Mens en DierCorona

Miljardair verspreidt flyers waarin hij waarschuwt voor gevaren coronavaccins, krijgt mediastorm over zich heen

Help door dit artikel met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Australische miljardair is in de mainstream media onder vuur komen te liggen omdat hij flyers heeft verspreid over bijwerkingen en sterfgevallen als gevolg van de coronavaccins. Clive Palmer, een mijnbouwmagnaat en voormalig parlementslid, heeft de flyers vorig weekend verspreid over het land.

Op de flyers staat dat er bij de Australische toezichthouder voor medicijnen TGA 210 sterfgevallen en 24.000 gevallen van bijwerkingen zijn gemeld na de coronavaccins en dat er in de Verenigde Staten meer dan 5000 sterfgevallen zijn gelinkt aan de vaccins.

Verder valt te lezen dat er niets bekend is over de langetermijngevolgen en dat tijdens de dierproeven de helft van de dieren overleed. “Er is geen sprake van een pandemie in Australië – er is in 2021 slechts één persoon gestorven aan corona. De TGA en overheid verspreiden misleidende informatie om angst te zaaien.”

Onderzoek ingesteld

“Het coronavaccin voorkomt niet dat je corona kunt krijgen en voorkomt ook niet dat je anderen kunt besmetten. Dient het wel een echt doel?”

De autoriteiten waren niet gecharmeerd van Palmers flyeractie om mensen te waarschuwen voor de bijwerkingen van het experimentele mRNA-vaccin. De TGA, die de vaccins van Pfizer en AstraZeneca goedgekeurde voor noodgebruik, heeft een onderzoek ingesteld wegens ‘misinformatie’.

Recht op vrijheid van meningsuiting

“Ik heb gezegd dat het vaccin niet goed getest is,” zei Palmer in een verklaring. “We weten niet precies wat de effecten zijn en om die reden heb ik gebruikgemaakt van het recht op vrijheid van meningsuiting.”

De miljardair houdt al maanden een kruistocht tegen het coronavaccin. Eerder werden zijn spotjes van de radio gehaald.


[Infowars]

4.9 75 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
60 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Loeske
Loeske
1 jaar geleden

Fantastische man

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Geachte C. Palmer,

Maakt u zich vooral geen zorgen, dit overkomt iedereen die een andere mening heeft dan is TOEGESTAAN door de Elite-Parasieten, Media & Landverradende Roverheden….

PS In Sidney (inwonertal 5,321 miljoen) zijn nu 66 besmettingen met DELTA-21 geconstateerd…Reden genoeg voor de Burgemeester om de Stad maar weer in een lockdown te gooien…Als we in Nederland die Richtlijn aanhouden voor Lockdowns….komt dat neer op zo’n 250 BESMETTINGEN en de boel gaat weer op slot…met een PCR-Testje zit je in een poep & een scheet op dat aantal..

Hans
Hans
1 jaar geleden

Een onbaatzuchtige rijke!

Anne
Anne
1 jaar geleden

Respect voor deze man. ?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

60
0
We lezen graag je reactie!x