Mens en DierCorona

Vrouw (35) vertelt over verschrikkelijke bijwerkingen coronavaccin: ‘Ik hou dit niet langer vol’

Help anderen door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een vrouw uit de Amerikaanse staat Washington zegt dat ze als gevolg van het Moderna-vaccin last heeft gekregen van neurologische tics, waaronder spiertrekkingen en tremoren (beven). In een video die ze afgelopen week op Facebook heeft geplaatst, vertelt Kellai Strodriguez over de ernstige bijwerkingen die ze kreeg.

Kort nadat de vrouw op 5 mei haar tweede dosis van het Moderna-vaccin had genomen, kreeg ze naar eigen zeggen last van tremoren en spiertrekkingen. “Ik heb het gehaald omdat artsen tegen me hadden gezegd dat ik hoogstwaarschijnlijk zou sterven als ik weer besmet zou raken met corona,” zei Strodriguez.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Suïcidaal

De vrouw, die ook lijdt aan fibromyalgie, heeft ernstige neurologische problemen. Ze zei dat ze een week geleden suïcidaal was, maar dat ze vanwege haar aandoening nog leeft.

“Ik heb 1,5 week geleden bijna zelfmoord gepleegd en de enige reden waarom ik het niet heb gedaan is omdat ik me niet kon bewegen,” zei ze. De 35-jarige moeder zei dat ze het ‘niet veel langer volhoudt’.

Ik zou nu liever corona hebben

“Ik ben gefrustreerd. Ik probeer positief te blijven, maar het is moeilijk, vooral omdat iedereen me aanstaart als ik ergens naartoe ga. Ik ben bang. Ik ben verdrietig. Ik ben boos.”

De vrouw waarschuwt anderen om eerst vragen te stellen voordat ze zich laten injecteren met de experimentele vaccins. “Ze moeten dit vaccin niet langer aan iedereen opdringen. Niemand heeft van tevoren iets tegen me gezegd over de risico’s, niemand. Ze zeiden dat ik mogelijk een paar dagen ziek zou worden.”

“Ik zou nu liever corona hebben. Mijn zoon is in paniek.”

[Infowars]

4.7 44 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

36 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Nou, lieve Kellai, dat advies van je had je beter niet kunnen geven. JIJ bent er toch ook met open ogen ingevlogen? Nota bene een arts heeft je geadviseerd om die vreselijke gentechinjectie te nemen, omdat je anders misschien wel dodelijk ziek zou worden.
En wat heeft het je opgeleverd? In mijn ogen iets wat nog véél erger is dan sterven. Jij moet er ook wel zo over denken, gezien het feit dat je geprobeerd hebt een einde aan je leven te maken. Waar je nu in zit is letterlijk de hel op aarde.
Ik kan niet anders dan heel veel medelijden met je voelen. In je naïviteit heb je de artsen vertrouwd.
Dat is dan ook wel vreemd dat je mensen waarschuwt om éérst advies aan een arts te vragen. Heb je niet begrepen dat het merendeel van de artsen inmiddels corrupt is?
Veel beter is om op je zelf te vertrouwen. Als jij de afweging maakt om mee te doen met het GROOTSTE experiment OOIT op de wereld gehouden, dan zijn de consequenties voor jou!

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

GEDANE ZAKEN NEMEN GEEN KEER

Alle Gevaccineerden hebben vrijwillig gekozen om het Experimentele GenTherapie-Grafeenoxide-Nood-Vaccin te laten injecteren…De Elite-Parasieten hadden die Spuiten beter kunnen vullen met Novichok…Dat had alle Gevaccineerde Schapen een LANGE & PIJNLIJKE LIJDENSWEG GESCHEELD!

deborah
deborah
2 jaren geleden

sterkte gewenst aan deze vrouw

Henk R
Henk R
2 jaren geleden

Opmerkelijk dat dus over de hele wereld geen informatie wordt gegeven aan mensen die deze prik willen , ten aanzien van de bijwerkingen. Overal het zelfde beleid. En dan vinden ze het vreemd , dat er mensen zijn , die samenzweringen zien .

Back to top button
36
0
We lezen graag je reactie!x