Mens en DierCorona

Meisje geeft epische speech tijdens coronaprotest in Liverpool: ‘We zijn misleid’

Help mee door dit met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op zaterdag gingen mensen in Liverpool de straat op om te protesteren tegen de Britse coronamaatregelen. Betogers hielden borden omhoog met daarop teksten als: ‘Er is geen pandemie’. Ze werden in de media – zoals we inmiddels gewend zijn – weggezet als ‘complottheoretici’. Tijdens het protest gaf een jong meisje een krachtige toespraak over corruptie, tirannie, medialeugens en misleiding.

“Zoals jullie weten bevinden we ons in een tirannieke situatie. Onze rechten en vrijheden zijn in een oogwenk van ons afgenomen. Relaties en gezinnen gaan kapot. Kinderen lijden. Mannen, vrouwen en kinderen stierven alleen, zonder hun geliefden. Dat is onacceptabel,” begon ze haar speech.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“We zijn misleid, ze hebben ons gefaald en heel veel mensen – jong en oud – zijn bang gemaakt. Hoe banger je bent, hoe makkelijker je bent te manipuleren. Wij laten de mensen aan de top zien dat wij niet bang zijn. Wij blijven strijden totdat angst plaatsmaakt voor kracht, kennis en eenheid. Zonder angst kunnen de machthebbers de massa niet onder controle houden en kunnen ze hun agenda’s niet doordrukken. En zonder de mainstream media zou er geen angst zijn.”

Belangrijkste doelwit

Het meisje wees erop dat de jonge generatie het belangrijkste doelwit is omdat jonge mensen makkelijk te kneden zijn. “Dat gebeurt door middel van reality tv, en de manipulatieve en verslavende social media. De machthebbers willen niet dat jonge mensen toegang hebben tot andere informatie dan de informatie die ze krijgen voorgeschoteld via hun telefoon en tv. Ze willen niet dat wij de wereld zien zoals zij echt is. Ze willen absoluut niet dat wij zelf nadenken. Verder geven ze niets om ons.”

“We moeten onze ogen openen en overal vraagtekens bij zetten, van social media tot mainstream media en Covid-19. Draag je een mondkapje omdat je bang bent voor het virus of omdat je bang bent voor de gevolgen? Ben je in staat om zelf naar informatie te zoeken en zelf na te denken of laat je de overheid en de media dat voor je doen?”

Samen staan we sterk

Het meisje verwees naar een document van het Institute for Government, een Britse denktank, waarin staat hoe hersenspoeling wordt toegepast om het gedrag van mensen te veranderen. Dit project heet Mindspace.

Ze verwees ook naar Operation Lockstep, dat onderdeel is van een document dat opgesteld is door de Rockefellers. “Ook bekend als de agenda achter Covid-19. Alles wat er nu gebeurt en in de toekomst gaat gebeuren, staat beschreven in dat document. Ik raad iedereen aan om het te lezen.”

“Het is nu meer dan ooit tijd dat we ons gaan verenigen. We moeten vechten voor onze toekomst. Praat met elkaar. Heb vertrouwen. Wij zijn de 99 procent. Samen staan we sterk, verdeeld gaan we ten onder!”

[YouTube]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hans van Straaten
Hans van Straaten
3 jaren geleden

Wat een gewelgige stoere meid, kudo’s. Keep up your excelent work.
Het wordt tijd dat het in dit land ook eens gebeurd. Zelf kan ik dit niet vanwege lichamelijke beperking.
Wel blijf ik iedereen bestoken met dit soort info.

ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

“(…)En zonder de mainstream media zou er geen angst zijn.”

En daarom dient de mainstream media zicht te verantwoorden voor de rechter.

In RTL4 nieuws was te zien dat in Duitsland alle kinderen met mondkapje en overal in het gebouw met mondkapje zitten. Inclusief de leraren.
Geweldig beeld vinden de Duitsers kennelijk dat. Kennelijk geen enkel historisch besef van het Nazitijdperk.
We mogen wel oppassen dat wij niet weer opnieuw worden bezet. Door onze overheid maar ook door de Duitsers.

Zou het in Wit Rusland beter zijn?

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
3 jaren geleden

LS…

Ik weet niet of het haar eigen tekst is natuurlijk en ik hoop van harte dat de verantwoordelijken dit meisje beschermen… De waarheid vertellen is levensgevaarlijk in een wereld waar de Cabal de dienst uitmaakt…

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
3 jaren geleden

PS…

Je had dat triomfantelijke smoel moeten zien van die nieuwslezer die verkondigde dat ratten (vectoren) de ziekte ook over kunnen brengen. We hebben al een rattenplaag voegde hij er blij aan toe !

Back to top button
6
0
We lezen graag je reactie!x