Mens en Dier

Mona Keijzer: G2, impliciete vaccinatiedwang in strijd met mensenrechten

Help ons door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wat er vanaf het begin gebeurd is, is mensen heel erg bang maken. Vooral constant de nadruk leggen op het feit dat mensen ziek worden en in het ziekenhuis en op de IC terechtkomen, zei voormalig staatssecretaris Mona Keijzer woensdagavond bij De Balie.

“Elke dag de hoeveelheid besmettingen op de tv en de hoeveelheid mensen die op de IC terechtkomen, waardoor je het idee krijgt dat dit echt dramatisch is,” aldus Keijzer, die toevoegde dat het een ‘ongelooflijk klein percentage’ is.

“Voor de meeste mensen – ik heb het zelf ook gehad – is het vrij ongevaarlijk,” benadrukte ze. “Maar doordat je mensen zo ongelooflijk bang gemaakt hebt, heb je een soort doodsangst bij mensen getriggerd.”

Dit kan je niet menen

Doordat daar zo de nadruk op is komen te liggen, zie je ook heel veel mensen zeggen: die lockdowns, dat is allemaal heel goed, aldus Keijzer.

Die doodsangst in combinatie met de neiging van de meeste mensen om zich te conformeren aan wat de meerderheid vindt, leidt ertoe dat je mensen af en toe bijna ziet smeken om lockdowns, zei ze. “Dat ik echt denk: effe serieus, dit kan je niet menen.”

Echt een no-go

En we weten inmiddels hoe negatief lockdowns zijn voor allerlei groepen in de samenleving, benadrukte de oud-staatssecretaris.

Ze zei verder dat G2, oftewel impliciete vaccinatiedwang, in strijd is met mensenrechten. “2G is voor mij echt een no-go.”

4.9 154 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
124 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
7 maanden geleden

Wat is het verschil tussen 2G en 3G?
Niets. het ene is de verplichte potentieel dodelijke injectie. Het andere is het dagelijks je laten verkrachten door een stok diep in de neus te laten douwen, dat ook niet risicoloos is.

Dus is men moreel dood gemaakt.
Een kenmerk van het totalitarisme.
Hannah Arendt.

Petrus
Petrus
7 maanden geleden

Wetenschappers in The Lancet:
vaccin effectiviteit is rond 1%
thelancet.com
Journalisten in MSM die pharmaffia napraten claimen 95%
reuters.com
Wie moeten we geloven…
wetenschap of de media?

Wie geloven wij The Lancet of Reuters hun zogenaamde factcheck?

Weet dat de directeur van Reuters ook in een van de boards van Pfizer zit.

Ook wetend dat een recente uitspraak in Amerika tegen Facebook over hun factcheckers, dat het op hun eigen mening is gebaseerd en niet echt op de feiten.

Ook nu wetend dat alle prikken na 6 maanden hun “effectiviteit” zwaar verliezen. 

Dit ging nooit om de volksgezondheid maar om meer macht en geld te creëren voordat ze alles willen laten klappen(Reset = Reshit) 

Ze waren wel een hele belangrijke factor vergeten! Ze hadden nooit verwacht dat er wereldwijd zoveel mensen gingen opstaan???

Mirjohn
Mirjohn
7 maanden geleden

Om hier destijds eerlijk en open haar mening te geven werd zij per direct uit haar functie ontheven. Nu maanden later is er ook tegenwicht tegen 2G waar mensen in het kabinet tegen zijn. Er is één persoon die nu per direct met ontslag kan, Die willens en wetens van alles wat hij heeft aangeraakt een zooitje heeft gemaakt. En dat doelbewust met liegen en bedriegen. Hugo de Jonge is deze zieke geest. Verdient niet meer als weggebonjourd te worden. Verguisd te worden!!

Edwin
Edwin
7 maanden geleden

Goh en dit is nieuws? Open deuren intrappen enzo. Natuurlijk is 2 + 2 = 4. Dat was het altijd al. Je kunt je in allerlei bochten wringen maar als je veel drinkt zul je ergens moeten pissen. Dan kan je als politicus er nog zo’n mooi verhaal van maken uiteindelijk zit er een natte plek in je broek!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

124
0
We lezen graag je reactie!x