Buitenaards

Amerikaanse leger waarschuwt 827.000 alienjagers Area 51 niet te bestormen. Peentjes zweten voor het Pentagon

Help door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het aantal UFO-enthousiastelingen dat in september de geheimzinnige legerbasis Area 51 wil bestormen, staat inmiddels op ruim 827.000.

Het Pentagon is bezorgd dat sommigen van hen daadwerkelijk een poging gaan doen om de basis binnen te dringen.

De hashtag #Area51memes is inmiddels viraal gegaan op Twitter.

Altijd paraat

Hoewel de meesten zich waarschijnlijk voor de grap hebben aangemeld, neemt de Amerikaanse luchtmacht de zaak zeer serieus.

Woordvoerster Laura McAndrews zei dat ze ‘iedereen afraadt om naar het gebied te komen waar we Amerikaanse soldaten trainen’.

“De Amerikaanse luchtmacht staat altijd paraat om Amerika te beschermen,” klonk het.

Gecrashte buitenaardse schepen

Het bestaan van Area 51 werd pas in 2013 officieel erkend door de CIA. Alienjagers vermoeden dat er gecrashte buitenaardse schepen worden bewaard.

Het evenement met de titel ‘Bestorm Area 51, ze kunnen ons niet allemaal tegenhouden’ zou op 20 september moeten plaatsvinden.

Dodelijk geweld

De grenzen van het gebied worden permanent bewaakt en borden waarschuwen dat ‘dodelijk geweld’ mag worden gebruikt tegen mensen die zich ongeoorloofd toegang verschaffen.

Passagiers van tourbussen die naar de rand van het gebied komen, krijgen geregeld een rode laserstip op hun voorhoofd vanuit de woestijn.

[RT, ANP]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Patricia Müller
Patricia Müller
3 jaren geleden

827 000 zeggen het op het web. En hoeveel zullen dan uiteindelijk op deze plek terechtkomen? 3?
4? 5? Reuze getallen op het web, maar het is alleen maar een bubbel.

Matt
Matt
3 jaren geleden

Veel praatjes, weinig daden. Wie gaat er voorop lopen als de militairen dreigen met scherp te schieten en dan ook nog eens recht in hun schoenen staan, want “landsverdediging” (bescherming van staatsgeheimen).
En wat zouden ze kunnen vinden? Alles wat eventueel van belang is hebben ze al lang verwijderd, en misschien laten ze wel wat “speciale” dingentjes liggen om de “believers” content te stellen om het complot (aliens in dienst van de US) leven de houden zodat de aandacht van de werkelijkheid wordt afgehouden.
Al met al: een heel grote wassen neus, een komkommer waardig.

Richard van Bemmelen
Richard van Bemmelen
3 jaren geleden

Er was ooit al een Amerikaanse president die hetzelfde wilde doen met Area 51 (Het is me even ontschoten wie), maar het is hem niet gelukt..

Enki
Enki
3 jaren geleden

ach het klinkt allemaalte wel veel belovend…. We gaan het meemaken… Ze weten nu wel wie er voorang krijgen in de FEMA kampen. oja wij hierop nine zitten trouwens ook niet op de tweede rij. Ze kunnen trouwens beter het witte huis, of het capitol bestormen met een miljoen mensen. Zal een iets groter belang hebben denk ik. Is trouwens ook iets makkelijker te bereiken.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

15
0
We lezen graag je reactie!x