Mens en Dier

‘Mijn winnaar deze week was niet Wilders, maar Marcel de Graaff, die blijft exposen wat ons is aangedaan’

Help anderen door dit artikel met je vrienden op je socials te delen!

Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) heeft dankzij de geweldige inzet van Marcel de Graaff bevestigd hoe groot het vaccinatieschandaal wel niet is, zei Robert Jensen in zijn show.

Dit is veel belangrijker en dit had hét onderwerp moeten zijn van de verkiezingen, wat hier gebeurd is de afgelopen drie jaar. Voor de rest was het poppenkast, er gaat niks veranderen, zei Jensen over de uitslagenavond.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Iedereen was weer verder met hun nutteloze oppervlakkigheid

“Mijn winnaar deze week was niet Geert Wilders, mijn winnaar was deze man die stond te spreken voor een leeg zaaltje. Iedereen was weer door. Iedereen was weer verder met hun nutteloze oppervlakkigheid. Met hun meegaan in het narratief, meegaan in de perceptie van een omgekeerde waarheidswereld. Denken dat het wel goed komt en kijk nou hoe goed we het nog hebben. Mijn winnaar was Marcel de Graaff van FVD in Europa,” zei Jensen.

Volkskrant-journalist Maarten Keulemans kon het niet laten om een foto van het lege zaaltje te delen op X. Hij schreef erbij: “Heerlijk. Dit was de opkomst. Meer mensen voor de zaal dan erin. En maar interessant doen.”

Toch sloegen ze het grootste medische schandaal over

Waarop jurist Jeroen Pols schreef: “Dit gaat over één van de grootste misdaden uit de geschiedenis en jij verkneukelt je over de beperkte aandacht hiervoor? Hoe diep kun je als ‘journalist’ zinken.”

Willem Engel, die ook deelnam aan de persconferentie, voegde toe: “Het is inderdaad een schande dat niet de hele pers aanwezig was, ze waren uitgenodigd, toch sloegen ze het grootste medische schandaal over.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 177 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

121 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
4 maanden geleden

Ik ben het hier volmondig mee eens. Ik vind Marcel de Graaff absoluut één van de beste Europarlementariërs, die ons echt 100% vertegenwoordigt.

Robert Jensen slaat hier echt de spijker op zijn kop. Ik ben het lang niet altijd eens met alles wat hij zegt, maar hier heeft hij een punt.

Maar zo verbazingwekkend is het natuurlijk niet, dat Marcel voor een praktisch leeg zaaltje stond. Het merendeel van de Europarlementariërs zit natuurlijk in de zak van de kwaadaardige WEF, Brussel, VN en noem het maar op.

Zoals ik ernaar kijk, is het één groot moeras. Zoals Donald Trump al jaren geleden zei: We must drain the swamp!

Wat die Volkskrant-journalist Maarten Keulemans betreft: wat mij betreft staat hij op nummer 1 met de titel BESTE RIOOLJOURNALIST ALLER TIJDEN.

Wij hebben met z’n allen nog een heel lange weg te gaan, maar mensen als Marcel de Graaff, maar ook natuurlijk andere Europarlementariërs zoals Christine Anderson van de Alternative für Deutschland, Thierry Baudet, Gideon van Meijeren, Pepijn van Houwelingen en nog anderen steken hun nek uit om dat vreselijke moeras, waarin wij allemaal dreigen te verdrinken, te ontwateren.

Het Kwaad zit werkelijk overal. Er is niet één draak, maar een complete tsunami aan draken. Die heb je niet zomaar uitgeschakeld.

Maar ik blijf toch vol hoop, dat uiteindelijk het kwade overwonnen zal worden door het goede. Het Licht zal winnen van het Duister. Met de hulp van de Almachtige God.

Daarvan ben ik 100% overtuigd!

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
4 maanden geleden

Daarom zei ik iedereen stemmen op FVD, omdat Marcel de Graaff werkt zo hard voor Nederland/Europa
Voor mij is hij DE TOPPER !!

Henk
Henk
4 maanden geleden

Ben het deze keer volledig eens met Robert Jensen
Marcel de Graaff heeft het vaccinatieschandaal boven tafel gekregen.
Alleen jammer dat er niemand in de EU-zaal zat om naar deze verschrikkelijke openbaarmaking te luisteren.
Maar wel begrijpelijk natuurlijk, zowat de gehele EU zakkenvullers, de Landelijke regeringen, en de Nieuws media zitten allemaal tot hun nek in de stront.
De vieze strontput moet gesloten blijven.

van buiten
van buiten
4 maanden geleden

Je Voel het je Ziet het en Ruikt het er staat wat groots te gebeuren wereldwijd.

Back to top button
121
0
We lezen graag je reactie!x