Binnenland

Mogelijk onderzoek naar witte slierten in bloed overledenen: ‘Het lijkt alsof ze groeien’

Help ons door deze info met vrienden op je social media te delen!

Sinds enige maanden treffen balsemers vreemde bloedstolsels aan in de lichamen van overledenen die ze nog nooit eerder hebben gezien. De Amerikaanse begrafenisondernemer en balsemer Richard Hirschman sprak er openlijk over met diverse media. Hij zei dat hij de mysterieuze slierten in 50 tot 70 procent van de lichamen vindt.

Ook de Nederlandse specialist postmortale zorg Edwin Spieard treft de witte slierten aan in het bloed. Dat bloed lijkt overigens zwart van kleur en is stroperiger dan hij ooit heeft gezien.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Het bijzondere van de witte slierten in het bloed dat ik uit de overledene haal, is dat het lijkt alsof het groeit,” schreef Spieard op social media. “Het lijkt alsof de witte slierten toenemen in volume nadat ik het in mijn bokaal heb.”

Heeft tijd nodig

Hij deelt dit naar eigen zeggen omdat er weinig over bekend is en hij op deze manier wellicht een bepaalde groep mensen hiermee helpt, of mensen uit zijn vakgebied bereikt die hier nog niet van op de hoogte zijn.

Een verpleegkundige stelde vervolgens voor om de witte slierten in een lab te onderzoeken. Spieard reageerde dat iemand contact met hem heeft gezocht en dat hij gaat onderzoeken of dit haalbaar en acceptabel is. “De gevonden bloedklonters worden dan net als in Duitsland onderzocht. Maar dat heeft tijd nodig.”

259 procent

Eerder schreef hij dat hij ‘veel te vaak hoort’ dat mensen plotseling zijn overleden. Ouderen hebben vaak een donkerblauw tot zwart (gezwollen) gezicht. Het is moeilijk om ze nog toonbaar te krijgen. De kleur van het bloed dat hij uit de overledene haalt, ligt dichter bij zwart dan bij rood.

Een overledene die niet meer toonbaar te krijgen is, wordt verpakt met een bodyseal. “Ten opzichte van de eerste acht maanden van 2020, heb ik in 2022 over dezelfde periode een toename van 259 procent van deze bodyseal,” aldus Spieard. In bijna al deze gevallen betrof het een plotseling overlijden.

Overigens is er iets vreemds aan de hand met de oversterfte in Nederland. Die was in juli en augustus opmerkelijk veel hoger dan verwacht.

4.8 109 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

60 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Yollie
Yollie
1 jaar geleden

Gruwel!

Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Spike eiwitten?

Naam*
Naam*
1 jaar geleden

De leugenmedia gaan binnenkort gewoon non-stop herhalen dat al die oversterfte wordt veroorzaakt door corona. Ze herhalen de leugen tot het de waarheid wordt. En anders maken ze er wel een ander virus van, maar ze gaan hoe dan ook weer leugens herhalen tot het waarheden worden. Constant hetzelfde hersenspoel programma.

Bezorgde nederlander
Bezorgde nederlander
1 jaar geleden

Knap van de heer Spieard, om zich uit te spreken.
Evenals een laboratorium onderzoek aan te vragen.
Ik ben benieuwd hoe dit verder gaat.
Of mogen we mondjesmaat, vernemen wat er gaande is?

WOB papieren zijn vrijgekomen.
Pfizer ,, ,, ,, ,, ,,

Is dit een inleiding in het grote geheel v.d. 2030 agenda voor de bevolking?

Ik wens de heer Spieard veel succes en wacht hoe dit verdergaat.

Back to top button
60
0
We lezen graag je reactie!x