Buitenland

Amerika evacueert IS-terroristen om ze elders te kunnen inzetten. Minister zegt in dit interview wat niemand wil horen

Help door dit met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Syrische minister van Buitenlandse Zaken Walid Muallem heeft gezegd dat Amerikaanse vliegtuigen in Syrië IS-terroristen vervoeren naar andere plekken om ze daar later te kunnen inzetten.

“We hebben informatie en ooggetuigenverslagen waaruit blijkt dat IS-terroristen worden vervoerd door Amerikaanse vliegtuigen,” zei de minister in een interview met zender RT.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Misschien wil de VS de IS-terroristen in andere gebieden inzetten,” vervolgde hij.

Agressie

Muallem merkte op dat de Amerikaanse militaire aanwezigheid in Syrië ‘illegaal is en niet is goedgekeurd door de Syrische overheid’.

Hij wees erop dat het Russische leger in Syrië is om Damascus te helpen in de strijd tegen terrorisme.

“We moeten onderscheid maken tussen de legitieme Russische aanwezigheid in Syrië en de Amerikaanse aanwezigheid, die kan worden gezien als agressie tegen de Syrische soevereniteit,” zei hij.

Burgers

De VS en zijn bondgenoten worden ervan beschuldigd doelbewust burgers te bestoken in Syrië.

Moskou heeft al meerdere keren geklaagd over vriendschappelijke banden tussen Amerikaanse speciale troepen en IS-terroristen in de regio, met als doel de opmars van het Syrische leger tegen te gaan.

Wederopbouw

De minister sprak vol lof over de recente overwinningen die door het Syrische leger zijn geboekt. Zo werden onder meer de steden Deir ez-Zor, Palmyra en al-Sikhnieh bevrijd.

Muallem merkte op dat alleen ‘de landen die niet hebben samengespannen tegen Syrië’ mogen meehelpen bij de wederopbouw van het land.

[PressTV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
weg met ons
weg met ons
6 jaren geleden

En de IS huursoldaten die gewond raken worden verzorgd in Israël om opnieuw klaargestoomd te worden en verder te vechten voor de VS/SA/ISR.

Feitelijk zitten we reeds midden in een nazi/fascistische derde wereldoorlog, het wachten alleen is op een grote escalatie tussen verschillende belangrijke landen. Het enige wat een wereldoorlog in grote omvang tegenhoudt zijn m.i. de wereldwijde aandelenbeurzen die sterk zullen gaan dalen als de vlam ‘officieel’ in de pan slaat.

Net als het spel Noord-Korea waarbij nu nog wat geblaft wordt, maar zodra de beurzen niet meer zijn te houden zal dit ook het startschot kunnen zijn voor verdere escalatie. Andersom zou heel bijzonder zijn, maar niet onvoorstelbaar, alleen betekent een oorlog met Noord-Korea dat er triljoenen kunnen verdampen op de beurzen en dat de economieën wederom zal laten wankelen.

Los van een verschrikkelijke oorlog, maar het is totaal geschift om te bedenken dat economieën afhankelijk zijn geworden van de beurzen en de beurzen niet meer afhankelijk zijn van de economische ontwikkelingen.

Overigens, de beurzen zullen op commando dalen, een datum is al bekend, alleen krijgt het plebs dat niet te weten wanneer het zover is. Vooralsnog liggen de beurzen er roerloos bij en komen niet echt van hun plaats. Dat kan meerdere betekenissen hebben, normaal gesproken betekent dit dat er niets ernstig is te verwachten, maar aangezien we leven in exceptionele tijden zullen beurzen door “iets” heel bijzonders in beweging kunnen worden gezet en dit verder aanleiding geven voor erger. Maar vooralsnog is het kwakkelen en dit betekent ook kwakkelen in andere grotere opzichten.

War on Error
War on Error
6 jaren geleden

Dit is voor eenieder die de leugenachtige politiek en de stemmingmakerij voor de makers van nep-nieuws een beetje volgt al bekend sinds medio jaren ’90. Toen Kok – tegen beter weten in – de ware gang van ‘zaken’ in de Balkonoorlog toedekte.

“In de loop van de jaren negentig, hebben agentschappen van de Amerikaanse regering samengewerkt met Al Qaeda in een aantal geheime operaties, zoals bevestigd door een 1997 verslag van het Comité van de Republikeinse partij van het Amerikaanse Congres.
In feite tijdens de oorlog in Bosnië Amerikaanse wapens werkten inspecteurs met Al Qaeda agenten, waardoor in grote hoeveelheden van wapens voor het Bosnische Moslimleger.”

“het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken, de Columbia Law School en diverse extremistische islamitische groeperingen zoals de Moslim Broederschap en de zeer invloedrijke Council on American-Islamic Relations (CAIR)
Gehoopt wordt dat de regime verandering in Egypte zich zal verspreiden naar andere landen in het Midden Oosten, daarna naar Europa en uiteindelijk ook de VS zal destabiliseren.”
http://achtergrondinfo.blogspot.nl/2011/03/obama-gaf-leden-moslim-broederschap.html

THE CIA’S MOSLEM FRIENDS, FROM BIN LADEN TO THE MOSLEM BROTHERHOOD:
http://aangirfan.blogspot.nl/2010/10/cias-moslem-friends-from-bin-laden-to.html

De makers van nep-nieuws (alle gevestigde media) zijn derhalve de PR afdeling van de CIA, en dus IS.

Onlangs bleef EP-er PvdA-er Sargentini nog stellig beweren dat onder vluchtelingen geen jihadisten zitten, dat daar geen bewijs voor zou zijn. Nou, dit spreekt toch echt wél duidelijke taal:

“ISIS trains jihadists to hit European targets, has no shortage of volunteers – Europol”:
http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=153276

Eigenlijk zijn onze politici en ‘journalisten’ die hierover niet de hele waarheid vertellen medeplichtig.

Rene
Rene
6 jaren geleden

maar een syrische Minister en vooral de Russen spreken altijd de waarheid……..

War on Error
War on Error
6 jaren geleden

Niet altijd natuurlijk. Zelfde behandeling. Altijd de beweringen kritisch beschouwen, proberen te staven aan hetgeen uit diverse bronnen terzake wordt gemeld.
We kunnen er niet omheen.
De (feitenvrij) gedemoniseerde landen zijn al heel vaak wél accuraat geweest in hetgeen zij communiceerden, terwijl de NAVO-landen vrijwel altijd hun eigen oorlogsmisdaden ‘verkopen’ als humanitaire daden.

Erbil, with its international airport, was the real headquarters of ISIS.
“Businessmen” working for imaginary oil companies moved in and out, security agencies escorting them to “the front,” their expertise, their high-tech equipment, the eyes, ears and strategic planning for the Islamic State, al Nusra, the Free Syrian Army and a dozen other groups as well.
https://www.veteranstoday.com/2017/09/20/neo-kurdistan-and-the-veil-of-lies/
https://www.veteranstoday.com/2017/09/25/how-private-corporations-will-benefit-from-kurdish-independence/

Het is bewijs dat het (ook in het Westen) al oorlog is, met de stelselmatige propaganda die doorgaat voor ‘nieuws’.
Alles went zullen we maar zeggen.
Het devies is: ogen en oren dicht, snaveltjes toe, adem inhouden, verstand op nul, en altijd ‘JA’ stemmen.

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x