Homepagina » Buitenland » MH17-doofpot gaat open. Deze geheime documenten lichten tipje van de sluier op
MH17-doofpot verder open. Volgens deze geheime documenten vernietigden Oekraïense veiligheidsdiensten bewijs

MH17-doofpot gaat open. Deze geheime documenten lichten tipje van de sluier op

Begin deze week publiceerde de Russische krant Sovershenno Sekretno kopieën van geheime documenten die zouden aantonen dat Oekraïense veiligheidsdiensten bewijs over de crash van vlucht MH17 hebben vernietigd.

Het vliegtuig stortte op 17 juli 2014 neer in de Oekraïense regio Donbass. Alle 298 passagiers, onder wie veel Nederlanders, kwamen daarbij om het leven.

De krant merkt op dat de kopieën afkomstig zijn van een anonieme bron en dat de authenticiteit ervan niet kan worden bevestigd.

Verbergen

De oorspronkelijke documenten zijn naar verluidt op 20 juli 2014, drie dagen na de crash, opgesteld door de Oekraïense veiligheidsdienst SBU.

De stukken gaan over het verbergen van bewijs waaruit blijkt dat het Oekraïense leger verantwoordelijk was voor de crash.

Het is in ieder geval bekend dat de SBU na het incident verdachte operaties heeft uitgevoerd, zo liet de Russische politiek analist Vladimir Kornilov weten.

Vastgezet

In de documenten wordt ook de naam genoemd van een persoon die getuige zou zijn geweest van de MH17-crash.

“Hij heeft bewijs dat het Oekraïense leger, dat op 17 juli 2014 een burgervliegtuig neerschoot, de wet heeft overtreden,” valt in één van de kopieën te lezen.

Volgens een ander stuk, dat dateert van 24 juli 2014, werden verschillende getuigen van de crash in de buurt van Loehansk vastgezet door de SBU.

Vernietiging

In de stukken valt verder te lezen dat een militair een video had gemaakt van het incident, maar later buiten de conflictzone in Donbass werd gedood door een sluipschutter.

De SBU zou opdracht hebben gegeven tot de vernietiging van bewijs voor betrokkenheid van het Oekraïense leger en de aanwezigheid van gevechtsvliegtuigen in het gebied op 17 juli 2014.

[Sovershenno Sekretno]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • maarten schreef:

  > De SBU zou opdracht hebben gegeven tot de vernietiging van bewijs voor betrokkenheid van het Oekraïense leger en de aanwezigheid van gevechtsvliegtuigen in het gebied op 17 juli 2014. <

  En handlangertje/schoothondje 'onderste steen' rutte doet braaf mee met de boel belazeren…en zijn eigen volk erbij. Wie nu nog op die zak stemt is een….Juist!

  39 likes
  • Johan schreef:

   Beste Maarten.
   Laat ik nu ruim een maand geleden gehoord hebben dat een ruime meerderheid wederom voor de ru(o)tte kliek heeft gestemd. Ik ben vervend niet stemmer. Nog geen 2 dagen later komt de rotte plek keizer boven drijven. De rottigheid rond Teeven houdt maar niet op.
   Er was zoveel keus voor de bewuste stemmers, wat doen ze? Als de uitslag niet gemanipuleerd is toch echt VVD.

   9 likes
   • maarten54 schreef:

    Naar mijn idee is de uitslag gemanipuleerd. Punt. Een opkomst van 80,8 %…me hoela!
    rutte, vvd is niet mijn keus en zal het nooit worden. Rotte appels zitten in elk kistje, helaas, maar tegenwoordig loopt het wel de spuigaten uit met ‘de witte boorden criminelen’.
    Voor of tegen PVV doet er even niet toe, maar zo nu gebeurt, PVV straal negeren, lees: een groot deel van de stemmers negeren, is tekenend voor de rutte kliek: de agenda van die…., kuch, is geheel anders dan wij mogen weten denk ik.
    Het referendum: genegeerd, de PVV tweede partij: genegeerd, de waarheid over een neergestort vliegtuig word genegeerd. rutte zegt gewoon: Val maar in bonken, volk van nederland!

    24 likes
    • faye schreef:

     PVV straal negeren? Dat lijkt maar zo, allemaal een grote poppenkast.
     VVD en D66 voeren netjes het PVV NWO beleid uit.
     Pechtold is niet voor niets bij de Bilderbergers uitgenodigd, dan moeten ze iets van hem, dan moet hij regels opvolgen.
     Zoals ook ons Leefbaar netjes doet wat Wilders wil, en ze doen het graag. Ook aparte types daar.
     Heel raar maar ook zij snakken naar een politie staat, de machtswellustelingen.
     Tenminste, dat is bedoeling, maar er zitten onverwacht vele kinken in de kabel.
     In elk geval liggen PVV en D66 op de buhne en voor de camera met elkaar overhoop en achter de schermen zitten ze bij elkaar op schoot.
     Dat heeft de deep state nu eenmaal zo geregeld, zoals ze zoveel zaken in andere landen waar ze niets te zoeken hebben, regelen.
     Gelukkig staan ze nu op instorten.

     3 likes
  • faye schreef:

   Als je Peter R. de Vries tegen Roemer gehoord had in DWDD zou je weten dat de jongens van het grote geld, ons geld, zich ver boven politici wanen.
   Dus om dan zo maar klakkeloos aan te nemen dat het Rutte is die de steen onder houdt is wel erg naief.

   1 likes
   • maarten54 schreef:

    faye
    rutte is niet alleen, dat weten we. Met rutte(let wel: rutte met kleine letter) doel ik dus de hele ‘rutte kliek’, dat zou u moeten snappen. Als men over ‘DE Russen spreekt zegt men: Poetin, spreekt men over DE amerikanen zegt men: Trump. Heeft dus niets met naiëf te maken

    12 likes
    • faye schreef:

     Dat is een listige, spreekt men over DE Amerikaan dan spreekt men over Trump.
     De cabal invloeden zijn nog duidelijk voelbaar en zichtbaar, sterker nog, ze laten zich nog heel erg oorlogszuchtig gelden, crasht de economie en in deze situatie, waar Trump net om de hoek komt kijken, kun je hem dat allemaal wel heel sluw in de schoenen schuiven.
     Tenminste, als je niet verder kan kijken.

     6 likes
 • War on Error schreef:

  Er worden in dit bericht nog slagen om de arm gehouden. Potentieel wel een beerput. Moedige veteranen, laat ze doorgraven aub..
  Nu dat welvarende land in een paar jaar tijd veranderd is in een ontwikkelingsland – en schurkenstaat – zullen er ongetwijfeld steeds meer wroeging en wrok krijgen – en een boekje open doen.
  1 ding is zeker; de praatjes van Timmermans en Rutte zijn zwaar bedrieglijk.

  vrijwillig gaan betrokken boosdoeners never nooit iets toegeven. Voorlopig wordt het ze nog te makkelijk gemaakt. Klokkenluiders zwart maken, t/m intimideren/bedreigen, twijfel zaaien, desnoods geheimhouding/staatsveiligheid als uitvlucht inroepen.
  Staaltje VOC-mentaliteit; een cultuur die eeuwenlang is geperfectioneerd.

  De Kamer is effectief monddood gemaakt. (en vind dat zelf wel prima).
  Het heet van staatsbelang. Plenair kan de kamer Rutte niet op het rooster leggen. De Regering overlegt alleen in beslotenheid, en onder geheimhouding, met de betreffende woordvoerders van de fracties.
  De Regering kan alleen maar info delen die door de westerse inlichtingendiensten goedgekeurd is. . .
  Dus.
  Onze Regering heeft geen moeite met het opsluiten, vervolgen en martelen van journalisten, en leden van de oppositie in Oekraïne. Ook niet met het racisme tegen Russisch-taligen. Zegt dat niet genoeg?

  De controlerende macht die er gewoon toch nog is; de fracties laten bewust na die goed te benutten. De Staat floreert bij oorlogen, interventies, crises, terreur en doofpotten.
  Bestendiging en uitbreiding van de macht wordt nu – in achterkamertjes – door de formateur beoogd. met Rutte: meer geld naar wapentuig, naar de NAVO (uitbreiding; alsmede meest illegale oorlogen). Onze veiligheid is daar NIET mee gediend.
  Terreur zaaien, en oogsten cq. exploiteren integraal onderdeel van de NAVO-doctrine.

  21 likes
 • Arnold schreef:

  Ik heb Mark Rutte in deze trieste kwestie nooit geloofd. Ik moet nog steeds denken aan de geïnterviewde mensen, woonachtig in de buurt van de crashsite en die kort na de crash vertelden dat zij militaire straaljager(s) in de nabijheid van het passagiersvliegtuig (MH17) hebben gezien.
  http://www.bbc.com/news/magazine-35706048

  20 likes
 • Roy schreef:

  “Begin deze week publiceerde de Russische krant Sovershenno Sekretno kopieën van geheime documenten”

  Lijkt me niet echt een onafhankelijke bron…

  7 likes
  • Mr Waldeck schreef:

   Nee, de VS die zijn onafhankelijk;
   Obama vertelde de wereld dat HIJ het bewijs had dat de Russen het hadden gedaan…
   Waarom heeft de NATO dan deze bewijzen vernietigd en deze nooit openbaar gemaakt?

   5 likes
   • Roy schreef:

    Jouw opmerking veranderd niets aan de onafhankelijkheid van de bron….
    Een getuige heeft een foto gemaakt van het neerhalen van het vliegtuig (met zijn iPhone 4, een geweldige 5 megapixel camera:). De foto’s hebben ze helaas niet… hmmmmmmmmm klinkt erg betrouwbaar 🙂

    3 likes
 • Tempe schreef:

  De bovenste en onderste steen op Rutte zijn kop gooien, die die er tussen liggen ook maar eigenlijk.

  14 likes
 • Rob Steenwinkel schreef:

  Frans Timmermans is de man die alles weet over de MH 017…..over die MH 017 die door zelf het westen zelf is neergehaald:

  “Je kunt wachten op het verhaal dat plunderaars vingers van vrouwen afsnijden om de ringen te roven. Dat is een broodje aap dat ik al jaren hoor.’ In de Veiligheidsraad riep minister Frans Timmermans het beeld op van Oekraïense separatisten die vliegrampslachtoffers van hun ringen beroven”.
  In die rol ging hij ongemeen bot tekeer tegen Poetin die volgens hem MH17 had neergeschoten, en werd daartoe beloond met een hoge positie bij de EU, aldus de journalist. Een anoniem Kamerlid zei over hem: “Frans zit zichzelf te veel in de weg. Is vol van zichzelf. Kent daardoor geen grenzen of limieten.”
  In zijn veelgeprezen toespraak tot de Veiligheidsraad op 21 juli zei minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans: ‘Just imagine that you first get the news that your husband was killed and then within two or three days you see images of some thug removing the wedding band from their hands. Just imagine that this could be your spouse.’ (‘Stel je voor dat je eerst het nieuws krijgt dat je man gedood is en dat je twee of drie dagen later beelden ziet van een schurk die de trouwring van zijn hand haalt. Stel je toch eens voor dat het om jouw echtgenoot zou gaan.’)

  http://www.gestolengrootmoeder.nl/wordpress/plunderaars-stelen-trouwringen-riskante-retoriek-over-de-ramp/

  11 likes
 • bartgast schreef:

  En wie geloofd dit nieuws?

  5 likes
 • Elise49 schreef:

  De slachtoffers zijn offers van het systeem/de agenda. Het is bekend in sommige kringen dat er 3x 1derde mensenslachtoffers moeten vallen. In Oekraïne staat het beeld van de doorwaadplaats.(ark met personen/richting wijzende naar Rusland)Denk ook aan de bronzen schijf (Nibiru/sterrenhemel) en geloof.
  Lees site: members.home.nl/frankcolijn/frankcolijn/9._De_stelling_van_Pythogoras.htm
  Deze site gaat over numeriek de Hebreeuwse bijbel(is oude testament) ontcijferen. Daar staat letterlijk in dat er 3 x 1derde van de mensheid gaat sneuvelen in de eindtijd. Via drie wereldoorlogen.
  We zitten dus al in die derde wereldoorlog. Lees ook zeven zegels,bazuinen en schalen. En leg dit naast de huidige agenda21/30. Lees die punten. Dan zie je dat deze met elkaar overeen komen. Oorzaak/gevolg/aanpassing.
  De agenda(werkt via drie eenheden/hegeliaanse dialectiek) die nu wordt uitgevoerd is al eeuwenoud. De aarde jaartelling(na de zondvloed)/onze geschiedenis(geloof en macht) begon in Israël en zal daar ook weer eindigen. Deze timeline verloopt via zon/maan en sterrenhemel. De aarde heeft nu alle sterrenbeelden doorlopen/plus we zijn van Vissen naar Waterman gegaan(we zijn nu ongeveer voor het moment toen de zondvloed destijds heeft plaatsgevonden) Dit is het verhaal van schepping en vernietiging.(een aardecycli) Die in vele culturen/heilige schriften etc. terug te vinden is.
  Onze koning(grootaandeelhouder, die samen zijn gegaan in corporaties/tot stand gekomen via beursovernames/lees geschiedenis AEX etc.) en regering hebben niks te vertellen over het grote plaatje. Ook zij moeten mee.(agenda 21/30 ondertekend/vrijwel alle landen op de wereld hebben die ondertekend) Doen ze dat niet, dan krijgen wij hier ook aanslagen/gaan grote bedrijven weg etc.
  Met andere woorden: Satan regeert. Draait alles onder druk terug. Dit is ook de reden dat we steeds meer belasting moeten betalen. Het koningshuis kan zichzelf hierdoor opblazen. Nu zullen velen denken: prima. Maar is dat wel prima? Bekijk de situatie in Frankrijk maar eens. Geen koning, maar een president. Ook daar heftige toestanden/problematiek. Een koning heeft nog altijd een hogere rang, dan een president. Denk aan het schaakspel en positie koningen in de piramide.(hier op de site wel eens uitgebreid beschreven) Wat ik hier schrijf is luguber, maar het werkt wel zo. Met andere woorden, zolang wij nog een koning hebben is het nog altijd beter. Snap de wisselwerking. Begrijp hoe het geldsysteem(beurzen) werkt. Draait om grondstoffen. Denk aan voedsel productie etc./niet alleen aan olie etc.
  Oh ja, ooit(bekijk geschiedenis) wilden de gebroeders de Wit de belasting afschaffen/verlagen. Die zijn dus omgebracht(of 1 van hen). Waarschijnlijk door de geheime diensten.
  Wij(gewone mensen) zitten dus al eeuwen onder de plak van het schaakspel. Wij zijn de pionnetjes en wij moeten proberen, dat we er niet af worden gegooid. Ook de koning(protestant) deed dit, hij huwde met Maxima(katholiek). Huwelijken is schaken. Emily Bremer(een van de eerste vriendinnen koning) was dus niet de juiste kandidaat.(lees eens de macht tussen protestanten/katholieke landen verdeling).
  Wat onze regering dus eigenlijk doet =zolang mogelijk overleven in het wereld schaakspel. De adviseurs van de koning bepalen de nieuwe wetten/richting etc. Daarna worden er partijen gevonden die hier achter staan, zodat het uitgevoerd kan worden. Zo’n partij kan dan zeggen: wij stemmen in, maar wij willen er dit voor terug. Dit is wat er nu gaande is bij de onderhandelingen tot vorming nieuw kabinet.
  Die bilderberg gedoe is puur om te kijken hoe de zaken ervoor staan en hoe ze daar hun voordeel uit kunnen halen. Zo heb je ook de G7 etc. Kennis vergaren voor het schaakspel.
  De wereldwetten worden nog altijd gemaakt door de stam Levi. De levitus groep(geheime sekte). Onderdeel van de bijbel. Lees bijbel.
  Dit is een schrijven om een beetje duidelijk te maken hoe alles werkt. Niet, omdat ik de inhoud/werking leuk vind, want dat is luguber. Veel gewone mensen zullen er steeds meer problemen door krijgen. Ik werk nu vrijwillig in een kringloopwinkel. Regelmatig komen er frustreerde/intimiderende mensen en kuren dit af op het personeel. Om 1 euro. Niet beseffende, dat personeel er gratis werkt(moet van overheid/meeste) en in dezelfde situatie zit als hen. Werk maar 1 dag in de week en dat iets meer dan 2 maanden en elke dag die ik daar gewerkt heb, maak ik dat dus een paar keer mee. Het is dus geen incident, maar een terugkerend fenomeen. Gelukkig is het merendeel nog wel fatsoenlijk, maar dit gebeuren zegt iets over verval in de maatschappij/systeem. Zie je het niet meer zitten: ga niet aan de drugs of alcohol. Praat erover met andere mensen, die jou wel begrijpen. Maak van niets(geen waarde) weer iets. Daar kun je nog de zin uit halen. Maak het gezellig voor elkaar. Die chemie is helend. Nodig om overeind te blijven. Zoals vroeger. Men had niks, maar vermaakte elkaar. Die tijd komt dus weer terug, want het systeem bouwt af.
  Wens dus iedereen veel sterkte en wijsheid.

  5 likes
 • mario schreef:

  zou rutte dit lezen om de nabestaande te gemoed te komen en onderste steen toch maar weer boven halen?

  3 likes
 • Agnes schreef:

  Maar waar zijn de documenten? beter is een copy te plaatsen van die documenten (bron)

  3 likes
 • Elise49 schreef:

  Hoeveel offers krijgen we dan nog? Volgens Georgia Guides stones is de wereld perfect in balans met 500 miljoen mensen. Huidige wereld populatie 7 miljard= 7000.000.000 zevenduizend miljoen mensen. Dan moeten er dus nog veel mensen weg. 6500 miljoen mensen. Populatie groeit nog steeds, dus worden het waarschijnlijk 6600 miljoen mensen. Het occulte getal. 666= satan, maar tevens het getal van de mens. Zie barcodes/binair stelsel.(als ik er naast zit qua naam, computer codes).
  Hoe doe je dit? 1 oorlog. 2. zelf ziektes creëren etc.(mens zwakker maken) 3. verhongeren 4. natuurrampen.(punten wisselen elkaar af/volgen elkaar op.) Lees 7 zegels/7 bazuinen/7 schalen= de magische zeven. Denk aan Christine Lagarde’s toespraak over 7.
  Ik schrijf dit om de ogen te openen. Niet, omdat IK dat wil(want ik/familie etc. vallen hier zelf ook onder) Keiharde feiten.(zo’n luguber monument laat je niet staan als echt mens zijnde/overheid)
  Niks Jezus/het licht komt ons redden. Wij moeten onszelf redden(zolang dat mogelijk is). En ja, daar heb je de 10 geboden ook voor nodig. Karma wetten. Maar het eindigt uiteindelijk in een groot vuurwerk/licht van lucifer. En nee, niet in een oude jaars vuurwerk, maar in een alles vernietigend vuurwerk. Water(zeus etc) blust alles. Daarna begint er weer een nieuw tijdperk gebaseerd op de eeuwenoude aardecycli(berekening volgens hemelkalenders) met dezelfde machthebbers(hoogpriesters met alle kennis).

  3 likes
  • Yoep schreef:

   Veel, heel veel offers. Maar in je andere stukje heb mij aan het denken gezet. En moet toegeven dat je wel eens gelijk kan hebben dat de eindtijd begonnen is. Als ik de stukjes uit de bijbel lees dan kreeg ik het gevoel dat God de aanstichter was maar nu ik er over denk is dat de mens zef onder aanvoering van de Duivel. De vele meldingen met name om Ufo’s en dat ze weleens kunnen gaan landen en tereur kunnen gaan zaaien. Staat ook in de bijbel. Maar dat las ik afgelopen week en kreeg meer zo iets van dat zou toch pas na de 6de trompet plaats vinden. Dus ik vraag mij af bij welke trompetter/plaag we nu zitten.
   Maar ik kan het niet met je eens zijn dat de zelfde machthebbers weer terug komen op de nieuwe Aarde.
   144000 mensen zijn vrijgekocht (vraag mij alleen af waarvan vrijgekocht) en dit is niet het volk van Israel. Deze mensen gaan zonder dat ze dood gaan naar de hemel-hemel dus de derde ruimte. Deze 144000 mensen zijn niet de doorsnee wat nu op de aarde rond loopt. Deze 144000 kennen niet het bestaan van dualisme en deze 144000 hebben het zegel van Yuwawah’s op de voorhoofd. En kunnen niet aangetast worden door de 666.
   Ik mag het niet zeggen maar het zijn spannende tijden!

   0 likes
 • faye schreef:

  Een hoog Geenstijl gehalte weer hier.
  Trouwens de waarheid is allang aan het licht, nog even wachten met naar buiten brengen tot de msm overgenomen is, anders geloven mensen er alsnog niets van.

  2 likes
 • Jeff schreef:

  Ik denk, dat hoe je het ook bekijkt of bekijken wil, er altijd partijen zijn die gebaad zijn bij laster. Dit is weer 1 van de vele stukken die een scenario voorschotelen. Intussen is de mengelmoes van beschuldigingen zo chaotisch, dat de waarheid wellicht nooit aan het licht komt. Hoe frustrerend ook voor de nabestaanden.
  Dit stuk is er weer 1 van de velen, wat mij betreft.

  1 likes
 • faye schreef:

  Je neemt die idioten die de Georgia Guidestones verzonnen hebben nogal serieus.
  Net als die louche bureau’tjes die mensen oproepen om tewerkgesteld te worden met tot de verbeelding sprekende namen als ”de Horizon” en ”Wilskracht Werkt.”
  Ineens rezen ze als paddestoelen uit de grond.
  Dan mag je 20u p/w hokken schoonmaken in een dierenasiel, wat normaal door stagiares in opleiding v. dierenarts gedaan wordt, of in een bejaardenhuis werken waar betaald personeel ontslagen is.
  En dat allemaal met behoud van uitkering.
  Die gekken kunnen nu wel eens iets verzinnen, maar als je ze serieus gaat nemen ben je in principe net zo gek.
  Waar ik woon kunnen ze het dak op met hun nazi ideeen, leuk geprobeerd maar daar trappen we niet in.
  De SP is er dan ook flink achteraan gegaan om dit soort versluierde dwangarbeid te stoppen.
  En ach, die hogepriesters, Christine Lagarde en haar magische 7, de 7 schalen, de 7 bazuinen, oorlog, ziekte, verhongeren, het grote vuurwerk van Lucifer, het alles vernietiende vuurwerk, waar gaat het over? Het zal allemaal wel.
  Die pro NWO psychopaten worden goed in de gaten gehouden, als ze inmiddels al niet allemaal opgepakt zijn.

  1 likes
 • x

  Check Also

  advocate

  Advocate doet boekje open over Obama, Biden en ‘criminele Clinton-kliek’: ‘Veel erger dan we dachten’

  Sidney Powell, advocate van oud-generaal Michael Flynn, ...

  coronavaccin

  5 mensen STERVEN bij test coronavaccin in Oekraïne

  Vier Oekraïense soldaten zijn gestorven tijdens een ...

  >