Homepagina » Het Complot » Gelekte documenten onthullen agenda Bilderbergconferentie

Gelekte documenten onthullen agenda Bilderbergconferentie

Gelekte documenten van de Bilderbergconferentie in 1966 tonen hoe Amerikaanse senatoren vijf decennia geleden al werden geïndoctrineerd door de elite van de Bilderberggroep.

Ook blijkt hoe vakbondsleiders achter de rug van de leden om geheime plannen maakten met de titanen van het kapitalisme en de industrie.

Eerder gelekte documenten illustreerden al dat het niet gaat om informele bijeenkomsten waar iedereen zijn of haar gedachten kan uitspreken over de problemen in de wereld. Al decennia van tevoren wordt het te voeren beleid uitgestippeld. Ook de officiële lijst van genodigden blijkt niets meer dan een rookgordijn.

Europese eenheidsmunt

Een voorbeeld is de Bilderbergconferentie in 1955 die werd gehouden in de West-Duitse stad Garmisch-Partenkirchen. Documenten die zijn ingezien door de BBC onthullen dat genodigden tijdens de bijeenkomst 40 jaar voor de officiële introductie in het Verdrag van Maastricht in 1992 al de creatie van de Europese eenheidsmunt oftewel de euro bespraken.

Documenten van de Bilderbergconferentie in het Duitse Wiesbaden in maart 1966, die als ‘persoonlijk en strikt vertrouwelijk’ en ‘niet geschikt voor publicatie’ zijn gemarkeerd, beschrijven de agenda van de bijeenkomst in het desbetreffende jaar en bevatten handgeschreven notities van de Amerikaanse oud-senator van Oklahoma Fred R. Harris.

Commissie-Warren

Onder meer aanwezig waren David Rockefeller, Zbigniew Brzezinski en John J. McCloy van de commissie-Warren en de commissie van wijze mannen van de NAVO. De commissie-Warren onderzocht de moord op de Amerikaanse president John F. Kennedy.

Oud-senator Harris leeft nog steeds en is momenteel werkzaam als hoogleraar politieke wetenschappen aan de Universiteit van Nieuw-Mexico.

Prins Bernhard

De stukken bevatten onder meer de officiële uitnodiging die Harris kreeg van Prins Bernhard der Nederlanden, oprichter van de Bilderberggroep en lid van de Duitse nazipartij. De Amsterdamse Annejet van der Zijl toonde na vijf jaar lang onderzoek naar de geschiedenis van de Nederlandse prins in haar proefschrift Bernhard. Een verborgen geschiedenis aan dat Bernhard lid was van de NSDAP. Ook was hij lid van de SA (Sturmabteilung).

De handgeschreven notities van Harris gaan onder meer over een speech van de communistische Amerikaanse vakbondsleider Walter P. Reuther tijdens de Bilderbergconferentie. Tussen 1930 en zijn dood in 1970 was Reuther politiek actief. Hij hielp onder meer bij de oprichting van het Internationaal Verbond van Vrije Vakverenigingen (IVVV).

Bron: The2012scenario.com

Gerelateerd:

 Vind je dit artikel leuk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

19 reacties

 1. wat een mooie avond weer voortreffelijk nieuws maar 1 2 3 4 we wachten al zolang en het word nog beloond ook wat wil je nog meer …ja geduld is toch een schone zaak , voor mij kan het niet meer stuk .

  0 likes
 2. Zie je? Allemaal kabuki!

  0 likes
 3. heerlijk nieuws!!!!

  getekend door Bernard him self….
  roep het al jaren alle leugens komen uit…

  iedereen mij uitlachen…. je kent ut wel.

  hier is een goeie uitleg (19 minuten) erover.
  .youtube.com/watch?v=CSoBhpjSQR8&feature=BFa&list=UUvsye7V9psc-APX6wV1twLg

  have fun :p

  Peace

  0 likes
 4. Helemaal mee eens CR, ik weet dat we nog even geduld moeten hebben. En dat de maskers zullen vallen. Maar blijf het moeilijk vinden om mijn boosheid te onder drukken. En het om te draaien naar positief denken. Wat een vreselijke mensen die mensen van de Bilderberggroep en… het koningshuis? Walgelijk!

  0 likes
 5. niet op het een of ander, maar als de BBC alles of iets heeft mogen inzien, waarom word dan niet gerefereerd aan een BBC verhaal / topic oid?

  0 likes
 6. 🙂 topje van de berg. Alles begin te rollen.

  0 likes
 7. Prachtig alles gaat naar buiten komen en zo moet het ook !!!! Wij het volk hebben recht op de WAARHEID !!!!!

  0 likes
 8. heeft de koningin nou 20% aandelen van de shell?? en krijg ze nou ook een dubbeltje van elke inwoner in nederland?

  0 likes
 9. Naar mijn weten heeft trixie 35% aandelen bij Shell, komt neer op miljoenen per dag wat zij verdient alleen al met Shell, ik tank er NOOIT uit princiepe haha. Als ik dat logo van Shell zie doet het me al denken aan het kapsel van dat mens.

  0 likes
 10. wij zullen wel van meerdere koningshuizen gaan schrikken denk ik .wij zijn sterker dan hun gewoon er tegen in gaan .het verhaal van het koning’s huis klopt niet heb ik gehoord .goed dat Marcel Messing die Rutte heeft gewaarschuwd waar hij aan begon petje af hoor

  0 likes
 11. Nu is de Belgische prins Philip uitgenodigd geweest door de Bilderbergerbeweging. Je zult nu vlug gaan merken dat er voorbereidingeb zullen getroffen worden om ook dit dubieus koningshuis aan de macht te blijven houden.

  0 likes
 12. [quote name=”roy”]heeft de koningin nou 20% aandelen van de shell?? en krijg ze nou ook een dubbeltje van elke inwoner in nederland?[/quote]

  Shell is van het Nederlandse en Britse koningshuis.

  en nelie is er om het internet
  te belasten (spying) dan wel te regulieren.

  want internet brengt ons tenslotte dit soort informatie.

  ze gaan er toch wel aan…. tijd…..
  geef het tijd….

  Peace

  0 likes
 13. Erik hij is al langer uit genodigd geweest hij is er iedere keer bij geweest , er is ook een lijst van jaren terug ,of het kan zijn dat hij bij de ilumminatie zit maar daar is dan weer geen lijdt van want dat is natuurlijk helemaal verborgen . maar mijn sta dit voor dat hij daar al langer heen gaat .ik kan het ook verkeerd hebben hoor.

  0 likes
 14. wij kunnen wel wat doen als wij gewoon eens naar n.o.s en naar rtl een mail sturen en vragen waarom dit hier in Nederland word uit gezonden . wie weet wat voor antwoord we krijgen via mail als we een antwoord krijgen , maar dan word het wel verdacht natuurlijk, is niet netjes . en dan naar Niburu sturen zei brengen dit wel op het nieuws van hun doen en laten gewoon vragen waar hun mee bezig zijn .zij zijn toch ook brutaal en gaan toch ook gewoon verder met leugens en verdraaiingen .tuurlijk hebben wij het recht om te weten naar de echte waarheid .

  0 likes
 15. sorry er moet niet tussen

  0 likes
 16. Het wordt tijd, dat Bea een ceremonïele functie gaat uitoefenen. Haar macht inperken. Zij was ook een voorstander van Europese unie.Zij zet als laatste haar handtekening over al die wetten, die worden aangenomen. Het is goed, dat te doen na 12 september.

  0 likes
 17. [quote name=”Christian”]Naar mijn weten heeft trixie 35% aandelen bij Shell, komt neer op miljoenen per dag wat zij verdient alleen al met Shell, ik tank er NOOIT uit princiepe haha. Als ik dat logo van Shell zie doet het me al denken aan het kapsel van dat mens.[/quote]

  Dat én sun-worship of terwijl “zonneaanbidding”.

  0 likes
 18. Moeten jullie eens kijken waar de Bilderberg Groep dit jaar heen gaat.
  Een 5 sterren hotel, midden in Tirol.
  Misschien moet ik dit jaar ook maar eens een kijkje gaan nemen.
  Jammer dat de deelnemers nog niet bekend zijn.
  Het is tenslotte nog maar hooguit een maand tot ze weer gaan bepalen, hoe ze ons
  dit jaar verder de NWO in kunnen trekken.
  Je kunt een hoop conclusies trekken uit zo’n deelnemerslijst.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

minneapolis

Wat een Democratische senator te maken heeft met de chaos in Minneapolis

De Amerikaanse stad Minneapolis staat in brand. ...

trump

Trump: ‘Ik heb een kans om de Deep State te breken, dit zijn wrede mensen’

De Amerikaanse president Donald Trump heeft donderdag ...