Het Complot

Gelekte documenten onthullen agenda Bilderbergconferentie

Help ons door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Gelekte documenten van de Bilderbergconferentie in 1966 tonen hoe Amerikaanse senatoren vijf decennia geleden al werden geïndoctrineerd door de elite van de Bilderberggroep.

Ook blijkt hoe vakbondsleiders achter de rug van de leden om geheime plannen maakten met de titanen van het kapitalisme en de industrie.

Eerder gelekte documenten illustreerden al dat het niet gaat om informele bijeenkomsten waar iedereen zijn of haar gedachten kan uitspreken over de problemen in de wereld. Al decennia van tevoren wordt het te voeren beleid uitgestippeld. Ook de officiële lijst van genodigden blijkt niets meer dan een rookgordijn.

Europese eenheidsmunt

Een voorbeeld is de Bilderbergconferentie in 1955 die werd gehouden in de West-Duitse stad Garmisch-Partenkirchen. Documenten die zijn ingezien door de BBC onthullen dat genodigden tijdens de bijeenkomst 40 jaar voor de officiële introductie in het Verdrag van Maastricht in 1992 al de creatie van de Europese eenheidsmunt oftewel de euro bespraken.

Documenten van de Bilderbergconferentie in het Duitse Wiesbaden in maart 1966, die als ‘persoonlijk en strikt vertrouwelijk’ en ‘niet geschikt voor publicatie’ zijn gemarkeerd, beschrijven de agenda van de bijeenkomst in het desbetreffende jaar en bevatten handgeschreven notities van de Amerikaanse oud-senator van Oklahoma Fred R. Harris.

Commissie-Warren

Onder meer aanwezig waren David Rockefeller, Zbigniew Brzezinski en John J. McCloy van de commissie-Warren en de commissie van wijze mannen van de NAVO. De commissie-Warren onderzocht de moord op de Amerikaanse president John F. Kennedy.

Oud-senator Harris leeft nog steeds en is momenteel werkzaam als hoogleraar politieke wetenschappen aan de Universiteit van Nieuw-Mexico.

Prins Bernhard

bernhard92348742398324432De stukken bevatten onder meer de officiële uitnodiging die Harris kreeg van Prins Bernhard der Nederlanden, oprichter van de Bilderberggroep en lid van de Duitse nazipartij. De Amsterdamse Annejet van der Zijl toonde na vijf jaar lang onderzoek naar de geschiedenis van de Nederlandse prins in haar proefschrift Bernhard. Een verborgen geschiedenis aan dat Bernhard lid was van de NSDAP. Ook was hij lid van de SA (Sturmabteilung).

De handgeschreven notities van Harris gaan onder meer over een speech van de communistische Amerikaanse vakbondsleider Walter P. Reuther tijdens de Bilderbergconferentie. Tussen 1930 en zijn dood in 1970 was Reuther politiek actief. Hij hielp onder meer bij de oprichting van het Internationaal Verbond van Vrije Vakverenigingen (IVVV).

Bron: The2012scenario.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
cr
cr
10 jaren geleden

wat een mooie avond weer voortreffelijk nieuws maar 1 2 3 4 we wachten al zolang en het word nog beloond ook wat wil je nog meer …ja geduld is toch een schone zaak , voor mij kan het niet meer stuk .

Hobbel/Willie
Hobbel/Willie
10 jaren geleden

Zie je? Allemaal kabuki!

WhatsHenneping
WhatsHenneping
10 jaren geleden

heerlijk nieuws!!!!

getekend door Bernard him self….
roep het al jaren alle leugens komen uit…

iedereen mij uitlachen…. je kent ut wel.

hier is een goeie uitleg (19 minuten) erover.
.youtube.com/watch?v=CSoBhpjSQR8&feature=BFa&list=UUvsye7V9psc-APX6wV1twLg

have fun :p

Peace

Caatja
Caatja
10 jaren geleden

Helemaal mee eens CR, ik weet dat we nog even geduld moeten hebben. En dat de maskers zullen vallen. Maar blijf het moeilijk vinden om mijn boosheid te onder drukken. En het om te draaien naar positief denken. Wat een vreselijke mensen die mensen van de Bilderberggroep en… het koningshuis? Walgelijk!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

19
0
We lezen graag je reactie!x