gebied van minderjarigen, bijv. een jongen/meisje van 15 jaar wil met een volwassen vrouw/man naar bed, beide vinden elkaar leuk en aantrekkelijk en er is geen dwang in het spel, is dan de wet nodig om te vertellen dat zoiets niet mag of kan? Waar ligt de grens van het toelaatbate of ontoelaatbare en zijn ouders van een kind of het kind zelf niet degene(n) die daarover beslissen?

  10 likes
  • weg met ons schreef:

   Overigens is dit thema weer een hot item, omdat men zegt de moordenaar van Nicky Verstappen te hebben gevonden. Maar is deze man echt een pedofiel en is deze man werkelijk wel een kindermoordenaar of kidnapper? Is het de NWO overheid hier niet te doen om het DNA van iedereen te kunnen bemachtigen? Het vinden van geschikte organen bijvoorbeeld wordt zo ook wat makkelijker gemaakt en kan de elite precies daar organen oogsten die het beste matchen!?

   En kan men zo ook makkelijker profielen van ziektes samenstellen die mensen onder de leden hebben.

   Ook kan men onschuldige burgers eenvoudiger slachtofferen of laten opdraaien voor zaken waar men belangrijke personen uit de schijnwerpers wil houden die iets hebben vreselijks hebben uitgespookt, net zoals men dat nu doet met éne Jos Brech.

   Wie vertrouwt op de overheid kan beter gelijk maar zijn hoofd op een hakbijl leggen, net zoals het zoete schaap deed die ooit beweerde een goede en betrouwbare vriend aan de slager te hebben.

   28 likes
   • weg met ons schreef:

    Ik denk dat de overheid met deze zaak probeert DNA van burgers te kunnen ‘losweken’, plus de bevrinde DNA test leverncier pakt zo ook weer miljarden euro’s. Tel uit je winst, 17 miljoen mensen maal gem. 100 euro of meer?

    Het is een vies en smerig corrupt spel omtrent deze zaak, Nicky Verstappen wordt hierbij gebruikt als een soort object. Bijna gelijk aan bijv. het misbruiken van Anne Frank voor geldelijk gewin. De wereld is verrotter dan men denkt te weten of wil geloven.

    Jos Brech is, als je het mij vraagt, allang dood en ligt ergens in een koelcel. Mocht hij wel echt bestaan en nog leven, dan voorzie ik dezelfde theateropvoering als bij Jasper Steringa, die moest opdraaien voor een moord begaan door moslims/buitenlanders.

    En zelfs bij Jasper Steringa vraag ik mij werkelijk af: heeft deze man echt ooit bestaan of heeft hij bestaan als acteur die over jaren zijn rol speelde om aan het eind zogenaamd als dader te kunnen fungeren? Klinkt als erg sciencefiction? Leven we daar dan al niet in en heeft de realiteit daarvoor plaatsgemaakt?

    16 likes
   • joepiedepoepie schreef:

    In 2014 heeft ITCCS (International Tribunal into Crimes of Church and State) arrestatiebevelen uitgevaardigd om mensen aan de top op te pakken en te berechten op basis van het gewoonterecht. (common law)

    Onder deze mensen die berecht zouden moeten worden zijn namen te lezen zoals Queen Elizabeth, (toenmalige Paus) Josef Ratzinger, (een toen nog levende) prins Bernard, e.v.a.

    https://geopolitics.co/2014/02/27/elizabeth-and-cameron-issued-warrants/

    TOT OP HEDEN IS HIER GEEN GEVOLG AAN GEGEVEN. DIT ZAL OOK NOOIT GEBEUREN. DE WERELD IS FU**ED UP.

    Politie en leger zijn er niet voor de burgers. Zij zijn er ENKEL EN ALLEEN OM HET SYSTEEM TE BLIJVEN HANDHAVEN.

    EUROPA van vandaag is WEIMAR 2.0. Sodom en Gomorra in het kwadraat.
    Corruptie, chantage, transgenders, homo’s, lesbo’s, pedo’s worden beloond. Europa wordt overspoeld met “cultuurparels” en als je er als blanke Nederlander iets van zegt, word je stante pede gestigmatiseerd met woorden als racist, fascist, ja zelfs de term neo-nazi wordt gebruikt om elke vorm van debat bij voorbaat de kop in te drukken.

    Dit spelletje werd eveneens gespeeld in Weimar 1.0 (1919 – 1933)
    Europa MOET communistisch worden. 77 jaar geleden was het bijna zover. in juni 1941 stonden miljoenen checka’s te trappelen (175 DIVISIES!!) om op 6 juli Europa binnen te vallen onder de naam operatie GROZA (Donderstorm)

    Door de verdragen van Jalta werd “slechts” de helft van Europa communistisch.
    10 jaar later startte het proces om Europa middels de politieke weg langzaam maar zeker om te turnen tot één grote doema.

    27 mensen DIE NIET WORDEN GEKOZEN hebben de volledige macht van Europa in handen. Zij dansen naar de pijpen van de bankiers en het globalistische groot-kapitaal. Hun opdracht is om Europa blankvrij te maken onder het mom van multiKULturalisatie.

    https://www.youtube.com/watch?v=RN0Z1sURWYQ

    En wat doen wij? Niets wij zitten met zijn allen gezapig als zombies op de bank. Zitten in een hamstermolen te rennen zonder ook maar een milimeter verder te komen.
    Totdat ons hetzelfde gaat gebeuren als op dit moment in Zuid-Afrika, waar alle blanke boeren worden onteigend.
    https://www.newsweek.com/white-farmer-killed-every-five-days-south-africa-authorities-do-nothing-851470

    of cultuurparels kunnen hier hun gang gaan.
    Sommige plaatsen in Europa, OOK IN NEDERLAND zijn al NO GO AREAS voor de hulpdiensten.
    https://www.youtube.com/watch?v=v26rPIeZop8

    Ach ja. Binnen 10 jaar is het zover.

    11 likes
    • Willie schreef:

     23 augustus om 12:08
     Over Jos en Demmink.

     Jos Brech uit het Limburgse Simpelveld, die momenteel gezocht wordt voor de moord op de 11-jarige Nicky Verstappen, blijkt al in 1985 bekend te hebben ontucht met kinderen te hebben gepleegd. Na het opmaken van een proces verbaal werd hij weer op vrije voeten gesteld. Saillant detail is dat indertijd Joris Demmink, waarover al jaren geruchten gaan dat hij ontucht zou plegen met minderjarigen, destijds (plaatsvervangend) directeur Politie en Rechtspleging was…..

     5 likes
   • Coby Verweij schreef:

    Als je goed nadenkt ga je niet akkoord met wat de overheid zou willen want als ze je willen opruimen hebben ze er dus zo de middelen voor.Nee,dank u.Er gebeuren te veel vreemde dingen.

    0 likes
  • Marduk's Revenge schreef:

   je schreef:

   “Maar ja, wie straft een persoon met veel macht? En vaak weten de machtigen zoveel van elkaar dat ze elkaar liever niet aanvallen. En op zeker zal men in de top elkaar ook niet afvallen, laat staan elkaar aanvallen. Die bevuilen niet elkaars en zeker niet het eigen nest en er speelt natuurlijk ook mee dat men zijn positie verliest als ontoelaatbare zaken naar buiten komen en men daardoor aan lager wal geraakt.”

   Zoals jij het verwoord kan niemand het.
   Heb spijt dat ik u niet heb leren kennen.
   Met Gladiator had ik direct een band.
   Heb Gladiator opnieuw uitgenodigd om ivm met die macht van onze landverraders mijn verhaal te doen. Ik kan niet zoals Gladiator open mijn verhaal of miserie delen.
   Dat ga ik spoedig persoonlijk aan zelf Gladiator doen.
   Dat spinnenweb aan macht vernietigd de gewone mens kan er van meespreken want ze gaan door tot je volledig kapot gemaakt bent.
   Ik heb de handicap dat ik extreem gevoellig ben, eerlijk en rechtvaardig.
   Heeft me niets anders dan miserie gebracht en in deze wereld ben je niets met die eigenschappen.
   Merk dat artikels me innerlijk verwoesten nu, alsof je met glas in mijn keel en hart snijdt.
   Het is eender wat over overheden of die elite leest hoort of ziet ; fraude, diefstal, leugens ze kunnen het blijven doen zelfs pedofilie… Ik begin te kraken onder al dit onrecht,

   Ik ben te wakker geworden en door fake elite goed verwoest nu. Ze hebben allerhande trukken om je kapot te maken, ik ondervind dat nu zelf.
   Persoonlijk kan ik niet meer vechten ik wil eruit, ik wil vrij zijn, daarom ga ik aan Gladiator mijn verhaal doen….
   Uiteindelijk wil ik geen slaaf meer zijn of deel uitmaken van deze vreselijke satanische wereld;
   jij beschrijft het zo goed….
   Mijn ziel heeft pijn en conflicteert zo enorm met hoe wij leven….
   ik snak naar eeuwige rust, ik kan dit soort leven niet meer verdedigen of verdragen, enkel de elite + politiek leven als goden, wij zijn hun slaven waarvan een deel in pure leed leven voor het vermaak van die elite. En niets of niemand stopt hen…

   26 likes
   • weg met ons schreef:

    @Marduk’s Revenge

    Niet doen beste, neem afstand van alles en word een betrachter en niet iemand die gaat lijden onder wat hij ervaart. Rem jezelf af en tel tot tien, doe ademhalingsoefeningen, probeer zelfs afstand te nemen van jezelf, je lichaam en je geest conflicteren met elkaar en dat is niet goed. Stop met willen of moeten en breng rust in je geest en lijf.

    Je bent hoogsensitief, je bent een mens en waarschijnlijk een te goed mens die zichzelf daarmee geeyeld aandoet. Stop daarmee en accepteer dat de wereld zo is en niemand deze wereld kan veranderen, hooguit door mensen iets te vertellen of een spiegel voor te houden als aanvang van iets beters.

    Maar beste, stop met jezelf te pijnigen en accepteer hoe de wereld en de mens is.

    Ik accepteer en probeer rustig te blijven en mijn leven verder te loodsen tussen de idioterie van dit moment. Ik ga slechte mensen en bijbehorende energieën en omgevingen uit de weg en probeer te relativeren en constant balans te zoeken, anders red een mens het niet.

    Verder zullen we moeten accepteren wat het lot mij brengt.

    Ooit was ik een streber, iemand die graag wilde groeien, maar merkte ook dat zoiets vechten is tegen windmolens. Als het niet is en niet kan of mag van de ‘hogere’ of je lot, wat reeds voor je geboorte al is klaargelegd, dan houdt het op. Het betekent niet dat je moet opgeven, maar misschien een andere weg kan aftasten of probeert terug te keren naar een meer natuurlijke basis of begin

    Het lot zul je moeten accepteren, net als de dood, maar betekent nog niet dat we de hele dag daarover in de stress moeten schieten. Kop omhoog en als het tegen zit, gewoon wachten tot er weer betere tijden komen. Drijf dan mee op de golven van de waanzin en zie maar waar het schip strand.

    22 likes
    • Marduk's Revenge schreef:

     “Het lot zul je moeten accepteren, net als de dood”

     inderdaad dat noemen ze loslaten, wanneer kennis,gaven en al de rest niet ôp kunnen tegen deze gestoorde wereld moet je loslaten…

     Dat is vrijheid

     12 likes
   • Dries schreef:

    Elite kun je alleen pakken met burger commando’s die ze s’nachts van bed lichten verhoren en dan weer laten gaan. Als er voldoende bewijs is verzameld publiceren. Dit zal niet eerder stoppen voordat de burger zelf gaat in grijpen, mijn laatste hoop is dat pizzagate hier verandering in gaat brengen.

    0 likes
  • Paul Veenstra schreef:

   Vorig jaar gelezen dat bij hen die een zekere macht uitoefenen, zich in de hersenen een stof ontwikkeld, die maakt dat zij die macht verplicht MOETEN misbruiken

   2 likes
 • Marduk's Revenge schreef:

  Ik begrijp niet hoe ze het gedaan hebben maar het is ze gelukt om de mens zelfs niet meer te laten opstaan. Met dutroux bij ons gingen 1x 300.000 man de straat op, dat heeft niets uitgehaald, martin is al vrij en dutroux wilt ook vrijkomen.

  Het puurste wat bestaat een kind wordt op onze planeet in pedo kringen opgeofferd.

  Dat word ook maar erger, groter bekender, op een industriële schaal worden kinderen slachtoffer hiervan en niemand moved. Die MSM zullen dit nooit schijven, dit stopt niet want iedereen moorden ze uit die het onderzoeken. Justitie doet niets…. Jeeses de aantallen kinderen wereldwijd die dit ondergaan 🙁 🙁 🙁

  Wij zijn gedoemd om ten onder te gaan wat voor wereld is dit?
  Mijn hart is bij alle slachtoffers

  33 likes
 • Louise schreef:

  Marduk’s Revenge, vrijheid in je hoofd geeft vrijheid in je handelen…….
  Als je alleen maar naar negatieve berichten kijkt krijg je vanzelf zielenpijn , en pijn is een signaal dat je afgedreven bent van je zielenpad, de alles omvattende liefde die diep bij iedereen van binnen zit…..helaas maken mensen de verkeerde keuze, vervolgens worden ze ziek of het lot zorgt voor een ongeluk, en dan is het de bedoeling dat we weer op zoek gaan naar wie we ook weer waren/ zijn.Uit ervaring weet ik hoe moeilijk deze processen / tranceformatie’ s zijn… Ook ik ben herstellende van een zeer pijnlijke transformatie , ik heb me helemaal leeg gegeven aan energie om anderen te helpen( praktijk) ik heb zoveel vreselijke verhalen aangehoord waar ik het bestaan niet van wist…..dat ik na 20 jaar in een klap onderuit ging, letterlijk , bijna 2 jaar ziek plat gelegen en nu langzamerhand weer met vallen en opstaan vooruit, ik kan er boeken over schrijven, maar je moet de kracht in jezelf weer terug vinden, en dat is een zware klus en vooral eenzaam……want iedereen is druk met z’n eigen leven….. Tja ik ben op deze site terecht gekomen toen het nog wat spiritueler was, en nu denk ik regelmatig ik stop er verandert niks, niemand luistert echt naar elkaar, maar het heeft me ook geholpen om uit m’n eigen illusie te komen, gewoon aardse beslommeringen … Ik wilde terug ( bron ) maar dat was niet de bedoeling, je moet het leven afmaken anders is de dood een vlucht en geen vrijheid …. dus lieve Marduk geef jezelf de kans om een ander pad te kiezen, dat is je opdracht , al wat je ziel nodig heeft is rust en liefde , de wereld verbeteren kan niet ( heb ik ook geprobeerd ) maar je ziel wordt wel blij van een mooie omgeving en plezier maken, het gaat om de kleine dingen …….Denk even na over een nieuw hoofdstuk in je leven en weet dat er altijd mensen zijn die jou willen ondersteunen, liefde kun je delen , haat niet, sterkte 🌟✨❣️

  17 likes
  • Marduk's Revenge schreef:

   lieve lieve Louise…
   Wanneer derden constant je levenspad/doel/carriere decennia lang aanvallen kapot gemaakt hebben en je moederziel alleen achter blijft met je kennis en, bepaalde gaves knowledge waar je uiteindelijk geen ruk mee bent dan kom je jezelf weer tegen.
   Iedereen heeft zen grens.
   Wanneer het leven zo pijnlijk wordt omdat er niets recht bestaat is voor sommigen ondraaglijk gewoon… Wat jij schrijft herken ik zo…. allemaal al gezien en meegemaakt.
   na decennia lang vechten voor mijn eigen bestaan gaat dat niet meer, ik snak naar rust bevrijding, weg met ons schreef het, ben te wakker, te slim wetende wat komt, high sensitive, is een last geworden om dragen, wat ben je met kennis wanneer je voor jezelf niets kan veranderen??? Heb die wake up call zwaar, niets ben je met kennis totaal niets.
   Sorry dat ik zo open ben maar ben op, ik heb gedaan wat ik moest doen in mijn leven, resultaat is pover ben geëindigd als slaaf zoals iedereen en geen positieve gedachte kan de uitkomst van mijn leven veranderen of verbeteren… dat is de realiteit

   7 likes
   • zevenenergie schreef:

    Hoi marduk,s revenge,

    Het raakt me hoe je zo open en eerlijk bent.
    Realiseerde iedereen zich maar dat ze het niet weten. Eigenlijk verkeert iedereen in deze staat van ontreddering maar heeft het niet door, omdat hun situatie rooskleuriger is of om dat hun mind set veel comfortabeler is en er geen urgentie is om hier uit te komen.
    Er is wel degelijk een uitweg. The only way out is in, zeggen ze wel eens.
    En mensen die in een crisis verkeren zullen eerder geneigd zijn dit toe te passen.

    Maar het is wel zaak dat je daar hulp bij zoekt. Het is als je in je vertrouwen geschaad bent en verwart is het niet gemakkelijk om hulp te accepteren, maar nu is het zaak een wijze te vinden, die je kan helpen vertrouwen te helen, en let wel vertrouwen in jezelf.
    Alleen is de paradox zo, dat dit eerst extern moet gebeuren, daarom spreek ik over een wijze. Dus iemand die zuiver is,en die geen enkel belang heeft in wat dan ook.
    Als je mijn stukjes wel eens leest weet je wat voor iemand ik daar mee bedoel. Ik heb zelf die weg ook bewandelt en mij heeft het geheeld.

    5 likes
  • zevenenergie schreef:

   Hoi Louise,

   Mooi wat je schrijft over transformatie. Hoe pijnlijk dit zo soort dingen dan ook zijn, ik lees altijd met bewondering dat het leven ons toont dat je niet bij je bron bent en dat mensen in staat zij dit te erkennen. Ik lees vaak je berichten en dat gaat altijd/meestal vergezelt met je boodschap wees liefdevol.
   Ik zelf ben geneigd te zeggen, wees waarachtig.

   Het is iets van het ego om rust en liefde te willen en rustig en liefde vol te willen handelen. De ziel geeft niets om deze voorwaarden. Dat een mens compassie vol word, als het ego op de achtergrond raakt, is een natuurlijk proces, maar als dat proces voltrokken is dan wil dat niet zeggen dat de persoon lief is geworden.
   Het tegendeel is waar.
   De waarachtige mens is volledig zichzelf, zonder enig beeld dat hij van zichzelf heeft of waar hij aan moet voldoen, geen enkele emotie is taboe.
   Dat kan tot gevolg hebben dat iemand die samengevallen is met zich zelf flink uit valt naar iemand. Niet dat hij is samen gevallen met die emotie, nee, hij is stilte, waar ook emoties in verschijnen.
   Wij hebben een beeld mee gekregen, over onze heiligen, dat zij zich liefdevol gedroegen. Dat beeld is absolute onwaar.
   Zij waren wel vol liefde en ze straalde, maar gedroegen zich niet zo. Van Jezus is bijvoorbeeld bekent dat hij zeer temperament en emotioneel was. En als je dieper zoek dan zie je dat vele mystici heel anders waren dan je zou verwachten.
   Van Ramana Maharshi denkt iedereen dat hij altijd zweeg en sereen was, maar hij schold zijn leerlingen regelmatig de huid vol en hij was een heel druk regelbaasje, maar dat lees je nergens. Dat is niet graag wat mensen willen weten over een echte heilige. Want mensen hebben liever een beeld waar ze naar kunnen leven.
   De enige echte heling die er is, is dat je het gefragmenteerde ego, dat denk te weten hoe je moet handelen in bepaalde situaties, opgeeft en dus weer spontaan bent.
   Alle gedachten die je hebt over hoe spontaan er uitziet, zijn onwaar . Je kunt het alleen zijn.

   Bewustzijn is dan ook iets totaal, anders dan bewust doen.
   Je kunt jezelf vrij geven vrij alle beelden die je over jezelf hebt, of wat je wilt bereiken. En die weg hoeft absoluut niet eenzaam te zijn. Eenzaamheid is iets voor bange geconditioneerde mensen.

   Leef je in bewustzijn, dan krijgt alles een andere kwaltijd. En dat hoeft geen lange weg te zijn. Als je even naar binnen gaat ziet je omgeving er direct al mooier uit. laat staan wat er gebeurd als je altijd bij jezelf bent. Het verschil tussen ego en goddelijkheid is een heel subtiele verschuiving, vandaar dat iedereen er overheen kijkt.
   Dit is dan ook voor mensen die heel sensitief zijn en daarmee bedoel ik natuurlijk niet dat je allerlei gevoeligheden hebt, waardoor je steeds gerikketikt word.

   Groet,

   4 likes
 • Louise schreef:

  Hoi zevenenergie , het voordeel is met de meest afschuwelijke transformatie ‘s dat ik bevoorrecht ben om vanaf de geboorte nog steeds in contact te staan met mijn bron.En daarom heen een heleboel entiteiten, zelfs verschillende culturen…… ik heb 2 keer jesus gezien, en al wat ik kon zeggen in mijn wanhoop is ,,wat doe jij nou hier?nou hij kwam me helpen om de draad weer op te pakken..Ook heb ik bij de laatste transformatie een spirituele operatie gehad,God wat een ervaring was dat, ik heb ze van ijs vuur zien maken.er is iets ( m’n trauma) pijn uit m’n buik gehaald , ik heb 2 dagen liggen rillen van de kou…..Dit bedoel ik dus met bevoorrecht zijn, dat ik altijd hulp krijg van de andere wereld…..Er zijn mensen (zielen) die daarvan afgescheiden zijn en dat lijkt me een vreselijk gevoel… Ook stuur ik bijna nooit energetische entiteiten of engelen naar iemand toe…….en dit jaar is dit de tweede keer en notabene naar mensen die ik nooit gezien heb…….de eerste keer was naar @ Richard die nu in Portugal woont, dat ging helemaal vanzelf en zag er positief uit….. Nu heb ik energetische hulp gestuurd naar @ Marduk…….niet om iemand te redden maar om hulp te bieden bij zijn beslissing, wat zijn beslissing ook zal zijn , daar oordeel ik niet over, voel me wel heel verdrietig dat iemand zoveel pijn heeft,……hartelijke groet Louise

  8 likes
 • Louise schreef:

  Misschien lost het probleem vanzelf op, geen seks meer of we krijgen een nieuwe vaccinatie erbij……..
  In Engeland is de horror Soa opgedoken , Granuloma Inguinale of Donavanosis…..
  Is een soa waarbij de geslachtsdelen wegrotten en uitbarsten , ook overdraagbaar als je in contact met de aandoening komt…. bron: http://www.nieuwsblad.be
  Geweldig hoor die mensheid ……
  even goed doorschuiven het is maar een klein plaatje met vreselijke informatie …..

  7 likes
 • El trueporino schreef:

  De code is:
  Je mag er over publiceren maar je mag geen namen noemen.

  Iedereen die namen genoemd heeft is dood.
  Door het willen publiceren van namen, heeft hij wel degelijk zelfmoord gepleegd.
  Zijn dood bevestigt dat zijn boek de waarheid is, echter dit is niet voldoende. We hebben de namen nodig.
  Op een of ander manier moet hij ervoor gezorgd, hebben.
  De druk op wat er verborgen is word astrologisch gezien enorm verhoogt, laten we hopen dat hij zijn huiswerk goed gedaan heeft.

  7 likes
 • Louise schreef:

  Marduk..ik stuur in energie iemand naar je toe let even goed op of je de boodschap ontvangt, kan ook in een droom zijn maar je krijgt hulp, echt………..

  6 likes
 • Louise schreef:

  Gladiator , ik hoop zo dat hij de beelden voelt en ziet……ongeacht wat hij ermee doet….hij verdient het…
  Laat alsjeblieft weten hoe het met hem gaat, lieve groet Louise 🙏

  2 likes
 • x

  Check Also

  griepseizoen

  Heel opmerkelijk: géén griepseizoen op zuidelijk halfrond. Hoe kan dat?

  In Zuid-Afrika begint het griepseizoen al 36 ...

  zuid-afrika

  Ondertussen in Zuid-Afrika: Temperatuur bereikt laagterecord. ‘Dit wordt een koude winter’

  In Zuid-Afrika bereikte de temperatuur op donderdag ...

  >