Homepagina » Buitenland » Schokkende informatie over Manchester-moordenaar die de media en politiek onder de pet willen houden
Zelfmoordenaar Manchester mogelijk getraind door CIA. Media en politici willen niet dat je dit weet

Schokkende informatie over Manchester-moordenaar die de media en politiek onder de pet willen houden

De media en politici willen niet dat je dit weet over de zelfmoordaanslag in Manchester: Salman Abedi, de 22-jarige man die in de Manchester Arena 22 mensen doodde, was het product van de afzetting van de Libische leider Gaddafi door de VS en Groot-Brittannië.

Dat schrijft Daniel McAdams, algemeen directeur van het Ron Paul Institute for Peace and Prosperity.

Abedi was een geradicaliseerde Libiër wiens familie Libië was ontvlucht. Hij trainde later om een gewapende ‘rebel’ te worden en in Syrië, waar de VS en Groot-Brittannië een regimeverandering proberen af te dwingen, tegen de regering van Assad te strijden.

Gaddafi

De zelfmoordenaar was het product van de Amerikaanse en Britse interventies in het Midden-Oosten, aldus McAdams.

De London Telegraph schreef dat Abedi na de val van Gaddafi meerdere keren is teruggekeerd naar Libië, waar vóór de door Amerika geleide aanval in 2011 nog geen sprake was van Al Qaida of IS.

Gaddafi waarschuwde Europa in januari 2011 dat zijn afzetting zou resulteren in aanvallen door radicale islamisten in Europa, maar Europese overheden wilden niet naar hem luisteren.

CIA

Na Gaddafi hadden islamitische terroristen in Libië vrij spel. Er werden op grote schaal extremisten getraind die later zouden deelnemen aan de jihad in Syrië.

Abedi reisde niet alleen naar Libië, maar ook naar Syrië, waar hij één van de Syrische rebellen werd, die aan dezelfde kant vechten als de VS en Groot-Brittannië.

Mogelijk is hij zelfs getraind door de CIA, merkt McAdams op. “We weten het niet, maar het is zeker mogelijk.”

Verantwoordelijk

Hoewel de mainstream media en opportunistische politici zullen beweren dat de enige oplossing meer westerse interventie in het Midden-Oosten is, zijn het juist de mensen die westerse interventie in Libië en Syrië nastreefden die (deels) verantwoordelijk zijn voor deze aanval, schrijft hij.

Er zouden geen jihadistische trainingskampen zijn in Libië als Gaddafi niet was afgezet door de VS en Groot-Brittannië.

IS of Al Qaida zouden niet kunnen floreren in Syrië als de VS en Groot-Brittannië daar geen regimeverandering probeerden af te dwingen.

[Ron Paul Institute]


Vond je dit artikel goed? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

27 reacties

 1. Er is geen reden tot paniek werd er geroepen terwijl er 19 mensen dood zouden moeten zijn en 50 gewonden?!
  Weer nep en dit is de zoveelste False Flag om verdeeldheid en onrust te veroorzaken.
  99% van de mensen gelooft tv en media nieuws dus hun doel is bereikt.
  En mensen brengen de wereld niet naar de K**t , dat doen degene die de macht hebben om dat te doen, dmv misleiding.
  Dat is een van de grootste misvattingen dat mensen dat doen.

  100% Proof Of Fake News!
  https://www.youtube.com/watch?v=iW1SOAnkloY

  8 likes
  • “Er is geen reden tot paniek werd er geroepen terwijl er 19 mensen dood zouden moeten zijn en 50 gewonden?!”

   Best vreemd dat ze dat roepen ja, als je 20.000 mensen naar buiten moet begeleiden.. Dan moet je vooral paniek gaan zaaien zodat iedereen over elkaar heen dendert, wat wss resulteert in nog meer doden.. Gewoon netjes opgelost…

   7 likes
 2. Alsof de duivel ermee speelt.
  Gisteravond gezien; enkele andere bronnen, met dezelfde strekking.

  Beetje simpel gedacht misschien (terreur is niet mijn vak);
  wie gaat er nou met een tikkende (tijd?)bom langs beveiliging, een volle zaal in.
  Gaat daar dan wachten – met dat ding in de rugzak – tot het EINDE van de show?
  Hit & run, lijkt logischer. Weet ik veel.

  Ook: het idee, dat mensen blij zich zelf opblazen – komt op mij niet erg overtuigend over.
  Onder dwang, en/of gedrogeerd, zijn gestuurd – veelzeggend dat dat idee meteen werd uitgesloten!

  Aub, er is hier meer waarheidsvinding nodig. En snel. (Trump is hier, om de terreur te Exploiteren – zgn. counter terrrorism staat hoog op de agenda van de G7 die nu in Sicilië wordt gehouden, alsmede de G20 in Juli in Hamburg.
  Handel in angst is lucratief. Verkoop Bewaking, Beveiliging, en Wapentuig. Plus geo-politieke doelen binnenslepen; Amerikaanse hegemonie. Wij de Sjaak.

  Achtergronden achter de dader van Manchester die je nooit zou vermoeden: https://willyvandamme.wordpress.com/2017/05/25/van-manchester-naar-tripoli-j-accuse/

  Meer onafhankelijke journalisten graven deze geheim gehouden banden op: https://www.davidicke.com/article/413323/nick-kollerstrom-salman-abedi-connections-mi6-not-known

  De handel in bewapening, bewaking en beveiliging tiert er welig bij; lijstje beurzen en shows: http://www.tofairs.com/fairs.php?fld=&rg=&cnt=&cty=&sct=193

  “All terror attacks, no matter who launches them, have a psychology. They have a purpose.
  Inducing fear, of course. Causing the public to give in to a new set of “security regulations,” which tighten the screws on freedom, of course.

  Retired psyop planner, Ellis Medavoy (pseudonym), told me in a 2002 interview:
  “Psyops planners who stage events are aware of these factors.
  events managed by professionals, who understand that psychology.”
  Jon Rappoport (worked as an investigative reporter for 30 years),
  https://jonrappoport.wordpress.com/2013/04/16/all-terror-attack-are-psyops/

  Psychologische Oorlogsvoering werkt met 2 agenda’s; actief en op elkaar afgestemd: ‘Contra-terrorisme’ en ‘The New Mind War’
  Vind hier: een Forum over geheime diensten, case studies, en een bibliotheek met publicaties over het werk van Psychologische Operaties in legers, oorlogsvoorbereiding en –voering, en in media en politiek: http://www.secretintelligenceservice.org/?page_id=7895

  Om het gevaar van het paard van Troje, in de persoon van de vrijmetselaar D.J. Trump te duiden:
  G7, 26 en 27 mei. Italië zit dit jaar de G7 voor, de groep met de zeven rijkste landen ter wereld. Trump besprak met Gentiloni de versterking van de bilaterale samenwerking in een reeks gebieden, zoals de veiligheid en de strijd tegen het terrorisme. (bron: vrtnieuws).

  N.b.: ‘de’ veiligheid en contra-terrorisme’ = codetaal voor Amerikaanse hegemonie over de EU. (Psychologische Operatie, Mind War)
  Binnenlands is de VS zélf eigenlijk een militaire dictatuur. JOHN W WHITEHEAD | APRIL 4, 2017
  Say hello to America’s shadow government: a corporatized, militarized, entrenched bureaucracy
  zie zijn blog op Newsbud.com

  15 likes
 3. Snel door naar het volgende onderwerp! Snel snel snel!
  Er was helemaal geen zelfmoord terroristische aanslag in Manchester, het was een valse vlag 0-slachtoffer nep media operatie, en hij zit lekker complex in mekaar. Deze ‘dader’ is waarschijnlijk een ISIS sympathiserende die in deze valse vlag operatie is getrokken, net zoals de ‘daders’ van de 7-7 London Bombing. Het is allemaal nep.
  Ondanks dat de hele boodschap wel degelijk een een realistisch draagvlak heeft, zijn de gebeurtenissen (de aanslag) die de hele media operatie hebben getriggered zo nep als Sandy Hook! Het is allemaal agitation-porn om de publieke opinie te manipuleren en ruzie te doen oplaaien; waarschijnlijk om het volk klaargestoomd te krijgen voor een nieuwe grootschalige oorlog in het midden oosten!

  16 likes
 4. Zionisten willen dat wij (westerlingen, Afrikanen en Oosterlingen) een hekel aan elkaar krijgen, en ons zo onder elkaar uitroeien. Zowel links als rechts (Wilders) zijn puppets van hun, er is geen alternatief.

  13 likes
 5. Deze verklaring lijkt mij erg onwaarschijnlijk, net als dat de aanslag echt heeft plaatsgevonden. Een foto van een gefotoshopte kinder bovenlichaam op een volwassen onderlijf, lichtbakken die compleet intact en onbeschadigd zijn gebleven, geen schrammen en bloed op de wanden enz. helpen niet mee aan de geloofwaardigheid. Heb echt medelijden met het amateuristisch PR bureau, die ongewild de overheden keer op keer door de mand laten vallen.

  1 likes
  • “Een foto van een gefotoshopte kinder bovenlichaam op een volwassen onderlijf”

   :O), meen je dat nou echt..
   Ik neem aan dat je deze foto bedoeld? Die zag ik tenminste in de False Flag video’s voorbij komen..

   http://cdn.newsapi.com.au/image/v1/d958e692d933493ccba55951f47fa810

   Hij heeft gewoon een tiener in zijn handen, daar is niet gephotoshopped aan..
   Een arm om haar middel, de ander onder haar billen..

   “lichtbakken die compleet intact en onbeschadigd zijn gebleven, geen schrammen en bloed op de wanden enz. ”

   En die conclusie trek je aan de hand van 1 erg slechte kwaliteit foto waarop details totaal niet zichtbaar zijn vanwege de belabberder kwaliteit en waarvan niet eens bekend is waar deze precies genomen is ten opzichte van de terrorist…. Waar precies stond deze terrorist bijvoorbeeld, 5 meter daar vandaan, 30 meter daar vandaan?

   6 likes
   • ‘Hij heeft gewoon een tiener in zijn handen’, een kind ziet dat je foto nep is. Manchester was dus nep, net als de meeste andere ‘terreuraanslagen’.

    0 likes
    • “een kind ziet dat je foto nep is. ”

     Ik gebruik op mn werk dagelijks photoshop en jij gaat mij vertellen dat die foto nep is 🙂 haha. Iemand hoeft maar op youtube te roepen dat de foto nep is “want kijk naar haar lange benen” en jullie geloven het direct. En dan zijn wij niet kritisch, geweldig dit….

     4 likes
 6. Als ik zo het fotootje bekijk van de jongen die de aanslag gepleegd heeft, is het duidelijk een persoon met een zwak karakter, en geen getrainde militair.
  Dat blijkt ook uit het feit dat hij regelmatig ruzietjes uitlokte, dat is al een teken van karakterzwakte.
  Ook dat hij tussen een groep kinderen de bom tot explosie liet komen, duid op karakterzwakte.

  Als je een klimaat in de wereld creëert waar in terrorisme tot bloei komt, moet je ook niet gek opkijken Als er op een gegeven moment een bom ontploft.

  Helaas is het zo dat een zelf moordenaar de waarde van het leven niet in ziet.
  Het zou dus beter zijn als we een klimaat in de wereld scheppen waarin iedereen gelukkig kan worden,
  het zijn namelijk de ongelukkige mensen die het niet kan schelen dat de wereld naar de klote gaat

  10 likes
 7. Die Wilders snapt er niets van, of toch wel.??

  3 likes
  • Goede vraag. Zijn vrouw is joods. Op zijn werkkamer staat/stond lange tijd een Israëlische vlag. Nog meer vragen: welke kant staat hij? Het jodendom of het nazi zionisme? Hij zat bij de VVD. Deze staan voor liberalisme. Regering Israël/Nethanyahu= ultra liberalisme. Wat in mijn ogen ook een eindtijd gedachte kan zijn.
   Net zoiets met die Soros. Volgens media is hij een socialist. Nou, daar geloof ik dus geen bal van. Hij is vooral ondernemer/wil geld verdienen/is superrijk etc. en is een puppet van de NWO.
   Volgens mij bestaan er geen mensen aan de top(misschien een enkeling), die het goed voor hebben met gewone mensen. Het zijn allemaal vrieskasten. Om hoog op de ladder te komen of om daar te blijven staan, moet je wel de boel beflessen/over lijken gaan etc.
   Nog een vraag: de hoogpriesters van de drie geloven. Waar staan die voor? Aan welke kant staan zij? ja voor god, maar welke god en hoe zien zij de wereld? Of hoe willen zij dat de wereld eruit komt te zien(invulling)?
   Als Nibiru waar is, dan is alle geweld overbodig. Macht heeft geen waarde meer. Daar sneuvelen al miljoenen mensen door.

   4 likes
 8. volgens mij zijn het allemaal offers
  kom ook steeds 22 tegen net als bi mh17

  5 likes
 9. Zevenenergie jij schreef, Het zou dus beter zijn als we een klimaat in de wereld scheppen waarin iedereen gelukkig kan worden, het zijn namelijk de ongelukkige mensen die het niet kan schelen dat de wereld naar de klote gaat.

  dat kan en is helemaal niet zo moeilijk,..alle kinderen zijn van nature gelukkig en vredig,..dat is namelijk onze kern,..puur bewustzijn pure innerlijke stilte ofwel NIET denken, dus we kunnen een klimaat scheppen waarin het kind dus de mens gelukkig blijft of laten we zeggen ECHT blijft. Daarvoor dienen er veeeeel meer DEMOCRATISCHE SCHOLEN zoals iederwijs en de ruimte soest te komen,..wij zijn de overgangs mensen naar een vredige wereld met echte mensen en wij kunnen de kinderen dat geven wat wij allemaal schijnen te zoeken, Het Zelf ofwel Bewustzijn,.verlichting,…als men hieruit op EigenWijze mag groeien dan is er helemaal geen wapentuig meer nodig,..maar ja,..als kinderen Echt zichzelf mogen zijn dan zullen zij vele egoknoppen bij ons indrukken,..dus Wie durft,…de gevestigde orde is helemaal niet blij met dit soort scholen,..of moet ik dan eindelijk ten tonele verschijnen,..ik wacht hier al 17 jaar..wie durft er dan tot MIJ te komen, en MIJ dat ben JIJ…de tijd zal het leren,..

  2 likes
  • He Wow,
   Onze kinderen hebben vanaf dag 1 op Iederwiijs in Schoonhoven gezeten.
   Een geweldige ervaring hebben we beleefd met fantastische leraren en ouders.
   Maar in dit land moet je echt niet proberen je kop boven het maaiveld uit te steken.
   De overheid heeft er alles aan gedaan om een geweldig initiatief kapot te maken uiteraard met behulp
   van onze corrupte media. Is ze gelukkig maar ten dele gelukt.
   We hebben er veel van geleerd. Met name dat overheden en pers absoluut onbetrouwbaar zijn.

   3 likes
 10. Er is niet een slachtoffer gevallen, allemaal toneel.
  Toch een enorme opkomst voor een stille tocht, draaiden ze Oasis Don’t look back in anger en groot applaus, je vraagt je af wie dit georganiseerd heeft. Zwaar psychisch gestoord.
  Wilders zal de boel nu weer op moeten hitsen, let maar op, dat is zijn rol want meer doet hij niet.
  Raddraaier a la Peter R. de Vries.
  Het is allemaal zo voorspelbaar.
  Is er nog geen Wilders anti moslims twitter regen losgebarsten?
  Staat Xandernieuws al weer bol met oorlogsdreigingen over de oorlog die nu toch echt gaat komen?
  Hoe is het mogelijk dat die gasten niet moe van zichzelf worden.

  2 likes
 11. Correctie:

  Deze verklaring lijkt mij erg onwaarschijnlijk, net als dat de aanslag echt heeft plaatsgevonden. Een foto van een gefotoshopte kinder-bovenlichaam op een volwassen-onderlijf, lichtbakken die compleet intact en onbeschadigd zijn gebleven, geen schrammen en bloed op de wanden enz. helpen niet mee aan de geloofwaardigheid. Heb echt medelijden met het amateuristisch PR bureau, die ongewild de overheden keer op keer door de mand laat vallen.

  1 likes
 12. Linkse naiviteit: de ondergang van Europa.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Een 'klapper van een onthulling': Pentagon geeft eíndelijk toe dat het nog steeds onderzoek doet naar UFO's. Dit zijn de reacties

Een ‘klapper van een onthulling’: Pentagon geeft eíndelijk toe dat het nog altijd onderzoek doet naar UFO’s. Dit zijn de reacties

Het Pentagon heeft eindelijk toegegeven dat het ...

Vorige week is er heel belangrijk nieuws naar buiten gekomen, maar je hebt er waarschijnlijk niets over gelezen of gehoord

Vorige week is er heel belangrijk nieuws naar buiten gekomen, maar je hebt er waarschijnlijk niets over gelezen of gehoord

Vorige week is er heel belangrijk nieuws ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 2 mei 2019
20:00 uur (CEST)
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.