Mens en Dier

Mona Keijzer: G2, impliciete vaccinatiedwang in strijd met mensenrechten

Help ons door dit artikel met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wat er vanaf het begin gebeurd is, is mensen heel erg bang maken. Vooral constant de nadruk leggen op het feit dat mensen ziek worden en in het ziekenhuis en op de IC terechtkomen, zei voormalig staatssecretaris Mona Keijzer woensdagavond bij De Balie.

“Elke dag de hoeveelheid besmettingen op de tv en de hoeveelheid mensen die op de IC terechtkomen, waardoor je het idee krijgt dat dit echt dramatisch is,” aldus Keijzer, die toevoegde dat het een ‘ongelooflijk klein percentage’ is.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Voor de meeste mensen – ik heb het zelf ook gehad – is het vrij ongevaarlijk,” benadrukte ze. “Maar doordat je mensen zo ongelooflijk bang gemaakt hebt, heb je een soort doodsangst bij mensen getriggerd.”

Dit kan je niet menen

Doordat daar zo de nadruk op is komen te liggen, zie je ook heel veel mensen zeggen: die lockdowns, dat is allemaal heel goed, aldus Keijzer.

Die doodsangst in combinatie met de neiging van de meeste mensen om zich te conformeren aan wat de meerderheid vindt, leidt ertoe dat je mensen af en toe bijna ziet smeken om lockdowns, zei ze. “Dat ik echt denk: effe serieus, dit kan je niet menen.”

Echt een no-go

En we weten inmiddels hoe negatief lockdowns zijn voor allerlei groepen in de samenleving, benadrukte de oud-staatssecretaris.

Ze zei verder dat G2, oftewel impliciete vaccinatiedwang, in strijd is met mensenrechten. “2G is voor mij echt een no-go.”

4.9 155 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

123 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Wat is het verschil tussen 2G en 3G?
Niets. het ene is de verplichte potentieel dodelijke injectie. Het andere is het dagelijks je laten verkrachten door een stok diep in de neus te laten douwen, dat ook niet risicoloos is.

Dus is men moreel dood gemaakt.
Een kenmerk van het totalitarisme.
Hannah Arendt.

Petrus
Petrus
2 jaren geleden

Wetenschappers in The Lancet:
vaccin effectiviteit is rond 1%
thelancet.com
Journalisten in MSM die pharmaffia napraten claimen 95%
reuters.com
Wie moeten we geloven…
wetenschap of de media?

Wie geloven wij The Lancet of Reuters hun zogenaamde factcheck?

Weet dat de directeur van Reuters ook in een van de boards van Pfizer zit.

Ook wetend dat een recente uitspraak in Amerika tegen Facebook over hun factcheckers, dat het op hun eigen mening is gebaseerd en niet echt op de feiten.

Ook nu wetend dat alle prikken na 6 maanden hun “effectiviteit” zwaar verliezen. 

Dit ging nooit om de volksgezondheid maar om meer macht en geld te creëren voordat ze alles willen laten klappen(Reset = Reshit) 

Ze waren wel een hele belangrijke factor vergeten! Ze hadden nooit verwacht dat er wereldwijd zoveel mensen gingen opstaan???

Mirjohn
Mirjohn
2 jaren geleden

Om hier destijds eerlijk en open haar mening te geven werd zij per direct uit haar functie ontheven. Nu maanden later is er ook tegenwicht tegen 2G waar mensen in het kabinet tegen zijn. Er is één persoon die nu per direct met ontslag kan, Die willens en wetens van alles wat hij heeft aangeraakt een zooitje heeft gemaakt. En dat doelbewust met liegen en bedriegen. Hugo de Jonge is deze zieke geest. Verdient niet meer als weggebonjourd te worden. Verguisd te worden!!

Edwin
Edwin
2 jaren geleden

Goh en dit is nieuws? Open deuren intrappen enzo. Natuurlijk is 2 + 2 = 4. Dat was het altijd al. Je kunt je in allerlei bochten wringen maar als je veel drinkt zul je ergens moeten pissen. Dan kan je als politicus er nog zo’n mooi verhaal van maken uiteindelijk zit er een natte plek in je broek!

Back to top button
123
0
We lezen graag je reactie!x