Homepagina » Buitenland » Nigel Farage zegt waar het op staat in het Europees Parlement. Is de Brexit een farce?
Nigel Farage zegt waar het op staat in het Europees Parlement. Is de Brexit een farce?

Nigel Farage zegt waar het op staat in het Europees Parlement. Is de Brexit een farce?

De onderhandelingen over het vertrek van Groot-Brittannië uit de Europese Unie kunnen naar de volgende fase. Nigel Farage had in het Europees Parlement felle kritiek op de manier waarop de Britse premier Theresa May zich opstelt.

Ze doet volgens hem alleen maar concessies. Zo stemde ze in met het betalen van een slordige 40 miljard, blijft er een rol weggelegd voor het Europese Hof van Justitie en blijft het migratiebeleid van de EU nog jaren van kracht in Groot-Brittannië.

“Ongeacht wat we nu van de EU vinden, we kunnen niet heen om de macht die het blok heeft,” zei hij.

Grootste deceptie

“Jullie lieten een Britse premier midden in de nacht naar Brussel vliegen om een akkoord te sluiten met ongekozen bureaucraten,” vervolgde hij.

“Dit is gewoon een vorm van rituele vernedering waar ze kennelijk geen problemen mee had,” klonk het. “Ze heeft continu naar jullie pijpen gedanst.”

De nieuwe fase loopt wellicht uit op de grootste deceptie ooit in de Britse geschiedenis, aldus Farage.

Woedend

We betalen voor het lidmaatschap, accepteren alle bestaande regels, alle nieuwe regels, dus als we in mei 2019 groen licht krijgen om de EU te verlaten, blijft eigenlijk alles bij het oude, zei hij.

Hij voegde toe dat miljoenen mensen die voor een Brexit hebben gestemd gefrustreerd en woedend zijn.

Wereld van verschil

“Het is steeds hetzelfde liedje: er bestaat een wereld van verschil tussen de ambities van onze politieke leiders en die van het volk,” zei Farage.

“Ik ben bang dat we ergens in de toekomst opnieuw zullen moeten strijden voor een Brexit,” besloot hij.

Bekijk het fragment hieronder:

Foto: MB298 Wikimedia Commons

[UKIP MEPs]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

43 reacties

 1. Het volk heeft wederom middels een referendum gesproken en het geteisem der macht veegt er voor de zoveelste keer uitgebreid de kont mee af. En maar volhouden dat we in Europa in een vrije democratie leven. Dictatuur is het tot in de laatste vezel met een stelletje sluwe leugenaars om dit krampachtig te verhullen.

  32 likes
  • Hmm, mag ik een nuancering aanbrengen?

   Ik citeer: ‘Het volk heeft wederom middels een referendum gesproken…’. Een deel van de stemgerechtigde bevolking van het Verenigd Koninkrijk heeft een stem uitgebracht op basis van onevenwichtige informatie.

   En ik citeer: ‘En maar volhouden dat we in Europa in een vrije democratie leven.’. ‘Europa’ is geen land met een democratie. Er zijn landen aangesloten bij ‘Europa’ die claimen een vrije democratie te zijn.

   0 likes
   • Klopt de EU heeft alle deelnemende landen beroofd van hun soevereiniteit en brengt alle landen met een hogere levensstandaard financieel in gevaar middels het ESM.
    En het volk heeft in ruime meerderheid tegen de EU gestemd.Dat hebben ze maar te respecteren, Het zijn immers hun eigen regels

    10 likes
 2. We kunnen beter meteen een wereldregering starten.

  2 likes
 3. Het is een dictatoriaal bewind. De EU kotst dagelijks 9 nieuwe wetten uit, las ik vorige week in de Daily Express.

  En vandaag zijn het de Nederlandse belastingdienst en IKEA die het moeten ontgelden. Wanneer IKEA door het zieke EU gedram meer belasting moet betalen zal het bedrijf wel een andere hoofdzetel kiezen. Ook de “gewone” man is de dupe want meer belasting moet je in de prijzen doorberekenen. En dan te bedenken dat de criminele bende in Brussel zelf geen cent belasting betaald.

  Ze willen in het noorden van Europa fiscaal graaien om de oplichters in het zuiden te spekken. Oprollen die bende!

  Ik heb uitgerekend dat bij een Nexit de maandelijkse zorgpremie in Nederland zeker 30% omlaag kan.

  In de natuur is het een gegeven dat kwaad zichzelf opruimt. We vertrouwen daarom op de zelfreinigende kracht van de natuur als het om de EU gaat.

  25 likes
  • Ik citeer: ‘Ik heb uitgerekend dat bij een Nexit de maandelijkse zorgpremie in Nederland zeker 30% omlaag kan.’. Interessant! Kan jij je bevindingen en berekeningen delen?

   1 likes
 4. @Teun,

  Het heeft überhaupt geen zin om je voor te bereiden op een Brussels machtscentrum die zich gedraagt als een dictator. Met de EU grondwet waardoor Brussel de macht naar zich toetrok, kondigde het met veel tam tam aan dat het voorspoed en vrede zou brengen. 10 jaar later kunnen we de cijfers opmaken en blijkt er niks van waar.

  Landen die om één of de andere reden lid werden, zelfs een aantal geforceerd waaronder Nederland, werden meteen met de feiten op de neus gedrukt. Lidstaten die opstartproblemen hadden werden met dreigementen opgezadeld. Zowel in Zuid als Oost Europa ettert dit nog flink na. Zo werd Griekenland gegijzeld door de trojka, met handen en voeten gebonden. Het armoedeverval is er onmenselijk te noemen. De Visegrád landen word gedreigd met (financiële) sancties omdat ze de wil van Brussel niet uitvoeren. Dit gebeurde destijds ook vlak na het referendum van de Brexit toen Brussel dreigde dat als ze doorzetten, veel multinationals en Banken Londen zullen verlate, de gevolgen zijn voor jullie. Na Griekenland is de UK het tweede lidstaat die met de inzet van multinationals en Banken werd geïntimideerd.

  Voor de EU bevolking valt er weinig eer te behalen gezien Brussel opereert met een koers die weinig heel laat van een democratische staatsinrichting. Daarnaast wil Brussel een groot EU leger en ziet Rusland als een groot gevaar. Zo beweren ze in Brussel dat Rusland elk moment de Baltische staten binnen kan vallen maar is nergens op gebaseerd. Voor het geval heeft de NAVO er alvast een paar honderdduizend troepen in de Baltische staten gestationeerd. Hierdoor werd het idee van de koude oorlog weer opgewekt onder het motto, jullie zijn gevaarlijk.

  Voeg daar aan toe het rapport van de AIV, de Adviesraad Internationale Vraagstukken. Die stelt dat de Europese veiligheid wordt bedreigd door het destabiliserend optreden van Rusland en de gordel van instabiliteit in het Midden-Oosten en Noordelijk Afrika. Op de vraag wie er verantwoordelijk is voor deze instabiliteit wordt niet op ingegaan maar dat waren ze zelf! In de naam van Amerika en Brussel, de landen die aangesloten waren bij de NAVO en de missies uitvoerden.

  Een aantal van deze oorlogen waren bovendien dubieus of onrechtmatig, hetzij onbevoegd om missies uit te voeren. Irak, Syrië, Libië, Soedan, Mali en Somalië. De agenda van het Project of the New American Century heeft het plan van destabilisatie van de gordel in het Midden-Oosten en Noordelijk Afrika uitgedacht. Nederland was regelmatig bij betrokken om de PNAC agenda uit te voeren.

  Het schijnt dat de heren van de AIV waaronder oud NAVO en defensie minister Voorhoeve, de Hoop Scheffer, en denktank fantast A. Boekestijn, die destijds beweerde dat Irak [ons] ‘ het westen’, met zijn raketten kon aanvallen, aan een zeer ernstige vorm van amnesie lijden. Gezien hun positie lijkt mij dit levensgevaarlijk voor de vrede.

  Ze vertellen onwaarheden maar daar lijkt Brussel van doordrenkt. En iedereen die lid wordt van deze club lijkt besmet te raken van dat virus. Gisteravond zat minister Kajsa Ollongren bij Jinek aan tafel om over het begrip ‘nep nieuws’ te praten. Ze wil een betere controle op wat wel of geen nep nieuws is. Op het einde concludeerde ze, en ik quote een paar;

  ”Het gaat erom dat andere staten zich niet meer mengen in onze democratie.”

  ”Het is echt inmenging door andere landen in onze vrijheid.”

  Ik vond dit wel een goede uitspraak van haar. Maar laten we er ons dan meteen van doordrongen zijn dat Amerika, met Brussel in zijn kielzog, zich zo ongeveer met elk land heeft bemoeid op aarde aangaande politieke kwesties, verkiezingen, en dergelijke. Dus hier gaat de stelling op wat je van een ander zegt, doe je zelf. En niet bepaald om dat ze zo te doen hadden met de plaatselijke bevolking aldaar. Daarvoor steunden en/of brachten ze bijvoorbeeld zelf te veel dictators aan het bewind in landen in Afrika. Nee het draaide natuurlijk allemaal om de controle van grondstoffen in die landen waar de bevolking niks van terug zag.

  9 likes
  • Ik citeer: ‘Met de EU grondwet waardoor Brussel de macht naar zich toetrok, kondigde het met veel tam tam aan dat het voorspoed en vrede zou brengen.’.

   Volgens mij is er al sinds de oprichting van de EU geen oorlog geweest tussen de bij de EU aangesloten landen (en de EEG). Met die vrede zit het dus wel goed.

   1 likes
   • @Hawks.

    De EEG was een stuk dragelijker voor de meeste lidstaten alleen kon Brussel minder politieke en financiële invloed op de ledenlanden uitoefenen. Een heikel punt waar Brussel met een referendum over de europese grondwet verandering in bracht.

    Ben het verder wel eens met je stelling. Het is de reden waarom ik op ninefornews al vaker te kennen heb gegeven dat een EU op zich niet slecht is. Als je bijvoorbeeld bekijkt hoe verwarrend en verdeeld europa was voordat het congres van Wenen in 1814 werd georganiseerd. Wikipedia vermeldt dat met het congres de overwinnende mogendheden Pruisen, Oostenrijk, Rusland, en het Verenigd Koninkrijk, onderhandelde over de staatkundige herordening en institutionele reconstructie van Europa.

    Met de komst van de industriële revolutie heeft met name Amerika enorme sprongen vooruit gemaakt. Er werd een systeem neergezet die op den duur zoveel grondstoffen koste dat er menig oorlog voor moest worden uitgelokt om de boel draaiende te houden. In principe is Amerika een gedrocht geworden die de wereld afstruint naar grondstoffen. Het trieste nieuws is dat als het dat niet doet, het volgende week in elkaar stort. Dat is helaas de situatie waarin we verzeild zijn geraakt en de EU kan niet anders dan meegaan, gezien het dankzij verdere globalisering deel uitmaakt van het systeem met Wall Street als belangrijkste graadmeter.

    Helaas regeert in Washington en Brussel een Deep State van globalisten die de verdeel en heers strategie hoog in het vandaal houden. De kwestie Oekraïne, het demoniseren van Rusland, en de PNAC Agenda waarmee Noord-Afrika en het Midden Oosten gedestabiliseerd werden is hier een gevolg van. Dat zelfde Brussel gebruikt het belastinggeld van de EU burger om de doeleinden van dit kabaal te bevorderen. Een aanzienlijk deel van dit bedrijfsleven is in handen van privaten.

    De EU burger heeft hier geen grip op terwijl het kabaal op arrogante en agressieve wijze zijn eigen koers uitzet. Het bepaalt via de mainstream media welke landen een groot gevaar vormen ook al zijn ze dat misschien niet. Verder wenst het een groot EU leger. Het liefst zou ik er geen onderdeel van willen uitmaken maar die keuze hebben ze de EU burger nooit gegeven.

    Vooralsnog hebben we nog geen gek in Brussel rondlopen die als een Bush roept; als je niet voor ons bent, ben je tegen. Echter voorzie ik een paar kandidaten. Een aantal daarvan stonden namens Brussel ooit op een plein in Kiev de boel op te hitsen. Ik vind de houding van Brussel en zijn beleid dermate slecht, en averechts werken dat ik in deze vorm liever geen EU had gewenst. Een geluid die Brussel binnen de EU wel herkent maar zoals met alles vakkundig wordt onderdrukt.

    5 likes
    • @Gezinusk schreef : De EEG was een stuk dragelijker voor de meeste lidstaten alleen kon Brussel minder politieke en financiële invloed op de ledenlanden uitoefenen.

     De EEG was simpelweg de opmaat naar de EU en de EU is weer de volgende opmaat naar het einddoel de nieuwe wereldorde.

     Alles gaat precies volgens plan. Men houdt het plebs een worst voor de neus en als we eindelijk denken de worst te mogen aansnijden is hij altijd net ineens weer weg wegens “toevallige” tegenvallers van economische crisis, depressies of dreigende tegenvallers die de beurs doen instorten. En het geld stroomt weer richting grote bedrijven (afschaffing dividendbelasting) in plaats van naar de rechtmatige eigenaar : Het volk. Het is altijd ons geld waar ze zo kwistig mee strooien, daarom strooit het ook zo lekker weg.

     Zo gaat het al sinds jaar en dag in lokale, landelijke en nu ook in intercontinentale politiek.

     De EU is er enkel voor de multinationals en grote firma’s die steeds minder belasting hoeven te betalen met hun slinkse wijze van internationale handel en belastingparadijzen. De belasting die de landelijke overheden daardoor mislopen moet weer opgehoest worden door het plebs, zij die het minst hebben en het meest moeten betalen. Maar dat is nog lang niet genoeg, ze zullen doorgaan tot er één wereldregering is, één munt, één religie, één taal en één wereldleider en één homogene slaafse willoze massa die gehoorzaam volgt en zich gewillig laat misbruiken door een buiten beeld gebrachte elite. De mensen moeten allen worden beroofd van hun identiteit, hun eigenheid, hun cultuur, hun kracht en vooral hun macht. We zijn al zo ver dat we amper nog mogen vermelden of we man of vrouw zijn. Als we dit soort gespuis ongestoord verder laten modderen zullen ze ons alles, maar dan ook alles afnemen, en ze zullen zeggen : Nou en ? Je hebt toch zelf op ons gestemd en je liet alles kritiekloos toe ! Dus nu niet klagen maar dragen. Hup en nu aan het werk !

     Schop dat ondemocratische geteisem uit het pluche, zo snel mogelijk.

     4 likes
   • @Hawks,
    je citeert wel erg graag.
    tussen de bij de EEG of EU aangesloten landen zijn misschien wel niet in oorlog met elkaar geweest, maar zijn over de hele wereld de oorlog in getrokken door EEG, EU en VN. Allemaal onder het mom van vrede brengen. Wat hebben we in Rwanda gedaan, nadat we er hebben “geholpen”. Wat hebben we in het Midden Oosten gedaan (vanaf Jordanie tot Afghanistan, Irak etc.) nadat we er hebben geholpen.

    Een EU grondwet hebben we niet, daar hebben we als “volk” Nee tegen gezegd. Alleen hebben ze het in het verdrag van Lissabon gegoten.
    Tegen de Euro hebben we Nee gezegd. Is er toch gekomen want het was zo goed voor ons. Nou na bijna twintig jaar kan ik je vertellen dat twee bakjes koffie met twee eggmuffins 17 euro kost. Dat is 40 GULDEN (oh ja je mag niet meer omrekeken toch?).
    Toen ik 21 was kon ik met een simpel salaris een huis en een auto kopen (ach ja hypotheek, maar auto wel van mezelf) een kleintje hebben en mijn vrouw zat thuis.

    En dan ben ik misschien wel een ouwe lul, maar ik heb het wel allemaal zien gebeuren. We zijn bijv. allemaal tegen kinderarbeid want o zo slecht. Maar sinds een jaar of 10-15 mogen kindertjes van 14 jaar al stage gaan lopen, want dat bereid je goed voor op de toekomst.
    Ik ben ziek geworden na 27 jaar werken. Omdat ik heb geleerd mijn handje niet op te houden ben ik na twee jaar ziekbed, nog revaliderend als ZZP-er begonnen. Het ultieme flexwerken haha. Zu aan alle kanten geholpen worden, want goh wat was ik goed. Uiteindelijk niks aan hulp gehad, mijn laatste spaarcentjes uitgegeven en toen crisis. En nu werk ik 60-80 uur per week om mijn kop boven water te houden.

    Dan nog de crisis die we dankzij de EU hebben gekregen. 2008 de banken crisis…rara waarom…. Dan in 2012 de huizencrisis. VRAAG: van wie zijn bijna alle huizen? En nu gaat alles weer zo goed…toch? Moet je eens bij een voedselbank in de buurt gaan kijken.

    De jongeren zijn helemaal blind gemaakt met mobieltjes, spelletjes en imbiciele programma’s als sex on the beach en so you think you can dance…allemaal prachtig, maar ondertussen worden jullie rechten steeds minder en plichten steeds meer. En ook moet er steeds meer betaald worden (komt zogenaamd door de vergrijzing) In mijn tijd werd je nog bepaalde dingen geleerd op school en nu zijn leraren zijn al jaren aan het strijden, omdat ze de achteruitgang zien. Alleen worden ze weggezet als zeikerds (want ze staken).
    Toen ik begon met werken stonden er dik 100.000 man op het malieveld in Den Haag (PTT/TNT) voor 2,5% loonsverhoging. En voila na 3 dagen was het beslecht, geen 2,5% maar toch….

    Dan de hamvragen:
    Noem mij eens 1 echt voordeel, dat de EU ons burgers heeft gebracht.
    Noem eens 1 gekozen “leider” van dit moment, in de EU, die bepaalt wat jij als burger wel en niet mag en wat een land wel of niet mag.

    Ik kan zo nog wel 100 pagina’s volschrijven met voorbeelden en feiten, maar er zijn mensen die niet in willen zien, dat wat ooit als een goed idee (de EEG), verworden is tot een afgrijselijke dictatuur, met maar 2 doelen: burgers tot slaven maken (ongemerkt) en de grote cooperaties nog groter maken.

    Dus kom eens in plaats van citeren met goede argumenten, want voor mij, zijn mensen zo als jij de bron van alle ellende, omdat jullie blind zijn voor wat er om je heen gebeurd en andersdenkenden wegzetten als rassist sexist en complot gekkie….

    pfff wat een lap weer 😉

    6 likes
    • 🙂 Ik citeer: ‘Dan de hamvragen:
     Noem mij eens 1 echt voordeel, dat de EU ons burgers heeft gebracht.
     Noem eens 1 gekozen “leider” van dit moment, in de EU, die bepaalt wat jij als burger wel en niet mag en wat een land wel of niet mag.’

     Sorry, maar ik heb nergens in 1 van mijn reacties aangegeven of ik pro of contra Europa ben. Ik voel mij dan ook niet geroepen om voordelen of nadelen voor de burgers van de lidstaten te benoemen. Dat kan ik niet, omdat elk voordeel voor een individuele burger, datzelfde voordeel een nadeel is voor een andere individuele burger.

     En nee, net als niemand anders kan ik geen gekozen leider, noch parlementslid benoemen, omdat deze nu eenmaal indirect gekozen worden. Net zoals een eerste kamer.

     En ik citeer: ‘… want voor mij, zijn mensen zo als jij de bron van alle ellende, omdat jullie blind zijn voor wat er om je heen gebeurd en andersdenkenden wegzetten als rassist sexist en complot gekkie’. Kan je mij citeren dat ik dit doe, andersdenkenden wegzetten als rassist sexist en complotgekkie? Ik denk het niet; dat heb ik nog nooit gedaan, eenvoudigweg omdat ik dat niet doe. Ik vind het wel jammer dat je persoonlijk wordt, zonder te vragen naar mijn mening, zonder te weten wat mijn morele kompas is. Op basis van aannames.

     Voorts, ik citeer: ‘je citeert wel erg graag.’. Dat klopt. Dit doe ik om bij een bepaald punt te blijven en niet af te dwalen. Stoort je dat?

     Tenslotte: ‘Ik ben ziek geworden na 27 jaar werken. Omdat ik heb geleerd mijn handje niet op te houden ben ik na twee jaar ziekbed, nog revaliderend als ZZP-er begonnen. Het ultieme flexwerken haha. Zu aan alle kanten geholpen worden, want goh wat was ik goed. Uiteindelijk niks aan hulp gehad, mijn laatste spaarcentjes uitgegeven en toen crisis. En nu werk ik 60-80 uur per week om mijn kop boven water te houden.’. Dat vind ik rot voor je. Ik hoop dat je, ondanks de ziekte en de beroerde financiele situatie, toch nog het gevoel hebt een volwwardig leven te leiden.

     1 likes
  • Ik citeer: ‘… zelfs een aantal geforceerd waaronder Nederland,…’ Hmm, weet je dat wel zeker? De kolen en staal unie was gevormd naar de Benelux, en Nederland was toch echt 1 van de 6 stichtende landen van de EEG. Hoe concludeer je het geforceerde voor Nederland?

   Verder mooie analyse, overigens.

   0 likes
 5. Ik vind lui als Nigel Farage en “önze eigen” Geert Wilders en Thierry Baudet de ziekte van onze democratie. Ze beweren dat we beter allemaal uit de E.U moeten stappen en alle migratie naar ons land moeten stoppen. Verder is volgens hen de EU alleen maar een kostenpost. Zal ik je wat vertellen: zonder de EU zijn deze kosten er nog steeds alleen dan draaien we er zelf voor op! En we hebben in het verleden al gezien wat er gebeurt als staten gaan egotrippen: eerste/tweede wereldoorlog. Als Poetin ziet hoe roeptoeters zoals Nigel Farage de EU vernielen zal hij het wel in zijn broek doen!

  4 likes
  • En wat heb jij dan voor democratie die ik niet heb?
   EU grondwet -> Nee
   EURO -> Nee
   Assosiatie verdrag -> Nee

   slechts 3 voorbeelden, waar we Ja op hebben gekregen.

   Bewijs nodig?
   http://www.nlverkiezingen.com/Ref2005.html
   http://app.nos.nl/datavisualisatie/referendum-2016/

   Of je het nu eens bent met Wilders, Baudet of Farage of niet, Volgens mij is het in een democratie zo, dat iedere mening en stem geldt, of heb ik dat verkeerd?
   Maar waarom zit wilders als 2de partij van Nederland niet in de regering?
   Oh, ja want democratisch hebben de anderen allemaal gezegd we willen niet met hem….

   B.S. want nu zit er een clubje bij, dat nog geen 400k stemmen heeft gehad en die kunnen eisen, want anders hebben we geen regering.
   Bewijs?
   http://www.nlverkiezingen.com/TK2017.html

   Wat nou als Wilders of Baudet de volgende verkiezingen 50, 60 of zelfs 70 zetels halen….geen meerderheid….en niemand wil met ze regeren (ja officieel kan het wel met een minderheids kabinet), maar snap je waar ik heen wil…

   Volgens mij is de regering nog steeds een volksvertegenwoordiging. En die hebben we nu dus niet, want anders had Wilders wel in de regering gezeten (goed of niet maakt niet uit de huidige regering vertegenwoordigt niet de uitslag van de verkiezingen).

   En we hebben gezien waar de EEG /EU met egotrippen toe heeft geleid met bewijs:
   https://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_Nederlandse_oorlogen
   https://nl.wikipedia.org/wiki/Vredesoperatie
   en dan staan Libanon, Rwanda, Malawi en Joegoslavie er niet eens bij……..oh ja dat waren vredesmissies…

   Waarom is iedereen (zoals jij impliceert) die anders denkt en andere ideeen heeft een ziekte van de maatschappij? Misschien zijn het juist mensen die denken zoals jij, die altijd een ander de schuld geven, maar er mee weg komen, omdat zogenaamd de meerderheid hetzelfde denkt.
   Mensen zijn duf en dom gemaakt en bang als onze regering en media verkondigen dat iets slecht is of iets juist goed gaat.

   Als Poetin en de Koerden, Assad niet hadden geholpen in Syrie, hadden we nu nog IS gehad (is er nog wel hoor alleen weten we niet waar),voor bewijs: https://www.youtube.com/watch?v=p4KLrQKJn3c
   En laten dat nu net twee van de meest gehate en zwartgemaakte groepen in de huidige wereld zijn.

   Als ik het fout heb, kom met bewijs en overtuig me van mijn roeptoeteren….

   6 likes
   • Hier wordt in een minuut of 5 klip en klaar uitgelegd hoe een echte democratie moet werken en vooral wat er mis is met de huidige gang van zaken. Zo moeilijk is het echt allemaal niet. Democratie is democratie is de macht aan het volk maar dat zijn ze echt niet van plan, zeker niet in Brussel.

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=60&v=ARhHELotURY

    2 likes
    • Jammer dat hij pro PVV is, dan weet je meteen hoe de vork in de steel zit.
     Gecontroleerde oppositie die ons zand in de ogen moet strooien.
     En dat doet hij met verve.
     Nogmaals, de SP is de enige partij die zich nooit met die psychopatische NWO/Agenda21 heeft ingelaten, vreemd dat die door iedereen als lachertje beschouwd worden.
     Dat zegt genoeg.

     0 likes
     • @Faya, Baudet distantieert zich in principe van Wilders, Wilders die net als de S.P. het spelletje overigens gewoon meespelen. Bewijs daarvoor is dat zij al sinds jaar en dag in die kamer zitten, zo nu en dan best wat zetels vergaart hebben tijdens verkiezingen, en toch nooit en te nimmer iets van betekenis hebben veranderd. Waar Baudet aan refereert in het bovenstaande filmpje is dat hij het onbegrijpelijk vind dat ondanks alle vergaarde stemmen door de PVV ze gewoon totaal genegeerd kunnen worden door de VVD, PVDA, D66 en ga zo maar door. En dat is tenslotte ook onbegrijpelijk dat dat überhaupt mogelijk is in onze zogenaamde democratie. Dat is wat Baudet bedoelt en het is zeker niet zo dat hij het eens is met Wilders, en als de SP zich echt niet zou schikken naar de zittende macht hadden ze ze al lang de kamer uitgeknikkerd of gepimfortuynd. Ik geloof daar al lang niet meer in. Alleen het FVD heeft nog mijn voordeel van de twijfel tot het punt dat hij bewijst net zo hard te liegen over zijn plan voor echte democratie en inspraak voor het volk dan de rest van het gespuis in Den Haag. Tot die tijd mag hij het proberen van me.

      3 likes
     • Wilders heeft met als de hele rest van de Haagse kliek nog nooit iets veranderd conform de beloftes. Dat is wat ik bedoel. Rotzooi trappen kunnen ze idd als de beste

      2 likes
     • Hoe het ook zij @Faya, voorlopig veracht ik nog steeds elke politicus tot het punt dat hij of zij bewijst in woord en in daad het goed met het volk voor te hebben met name door het volk inspraak te gunnen bij alle belangrijke beslissingen. Tot die tijd kunnen ze allemaal de boom in. De nabije toekomst gaat het ons leren. En zo zou elk stemgerechtigd mens er over moeten denken, dan is het snel afgelopen met het mateloze bedrog in de politiek. Geen woorden maar daden wil ik zien en geen (eerzame) daden geen stem, geen medewerking.

      1 likes
     • En dan zeggen dat de ”PVV nooit iets van betekenis hebben veranderd”…mijn God, hoe krijg je het uit je strot.
      Ze vernietigen mensenlevens, ze willen alles van iedereen weten, stasi praktijken, dringen aan op armoe en ellende, daar zitten ze bovenop en ik spreek uit ervaring, willen niets liever dan WW3, dat is goed voor de economie, ze bepalen zelfs al wie er dood moet en wie er mag blijven leven, noem dat maar niets.

      1 likes
     • Met Wilders valt ook niet in discussie te gaan, hij verkondigd, is je dat nooit opgevallen?
      Dat is een tactiek, vraag hem iets wat hem niet bevalt, of wat hij niet weet, en hij herhaalt de laatste 3 zinnen van wat hij al eerder zei. Dat doet hij 3x, dan loopt hij weg terwijl hij zegt dat hij naar een belangrijke vergadering moet.
      Ja je ziet hem bij RTL, bij de ”Voedselbank show” aan het telefoonpanel, waar je je geld kunt storten, in luchtige talkshows lollig populair en vooral luchtig doen, bij WNL, Telegraaf op de publieke omroep, ook zo verwarrend, infantiel doen bij ”Raymann Is Laat”, zodat men de indruk krijgt van wat een gezellige vent is het toch, maar zaken die de mensheid echt negatief beinvloeden mag pertinent niet over gesproken worden.
      Net als Peter R. de Vries boos het contract uit zijn zak viste bij Kijken in de Ziel, dat daar zwart op wit stond dat de presentator daar niets over mocht vragen.
      Ze denken serieus dat wij, the people, achterlijk zijn…..
      nou daar gaan ze achter komen.

      1 likes
     • Lees ook eens wat ”het Goede Nieuws” over Thierry Baudet te melden heeft.
      Democratie/macht aan het volk is bepaald niet wat FvD van plan is.

      0 likes
     • Wat bedoel je met de S.P. die het spelletje gewoon meespelen?
      Hebben ze ooit de kans gekregen iets te veranderen?
      Kijk alleen al hoe Peter R. de Vries Roemer vakkundig en vooral vals de mond snoert bij DWDD.
      Anders hadden ze gewonnen maar daar moest de deep state met zijn handlangers niet aan denken, een eerlijke partij is een ramp voor hun.
      Bij de S.P. zijn ze te netjes voor de deep state politiek die Den Haag voert, dat is het probleem.
      Echter de S.P. eruit knikkeren zou te veel stof doen opwaaien dus mogen ze van de deep state voor zoete koek meedoen.
      Dat zal snel verleden tijd zijn want zo ranzig, vals en achterbaks als het er nu aan toe gaat, gaat onder Trump niet meer.

      0 likes
     • Ik ben zelf eens een blauwe maandag politiek sfeertje gaan proeven en eens een avond meegemaakt waar plaatselijke Hoge Heren van de VVD, D66 en “Leefbaar´´ gewoon in het wild rondliepen.
      Een walm van minachting kwam mij al van verre tegemoet maar dat verwachtte ik al dus niets aan de hand.
      Ik weet niet eens meer wat het onderwerp was, waarvoor we allen op kwamen draven, ik weet alleen nog dat er veel naar vrouwenborsten gekeken werd terwijl ze met vrouwen praatten, waarmee je ieder onderwerp op een low level trekt, laten we eerlijk zijn.
      Met mij praatten ze niet, er werd alleen naar mijn borsten gekeken. En zag ik nog een rare foto van mij ergens in een verslag van die avond, maar dat hoort bij de missie.
      Kun je nagaan wat ze in Den Haag te stellen hebben met die gorilla mindsets.
      Maar ik ben er blij mee dat ze steevast blijven zitten.

      0 likes
     • ¨Wilders/PVV die net als de S.P. het spelletje gewoon meespelen…¨ is ook een misvatting van groot formaat, bewust in de media gezet neem ik aan, want Wilders, PVV, is ´´Leefbaar´´ van Groningen tot Maastricht en alles wat er tussen en nog verder ligt, en laat die nu net overal met grof geschut de boel lopen te ontwrichten… hoe krom wil je het hebben.
      En maar tegen de S.P. aanschurken, om misselijk van te worden zoveel hypocrisie.

      0 likes
     • Ik vind dat je wat te makkelijk praat, want een goede politicus als Roemer is nog nooit een eerlijke kans gegeven, nog nooit de kans gekregen om zijn woorden in daden om te zetten.
      Onmogelijk zolang de dominante drammerige deep state heerst, met hun egoistische inslag en kortzichtige kijk op zaken.
      Want ondanks dat hij nooit een eerlijke kans heeft gekregen, ZELFS toen hij hoog in de peilingen stond moest hij neergesabeld worden weet je nog? veracht jij hem ook, { nooit een kans gekregen exegese} en ook hij kan van jou de boom in?
      Niet te volgen voor mij maar het zal wel iets anders zijn en zit je hier met een dubbele agenda, waarom anders moet ook jij Roemer en de S.P. niet?

      0 likes
     • Wilders’ lauwe verkiezingskreten kunnen op een bierviltje, wat populistisch geschreeuw om de minder ontwikkelden onder ons voor zijn karretje te spannen, ondertussen wordt het vuile werk waar hij het niet over heeft toch wel uitgevoerd.
      Onder de naam ”Leefbaar”, lachen toch?

      0 likes
 6. De Engelse regering heeft zich heel, heel slecht voorbereid op de Brexit je kan het nauwelijks een plan noemen.
  Het is naïef om te denken dat als je met populisme een half volk hebt kunnen overhalen, dat je het hele Europese hof daarmee ook overhaalt om “het beste” voor Engeland te willen.

  Britainnia rules the way, is nu niet meer dan een zin uit een oud liedje. De helden die Engeland destijds groot gemaakt hebben waren uit heel ander hout gesneden dan deze roeptoeter.

  Uit een huwelijk stappen, doe je om je eigen benen weer te voelen.
  Het is daarom niet gek als je de eerste tijd een beetje je evenwicht kwijt bent.
  Het zou mooi zijn als europa om 4 uur een wolkje melk in de thee zou doen en een koekje zou serveren.

  Af en toe een beetje soppen kan geen kwaad 😉

  10 likes
 7. IK vraag me af hoe die mensen in Brussel denken. Het lijken wel robots met een doel.
  Macht en nog meer macht.

  10 likes
 8. Welcome in nazi europe

  6 likes
 9. wat een heerlijk mens !!

  6 likes
 10. je kan toch ook een oorlog tegen het ongekozenen.

  4 likes
 11. Als ophitser krijg Farage het nu spaans benauwd om de terechte kritiek die hij in zijn vaderland mag verwachten. Hij schuift nu iedereen en alles de schuld toe. Tot enige zelfreflectie is deze populist absoluut niet in staat.
  Nu het eindresultaat waarschijnlijk zal tegenvallen door een slechte voorbereiding en eigen falen is het wegkruipen in de slachtofferrol de ware ontmaskering.

  3 likes
  • Dus jij vind dit een ontmaskering? Iemand die dik 20 jaar heeft gestreden voor een Brexit en nu ziet dat de galg van de EU sterker is dan de ruggengraat van zijn eigen regering?
   Slechte voorbereiding? Ze hebben tijd zat, maar als er geen Outs worden geboden, dan is 40 Miljard een overwinning (ipv de originele ruim 50 Miljard).
   De Britten hebben geprobeerd om handelsrelaties op te starten (vrijhandelsverdragen).
   In zeer korte tijd hebben ze deze zonder enig probleem, met Australie en Nieuw Zeeland kunnen regelen.
   Toen ze bij Nederland aan kwamen kloppen, Is er vanuit de EU gezegd (niet met dezelfde bewoording), nee nee, dat mag niet Nederland, want jullie zijn lid van ons incestueze clubje. En Rutte braaf op tv zeggen, dat ze maar met de EU moeten onderhandelen, want wij zijn trouwe partner.

   Heb je wel meer filmpjes van Farage gekeken en er ook over nagedacht? Hij heeft meerdere zaken aangeroerd en die ook met feiten ondersteund. Helaas wordt hij door mensen zoals jij en de media als de boze stiefvader neergezet, want hij had misschien wel de EU kunnen laten vallen.

   Maar ja morgen gaan we weer aan het werk, na het weekend lekker kerst vieren en dan binnenkort weer lekker stemmen op dezelfde kliek, die sinds den Uil NL naar de klote heeft geholpen en rechtstreeks heeft verwezen in de grote rottende bek van de EU.
   Voorbeelden nodig?
   Pappen en nathouden, multiculturele samenleving, financiele afhankelijkheid, geen zeggenschap (ook al kunnen we kiezen, democratie laat me niet lachen), kwartje van Kok, € 1000 van Rutte, zorgpremies gaan niet omhoog, energie-rekening gaat niet omhoog bla bla bla bla…..

   1 likes
 12. De EU zijn barbaren.

  3 likes
 13. Ik citeer de heer Farange: ‘… accepteren alle bestaande regels,…’. Ik vrees dat de heer Farange even vergeet welke uitzonderingen de UK bedongen heeft ten opzichte van andere EU leden, bedongen door de onvergetelijke Iron Lady…

  Tsja, zij heeft de UK destijds in een uitzonderingspositie gebracht. Billen en blaren?

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

europarlementariër

Europarlementariër Sophie in ‘t Veld flink op haar nummer gezet: ‘Ik ben het een beetje beu, dat toontje’

Tweede Kamerleden en Europarlementariërs debatteerden maandagmiddag over ...

covi-pass

Binnenkort ook in Nederland: de COVI-PASS, jouw immuniteitspaspoort

Een Britse cyberfirma gaat met een aantal ...