Homepagina » Straling » De meeste mensen hebben geen flauw benul welke risico’s er kleven aan 5G. Deze man wil daar verandering in brengen
De meeste mensen hebben geen flauw benul welke risico's er kleven aan 5G. Deze man wil daar verandering in brengen

De meeste mensen hebben geen flauw benul welke risico’s er kleven aan 5G. Deze man wil daar verandering in brengen

Rob Verboog, voorzitter van patiëntenorganisatie CPLD, wil mensen bewust maken van de gevaren van straling. Zijn vrouw Wally werd er ziek van.

Wally voelt de effecten van straling direct in haar lichaam. “Ik word er doodziek van,” vertelt ze. “Oplossing zou kunnen zijn om te verhuizen naar stralingsvrije of -arme gebieden, maar deze zijn in Nederland eigenlijk al niet meer te vinden.”

Omdat telecomproviders overal zendmasten neerzetten, kan ze niet deelnemen aan het sociale leven.

Directe relatie

“Ik heb zoveel last dat ik zelfs de begrafenis van mijn eigen moeder niet kon bijwonen,” zegt Wally, die onlangs op NPO3 was te zien in het programma ‘Outsiders’.

Volgens Rob en Wally is er een directe relatie tussen de ziekteverschijnselen en straling.

Rob merkt op dat er steeds meer mensen bij de huisarts komen met klachten waar geen aanwijsbare oorzaak voor kan worden gevonden.

Flink toegenomen

Het aantal van deze zogeheten SOLK-patiënten is de laatste jaren flink toegenomen.

Rob richt zich op de bewustwording over straling omdat hij wil dat het eerlijke verhaal wordt verteld.

Geen idee

“Ik merk dat er zelfs bij politici en beleidsmakers veel onbekendheid over de effecten van straling bestaat,” zegt hij.

Ook merkt hij dat de meeste mensen geen idee hebben welke risico’s er kleven aan de uitrol van 5G.

Meer informatie: eerlijkoverstraling.nl

[Bunniks Nieuws]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Peter vd Weerd schreef:

  Goed om te onderzoeken, maar hou ook in gedachten dat het wel erg verleidelijk is om al je problemen te wijten aan iets onzichtbaars als EM-straling. Het kan zijn dat je er bovengemiddeld gevoelig voor bent (ik krijg ook hoofdpijn als ik vlakbij een Wifi-router zit), maar laat straling niet een reden te zijn om te stoppen met zelfonderzoek (welke patronen houd je in stand die jou niet meer dienen).

 • Straalmans schreef:

  Velen hebben een hekel aan draden, vandaar. Opvallend dat de nieuwe laptops geen ingebouwde ethernetkaart hebben. Je wordt gedwongen draadloos te gebruiken. Straks gaan de nieuwste modems/routers ook niet meer die mogelijkheid hebben?

 • Rob schreef:

  In de video van Sacha Stone, dat een tijdje geleden ook in de reacties op een artikel op deze website werd genoemd, wordt verteld dat 5G apparaten meerdere antennes of soms veel antennes bevatten die gebundeld en gericht kunnen worden. Dat principe kennen we van HAARP in Alaska. Dat is een antennepark waar ook de energie van alle antennes gebundeld en gericht worden. Dat wordt in de atmosfeer gericht en vooral de ionosfeer. Een 5G apparaat is daarmee in feite een klein HAARP apparaat. Die kunnen op mensen gericht worden. Vandaar dat een wapenontwerper er ook over zei dat het een wapen is. Veel mensen zijn inmiddels ook bekend met de gerichte energiewapens. Maar het 5G netwerk kan voor nog veel meer doeleinden gebruikt worden, zoals je huis ‘scannen’, informatie verzamelen enz. Wat vooral niet vergeten moet worden is dat 5G onderdeel is van de globalistische agenda van de satanische elite.

 • Erde schreef:

  wifi heeft zijn basis in radar. Smart is een millitaire uitdrukking voor slim verpakte wapens.

 • x

  Check Also

  madrid

  Madrid is wakker: Duizenden betogers ‘willen het virus zien’

  Zondag verzamelden duizenden betogers zich op het ...

  oncoloog

  Oncoloog waarschuwt voor risico’s van straling: ‘Jongens, wees voorzichtig met 5G’

  We moeten ons bewust zijn van de ...

  >