Binnenland

Mogelijk onderzoek naar witte slierten in bloed overledenen: ‘Het lijkt alsof ze groeien’

Help door dit artikel met je vrienden op je socials te delen!

Sinds enige maanden treffen balsemers vreemde bloedstolsels aan in de lichamen van overledenen die ze nog nooit eerder hebben gezien. De Amerikaanse begrafenisondernemer en balsemer Richard Hirschman sprak er openlijk over met diverse media. Hij zei dat hij de mysterieuze slierten in 50 tot 70 procent van de lichamen vindt.

Ook de Nederlandse specialist postmortale zorg Edwin Spieard treft de witte slierten aan in het bloed. Dat bloed lijkt overigens zwart van kleur en is stroperiger dan hij ooit heeft gezien.

“Het bijzondere van de witte slierten in het bloed dat ik uit de overledene haal, is dat het lijkt alsof het groeit,” schreef Spieard op social media. “Het lijkt alsof de witte slierten toenemen in volume nadat ik het in mijn bokaal heb.”

Heeft tijd nodig

Hij deelt dit naar eigen zeggen omdat er weinig over bekend is en hij op deze manier wellicht een bepaalde groep mensen hiermee helpt, of mensen uit zijn vakgebied bereikt die hier nog niet van op de hoogte zijn.

Een verpleegkundige stelde vervolgens voor om de witte slierten in een lab te onderzoeken. Spieard reageerde dat iemand contact met hem heeft gezocht en dat hij gaat onderzoeken of dit haalbaar en acceptabel is. “De gevonden bloedklonters worden dan net als in Duitsland onderzocht. Maar dat heeft tijd nodig.”

259 procent

Eerder schreef hij dat hij ‘veel te vaak hoort’ dat mensen plotseling zijn overleden. Ouderen hebben vaak een donkerblauw tot zwart (gezwollen) gezicht. Het is moeilijk om ze nog toonbaar te krijgen. De kleur van het bloed dat hij uit de overledene haalt, ligt dichter bij zwart dan bij rood.

Een overledene die niet meer toonbaar te krijgen is, wordt verpakt met een bodyseal. “Ten opzichte van de eerste acht maanden van 2020, heb ik in 2022 over dezelfde periode een toename van 259 procent van deze bodyseal,” aldus Spieard. In bijna al deze gevallen betrof het een plotseling overlijden.

Overigens is er iets vreemds aan de hand met de oversterfte in Nederland. Die was in juli en augustus opmerkelijk veel hoger dan verwacht.

4.8 108 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
60 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Yollie
Yollie
19 dagen geleden

Gruwel!

Victor Hugo
Victor Hugo
19 dagen geleden

Spike eiwitten?

Naam*
Naam*
19 dagen geleden

De leugenmedia gaan binnenkort gewoon non-stop herhalen dat al die oversterfte wordt veroorzaakt door corona. Ze herhalen de leugen tot het de waarheid wordt. En anders maken ze er wel een ander virus van, maar ze gaan hoe dan ook weer leugens herhalen tot het waarheden worden. Constant hetzelfde hersenspoel programma.

Bezorgde nederlander
Bezorgde nederlander
19 dagen geleden

Knap van de heer Spieard, om zich uit te spreken.
Evenals een laboratorium onderzoek aan te vragen.
Ik ben benieuwd hoe dit verder gaat.
Of mogen we mondjesmaat, vernemen wat er gaande is?

WOB papieren zijn vrijgekomen.
Pfizer ,, ,, ,, ,, ,,

Is dit een inleiding in het grote geheel v.d. 2030 agenda voor de bevolking?

Ik wens de heer Spieard veel succes en wacht hoe dit verdergaat.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

60
0
We lezen graag je reactie!x