Homepagina » Mens en Dier » Vrouw (35) vertelt over verschrikkelijke bijwerkingen coronavaccin: ‘Ik hou dit niet langer vol’
vrouw
Foto: Kellai Strodriguez (Screenshot Facebook/Kellai Strodriguez)

Vrouw (35) vertelt over verschrikkelijke bijwerkingen coronavaccin: ‘Ik hou dit niet langer vol’

Een vrouw uit de Amerikaanse staat Washington zegt dat ze als gevolg van het Moderna-vaccin last heeft gekregen van neurologische tics, waaronder spiertrekkingen en tremoren (beven). In een video die ze afgelopen week op Facebook heeft geplaatst, vertelt Kellai Strodriguez over de ernstige bijwerkingen die ze kreeg.

Kort nadat de vrouw op 5 mei haar tweede dosis van het Moderna-vaccin had genomen, kreeg ze naar eigen zeggen last van tremoren en spiertrekkingen. “Ik heb het gehaald omdat artsen tegen me hadden gezegd dat ik hoogstwaarschijnlijk zou sterven als ik weer besmet zou raken met corona,” zei Strodriguez.

Suïcidaal

De vrouw, die ook lijdt aan fibromyalgie, heeft ernstige neurologische problemen. Ze zei dat ze een week geleden suïcidaal was, maar dat ze vanwege haar aandoening nog leeft.

“Ik heb 1,5 week geleden bijna zelfmoord gepleegd en de enige reden waarom ik het niet heb gedaan is omdat ik me niet kon bewegen,” zei ze. De 35-jarige moeder zei dat ze het ‘niet veel langer volhoudt’.

Ik zou nu liever corona hebben

“Ik ben gefrustreerd. Ik probeer positief te blijven, maar het is moeilijk, vooral omdat iedereen me aanstaart als ik ergens naartoe ga. Ik ben bang. Ik ben verdrietig. Ik ben boos.”

De vrouw waarschuwt anderen om eerst vragen te stellen voordat ze zich laten injecteren met de experimentele vaccins. “Ze moeten dit vaccin niet langer aan iedereen opdringen. Niemand heeft van tevoren iets tegen me gezegd over de risico’s, niemand. Ze zeiden dat ik mogelijk een paar dagen ziek zou worden.”

“Ik zou nu liever corona hebben. Mijn zoon is in paniek.”

[Infowars]
4.7 44 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
36 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
4 maanden geleden

Nou, lieve Kellai, dat advies van je had je beter niet kunnen geven. JIJ bent er toch ook met open ogen ingevlogen? Nota bene een arts heeft je geadviseerd om die vreselijke gentechinjectie te nemen, omdat je anders misschien wel dodelijk ziek zou worden.
En wat heeft het je opgeleverd? In mijn ogen iets wat nog véél erger is dan sterven. Jij moet er ook wel zo over denken, gezien het feit dat je geprobeerd hebt een einde aan je leven te maken. Waar je nu in zit is letterlijk de hel op aarde.
Ik kan niet anders dan heel veel medelijden met je voelen. In je naïviteit heb je de artsen vertrouwd.
Dat is dan ook wel vreemd dat je mensen waarschuwt om éérst advies aan een arts te vragen. Heb je niet begrepen dat het merendeel van de artsen inmiddels corrupt is?
Veel beter is om op je zelf te vertrouwen. Als jij de afweging maakt om mee te doen met het GROOTSTE experiment OOIT op de wereld gehouden, dan zijn de consequenties voor jou!

Merijn Hugens
Merijn Hugens
4 maanden geleden

GEDANE ZAKEN NEMEN GEEN KEER

Alle Gevaccineerden hebben vrijwillig gekozen om het Experimentele GenTherapie-Grafeenoxide-Nood-Vaccin te laten injecteren…De Elite-Parasieten hadden die Spuiten beter kunnen vullen met Novichok…Dat had alle Gevaccineerde Schapen een LANGE & PIJNLIJKE LIJDENSWEG GESCHEELD!

deborah
deborah
4 maanden geleden

sterkte gewenst aan deze vrouw

Henk R
Henk R
4 maanden geleden

Opmerkelijk dat dus over de hele wereld geen informatie wordt gegeven aan mensen die deze prik willen , ten aanzien van de bijwerkingen. Overal het zelfde beleid. En dan vinden ze het vreemd , dat er mensen zijn , die samenzweringen zien .

x

Check Also

noack

‘Klokkenluider Andreas Noack vermoord na onthullingen over grafeenoxide in coronaprik’

De politie deed vorig jaar november een ...

medewerkster

Medewerkster Pathologisch Instituut klapt uit de school: ‘De noodsituatie is niet het gevolg van het coronavirus’

In Duitsland is momenteel veel te doen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

36
0
We lezen graag je reactie!x