Homepagina » Mens en Dier » Coronavaccin: Hoogleraar verwacht ‘heleboel’ mensen met bijwerkingen
coronavaccin

Coronavaccin: Hoogleraar verwacht ‘heleboel’ mensen met bijwerkingen

De Nederlandse overheid staat garant in het geval dat een coronavaccin een negatieve bijwerking heeft die leidt tot een schadeclaim. Dat is volgens hoogleraar Adam Cohen ‘heel ongebruikelijk’. “Ik heb dit nog nooit gehoord. Commerciële bedrijven moeten garant staan voor hun eigen problemen. Dat doet de overheid meestal niet, dus het is ongebruikelijk,” zei hij in Nieuwsuur.

Deze regeling werkt vooral als bescherming voor bedrijven en dat is niet goed, vindt Cohen. “Ik denk dat het niet goed is voor het vertrouwen van mensen als het zo geregeld is.”

Hij pleit voor een mechanisme waarbij de staat niet achter de bedrijven gaat zitten die de vaccins maken. Er moet een overheidsloket komen waar je de bijwerkingen bij een coronavaccin kunt melden, vindt de hoogleraar. De overheid moet volgens hem ook voorlichting geven over wat er allemaal kan gebeuren na de vaccinatie en wat de potentiële bijwerkingen zijn.

Heleboel

Daarover zei hij: “Je krijgt vaak een beetje koorts, je voelt je wat grieperig, er kunnen soms allergische reacties ontstaan. Als je nog een stapje verder gaat, krijg je dingen die misschien door het vaccin komen. De slaapziekte narcolepsie, maar ook wat we enkele weken geleden zagen bij het Oxford-vaccin: een ontsteking van het ruggenmerg. Dat zijn dingen, die komen voor nadat er een infectie is geweest.”

Bijwerkingen komen niet vaak voor, maar gezien het aantal mensen dat we gaan vaccineren, worden dat er ‘toch al een heleboel’, aldus Cohen:

3.7 3 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
6 maanden geleden

“Een vaccin is natuurlijk een verzwakte virusinfectie”

Dan hebben we het over een traditioneel vaccin. Daar is in het geval van een Covid vaccin geen sprake van (toch?). Dat is nieuw en nog niet eerder op mensen toegepast.

Trouwens, als het nog niet gelukt is dit virus te isoleren, hoe wil je dat dan verzwakt bij iemand inbrengen?

En dit kwam ik overigens enkele dagen terug tegen (niet geverifieerd):

https://twitter.com/TheMatrix_PartQ/status/1314129139763490816

Ron
Ron
6 maanden geleden

Als het een heleboel is zijn het er velen. Die narcolepsy wordt veroorzaakt door een stof bereid uit haaien. Hiervoor moeten er 500 000 sterven( enkel voor covid). We krijgen ook nog eens bijkomende stoffen ingespoten die niet thuishoren in een lichaam. Deeltjes van virussen, DNA,RNA waarvan men niet weet wat doen ze met ons eigen DNA, RNA nu niet en binnen 20, 30 jaar niet.

Bas
Bas
6 maanden geleden

De verwachting is dat 67 % van de mensen het vaccin geheel vrijwillig gaat innemen, aldus msm.

Ceessie
Ceessie
Reactie op  Bas
6 maanden geleden

Grapjas, ik denk dat het eerder 67% is die zich NIET laat vaccineren en dit aantal zal alleen maar meer en meer toenemen.

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  Bas
6 maanden geleden

Bas, ik heb je een duimpje naar beneden gegeven, maar dat is natuurlijk niet terecht.
Die is eigenlijk bestemd voor de msm.
Al eerder heb ik een poll gezien waaraan ruim 10.000 mensen hadden meegedaan en daar lag het percentage nee stemmers op 83%. Dat is alweer even geleden en ik vermoed dat dat % inmiddels weer wat hoger ligt gezien de ontwikkelingen de laatste tijd.

*Geef het duimpje naar beneden maar een keertje terug* 😉

martin
martin
Reactie op  Bas
6 maanden geleden

om precies te zijn 66,6%. afronden naar boven!

joop
joop
Reactie op  Bas
6 maanden geleden

ja bas , als je peilingen gelooft hahaha diezelfde peilingen zeggen dat het grootste gedeelte van de nl bevolking blij zijn met rutte. zeg dat maar tegen alle kapotte ondernemers , eenzaam gestorven mensen , mensen die zelfmoord hebben gepleegd , je bent gewoon een trol man ga weg hier a.u.b

Philip
Philip
6 maanden geleden

Het probleem is dat de meeste ernstige bijwerking voorkomen met mensen die al ernstig ziek zijn..onderliggende kwalen hebben.
Laat het nu net deze groep van mensen zijn, inclusief ouderen, die men bij voorbaat als eerste willen vaccineren.
Uiteindelijk kan men dan spreken van moord met voorbedachte rade/schuldig verzuim!!

jan doornbos
jan doornbos
Reactie op  Philip
6 maanden geleden

Dood door schuld, respectievelijk het toebrengen van zwaar lichamelijk letsel met de dood tot gevolg. In een oorlog mag dat toch? Daar herken je een oorlog eigenlijk aan. Waarvoor hebben we anders straks, net als in het verleden, de machtigingswet nodig? Hetzelfde kunstje als 75 jaar geleden. Met recht een ‘nieuw fascistisch experiment’. ‘Testen’ van ‘vaccins’? Als het niet lukt een zogenaamd nieuwe ziekteverwekker te isoleren, waartegen gaat men dan ‘behandelen’? Voila. Velen van ons staat dan ook een akelige dood te wachten. Het zit allemaal nog veel geraffineerder in elkander dan 75 jaar geleden. Met het slavenmasker veeg ik mijn gedateerde billen af. Onsmakelijk zegt u? Onsmakelijk is hetgeen hedenavond opnieuw over de goedgelovigen zal worden uitgestort…

ProAsfalt
ProAsfalt
6 maanden geleden

Overheid die garant moet staan.

Whoehahahahahahahaha

Zie Groningen.

Pieternella
Pieternella
6 maanden geleden

Gewoon niet nemen, scheelt een hoop geld. Wanneer ze trouwens heleboel mensen naar de andere kant hebben geholpen hiermee of gehandicapt, hoe wil je ooit al dat geld terugverdienen wat ze nu over de balk aan het gooien zijn?

Sjazon
Sjazon
6 maanden geleden

De overheid stond ook garant voor de pensioenen?

Bas Quarks
Bas Quarks
6 maanden geleden

En wat nou als dit helemaal geen vaccin is, maar alleen zo wordt genoemd om grotendeels vrijwillig de biochip, nano-deeltjes en hydrogel in ons lichaam te kunnen krijgen? Ze liegen over dit coronavirus, over de PCR-testen en het vollopen van ziekenhuizen, waarom dan niet over het vaccin?
[Covi-Pass, Agenda 2030, Agenda 21 en The Great Reset]

salvar
salvar
6 maanden geleden

als je niet uitkijkt is het gel*l van de overheid en instellingen over lockdown en dan totaal net zoals die gommers die is nog gekker als de rest.
die laml*l heeft over de zuidelijke landen die ook in totale lockdown zijn gegaan en tjonge tjonge wat gaat het daar goed zeg.
overal wordt je gemanipuleerd en over noorwegen en zweden en denemarken heeft hij het niet over.
totale lockdown wordt de dood van vele mensen en overtreft misschien de spuit wel.

exegese
exegese
Reactie op  salvar
6 maanden geleden

Klopt @salvar, doch het is nog veel ingrijpender ! Het plan is ons dna voorgoed te gaan veranderen. Ze willen meer grip, meer zekerheid dat ze ons er dit keer wel voorgoed onder zullen krijgen. This is the endgame in every way.

https://www.dlmplus.nl/2020/07/05/corona-vaccin-moet-ons-dna-gaan-veranderen/

Bas Quarks
Bas Quarks
Reactie op  exegese
6 maanden geleden

Het aanpassen van ons DNA heeft meerdere “voordelen”, dit is er een van:
Op een product uit de natuur kun je geen patent aanvragen. Maar als je dat product blijvend kunt wijzigen, net als genetisch aangepast voedsel, dan kun je daar wel patent op aanvragen. M.a.w. dan ben je geen mens meer maar een product en een product heeft geen rechten of een nationaliteit en kun je doorverkopen, wijzigen of vernietigen.

Alex
Alex
6 maanden geleden

Whatever you do, whatever the consequences are. Don’t take a vaccine! Not now! Not ever!

Philip
Philip
Reactie op  Alex
6 maanden geleden

Als je de berichtgeving uit Australia wat volgt, dan is het vaccineren niet verplicht.
Maar er zit een dikke ader onder het gras, zo zouden mensen die zich niet laten vaccineren, geen uitkering meer krijgen, geen cafe en restaurant bezoek, geen openbaren gebouwen mogen betreden, zelfs niet meer mogen gaan werken.

In Amerika zijn er ook al een paar staten die het zelfde willen uitvoeren.

Dus neen geen vaccinatie plicht, maar dan word je wel voor alles en nog wat uitgesloten als je het niet doet…dus!!!

x

Check Also

vaccin

Land dat vaccinatieklassement aanvoert kampt met hoge besmettingsgolf: ‘Werken die vaccins wel?’

Op de Seychellen, die meer mensen hebben ...

artsen

Artsen trekken aan de bel: mensen kunnen na coronaprik gevaar vormen voor ongevaccineerden

De artsen van America’s Frontline Doctors waarschuwen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

25
0
We lezen graag je reactie!x