Mens en DierCorona

Huisarts: ‘Wat ik heel kwalijk vind, is dat er gezegd wordt dat de coronavaccins veilig zijn’

Help door dit artikel met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Huisarts Els van Veen vindt het heel kwalijk dat de overheid zegt dat de coronavaccins veilig zijn. “Dat weten we niet,” zei ze aan tafel bij De Nieuwe Wereld. Ze voegde toe dat huisartsen ongeveer even goed zijn geïnformeerd over de vaccins als de gemiddelde Nederlander. “Dus bijna niet.”

“Ik vind de voorlichting beneden peil,” zei Van Veen in gesprek met Marlies Dekkers. In voorlichtingsfilmpjes beweert het RIVM: het is veilig en we weten zeker dat het niks met het DNA kan doen, dat kan allemaal niet. “Dat weet je niet. Zeg dan dat je het niet weet.”

Hier worden de mensen helemaal niet eens geïnformeerd

Ze vindt dat mensen goed geïnformeerd moeten worden. “We hebben de regel informed consent. Dus je vertelt iemand als je een medicijn geeft wat de voor- en nadelen zijn. Je maakt samen met de patiënt een afweging. Hier worden de mensen helemaal niet eens geïnformeerd.”

Huisarts Van Veen zei ook dat dit in wezen fase 3 van het onderzoek is en dat bijwerkingen niet nauwkeurig worden gemonitord.

“En ik vind het heel erg dat nu ook de kinderen opgeroepen worden en dat geroepen wordt: daar is het veilig voor. Nee, zeker voor kinderen niet.”

Het gebeurt haastig en onzorgvuldig

Van Veen was al ongerust, maar is sinds de start van de vaccinatiecampagne tegen corona eigenlijk alleen maar ongeruster geworden. “Het gebeurt haastig en onzorgvuldig,” zei ze eerder bij de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020. “De mensen die momenteel worden ingeënt, doen eigenlijk mee aan een onderzoek.”

Ze maakt zich ook grote zorgen over de sterfgevallen die vrijwel dagelijks kort na vaccinatie optreden. “Er wordt dan steeds gezegd dat al die mensen onderliggend lijden hadden. Ik vind dat onzorgvuldig en oneerlijk, want als je met onderzoek bezig bent moet je zeker weten dat het niet aan het vaccin ligt.”

4.9 76 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
57 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Call for Freedom
Call for Freedom
1 jaar geleden

Misdadig deze vaccin’s. ( en het zijn geen vaccin’s zo mogen ze niet eens genoemd worden! ). Ik begrijp werkelijk niet dat mensen zich laten inspuiten. Onbegrijpelijk!!!?

Jos Veraart
Jos Veraart
1 jaar geleden

Voor een virus BESTAAT GEEN VACCIN HEB IK GELEERD DUS LEUGENS

Emphyrio
Emphyrio
1 jaar geleden

Ich hat das nicht gewust, zeggen ze dan geheel terecht. Ze wisten het niet nee, dat wat ze ons verplichten, maar het is niet verplicht hé, in te spuiten zeer experimenteel is.
Geen actieve herinnering aan, ook zo’n goeie. Zou ik gebruiken, werkt altijd, toch Ratte?

Elly
Elly
1 jaar geleden

Hoe is het in godsnaam mogelijk dat dit zomaar gebeurt!! Van wie komt de goedkeuring?? wie is verantwoordelijk???…en de kinderen????dat is duivelsssss..t “vaccin”is nog in de proefperiode!!! blijf af van kinderen!!!GVD!!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

57
0
We lezen graag je reactie!x