Buitenaards

‘Mijn moeder praat met buitenaardsen’ (video)

Help mee door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Mary Rodwell is in Australië één van de meest bekende onderzoekers op het gebied van buitenaards leven.

Haar zoon Chris is dierenarts, wetenschappelijk opgeleid en staat naar eigen zeggen sceptisch tegenover het UFO-fenomeen.

De relatie tussen moeder en zoon heeft hierdoor een kritiek punt bereikt en één van hen zal zich neer moeten leggen bij het standpunt van de ander.

Doordat ze gelooft in het buitenaardse is het huwelijk van Mary al op de klippen gelopen. Haar zoon Chris liep hierdoor enige emotionele schade op waardoor het onderwerp moeilijk bespreekbaar is. Chris heeft er nu mee ingestemd zich open te stellen voor de wereld waarin Mary zich bevindt.

Het tweetal reist dwars door Australië en Mary heeft zich als doel gesteld haar zoon te overtuigen dat de waarheid voor het oprapen ligt en dat buitenaardsen echt bestaan. Het is voor haar nu of nooit om de discussie met haar zoon af te kunnen sluiten.

Mary laat geen middel onbeproefd in haar poging Chris te overtuigen van haar gelijk. Ze ontmoeten interessante persoonlijkheden waaronder mensen die beweren contact te hebben gehad, maar ook sceptische wetenschappers. Ze nemen daarnaast deel aan een verhit debat tussen professoren, laten ooggetuigen een leugendetectortest doen en trekken door het land om concreet bewijs voor buitenaards leven te vinden.

Voor Mary is dit de laatste kans om aan Chris te laten zien dat zij niet is doorgedraaid en dat er werkelijk andere wezens op en buiten de Aarde aanwezig zijn. Een zoektocht naar de waarheid om de relatie tussen moeder en zoon te redden.

Het beeldmateriaal uit de documentaire van UFO’s boven Glastonbury is hier te bekijken op YouTube.

Bron: SBS.com.au

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Stella
Stella
10 jaren geleden

Mooi en zo puur…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

1
0
We lezen graag je reactie!x