Homepagina » Buitenaards » Amerikaanse leger waarschuwt 827.000 alienjagers Area 51 niet te bestormen. Peentjes zweten voor het Pentagon
Amerikaanse leger waarschuwt 827.000 alienjagers Area 51 niet te bestormen. Peentjes zweten voor het Pentagon

Amerikaanse leger waarschuwt 827.000 alienjagers Area 51 niet te bestormen. Peentjes zweten voor het Pentagon

Het aantal UFO-enthousiastelingen dat in september de geheimzinnige legerbasis Area 51 wil bestormen, staat inmiddels op ruim 827.000.

Het Pentagon is bezorgd dat sommigen van hen daadwerkelijk een poging gaan doen om de basis binnen te dringen.

De hashtag #Area51memes is inmiddels viraal gegaan op Twitter.

Altijd paraat

Hoewel de meesten zich waarschijnlijk voor de grap hebben aangemeld, neemt de Amerikaanse luchtmacht de zaak zeer serieus.

Woordvoerster Laura McAndrews zei dat ze ‘iedereen afraadt om naar het gebied te komen waar we Amerikaanse soldaten trainen’.

“De Amerikaanse luchtmacht staat altijd paraat om Amerika te beschermen,” klonk het.

Gecrashte buitenaardse schepen

Het bestaan van Area 51 werd pas in 2013 officieel erkend door de CIA. Alienjagers vermoeden dat er gecrashte buitenaardse schepen worden bewaard.

Het evenement met de titel ‘Bestorm Area 51, ze kunnen ons niet allemaal tegenhouden’ zou op 20 september moeten plaatsvinden.

Dodelijk geweld

De grenzen van het gebied worden permanent bewaakt en borden waarschuwen dat ‘dodelijk geweld’ mag worden gebruikt tegen mensen die zich ongeoorloofd toegang verschaffen.

Passagiers van tourbussen die naar de rand van het gebied komen, krijgen geregeld een rode laserstip op hun voorhoofd vanuit de woestijn.

[RT, ANP]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

15 reacties

 1. Veel praatjes, weinig daden. Wie gaat er voorop lopen als de militairen dreigen met scherp te schieten en dan ook nog eens recht in hun schoenen staan, want “landsverdediging” (bescherming van staatsgeheimen).
  En wat zouden ze kunnen vinden? Alles wat eventueel van belang is hebben ze al lang verwijderd, en misschien laten ze wel wat “speciale” dingentjes liggen om de “believers” content te stellen om het complot (aliens in dienst van de US) leven de houden zodat de aandacht van de werkelijkheid wordt afgehouden.
  Al met al: een heel grote wassen neus, een komkommer waardig.

  17 likes
  • @Matt

   Het jammere eraan is, waarom mededelen of organiseren via Facebook? Dat is zo dom, want ja dan krijg je het dat ze de boel wat de bevolking wil weten weg gaan halen, en nog meer miltairen op scherm gaan zetten…

   Ze hadden het gewoon op de ouderwetse manier moeten organiseren, mondspraak! Want nu heeft Amerika zelf dat ook op Facebook gelezen, en ondernemen ze actie… Die mensen die dit hebben georganiseerd zijn domme gansjes…

   0 likes
 2. 827 000 zeggen het op het web. En hoeveel zullen dan uiteindelijk op deze plek terechtkomen? 3?
  4? 5? Reuze getallen op het web, maar het is alleen maar een bubbel.

  10 likes
 3. Richard van Bemmelen

  Er was ooit al een Amerikaanse president die hetzelfde wilde doen met Area 51 (Het is me even ontschoten wie), maar het is hem niet gelukt..

  5 likes
  • Het ging om Eisenhower.

   2 likes
   • Eisenhower had dat niet nodig, omdat hij zelf contact had met de Zeta Reticuli aliens in 1953. (Zie http://www.serpo.org) Ook toen Truman nog president was. Truman heeft zelfs de MJ-12 opgericht. (zie google) Nixon wist ook veel omtrent de aliens. Carter stond er zelfs op dat hem alles verteld werd. Toenmalige CIA boss Bush senior zei toen tegen hem. You don’t have a need to know mister President. Niet alle presidenten zijn op de hoogte gebracht over wat er gaande was rond verschillende type aliens, Area51, S4, Dulce, White Sands, Wright Patterson base, enz enz.

    1 likes
 4. Hoe dik zijn die deuren van de hangars op area51?

  Persoonlijk zou ik liever bij s4 binnen kijken.

  7 likes
 5. Bestorm de pope zn huis of kerk katheterdraal es ff kijken wat er allemaal in die archieven staat….

  7 likes
 6. “De Amerikaanse luchtmacht staat altijd paraat om Amerika te beschermen,” klonk het…..he he
  Hoeft alleen maar de deur dicht te houden..toch?
  Maar uit andere ervaringen weten wij dat ze liever
  burgers afknallen…De usa..What a country

  2 likes
 7. ach het klinkt allemaalte wel veel belovend…. We gaan het meemaken… Ze weten nu wel wie er voorang krijgen in de FEMA kampen. oja wij hierop nine zitten trouwens ook niet op de tweede rij. Ze kunnen trouwens beter het witte huis, of het capitol bestormen met een miljoen mensen. Zal een iets groter belang hebben denk ik. Is trouwens ook iets makkelijker te bereiken.

  3 likes
 8. Al die geheimen die wij behoren te weten te walgelijk voor woorden dat zijn onze regeringen om van te kotsen !

  3 likes
 9. Ach. Mochten de mensen daadwerkelijk gaan op 20 september, dan schieten de soldaten als het moet. De Twin Towers was ook een inside job wat bewijst dat Amerika er geen moeite mee heeft eigen volk om te leggen.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

adrenochroom

Adrenochroom: Mensenbloed als drug en verjongingsmiddel

Mutya Buena, voormalig lid van de Sugababes, ...

bill gates

Wie zijn de hogere machten boven ‘corona-expert’ Bill Gates?

Bill Gates is één van de rijkste ...