Mens en DierCorona

Coronavaccin: Hoogleraar verwacht ‘heleboel’ mensen met bijwerkingen

Help door deze informatie met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Nederlandse overheid staat garant in het geval dat een coronavaccin een negatieve bijwerking heeft die leidt tot een schadeclaim. Dat is volgens hoogleraar Adam Cohen ‘heel ongebruikelijk’. “Ik heb dit nog nooit gehoord. Commerciële bedrijven moeten garant staan voor hun eigen problemen. Dat doet de overheid meestal niet, dus het is ongebruikelijk,” zei hij in Nieuwsuur.

Deze regeling werkt vooral als bescherming voor bedrijven en dat is niet goed, vindt Cohen. “Ik denk dat het niet goed is voor het vertrouwen van mensen als het zo geregeld is.”

Hij pleit voor een mechanisme waarbij de staat niet achter de bedrijven gaat zitten die de vaccins maken. Er moet een overheidsloket komen waar je de bijwerkingen bij een coronavaccin kunt melden, vindt de hoogleraar. De overheid moet volgens hem ook voorlichting geven over wat er allemaal kan gebeuren na de vaccinatie en wat de potentiële bijwerkingen zijn.

Heleboel

Daarover zei hij: “Je krijgt vaak een beetje koorts, je voelt je wat grieperig, er kunnen soms allergische reacties ontstaan. Als je nog een stapje verder gaat, krijg je dingen die misschien door het vaccin komen. De slaapziekte narcolepsie, maar ook wat we enkele weken geleden zagen bij het Oxford-vaccin: een ontsteking van het ruggenmerg. Dat zijn dingen, die komen voor nadat er een infectie is geweest.”

Bijwerkingen komen niet vaak voor, maar gezien het aantal mensen dat we gaan vaccineren, worden dat er ’toch al een heleboel’, aldus Cohen:

3.7 3 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
1 jaar geleden

“Een vaccin is natuurlijk een verzwakte virusinfectie”

Dan hebben we het over een traditioneel vaccin. Daar is in het geval van een Covid vaccin geen sprake van (toch?). Dat is nieuw en nog niet eerder op mensen toegepast.

Trouwens, als het nog niet gelukt is dit virus te isoleren, hoe wil je dat dan verzwakt bij iemand inbrengen?

En dit kwam ik overigens enkele dagen terug tegen (niet geverifieerd):

https://twitter.com/TheMatrix_PartQ/status/1314129139763490816

Ron
Ron
1 jaar geleden

Als het een heleboel is zijn het er velen. Die narcolepsy wordt veroorzaakt door een stof bereid uit haaien. Hiervoor moeten er 500 000 sterven( enkel voor covid). We krijgen ook nog eens bijkomende stoffen ingespoten die niet thuishoren in een lichaam. Deeltjes van virussen, DNA,RNA waarvan men niet weet wat doen ze met ons eigen DNA, RNA nu niet en binnen 20, 30 jaar niet.

Bas
Bas
1 jaar geleden

De verwachting is dat 67 % van de mensen het vaccin geheel vrijwillig gaat innemen, aldus msm.

Philip
Philip
1 jaar geleden

Het probleem is dat de meeste ernstige bijwerking voorkomen met mensen die al ernstig ziek zijn..onderliggende kwalen hebben.
Laat het nu net deze groep van mensen zijn, inclusief ouderen, die men bij voorbaat als eerste willen vaccineren.
Uiteindelijk kan men dan spreken van moord met voorbedachte rade/schuldig verzuim!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

25
0
We lezen graag je reactie!x