Mens en Dier

Mysterie rond dood Jürgen Conings: ‘Er zijn veel anomalieën in het narratief’

Help ons door deze informatie met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vorige week werd het lichaam van de voortvluchtige Jürgen Conings gevonden in het Dilserbos, vlak over de grens bij Geleen. Politie en leger waren al weken naar Conings op zoek vanwege bedreigingen aan het adres van ‘coronadeskundigen’, onder wie viroloog Marc Van Ranst, die daarna onderdook.

Conings verdween op 17 mei. Volgens het Belgische OM heeft hij zichzelf naar schatting één tot vier weken daarna om het leven gebracht. Er gebeurde vervolgens iets vreemds: nabestaanden mochten het lichaam van Conings niet identificeren en werden stelselmatig tegengewerkt door politie en justitie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Meest verfoeilijke vorm van riooljournalistiek

Daarnaast wordt de advocate van de familie, Carine Knapen, in een artikel van HLN weggezet als complotdenker. “De framing spat eraf. Het artikel staat bol van onwaarheden en onjuistheden, zaken die ik helemaal niet heb gezegd en die volledig uit hun context zijn gerukt,” schrijft ze in een persbericht.

De journalist is er duidelijk op uit om een karaktermoord te plegen op mijn persoon en mijn goede naam en reputatie te schaden, benadrukt Knapen. “Dit is de meest verfoeilijke vorm van riooljournalistiek.” Ze laat weten dat ze een rechtszaak gaat aanspannen tegen HLN en de journalist.

De advocaat werd afgelopen week geraadpleegd door zes nabestaanden van Conings omdat de begrafenisondernemer toegang weigerde tot het stoffelijk overschot. Knapen wijst erop dat de identificatie van een lijk het recht van de nabestaanden is, zelfs na een forensische autopsie.

Anomalieën in het narratief

Verder zijn er veel anomalieën in het narratief: volgens de officiële versie heeft hij zich door het hoofd geschoten, terwijl uit het originele beeldmateriaal blijkt dat hij geen verwondingen heeft aan het hoofd, in de bodem van zijn ligplaats valt geen lijkgeur waar te nemen, de positie van het lichaam verraadt dat hij versleept is, de wapens die hij bij zich had zagen er nog fonkelnieuw uit en het jachtgeweer lag links van hem terwijl hij rechtshandig is.

Bovendien zijn er op 19 mei zes schoten gehoord in het Park Hoge Venen waar de militaire klopjacht aan de gang was en is er vervolgens een ambulance het bos ingereden.

Wie of wat lag er in de kist?

Conings is zaterdag om 15.00 uur gecremeerd. De nabestaanden die een rechter hadden gevraagd om de crematie uit te stellen met het oog op de identificatie en een tweede onafhankelijke autopsie, mochten de crematie van de begrafenisondernemer niet bijwonen.

De familie van Jürgen zal voor altijd met de vraag blijven zitten wie of wat er in de kist lag. “De rechten van de bloedverwanten van Jürgen zijn ernstig geschonden. Justitie is zwaar in de fout gegaan. Het moreel leed van de familie is immens en onherstelbaar,” besluit Knapen.

4.9 71 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

65 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

One Man Down….

Dit gaat tot héél erg veel Woede leiden…ook onder Defensiepersoneel…Het Autocratische Elitaire-Establishment heeft de Oorlog aan het Volk verklaart…De huidige omstandigheden kunnen best eens Escaleren tot Burgeroorlogen…wat ook precies de bedoeling is van de Elite-Parasieten…

Chris
Chris
2 jaren geleden

Ja lieve mensen dit is België,zo corrupt als kan, en zo gaat dat gewoonlijk bij alles hier!! Maar dit tart alle verbeelding! Ik hoop dat de familie de kracht heeft om het allemaal uit te spitten! De steun van heel veel mensen hebben ze, want wij zijn het allemaal zo beu dat er zo met ons gesold wordt!!

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Één ding is nu wel zeker:

Jürgen Konings wist teveel en daarom is hij Vermoord…om hem voor altijd het zwijgen op te leggen….hij zal zeker niet de Laatste zijn…

Pieternella
Pieternella
2 jaren geleden

Mij te schimmig allemaal om te kunnen geloven dat Jurgen Conings een boef zou zijn. Als je integer bent, dan laat je hoe dan ook de familie toe, zonder onderscheid des persoons. Dit is een geliefd familielid van mensen, wie hij is of wat mensen denken dat hij is, doet daar niks aan af.

Back to top button
65
0
We lezen graag je reactie!x