Homepagina » Mens en Dier » Huisarts: ‘Wat ik heel kwalijk vind, is dat er gezegd wordt dat de coronavaccins veilig zijn’
huisarts
Foto: Senior Airman Eugene Oliver CC0

Huisarts: ‘Wat ik heel kwalijk vind, is dat er gezegd wordt dat de coronavaccins veilig zijn’

Huisarts Els van Veen vindt het heel kwalijk dat de overheid zegt dat de coronavaccins veilig zijn. “Dat weten we niet,” zei ze aan tafel bij De Nieuwe Wereld. Ze voegde toe dat huisartsen ongeveer even goed zijn geïnformeerd over de vaccins als de gemiddelde Nederlander. “Dus bijna niet.”

“Ik vind de voorlichting beneden peil,” zei Van Veen in gesprek met Marlies Dekkers. In voorlichtingsfilmpjes beweert het RIVM: het is veilig en we weten zeker dat het niks met het DNA kan doen, dat kan allemaal niet. “Dat weet je niet. Zeg dan dat je het niet weet.”

Hier worden de mensen helemaal niet eens geïnformeerd

Ze vindt dat mensen goed geïnformeerd moeten worden. “We hebben de regel informed consent. Dus je vertelt iemand als je een medicijn geeft wat de voor- en nadelen zijn. Je maakt samen met de patiënt een afweging. Hier worden de mensen helemaal niet eens geïnformeerd.”

Huisarts Van Veen zei ook dat dit in wezen fase 3 van het onderzoek is en dat bijwerkingen niet nauwkeurig worden gemonitord.

“En ik vind het heel erg dat nu ook de kinderen opgeroepen worden en dat geroepen wordt: daar is het veilig voor. Nee, zeker voor kinderen niet.”

Het gebeurt haastig en onzorgvuldig

Van Veen was al ongerust, maar is sinds de start van de vaccinatiecampagne tegen corona eigenlijk alleen maar ongeruster geworden. “Het gebeurt haastig en onzorgvuldig,” zei ze eerder bij de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020. “De mensen die momenteel worden ingeënt, doen eigenlijk mee aan een onderzoek.”

Ze maakt zich ook grote zorgen over de sterfgevallen die vrijwel dagelijks kort na vaccinatie optreden. “Er wordt dan steeds gezegd dat al die mensen onderliggend lijden hadden. Ik vind dat onzorgvuldig en oneerlijk, want als je met onderzoek bezig bent moet je zeker weten dat het niet aan het vaccin ligt.”

4.9 76 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
57 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Call for Freedom
Call for Freedom
1 maand geleden

Misdadig deze vaccin’s. ( en het zijn geen vaccin’s zo mogen ze niet eens genoemd worden! ). Ik begrijp werkelijk niet dat mensen zich laten inspuiten. Onbegrijpelijk!!!😢

Jos Veraart
Jos Veraart
1 maand geleden

Voor een virus BESTAAT GEEN VACCIN HEB IK GELEERD DUS LEUGENS

Emphyrio
Emphyrio
1 maand geleden

Ich hat das nicht gewust, zeggen ze dan geheel terecht. Ze wisten het niet nee, dat wat ze ons verplichten, maar het is niet verplicht hé, in te spuiten zeer experimenteel is.
Geen actieve herinnering aan, ook zo’n goeie. Zou ik gebruiken, werkt altijd, toch Ratte?

Elly
Elly
1 maand geleden

Hoe is het in godsnaam mogelijk dat dit zomaar gebeurt!! Van wie komt de goedkeuring?? wie is verantwoordelijk???…en de kinderen????dat is duivelsssss..t “vaccin”is nog in de proefperiode!!! blijf af van kinderen!!!GVD!!!

x

Check Also

biden

Biden zegt zonder blikken of blozen dat gevaccineerden niet in het ziekenhuis belanden of sterven

Een mompelende en hakkelende Joe Biden was ...

sydney

Sydney zet LEGER in om te helpen bij handhaven van lockdown

Woensdag werd bekend dat de autoriteiten in ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

57
0
We lezen graag je reactie!x