Het Complot

Gelekte documenten onthullen agenda Bilderbergconferentie

Help door deze informatie met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Gelekte documenten van de Bilderbergconferentie in 1966 tonen hoe Amerikaanse senatoren vijf decennia geleden al werden geïndoctrineerd door de elite van de Bilderberggroep.

Ook blijkt hoe vakbondsleiders achter de rug van de leden om geheime plannen maakten met de titanen van het kapitalisme en de industrie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Eerder gelekte documenten illustreerden al dat het niet gaat om informele bijeenkomsten waar iedereen zijn of haar gedachten kan uitspreken over de problemen in de wereld. Al decennia van tevoren wordt het te voeren beleid uitgestippeld. Ook de officiële lijst van genodigden blijkt niets meer dan een rookgordijn.

Europese eenheidsmunt

Een voorbeeld is de Bilderbergconferentie in 1955 die werd gehouden in de West-Duitse stad Garmisch-Partenkirchen. Documenten die zijn ingezien door de BBC onthullen dat genodigden tijdens de bijeenkomst 40 jaar voor de officiële introductie in het Verdrag van Maastricht in 1992 al de creatie van de Europese eenheidsmunt oftewel de euro bespraken.

Documenten van de Bilderbergconferentie in het Duitse Wiesbaden in maart 1966, die als ‘persoonlijk en strikt vertrouwelijk’ en ‘niet geschikt voor publicatie’ zijn gemarkeerd, beschrijven de agenda van de bijeenkomst in het desbetreffende jaar en bevatten handgeschreven notities van de Amerikaanse oud-senator van Oklahoma Fred R. Harris.

Commissie-Warren

Onder meer aanwezig waren David Rockefeller, Zbigniew Brzezinski en John J. McCloy van de commissie-Warren en de commissie van wijze mannen van de NAVO. De commissie-Warren onderzocht de moord op de Amerikaanse president John F. Kennedy.

Oud-senator Harris leeft nog steeds en is momenteel werkzaam als hoogleraar politieke wetenschappen aan de Universiteit van Nieuw-Mexico.

Prins Bernhard

bernhard92348742398324432De stukken bevatten onder meer de officiële uitnodiging die Harris kreeg van Prins Bernhard der Nederlanden, oprichter van de Bilderberggroep en lid van de Duitse nazipartij. De Amsterdamse Annejet van der Zijl toonde na vijf jaar lang onderzoek naar de geschiedenis van de Nederlandse prins in haar proefschrift Bernhard. Een verborgen geschiedenis aan dat Bernhard lid was van de NSDAP. Ook was hij lid van de SA (Sturmabteilung).

De handgeschreven notities van Harris gaan onder meer over een speech van de communistische Amerikaanse vakbondsleider Walter P. Reuther tijdens de Bilderbergconferentie. Tussen 1930 en zijn dood in 1970 was Reuther politiek actief. Hij hielp onder meer bij de oprichting van het Internationaal Verbond van Vrije Vakverenigingen (IVVV).

Bron: The2012scenario.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
cr
cr
11 jaren geleden

wat een mooie avond weer voortreffelijk nieuws maar 1 2 3 4 we wachten al zolang en het word nog beloond ook wat wil je nog meer …ja geduld is toch een schone zaak , voor mij kan het niet meer stuk .

Hobbel/Willie
Hobbel/Willie
11 jaren geleden

Zie je? Allemaal kabuki!

WhatsHenneping
WhatsHenneping
11 jaren geleden

heerlijk nieuws!!!!

getekend door Bernard him self….
roep het al jaren alle leugens komen uit…

iedereen mij uitlachen…. je kent ut wel.

hier is een goeie uitleg (19 minuten) erover.
.youtube.com/watch?v=CSoBhpjSQR8&feature=BFa&list=UUvsye7V9psc-APX6wV1twLg

have fun :p

Peace

Caatja
Caatja
11 jaren geleden

Helemaal mee eens CR, ik weet dat we nog even geduld moeten hebben. En dat de maskers zullen vallen. Maar blijf het moeilijk vinden om mijn boosheid te onder drukken. En het om te draaien naar positief denken. Wat een vreselijke mensen die mensen van de Bilderberggroep en… het koningshuis? Walgelijk!

Back to top button
19
0
We lezen graag je reactie!x