Mens en Dier

Kamervoorzitter Vera Bergkamp bedolven onder boze reacties na tweet over ‘bedreiging en intimidatie’

Help ons door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!

Ik krijg veel signalen van Kamerleden dat zij zich onveilig voelen. Dit heeft ook forse impact op hun familie, schreef Kamervoorzitter Vera Bergkamp woensdag op Twitter. Ze voegde toe dat een Kamerlid heeft besloten om vanuit veiligheidsoverwegingen niet naar de Kamer te komen.

CDA-Kamerlid Derk Boswijk blijft de komende dagen thuis bij zijn gezin, nadat dinsdagavond boze boeren bij zijn huis stonden om te protesteren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Bedreiging en intimidatie zijn onacceptabel en druisen rechtstreeks in tegen onze rechtsstaat en democratie,” aldus Bergkamp. Ze wordt bedolven onder boze reacties. In een dag zijn er meer dan 3000 reacties op de tweet gekomen.

Levenslang

Een kleine greep. “Dat zou tijd worden ook. Wij voelen ons al héél erg [lang] onveilig onder jullie dictatoriale bewind. En dan krijgen jullie nog niet eens te maken met die doorgesnoven types met een bivakmuts en een oortje,” zegt neuroloog Jan Bonte. Zijn reactie kreeg nog meer likes dan de oorspronkelijke tweet.

Bioloog Richard Steenvoorden schrijft: “Staan ze ook wat dichter bij de samenleving. Ik voel mij al jaren onveilig door de keuzes van de regering.”

“76 Leden onveilig, maar duizenden boeren voelen zich ernstig bedreigd. Uw bedreigde gevoel zal over enkele dagen wegebben. Dat bij de boeren is voor minstens 50 procent levenslang!” reageert gepensioneerd statisticus Herman Steigstra.

Daar hoor ik je niet over

Viruswaarheid-voorman Willem Engel vraagt Bergkamp: “Ik krijg veel signalen dat Nederlanders zich onveilig voelen door het volksverraad onder andere in de Tweede Kamer. Wil je je collega’s aanspreken op hun grensoverschrijdend gedrag?”

“En de boer die zichzelf eergisteren van het leven heeft beroofd en al die boeren die jullie de nek omdraaien, daar hoor ik je niet over. Empathieloze en egoïstische mensen, dat zijn jullie. Ik, ik, ik en de rest kan…” fulmineert uitvaartverzorger Anja de Roos.


4.9 139 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

249 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Logisch, de mensen zijn het kotsbeu om voortdurend door de politici genegeerd en belogen te worden. Het verwondert me dat er nog niet meer druk op die leugenachtige bende gezet is. Ophoepelen en nieuwe bestuurders, die er zijn om het volk écht te vertegenwoordigen!

Sjaak
Sjaak
1 jaar geleden

Opzouten met die trut !!!!

Steve Schaisse
Steve Schaisse
1 jaar geleden

Die vrouw is niet goedsnik…
Goeie foto hier van haar, dat laat ik op wc rollen drukken…

Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Alles wat de eerste slaapkamer de laatste twee en een half jaar hebben gedaan druist in tegen de democratische rechtsregels. Ga voor een ander hol keffen, triestige muts.

Back to top button
249
0
We lezen graag je reactie!x