Buitenland

Uiteindelijk was het allemaal gescript. Zo worden overlevenden van de schietpartij in Florida monddood gemaakt

Help mee door dit met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tijdens de dodelijke schietpartij in Florida bracht de dappere 17-jarige Colton Haab zo’n 60 tot 70 mensen in veiligheid. Hij wordt gezien als een nationale held.

Ondanks zijn heldhaftige daden mocht Haab naar eigen zeggen geen eigen vragen stellen tijdens een bijeenkomst die woensdag was georganiseerd door CNN.

“CNN had me gevraagd een speech te schrijven en vragen te stellen – en uiteindelijk was het allemaal gescript,” zei Haab tegen zender WPLG.

Niet stellen

Haab was van plan te spreken over veiligheid op school en de mogelijkheid om veteranen als beveiligers in te zetten.

Toen hij tot de ontdekking kwam dat alle vragen gescript waren, besloot hij niet meer mee te doen.

“Het zou niets hebben uitgehaald,” zei hij. “Ze wilden de echt belangrijke vragen die ouders en leraren hebben niet stellen.”

Erg schokkend

“De producent [van CNN] zei aan de telefoon dat ik me aan het script moest houden,” lichtte hij toe.

Hij zei dit erg schokkend te vinden omdat de leerlingen net een verschrikkelijke tragedie hadden gemaakt.

Haab zei onlangs dat de schietpartij voorkomen had kunnen worden als trainer Aaron Feis een wapen bij zich had gedragen.

Onvergeeflijk

Feis werd gedood terwijl hij zijn eigen lichaam gebruikte om kogels op te vangen.

“Als trainer Feis die dag zijn wapen bij zich had gehad, zou hij de dreiging hoogstwaarschijnlijk hebben geneutraliseerd,” zei Haab tegen Fox News.

Ariana Klein, een andere overlevende van de schietpartij, zei dat het ‘onvergeeflijk’ was dat CNN Haab gescripte vragen wilde laten stellen.

“Onze mening moet worden gehoord en we zouden iedere vraag moeten kunnen stellen die we maar hebben, maar in plaats daarvan hebben we te maken met tv-netwerken die ons het recht op een mening ontnemen en hun eigen agenda’s willen doordrukken,” zei Klein.

Kort daarop liet ook president Trump van zich horen:


Foto: AP

[Gateway Pundit]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Louise
Louise
4 jaren geleden

Dat er misselijk makende media is …..is inmiddels wel duidelijk ……wat bezielt deze mensen…en niet gelijk roeptoeteren dat het in opdracht van weet ik veel organisatie is….. Mensen hebben een eigen verantwoordelijkheid. . anders zijn zij medeverantwoordelijk voor al de ellende…bah.hoe kan een mens nou zo met zichzelf leven…..Het leven is net een boemerang alles wat je een ander aandoet krijg je vroeg of laat terug..

faya
faya
4 jaren geleden

Hoe kom je op het idee dat mensen mede verantwoordelijk zijn voor wat boven hun hoofden besloten wordt.
En dan via politici de mensen afdwingen dat ze gehoorzaam moeten zijn want anders….
Kijk naar mij, ik gehoorzaam niet omdat ik anti NWO ben en ze pakken gewoon 30% van mijn uitkering af.
Maar de schuld, links- of rechtsom bij de mensen leggen is oude politiek voeren en dat oude systeem is afgedankt, dus waar hebben we het nog over.

Jeff
Jeff
4 jaren geleden

Triest dit verhaal weer. Ik zie het als een voorbode op wat komen gaat; over x aantal jaar, geeft je telefoon antwoord voor je. Het percentage werkende hersencellen is dan tot een minimum beperkt en meningen zijn niet meer aan de orde. Tenzij????

Louise
Louise
4 jaren geleden

Faya, je bent niet verantwoordelijk voor wat boven je hoofd hangt , je bent vearantwoordelijk voor je eigen daden hoe je ermee omgaat…….je bent een gevangene van je eigen gedachten, stap er uit…..

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

13
0
We lezen graag je reactie!x