Paranormaal

Elfen, geesten en buitenaardsen in IJsland (documentaire)

Help mee door deze informatie met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Reykjavik en Hafnarfjörður, de op twee na grootste stad van IJsland, gelooft een groot deel van de bevolking in elfen, zeemonsters, geesten en andere paranormale entiteiten.

Velen beweren ze met eigen ogen te hebben gezien en sommigen geven zelfs aan geregeld met ze in contact te staan.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Onderstaande documentaire volgt mediums in IJsland en brengt de relatie tussen mensen en onzichtbare wezens in beeld. Zijn we alleen in het universum? Bestaat er leven in andere dimensies?

In de zeldzame film wordt uitgebreid stilgestaan bij de vreemde, maar tegelijkertijd zo gewone gebeurtenissen die plaatsvinden op deze kleine, afgelegen eilandstaat.

De documentaire verscheen oorspronkelijk als Enquête sur le monde invisible en werd geregisseerd door de Fransman Jean-Michel Roux.

Bron: YouTube/AnimusAeternus

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje
wolfje
11 jaren geleden

in de meeste huizen hangt wel een bordje met de tekst: ’trollen, zegen dit huis’. prachtige vakantiebestemming trouwens, ijsland

Wereldreiziger
Wereldreiziger
11 jaren geleden

Ik zag, toen ik op IJsland was, hoe de boeren bij het maaien van het land de veronderstelde trollenwoningen (dan wel ingangen daarvan) met zorg ontweken. Her en der bleven er aldus fllinke on-gemaaide stukken zichtbaar. Niemand lacht daarom. Het is heel normaal

Aardebewoner
Aardebewoner
11 jaren geleden

Daar in Ijsland is men best wel op de hoogte dat er in paralaleldimensionaleiten voor mensen zowel positieve als negatieve entiteiten zijn. Die kennis zou hier in Nederland ook meer gebruikelijk mogen wezen.

#kefashan
#kefashan
11 jaren geleden

[quote name=”Aardebewoner”]Daar in Ijsland is men best wel op de hoogte dat er in paralaleldimensionaleiten voor mensen zowel positieve als negatieve entiteiten zijn. Die kennis zou hier in Nederland ook meer gebruikelijk mogen wezen.[/quote]
Heb jij enig idee waaruit die parallelle dimensies bestaan? Is dat een heel andere vorm van materie dan die van ons? En wonen er kabouters? Hadden die heidenen dan toch gelijk? Jammer dan van die wrede Karel de Grote… (ook een illuminaat?)

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x