Mens en DierCorona

Huisarts: ‘Wat ik heel kwalijk vind, is dat er gezegd wordt dat de coronavaccins veilig zijn’

Help door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Huisarts Els van Veen vindt het heel kwalijk dat de overheid zegt dat de coronavaccins veilig zijn. “Dat weten we niet,” zei ze aan tafel bij De Nieuwe Wereld. Ze voegde toe dat huisartsen ongeveer even goed zijn geïnformeerd over de vaccins als de gemiddelde Nederlander. “Dus bijna niet.”

“Ik vind de voorlichting beneden peil,” zei Van Veen in gesprek met Marlies Dekkers. In voorlichtingsfilmpjes beweert het RIVM: het is veilig en we weten zeker dat het niks met het DNA kan doen, dat kan allemaal niet. “Dat weet je niet. Zeg dan dat je het niet weet.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png
Hier worden de mensen helemaal niet eens geïnformeerd

Ze vindt dat mensen goed geïnformeerd moeten worden. “We hebben de regel informed consent. Dus je vertelt iemand als je een medicijn geeft wat de voor- en nadelen zijn. Je maakt samen met de patiënt een afweging. Hier worden de mensen helemaal niet eens geïnformeerd.”

Huisarts Van Veen zei ook dat dit in wezen fase 3 van het onderzoek is en dat bijwerkingen niet nauwkeurig worden gemonitord.

“En ik vind het heel erg dat nu ook de kinderen opgeroepen worden en dat geroepen wordt: daar is het veilig voor. Nee, zeker voor kinderen niet.”

Het gebeurt haastig en onzorgvuldig

Van Veen was al ongerust, maar is sinds de start van de vaccinatiecampagne tegen corona eigenlijk alleen maar ongeruster geworden. “Het gebeurt haastig en onzorgvuldig,” zei ze eerder bij de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020. “De mensen die momenteel worden ingeënt, doen eigenlijk mee aan een onderzoek.”

Ze maakt zich ook grote zorgen over de sterfgevallen die vrijwel dagelijks kort na vaccinatie optreden. “Er wordt dan steeds gezegd dat al die mensen onderliggend lijden hadden. Ik vind dat onzorgvuldig en oneerlijk, want als je met onderzoek bezig bent moet je zeker weten dat het niet aan het vaccin ligt.”

4.9 76 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

57 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Call for Freedom
Call for Freedom
2 jaren geleden

Misdadig deze vaccin’s. ( en het zijn geen vaccin’s zo mogen ze niet eens genoemd worden! ). Ik begrijp werkelijk niet dat mensen zich laten inspuiten. Onbegrijpelijk!!!?

Jos Veraart
Jos Veraart
2 jaren geleden

Voor een virus BESTAAT GEEN VACCIN HEB IK GELEERD DUS LEUGENS

Emphyrio
Emphyrio
2 jaren geleden

Ich hat das nicht gewust, zeggen ze dan geheel terecht. Ze wisten het niet nee, dat wat ze ons verplichten, maar het is niet verplicht hé, in te spuiten zeer experimenteel is.
Geen actieve herinnering aan, ook zo’n goeie. Zou ik gebruiken, werkt altijd, toch Ratte?

Elly
Elly
2 jaren geleden

Hoe is het in godsnaam mogelijk dat dit zomaar gebeurt!! Van wie komt de goedkeuring?? wie is verantwoordelijk???…en de kinderen????dat is duivelsssss..t “vaccin”is nog in de proefperiode!!! blijf af van kinderen!!!GVD!!!

Back to top button
57
0
We lezen graag je reactie!x