CoronaBuitenland

Arts: 92% van alle coronadoden was gevaccineerd, dus dit is een pandemie van de gevaccineerden

Help ons door deze info met iedereen op je socials te delen!

In juni dit jaar was ongeveer 85 procent van de Canadese bevolking tenminste dubbel gevaccineerd. Dat terwijl 92 procent van alle coronadoden volledig gevaccineerd was, zei de Canadese arts Charles Hoffe in gesprek met Laura-Lynn Tyler Thompson.

“Dit is dus een pandemie van de gevaccineerden,” benadrukte Hoffe. “Nog alarmerender is dat 81 procent van de coronadoden in juni drie of vier keer was gevaccineerd.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---

(Video verwijderd? Klik hier...)

Volstrekt absurd

Dit is het duidelijkste bewijs: hoe meer prikken je neemt, hoe groter de kans dat je sterft aan corona, zei de arts. Hij voegde toe dat de prikken het immuunsysteem ernstig beschadigen.

Het discrimineren van ongevaccineerden is volstrekt absurd, omdat zij degenen zijn die dit zullen overleven, benadrukte arts Hoffe.

Absoluut schokkend

“Het is absoluut schokkend,” reageerde Tyler Thompson. “Het is een pandemie van de gevaccineerden. Dit is schokkend. Dit is afschuwelijk. We moeten dit van de daken schreeuwen.”

Hoffe voegde toe dat het ‘absurd’ is dat de media mensen blijven misleiden door te beweren dat je anderen kunt beschermen door je te laten vaccineren, omdat het zorgstelsel instort.

4.9 120 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

106 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 jaar geleden

De Canadese arts Charles Hoffe zegt dus LOUD AND CLEAR, dat maar liefst 92% van alle “corona-doden” de nodige experimentele gentechinjecties hebben ontvangen.

Dit zijn dus allemaal misleide zielen, die een te groot vertrouwen hebben gehad in zowel hun regering als de medische wereld EN dat hebben moeten betalen met hun laatste reis, waarvan geen terugkeer mogelijk is.

Wat deze arts zegt, WETEN wij, ongevaccineerden, natuurlijk al heel lang.

Wij zijn de afgelopen jaren verketterd, beschimpt, voor asociaal uitgemaakt, buitengesloten en noem maar op.

Toevallig las ik gisteren een vrij lange verklaring van een generaal van het Franse leger, waarin hij vertelde, dat hij de allergrootste bewondering had voor ALLE mensen, man, vrouw, jong, oud, over de hele wereld, die NIET bezweken zijn onder de allergrootste druk OOIT uitgeoefend op de gehele wereldbevolking.

Dit was in ieder geval een heel grote pluim op ieders hoed. Daarmede gaf hij duidelijk aan, dat WIJ met z’n allen méér moed hadden getoond dan welke special forces, commando’s en noem maar op, had.

Ik heb specifiek in de eerste alinea het woord corona-doden tussen aanhalingstekens gezet, want daarvan ben IK in ieder geval niet overtuigd.

Ten eerste bestaat corona niet, omdat het tot op de dag van vandaag NOOIT een virus is, dat daadwerkelijk is geïsoleerd. Ondanks het feit dat er maar liefst anderhalf miljoen is uitgeloofd voor de wetenschapper, die dat kon bewijzen. Het antwoord is daarom duidelijk: het bestaat NIET.

Daarnaast is er geen enkele betrouwbare test. Logisch ook, want hoe kan je in vredesnaam iets bewijzen, dat niet bestaat?

Deze arme mensen zijn dus niet aan corona overleden, maar aan één van de vreselijke bijwerkingen van de injecties. Uiteraard wordt dit niet openbaar gemaakt, want dat zou een geweldige ommekeer zijn, die absoluut niet in hun kraam te pas komt.

Volgende week gaat hier in Nederland het hele prikkencircus weer van start.

Ik ben benieuwd, HOEVEEL schapen er weer dolenthousiast in de rij gaan staan.

Henk
Henk
1 jaar geleden

Je kunt het wel van de daken schreeuwen maar dat is mosterd na de maaltijd.
Iedereen sterft, maar diegene die (meerdere keren) geprikt is zal dan eerder sterven.
En je kunt er nu alleen nog maar naar kijken. Het leed is al geschied.
Achterom kijken heeft geen zin.
Vooruit kijken en mensen proberen te waarschuwen zodat de ogen eindelijk open gaan en focussen op een tribunaal à la Neurenberg.
Dat lijkt mij beter.
De rest is verleden tijd.

Psa
Psa
1 jaar geleden

Ben gisteren op een beurs geweest, en met mensen gesproken over de spuit, maar veel geïnfecteerden hebben het wel gehad en willen geen spuit.
Er moesten veel meer BN opstaan en dit meedelen, de tv reclame van O N is goed mensen steun hun.

H.J.
H.J.
1 jaar geleden

Inderdaad het schakelt je immuunsysteem uit, vandaar dan ook de oversterfte van Duizenden personen.
Rutte en Co stop met die Corona leugens.
Waar is de griep gebleven.
Waar is de apenziekte gebleven.

Wat er is gebleven is het angst en tweedracht zaaien.

Back to top button
106
0
We lezen graag je reactie!x