Homepagina » Buitenaards » VIDEO: De Dag na Disclosure
VIDEO: De Dag na Disclosure

VIDEO: De Dag na Disclosure

De meeste overheden laten niets los over UFO’s of buitenaards bezoek en houden alle informatie hierover strikt geheim. Door middel van een onofficiële mediacampagne lijkt het volk echter te worden voorbereid op een buitenaardse aanwezigheid die in contact staat met het menselijk ras.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Cdude schreef:

  Exceptional claims demand exceptional evidence.
  Dus ik wil zien :
  – Alien, levend of dood.
  – Ruimtetuig
  – Géén claims, ‘getuigenissen’, horen zeggen van zien vliegen, …
  Tot dan, buitenaards leven bestaat zéér waarschijnlijk. Hier op aarde, no way José.

  4 likes
 • Huisheks schreef:

  Het valt wel op dat al deze films en nieuwtjes alleen maar uit USA komen.
  Zijn er nog andere landen die dit soort nieuws vergaren ?
  Of zijn wij zo gebrainwashed dat we voetstoots alles slikken wat daarvandaan komt ??
  Ik begrijp best dat het interessant overkomt, maar de mooiste films (geen realiteit) komen ook uit de koker van Hollywood.
  Het zou van objectiviteit getuigen als er van de andere kant van de globe ook berichten geplaatst worden. Tenslotte zijn we van onze nieuwsgaring toch niet compleet afhankelijk van de USA , toch??
  Wij kunnen toch ook nadenken………
  Bovendien; 1 meting is geen meting.

  8 likes
 • Tinus schreef:

  Geeft weer stof tot nadenken, vooral het idee dat die aliens toekomstige versies van ons zijn 🙂

  4 likes
 • jan schreef:

  Misleiding

  Al die spannende verhalen over ufo’s ook.

  Aangezien ufo’s nog altijd een mysterie zijn moet je meerdere mogelijkheden omtrent dit mysterie open laten. Door alleen in te gaan op het buitenaardse aan dit mysterie, veronderstel je dat het sowieso buitenaardsen zijn en dat is nou misleidend.

  Ik sluit het niet uit dat het ufo’s van andere planeten komen, maar ik vind het niet aannemelijk.

  Waarom vliegen ze al eeuwen rond? Waarom ontvoeren ze mensen voor hun dna? Waarom maken ze geen contact..?

  Het is aannemelijker te stellen dat het bovennatuurlijke fenomenen zijn. Meer iets in de richting van demomen.

  2 likes
 • Wes schreef:

  Ik heb ook wel een goeie vraag:
  Waarom stellen nog steeds zoveel mensen domme vragen over buitenaardse UFO’s terwijl er al tientallen jaren goed onderzoek is gedaan?

  2 likes
 • Ger vd Wall schreef:

  Bewijzen zijn er legio natuurlijk. Dus dit kan nooit meer lang duren!

  1 likes
 • Kalki schreef:

  De dag na UFO-disclosure wordt het kaft van het koren gescheiden.

  1 likes
 • corro666 schreef:

  bedankt simpel!!dacht dat ik elke ufo/aliendocu al gehad had…deze nogniet

  1 likes
 • Remco Teunissen schreef:

  Beste Tineke,

  Fijn dat je wilt reageren op mijn vragen.

  1 De kans is lijkt mij reel dat de event deze lente,zomer (dit jaar) komt? Want dat lees ik ook regelmatig op het blog van portal 2012.

  2 Als de nieuwetijdsjongeren zo tegen ook deze nare wereld zijn, met geweld en alle nare dingen, hoe kan het dan dat zij ook met datzelfde geweld reageren?

  Komt het door implantaten, of zijn ze zoals gezegd hoogbegaafd/intelligent?Maar veel jongeren komen juist dom en leeg over. Hoe zit dat?

  3 Dus als we na de event, en volgend jaar en daarna in de hogere 5 de dimensie zitten, hoe voelt dat dan?

  De 5 de dimensie voelt lichter/mooier anders aan toch? Vrij van welk angst dan ook, vrij van narigheid/nare slechte mensen. Vrede, harmonie, en je heel licht en fijn voelen?

  Verklaar nader.

  4 Verlaten drugsgebruikende agressieve jongeren, na de event net als de cabal, ook de aarde, of hoe zit dat? In de nieuwe wereld van 5D, blijven toch alleen maar vredelievende mensen over?

  5 Waar gaat de cabal heen na de event, en daarna? Hoe gaan zij verder, en hoe blijven wij van ze verlost?

  6 De bedoeling van 5D is geen geld meer gebruiken/nodig hebben, want met denkkracht, kunnen we dan(net zoals buitenaardsen alles kunnen doen via gedachtekracht, ruimteschepen, maken door denken) materie creeren door gedachtekracht.

  7 Stel, de event begint nu, op het moment dt ik dit schrijf, wat zou ik dan zoal kunnen merken/voelen? licht in je hoofd, je voelen, alsof je even in een andere dimensie/wereld bent? Dat lijkt mij heel reel.

  8 Klopt ht dat de event komt vanuit de G2 cloud in het centrum van de melkweg, en dat ie nu op punt staat te komen? Hoe gaat dat precies, ongeveer dan?

  Beste legaal/Tineke, blijf je nog even op dit berichtenboek? Want ik vind het leuk om je hier weer te zien, was je een tijd uit het oog verloren.

  Met vriendelijke groet,

  Remco

  1 likes
  • Tineke (legaal) schreef:

   Hoi Remco,de nieuwe tijds kinderen voelen dingen aan zoals agresieve jongeren en reageren zo terug en ze voelen zich ook niet begrepen,bijv, school ouders.Ze komen mischien dom over maar deze maatschappij wereld wijd zit nog in een sllaa p toestand en jij bent verder,dan ga je in je binnen terug trekken en sluiten ze zich af.De Event kan op 2 manieren komen,de banken gaan sluiten door dat bijvoorbeeld de beursen naar de min gaat,maar eigelijk wachten wij op het licht dat via de galactic centrale zon via onze zon de aarde bereikt dit is niet zichtbaar iedereen voelt dan wel iets,wat dat ervaartiedereen anders.In feite kun je dus wakker geschud worden.De jongeren kunnen een curses krijgen om naar de 5 de dimensie toe te gaan zo niet dan ja gaan ze naar een andere planeet de Cabal leden worden gearresteerd,er zijn enkele die naar de Galactishe zon gaan om helemaal zeg maar hun hele geheugen met vorige levens gewist worden.NU,6 klopt wat je schrijft.Het is niet zo dat gelijk in de 5de dimensie bent we hebben 11jaren nog de tijd hiervoor om ons voor te berijden op de 5 de dimensie in die tussen tijd moet ons DNA helemaal hersteld zijn,je kan het vergelijken dat wij baby,s zijn of kleuters die nog veel moeten leren.

   0 likes
   • Remco Teunissen schreef:

    Hoi Tineke,

    Ik ga bovenaan het berichten boek verder, dan zie je de berichten meteen, anders kunnen ze uit zicht verdwijnen.

    Heel fijn dat je mij wilt helpen met mijn vele vragen.

    0 likes
 • Tineke (legaal) schreef:

  Disclosure komt na de Event,we krijgen dan een first contackt met onze goede buiten aardse family,die uit onze hele Universum komen.Nu op dit moment wachten ze in onze atmosfeer om zo vlug mogelijkzich aan ons bekent te maken.nu op dit moment kunnen ze dit niet doen,anders gaat de helft van de wereld bevolking dood door de cabal illuminatie.ieder van jullie heeft in vorige levens op andere planeten geleefd of in Atlantis.Maar voordat dit zover is gebeurd er eerst nog heel veel op aarde.De banken worden gereset en ons geld systeem word anders en word gebaseerd op goud,niet zoals nu met gebakken lucht,het goud van de hele wereld was gestolen door de cabal bush rotschilds de koningklijke family van engeland de paus en dit goed is door de resistance movement weer terug gepakt.De cabal heeft nu geen goud meer,en hun macht over ons is bijna voorbij.Het kan gebeuren dat binnen kort de banken wereld wijd voor een tijdje gaan sluiten.wij hopen alleen niet dat de cabal de panic buttum in drukt dan ligt alles stil electra gas en water.

  0 likes
  • Remco Teunissen schreef:

   Hoi Tineke,

   Wanneer wordt de cabal nu ein de lijk eens verwijderd? Waarom blijven ze hun gang maar gaan? Waarom worden ze niet gepakt?

   Pas dan kan alles de 5 de dimensie ingaan, en kunnen we de nieuwe wereld in en in vrede harmonie en oneindig plezier leven.

   Wanneer, en hoe en wat, wordt de cabal voorgoed verwijderd? Want ik wil niet langer meer voortleven hier op deze vreselijke wereld.

   Ik hoop dat we in de toekomst een wereld krijgen, ZONDER betalingsmiddelen (GELD) en dat we in 5D alles kunnen creeren door middel van gedachtenkracht. Zodat geld totaal nutteloos is geworden.

   Maar de cabal moet nu heel snel opgeruimd/verwijderd worden.

   Hopelijk komt nu heel gauw de event, want ik en velen met mij, houden het niet meer vol nu, nog even, en ik heb zin, om het leven te verlaten hier.

   Beste Tineke, zou jij dit /vragen kunnen beantwoorden?

   Heel veel dank.

   Remco

   0 likes
   • Tineke (legaal) schreef:

    Hi Remco ,net als jij ben ik ook aan het wachten,en wij worden door de media niet op de hoogte gehouden.Er gebeuren zoveel dingen,bijvoorbeeld weet jij dat er al meer dan 10 personen bankiers van bijv, Morgan, zelfmoord hebben gepleegdof gedood zijn door de cabal,deze wilde namelijk vertellen hoe het bank systeem corupt en dergelijke is.
    Iets wat zo slecht is zit diep geworteld en versprijd,maar Remco weet dat er veel gebeurd achter de schermen,de grote namen van de cabal zal als laatste gearresteerd worden.heb vertrouwen en geduld alles komt goed op een dag is alles aan het veranderen het kan zijn dat binnen kort alles op zijn kop staat banken gesloten noem maar op,
    Groetjes Tineke.

    0 likes
    • Remco Teunissen schreef:

     Hoi Tineke,

     Dank je voor je reactie.

     1 Je bent toch van cobra, portal 2012?

     Dat ben ik nu al een tijdje aan het volgen, met de goede updates.

     2 Klopt het, dat de event, heel waarschijnlijk nog deze lente/zomer eindelijk komt?

     Daar lees ik op portal 2012 van cobra steeds over, zoals een verrassing met pasen(eastores gift)

     Want ik heb goede boeken over de nieuwe wereld in de vijfde dimensie, en daar staat allemaal in, dat de wereld in 2015 helemaal 5 dimensionaal is, en dat we dan helemaal in de nieuwe wereld zitten.

     Dat is toch hopelijk zo? Want ik lees en hoor, dat DIT jaar (2014) de big change komt.

     3 Dur tijdens of na de event, worden alle leden van de cabal gearresteerd, en van de aarde verwijderd, en richting de centrale zon gezonden? Want waarom zijn ze nog steeds niet gepakt? Dat kan, en moet nu toch echt gebeuren? Want dan kan de poort open, naar de 5 de dimensie..

     4 Er wordt gezegd, dat de event een sterke lichtstraal is, met verschijnselen aan de hemel, die alles transformeren, naar de 5 de dimensie, en al het kwade en slechte verwijderd van de aarde. Als de event begint, dan moet ik toch iets heel bijzonders merken/voelen?

     Ik lees en hoor over een euforisch gebeuren, stel ik zit nu achter de computer, of ik sta even buiten nietsvermoedend, Wat merk je dan, als de event begint, en de superwave/lichtstraal komt? Een euforisch gevoel/gebeuren, lees ik dus vrijwel overal.

     5 Hoe kan het, dat de tegenwoordige nieuwetijdskinderen vanaf 1990 tot nu, toch zo agressief zijn, en je meteen uitschelden, als je iets tegen ze zegt, ze ergens op wijst wat ze niet goed gedaan hebben, slechte dingen doen/agressief zijn/drugs gebruiken?

     Ik lees en hoor, dat dat oude wijze zielen zijn, maar oude zielen gedragen zich heel volwassen en wijs, en zijn hoogbegaafd, en spiritueel ontwikkeld, en moeten onze aarde naar de nieuwe wereld loodsen.

     Maar wat ik om mij heen zie, is het tegenovergestelde van wat ze moeten zijn. Hoe kan dat?

     Beste legaal/Tineke, zou je mijn weer willen helpen, met deze vragen?

     Remco

     0 likes
     • Remco Teunissen schreef:

      1 vraag vergeten ,

      1 Klopt het ook, dat we over niet al te lange tijd, een wereld hebben, zonder betalingsmiddelen? Want ik lees en hoor ook dat in de 5 de dimensie geld niet meer bestaat, en dat alle betalingsmiddelen overbodig zijn geworden, omdat we alles doen en maklen viia gedachtenkracht, en nog veel meer mogelijkheden.

      Ik hoop echt dat geld gaat verdwijnen in de nabije toekomst. Want dan zijn we pas echt vrij.

      2 Waarom lees ik, en zijn er personen, die zeggen dat cobra, en anderen een hoax zijn, en dus niet echt is, en vals zijn? Ik snap die mensen niet. Waarom doen zij alles af als new age onzin?

      0 likes
     • Tineke (legaal) schreef:

      Ja ik ben een Lightworker en Cobra is onze begeleider zeg maar en ook van de resitance movement,dit zijn mensen die arrestaties verichten en werken achter de schermen.Tijdens de Event worden alle grote namen gearresteerd waaronder koniging van Engeland Bush en veel meer.De Lightstraal is een straal die de aarde bereikt en zich verbind met de aarde en haar licht,sommige mensen kunnen dit voelen,maak je niet ongerust.het is de bedoeling dat alle mensen dit voelen en wakker worden en veranederen tot liefdevolle mensen.Nieuwe tijdkinderen weten niet hoe te handelen in deze nare wereld en voelen ze hier niet thuis met zoveel geweld en voelen zich opstandig.Cobra is geen Hoax dit word door internet trollen gezegd en geschreven.Hij is alleen niet bekend omdat hij ook in het geheim werkt.

      0 likes
     • Tineke (legaal) schreef:

      Na de Event krijgen wij eerst nog een ander geld systeem,zonder belastingen te betalen alleen 4% bij aankoop van bijvoorbeeld meubels waarom,om de infrastructeur te ver beteren.Whe hebben tot2015 de tijd om helemaal in de 5de dimensie te gaan.vrije energie moet er komen voedsel duplicators geen ziektes meer tele patich contackt word ons dan geleerd,maar voor dit alles komen er uitzendingen over onze ware geschiedenis en langzaam krijgen wij lessen en algemene dingen te zien en te horen ook na de Event komt er een first contackt met onze buiten aardse Broethers and Sisters.Whe krijgen geen new age,dat is niet goed we krijgen een gouden age,en ook geen religies meer.zo veel om naar uit te kijken Maar denk er aan tot 2015 moet er nog veel gebeuren.Groetjes Tineke.

      0 likes
 • Remco Teunissen schreef:

  Hoi Tineke, hier ga k dan nog even verder.

  Zou je 1 voor 1 de laatste vragen kunnen behandelen?

  1 Maarer zijn ook nieuwetijdskinderen/mensen, die WEL wijs zijn en reageren, en juist heel hoogbegaafd overkomen, en niet met geweld terugreageren tegen onze nare maatschappij.

  Hoe zit dat dan?

  2 Wat is nou echt de overgang/het binnengaan van de hogere 5 de dimensie? De event, of het first contact met de buitenaardsen?

  Aartsengel Michael en veel anderen zeggen, dat onze wereld/2016 uiterlijk, volledig 5 dimensionaal is. Wat is jouw mening hierover? Ik denk nu dit jaar de event, en daarna de buitenaardsen die gaan landen.

  3 Wat wordt nou eigenlijk bedoeld, met wat ik in mijn boek lees van aartsengel Michael, over het gouden tijdperk, van,

  Het begint met een verschijnsel, waardoor all mensen omhoogkijken, en wat zo overweldigend is, dat alle mensen pstaan uit de jarenlange onderwerping van de cabal, en dat iedereen ontwaakt?

  Wat is dit voor gebeuren dat aan de hemel gaat plaatsvinden, wat zo overweldigend is, en dat nog nooit op deze manier is voorgekomen?

  4 En de dierenwereld gaat ook meeveranderen hoor en lees ik veel, dieren worden ook vredelievend, en gaan elkaar niet meer aanvallen en opeten, maar op dit moment zijn dieren nog steeds heel wreed tegen elkaar. Hoe zit dat?

  5 Hoe ziet de wereld er waarschijnlijk over 60 jaar uit? Hoe leven wij dan? We zitten dan middenin de gouden tijdperk van de 5 de dimensie, over 1 jaar eigenlijk al.

  We kunnen dan met ons lichtlichaam overal naartoevliegen/reizen, en zijn helderhorend/voelend, en helderziend.

  Hoe gaat dat ongeveer?

  6 Beste Tineke, zou jij deze laatste vragen 1 voor 1 apart kunnen behandelen? Heel heel veel dank voor jouw fijne hulp. En ja, ik ben ook een opstandig nieuwetijdsmens/kind, die zich ook niet thuisvoelt in deze nare wereld, van kinds af aan al niet. Hopelijk komt de redding snel.

  Remco

  0 likes
  • Tineke (legaal) schreef:

   Hoi Remco,zeker zijn er nieuwe tijds kinderen en volwassenen die hoog begaaft zijn,en meestal hebben ze een terug getrokken leven.en soms worden ze niet begrepen.net zoals ik zelf ik werd vroeger ook niet begrepen,en mijn moeder vond mij altijd eigen wijs,op school vonden ze mij maar een raar kind.Het overgaan naar de 5de dimensie gebeurd in mijn ogen gewoon heel langzaam niet in een ruk.Het gouden tijdperk is liefde vol, natuur en mensen en dieren vredig samen,geen zorgen wil je een hobby dan neem je een hobby.doe je ogen dicht en denk aan een wereld vol van liefde geen oorlog een mooie natuur en je gedachten gaan vreedzaam wat je wil.zo moet je dat voorstellen.Ik denk dat AA Michael the buiten aardse schepen bedoeld die dan zichtbaar worden,het zijn er heel erg veel.ja de dieren wereld gaat ook veranderen.0ver 15 jaar zitten wij helemaal in de 5de dimensie.Nou ik denk toch wel dat je een ruimte schip nodig hebt,en ja mischien kunnen wij dat massaal uit ons lichaam treden somigen doen het snachts al 6,hou nog maar even vol Remco,het is ook de bedoeling dat je liefde uitzend en goed bent voor een ander dat is heel erg mooi en goeddenk aan wat ik je gezegt heb sluit je ogen en stel je voor hoe jij dat wil hebben en zeg dat bijvoorbeeld tegen AA MICHAEL.Groetjes Tineke.

   0 likes
 • Remco Teunissen schreef:

  Hoi Tineke, wat is precies agartha de binnenaarde? Ik hoorde dat daar wezens leven in de 5 de dimensie, en dat wij na de event/disclosure worden voorgesteld aan deze beschaving daar.

  Leg eens uit?

  Remco

  Blijf nog even hier.

  0 likes
  • Tineke (legaal) schreef:

   Hoi Remco,er leven inderdaad in binnenaarde argathanen,deze zijn afstammelingen van Atlantis.Onder Mount Sasta is er ook een stad met vele verdiepingen.De argathanen leven daar in de 5de dimensie en kunnen op de oppervlakte van de aarde niet leven,en ook zijn ze niet veilig op de aarde oppervlakte.
   Groetjes.

   0 likes
 • x

  Check Also

  new york times

  New York Times pakt uit: ‘UFO’s geborgen die niet op aarde zijn gemaakt’

  Een geheime eenheid binnen het Pentagon die ...

  ufo

  UFO-hype: ‘We zeggen letterlijk tegen jullie dat aliens bestaan. Het kan niemand wat schelen’

  Het Pentagon heeft videobeelden vrijgegeven van drie ...

  >