Mens en Dier

Hugo de Jonge wil niet leren van het verleden. Begint alles weer van voren af aan?

Help anderen door deze informatie met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Minister Hugo de Jonge is terug van vakantie en drukt er gelijk een aantal strenge coronamaatregelen doorheen. Eerder betaalde hij – zonder met het Nederlandse volk te overleggen – honderden miljoenen aan een vaccinmaker die geplaagd wordt door schandalen en rechtszaken. De details over deze deal komen we nooit te weten, die zijn tot staatsgeheim bestempeld. Later bleek de broer van onze coronagezant Feike Sijbesma directeur te zijn bij die vaccinmaker.

Hugo de Jonge wil je volgen met corona-apps, wil Defensie laten helpen bij het opschalen van de GGD en zei enkele jaren geleden dat hij ‘onbekwame ouders’ verplicht wil steriliseren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Volgens de CDA-minister is er maar één manier om uit de coronacrisis te komen: een vaccin. Hij wil kennelijk niet leren van het verleden. Tijdens de Mexicaanse griepepidemie hadden we ook een CDA-minister van Volksgezondheid: Ab Klink. Hij kocht 34 miljoen vaccins in tegen de Mexicaanse griep, waarvan een groot deel later weggegooid kon worden. Ook toen al verscheen viroloog Ab Osterhaus bijna dagelijks op tv om te vertellen hoe gevaarlijk de ziekte wel niet was en hoe belangrijk het was om een vaccin te halen.

Diezelfde Osterhaus bleek aandelen te hebben in een bedrijf dat meewerkte aan de ontwikkeling van vaccins tegen de Mexicaanse griep.

Informatie over bijwerkingen achtergehouden

Op 21 september 2018, 9 jaar later, kopte de NOS: ‘Informatie over bijwerkingen Mexicaanse griepvaccin achtergehouden’:

Midden in de periode dat wereldwijd tientallen miljoenen mensen gevaccineerd werden tegen de Mexicaanse griep met het vaccin Pandemrix, hield farmaceut GSK informatie achter over een opvallend groot aantal ernstige bijwerkingen. Dat staat in een artikel in het British Medical Journal (BMJ). Het blad meldt dat eind november 2009 bij fabrikant GSK al meer dan 1100 meldingen binnen waren gekomen van ernstige bijwerkingen van Pandemrix.

Bij het Lareb, dat in Nederland gemelde bijwerkingen van geneesmiddelen verzamelt, zijn 3754 meldingen over Pandemrix binnengekomen. Daarvan zijn er 137 als ernstig benoemd, 30 gevallen hebben betrekking op narcolepsie.

20 miljoen vaccins onbruikbaar

Het kabinet trok 5 miljoen euro uit voor schikkingen met de slachtoffers, maar ‘erkende geen aansprakelijkheid’.

NU.nl berichtte op 26 juni 2010 dat Klink adviezen om veel minder vaccins te kopen in de wind had geslagen. “Nederland heeft 20 miljoen vaccins over, die inmiddels onbruikbaar zijn.”

Begint alles weer van voren af aan?

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
johan den haag
johan den haag
3 jaren geleden

De onschendbaarheid en verstrengelingen met de grote jongens uit het bedrijfsleven maakt dat bewindslieden zich oppermachtig voelen. Maar verleden heeft aangetoond dat de machtigste mensen ook ten val komen. Dat is een goede wetenschap. Echter wel jammer dat bevolking eronder lijdt. Ook hier weer een maar, groot deel van het volk is dom en wil onderdrukt worden

jan doornbos
jan doornbos
3 jaren geleden

Tja deze kennis en onze ervaringen uit het verleden is bij mijzelf een belangrijke reden dat ik mijn panische medemens niet kan begrijpen. Men is werkelijk van God los. Het eigen verstand is klaarblijkelijk uitgeschakeld. Tevens, de NSB heeft nog nooit zoveel actieve leden gehad.

Stephan
Stephan
3 jaren geleden

Wat ik echt mis in heel dit verhaal op en in alle media bij zowel msm of alternatieve media is een eventuele verwijzing naar de Rijksrecherche. Er bestaan een strafrechtelijk artikel “ambtsmisdrijven”. Ook heeft elke medewerker in dienst van de Rijksoverheid een aangifteplicht bij eventuele constatering van wanordelijkheden of ambtsmisbruik. Bij het verzuimen van de aangifteplicht is ook die ambtenaar strafrechtelijk vervolgbaar. Je zou denken dat in deze tijden van wanordelijkheden mbt grondrechten, en eventuele verstrengelingen van de vaccin maffia de Rijksrecherche overuren zou draaien. Toch hoor of lees je hier niets over dat iemand ook maar de aangifteplicht heeft opgevolgd. Voor de liefhebbers https://www.rijksrecherche.nl/binaries/rijksrecherche/documenten/publicaties/2017/08/20/infographic/RR_Advieswijzer_Sept2017_LR+aangepast.pdf

exegese
exegese
3 jaren geleden

Hugo de Jonge wil niet leren van het verleden.
Het tegenovergestelde is waar ! Hij heeft wel degelijk geleerd van het verleden. Namelijk dat het volk klakkeloos aanneemt wat hij hen voorkauwt. Hij heeft geleerd dat hij bijna alles kan maken en is nu op zoek waar de grens qua mogelijkheden eigenlijk ligt. Dat soort gasten leven bijna in een groot onophoudelijk orgasme door de macht die ze ongestraft naar zich toe kunnen trekken. Hoe ze onze rechten en vrijheden klakkeloos kunnen ontnemen zonder dat ze ook maar iets in de weg gelegd wordt. Hoe lang duurt het voor men eindelijk massaal wakker wordt ? Neem een voorbeeld aan Duitsland. Meer dan een miljoen mensen in de benen tegen de corona gekte en de media zwijgt angstvallig in alle talen.

Back to top button
25
0
We lezen graag je reactie!x