BuitenlandCorona

Media geven toe: corona grijpt om zich heen in gebieden met hoge vaccinatiegraad

Help ons door deze info met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Uit een onderzoek dat is uitgevoerd in de staat Californië blijkt dat vijf county’s waar de vaccinatiegraad boven het gemiddelde ligt, te maken hebben met een bovengemiddeld aantal ‘coronagevallen’. Het omgekeerde is ook waar: in county’s waar de vaccinatiegraad onder het gemiddelde zit, daalt het aantal gevallen.

De gegevens laten zien dat Los Angeles, San Diego, Alameda, Contra Costa en San Francisco, waar de vaccinatiegraad hoog is, te kampen hebben met een stijgend aantal coronagevallen, meldt CBS Sacramento.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Interessante gegevens

In Modoc, Glenn, Lassen, Del Norte en San Benito, county’s met een relatief lage vaccinatiegraad, is een duidelijke daling zichtbaar van het aantal gevallen.

De kijkers van CBS Sacramento, dat een item wijdde aan de ‘interessante gegevens’, kunnen weer gerust slapen. Volgens de zender betekent dit namelijk niet dat de vaccins niet werken. Een arts die door CBS werd geïnterviewd, wijt het stijgende aantal gevallen in county’s met een hoge vaccinatiegraad aan ‘de hoge bevolkingsdichtheid’.

Israël: twee derde ernstig zieke coronapatiënten volledig gevaccineerd

De krant The Guardian publiceerde onlangs een artikel waaruit blijkt dat de meeste mensen die stierven aan de ‘deltavariant’ gevaccineerd waren.

En in Israël is twee derde van de ernstig zieke coronapatiënten volledig gevaccineerd, zo heeft het Israëlische ministerie van Volksgezondheid laten weten. Ook is meer dan de helft van de Israëliërs met een positieve coronatest volledig gevaccineerd.


[Infowars]

4.9 46 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

57 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Unknown
Unknown
2 jaren geleden

Ze zullen het wel spinnen als in dat de gevaccineerden eropuit gaan en daardoor vatbaarder zijn. De media, in bezit door elite, zorgt wel dat de waarheid verdraaid wordt. Hoewel het tegengeluid sterker lijkt te worden, zie ik in de praktijk helaas nog weinig van de tegenbeweging.

Satan
Satan
2 jaren geleden

Sterven met Jansen !

Dingerydooo
Dingerydooo
2 jaren geleden

Dat is natuurlijk alleen daar. Hier in Nederland kan dat helemaal niet en beschermen de vaccins wel.

Welterusten Hugo.

Jodocus
Jodocus
2 jaren geleden

Keutelmans? lees je mee? Doe je werk en tik eens een mooi berichtje hierover in de Volksverlakkerijkrant a.k.a. de Azijnbode.

Back to top button
57
0
We lezen graag je reactie!x