Mens en DierCorona

Miljardair Warren Buffett voorspelt nieuwe pandemie, erger dan corona: ‘We zijn net begonnen’

Help door dit artikel met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse miljardair Warren Buffett heeft in een interview met CNBC gezegd dat er een nieuwe pandemie komt. “Dat weten we.” Hij denkt ook dat die pandemie erger zal zijn dan corona.

De grote baas van investeringsvehikel Berkshire Hathaway zei: “We weten dat er een nucleaire, chemische, biologische en cyberdreiging is. Het lijkt erop dat de samenleving daar niet goed op voorbereid is.”

“De cyberdreiging… Weet je… We zijn net begonnen,” zei Buffett.

“Ik heb geleerd dat mensen niet zoveel weten als ze denken te weten. Maar wat ik vooral heb geleerd is dat de pandemie onvermijdelijk was,” zei de 90-jarige superbelegger. “De samenleving heeft grote moeite om zich voor te bereiden op dingen die mogelijk zijn en die vroeg of laat plaatsvinden.”

Pandemie is ‘niet voorbij’

In het interview zei de zakenmagnaat ook dat vooral de kleine bedrijven worden getroffen door de economische gevolgen van de coronacrisis. “Vele honderdduizenden of miljoenen kleine bedrijven zijn keihard geraakt.” De miljardair benadrukte dat de pandemie ‘niet voorbij is’.

Buffett stapte eind vorige maand op als bestuurslid bij de Bill & Melinda Gates Foundation. Hij zei dat zijn rol binnen het fonds ‘inactief’ was. In de afgelopen jaren heeft hij bijna 33 miljard dollar geschonken aan de stichting van Bill Gates, die een persoonlijke vriend van hem is.

4.8 35 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
66 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gezond Verstand
Gezond Verstand
1 jaar geleden

Snelle link vanuit het oogpunt van de titel van dit artikel : hij weet het, hij behoort tot die groep..

Annette
Annette
1 jaar geleden

Dat ouwe fossiel vertelt wat mij betreft niets nieuws! Natuurlijk is wat er de afgelopen anderhalf jaar gebeurd is pas het begin.
Aangezien dat voor deze psychopaten zo ongelooflijk succesvol is verlopen, gaan zij nu in de volgende versnelling.
Dat hij ook zegt dat de meeste mensen nergens op voorbereid zijn…. daar heeft hij volkomen gelijk in. Het gros van het schapenvolk is vrolijk grazend bezig met alle leuke dingen in het leven: festivals, vakanties, voetbalwedstrijden. Alsof er niet een enorme grote zwarte wolk boven ons allemaal hangt.
Ik ben allang opgehouden met mensen te waarschuwen, zelfs onze kinderen, want zij vinden mij toch alleen maar een supergek. Nou, dat is dan maar zo.
In welke vorm de volgende dreiging komt, kan ik natuurlijk niet voorspellen. Maar er gaat zeker weer wat gebeuren. En de mensen die dachten, na die gentechinjectie te hebben gehad, weer “vrij” te zijn, komen van een zeer koude kermis thuis.
Voor die ouwe vent maakt het allemaal niets meer uit. Hij is nota bene 90 jaar geworden. Verder is hij natuurlijk een vuile verrader, aangezien hij veel geld aan Bill & Melinda Gates heeft geschonken.
Dat hij met dit nieuws naar buiten komt, is volgens mij alleen maar bedoeld om angst en nog meer angst te zaaien.

Niemand.
Niemand.
1 jaar geleden

We zijn net begonnen volgens Warren.

Met ‘we’ bedoelt hij de Buffets, Gates, Schwabs, Rockefellers, Rothschilds en ander elitair omhoog gevallen gespuis van deze wereld?

Voor ons volk rijst een mooie zonnige toekomst aan de horizon, vol cyberattacks, snottebellen pandemieën en geplande terreur. Een gecreëerde wereld, vol horror, angst en bangmakerij. Mede mogelijk gemaakt door de media, politici en andere zielloze mensen.

Welcome to the age of fear!

Helene
Helene
1 jaar geleden

Die laatste zin in de kop van het artikel: WE zijn net begonnen, verraadt alles.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

66
0
We lezen graag je reactie!x