Straling

De meeste mensen hebben geen flauw benul welke risico’s er kleven aan 5G. Deze man wil daar verandering in brengen

Help anderen door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Rob Verboog, voorzitter van patiëntenorganisatie CPLD, wil mensen bewust maken van de gevaren van straling. Zijn vrouw Wally werd er ziek van.

Wally voelt de effecten van straling direct in haar lichaam. “Ik word er doodziek van,” vertelt ze. “Oplossing zou kunnen zijn om te verhuizen naar stralingsvrije of -arme gebieden, maar deze zijn in Nederland eigenlijk al niet meer te vinden.”

Omdat telecomproviders overal zendmasten neerzetten, kan ze niet deelnemen aan het sociale leven.

Directe relatie

“Ik heb zoveel last dat ik zelfs de begrafenis van mijn eigen moeder niet kon bijwonen,” zegt Wally, die onlangs op NPO3 was te zien in het programma ‘Outsiders’.

Volgens Rob en Wally is er een directe relatie tussen de ziekteverschijnselen en straling.

Rob merkt op dat er steeds meer mensen bij de huisarts komen met klachten waar geen aanwijsbare oorzaak voor kan worden gevonden.

Flink toegenomen

Het aantal van deze zogeheten SOLK-patiënten is de laatste jaren flink toegenomen.

Rob richt zich op de bewustwording over straling omdat hij wil dat het eerlijke verhaal wordt verteld.

Geen idee

“Ik merk dat er zelfs bij politici en beleidsmakers veel onbekendheid over de effecten van straling bestaat,” zegt hij.

Ook merkt hij dat de meeste mensen geen idee hebben welke risico’s er kleven aan de uitrol van 5G.

Meer informatie: eerlijkoverstraling.nl

[Bunniks Nieuws]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Peter vd Weerd
Peter vd Weerd
3 jaren geleden

Goed om te onderzoeken, maar hou ook in gedachten dat het wel erg verleidelijk is om al je problemen te wijten aan iets onzichtbaars als EM-straling. Het kan zijn dat je er bovengemiddeld gevoelig voor bent (ik krijg ook hoofdpijn als ik vlakbij een Wifi-router zit), maar laat straling niet een reden te zijn om te stoppen met zelfonderzoek (welke patronen houd je in stand die jou niet meer dienen).

Straalmans
Straalmans
3 jaren geleden

Velen hebben een hekel aan draden, vandaar. Opvallend dat de nieuwe laptops geen ingebouwde ethernetkaart hebben. Je wordt gedwongen draadloos te gebruiken. Straks gaan de nieuwste modems/routers ook niet meer die mogelijkheid hebben?

Rob
Rob
3 jaren geleden

In de video van Sacha Stone, dat een tijdje geleden ook in de reacties op een artikel op deze website werd genoemd, wordt verteld dat 5G apparaten meerdere antennes of soms veel antennes bevatten die gebundeld en gericht kunnen worden. Dat principe kennen we van HAARP in Alaska. Dat is een antennepark waar ook de energie van alle antennes gebundeld en gericht worden. Dat wordt in de atmosfeer gericht en vooral de ionosfeer. Een 5G apparaat is daarmee in feite een klein HAARP apparaat. Die kunnen op mensen gericht worden. Vandaar dat een wapenontwerper er ook over zei dat het een wapen is. Veel mensen zijn inmiddels ook bekend met de gerichte energiewapens. Maar het 5G netwerk kan voor nog veel meer doeleinden gebruikt worden, zoals je huis ‘scannen’, informatie verzamelen enz. Wat vooral niet vergeten moet worden is dat 5G onderdeel is van de globalistische agenda van de satanische elite.

Erde
Erde
3 jaren geleden

wifi heeft zijn basis in radar. Smart is een millitaire uitdrukking voor slim verpakte wapens.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

8
0
We lezen graag je reactie!x