Gezondheid

Vaccin GlaxoSmithKline gelinkt aan sterfgevallen baby’s

Help mee door dit artikel met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Uit vertrouwelijke stukken die onlangs aan de pers zijn gelekt blijkt dat in een periode van twee jaar tijd 36 baby’s zijn gestorven aan het vaccin Infanrix Hexa van GlaxoSmithKline.

Tussen 2009 en 2011 kreeg de farmaceut 1742 meldingen van bijwerkingen van vaccinatie, waaronder 503 serieuze bijwerkingen en 36 sterftegevallen.

Infanrix Hexa is een vaccin dat is ontwikkeld om zes ziektes te voorkomen: difterie, tetanus, kinkhoest, hepatitis B, polio en Haemophilus influenzae type b (Hib).

Sinds het vaccin in 2000 op de markt is gekomen zijn er 73 baby’s aan gestorven, zo meldt de website Initiative Citoyenne. De site merkt verder op dat slechts een tiende van de bijwerkingen van vaccinatie wordt gemeld. In werkelijkheid kan het probleem veel groter zijn dan gedacht.

Uit de stukken (pdf) blijkt dat de meeste baby’s enkele dagen na vaccinatie kwamen te overlijden. Drie baby’s stierven binnen enkele uren nadat ze het vaccin hadden gekregen.

De tragedie komt echter niet als een verrassing als wordt gekeken naar de ingrediënten die GlaxoSmithKline voor het vaccin gebruikt. De productinformatie (pdf) krijgen ouders zelden te lezen.

Een dosis van het vaccin bevat:

 • Stoffen van difterie-, tetanus- en kinkhoestbacteriën
 • Filamenteus haemagglutinine
 • Pertactine
 • Recombinant HbsAg-eiwit
 • Poliovirus type 1, type 2 en type 3
 • Gezuiverde polysaccharide van Haemophilus influenzae type b (Hib) gehecht aan stoffen van tetanusbacteriën
 • Aluminiumhydroxide
 • Aluminiumfosfaat
 • 2-fenoxyethanol
 • Lactose
 • Medium 199
 • Neomycine
 • Polymyxine
 • Polyoxyetheen-20-sorbitaan-mono-oleaat (Polysorbaat 80 of E433)
 • Polyoxyetheen-20-sorbitaan-monolauraat (Polysorbaat 20 of E432)
 • Natriumchloride
 • Water

Aluminium is een neurotoxine die wordt geassocieerd met de ziekte van Alzheimer en beroertes. Is het na de lijst met stoffen nog een verrassing dat baby’s sterven na vaccinatie? GlaxoSmithKline mag proberen de feiten te verdoezelen, maar vroeg of laat komt de waarheid boven water.

Bron: Vactruth.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Zatapa
Zatapa
9 jaren geleden

Wij hebben besloten ons zoontje niet te laten vaccineren, juist vanwege het gebrek aan informatie dat de ouders ontvangen. Onze dochter is helaas de eerste 2,5 jaar wel gevaccineerd, nu maar hopen dat ze er geen schade van ondervindt. De grootste misdaden gebeuren echter in de derdewereldlanden met vaccinaties om geboortenbeperking te bewerkstelligen.

Linda
Linda
9 jaren geleden

Wat goed dat dit allemaal bekend wordt. Diep diep tragisch en schokkend. Maar op de blogs ontstaat een schat aan informatie. Bekeek net de homeopatieafdeling i.v.m. gewijzigde verpaggingsvoorschriften. Veel info en veel tips.
Er zou een website moeten komen met ervaringen van mensen met alternatieve gezondheids-/geneesmiddelen ervaringen. Daar heeft big pharma geen invloed op.

Pascal
Pascal
9 jaren geleden

Verantwoordelijk, de Rockefeller foundation!

Santana
Santana
9 jaren geleden

Alles draait hier om geld! Misselijkmakend geld en winstbejag. Het gaat hen niet om mensen of kinderen, maar puur om rijk te worden, men gaat over lijken!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

10
0
We lezen graag je reactie!x