Paranormaal

Elfen, geesten en buitenaardsen in IJsland (documentaire)

Help mee door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Reykjavik en Hafnarfjörður, de op twee na grootste stad van IJsland, gelooft een groot deel van de bevolking in elfen, zeemonsters, geesten en andere paranormale entiteiten.

Velen beweren ze met eigen ogen te hebben gezien en sommigen geven zelfs aan geregeld met ze in contact te staan.

Onderstaande documentaire volgt mediums in IJsland en brengt de relatie tussen mensen en onzichtbare wezens in beeld. Zijn we alleen in het universum? Bestaat er leven in andere dimensies?

In de zeldzame film wordt uitgebreid stilgestaan bij de vreemde, maar tegelijkertijd zo gewone gebeurtenissen die plaatsvinden op deze kleine, afgelegen eilandstaat.

De documentaire verscheen oorspronkelijk als Enquête sur le monde invisible en werd geregisseerd door de Fransman Jean-Michel Roux.

Bron: YouTube/AnimusAeternus

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje
wolfje
9 jaren geleden

in de meeste huizen hangt wel een bordje met de tekst: ’trollen, zegen dit huis’. prachtige vakantiebestemming trouwens, ijsland

Wereldreiziger
Wereldreiziger
9 jaren geleden

Ik zag, toen ik op IJsland was, hoe de boeren bij het maaien van het land de veronderstelde trollenwoningen (dan wel ingangen daarvan) met zorg ontweken. Her en der bleven er aldus fllinke on-gemaaide stukken zichtbaar. Niemand lacht daarom. Het is heel normaal

Aardebewoner
Aardebewoner
9 jaren geleden

Daar in Ijsland is men best wel op de hoogte dat er in paralaleldimensionaleiten voor mensen zowel positieve als negatieve entiteiten zijn. Die kennis zou hier in Nederland ook meer gebruikelijk mogen wezen.

#kefashan
#kefashan
9 jaren geleden

[quote name=”Aardebewoner”]Daar in Ijsland is men best wel op de hoogte dat er in paralaleldimensionaleiten voor mensen zowel positieve als negatieve entiteiten zijn. Die kennis zou hier in Nederland ook meer gebruikelijk mogen wezen.[/quote]
Heb jij enig idee waaruit die parallelle dimensies bestaan? Is dat een heel andere vorm van materie dan die van ons? En wonen er kabouters? Hadden die heidenen dan toch gelijk? Jammer dan van die wrede Karel de Grote… (ook een illuminaat?)

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

11
0
We lezen graag je reactie!x