Mens en Dier

Uitvinder mRNA-technologie van Twitter gegooid: ‘De angstige leugenaars zijn de controle kwijt’

Help mee door deze info met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Robert Malone, de uitvinder van de mRNA-technologie, mocht op Twitter maandenlang waardevolle informatie over corona verspreiden die indruist tegen de heersende opvattingen. Daar kwam woensdag abrupt een einde aan. Zonder waarschuwing werd hij van Twitter gegooid.

Malone, die donderdag te gast is in de podcast van Joe Rogan, had meer dan 520.000 volgers. Hij sprak zich zeer kritisch uit over de mRNA-vaccins en de wereldwijde corona-aanpak.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

In zijn laatste tweet verwees dr. Malone naar een artikel waarin wordt geclaimd dat het coronavaccin van Pfizer ‘meer kwaad dan goed’ doet. Hij is uitgeweken naar Telegram, waar hij laat weten dat ‘we allemaal wisten dat dit uiteindelijk zou gaan gebeuren’.


“De briljante, geweldige, moedige wetenschapper en uitvinder van de mRNA-techniek is van het afgrijselijke Twitter afgegooid,” reageert Robert Jensen. “Het geeft me zo’n goed gevoel dat de angstige leugenaars zich zo opgejaagd voelen door de waarheid. Ze zijn de controle kwijt. We zijn aan het winnen!”


[Zero Hedge]

4.9 89 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

68 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dan
Dan
2 jaren geleden

Als je even onderzoek doet, dan schijnt hij niet de uitvinder te zijn maar iemand anders veel eerder al. Weet iemand daar meer van? Ik kwam het laatst ergens tegen.

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
2 jaren geleden

LS…

Nu nog alle Corona Zombies die in de vrieskou hun zoveelste dodelijke injectie mogen komen halen en dat lustig rond twitteren tot dat zij ook dood neervallen !

baviaan
baviaan
2 jaren geleden

het word tijd dat wij ook allemaal Fakebook, twitter, linkedin ect ect ook massaal de rug toekeren

Anna
Anna
2 jaren geleden

Eigenlijk het is anders, ze winnen alleen maar, nog een mens verbod gekregen om te spreken in openbaar, gestraft. Winnen zou zijn als mensen geen ban zouden krijgen.

Back to top button
68
0
We lezen graag je reactie!x