Het Complot

Muammar Gaddafi’s banden met de familie Rothschild

Help anderen door dit artikel met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Over de jeugd van Muammar Gaddafi is weinig bekend en nog minder is zeker. Naar verluid is hij geboren in Sirte, een stadje in de Libische woestijn. Anderzijds wordt beweerd dat zijn echte vader Frans is en zijn moeder joods.

Welke banden heeft kolonel Gaddafi met de Rothschild-familie en de Mossad? Hoeveel oliegeld heeft de dictator in het geheim op Israëlische bankrekeningen gezet?

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Op de Israëlische televisie verklaren familieleden van Gaddafi dat hij joods is. Dit verklaart zijn nauwe banden met de Rothschilds en hun geliefde inlichtingendienst, de Mossad. Met een joodse oma en een joodse moeder is het mogelijk dat Gaddafi Israël zal gebruiken als toevluchtsoord.

De oudste van de twee familieleden is Guita Brown en zij beweert dat haar oma de zus van Gaddafi’s oma was. De jongste van de twee, Rachel Saada, Brown’s kleindochter, legt uit: “Het verhaal gaat dat Gaddafi’s oma, een joodse, getrouwd was met een joodse man. Maar hij behandelde haar zo slecht dat ze vluchtte om vervolgens een sjeik te trouwen. Hun kind was de moeder van Gaddafi.”

Toen Gaddafi’s oma zich bekeerde tot de islam op het moment dat ze de sjeik trouwde was ze ethisch gezien nog steeds joods. De presentator van het programma concludeerde als volgt: “Dus Gaddafi heeft niet alleen joodse familieleden, hij is joods.” Volgens de Israëlische terugkeerwet mag eenieder met joodse grootouders een Israëlisch staatsburger worden.

Gaddafi’s banden met de Rothschilds

natrothschildSaif al-Islam Gaddafi wordt gezien als de meest logische opvolger van de Libische dictator. Hij was in villa Corfu te gast bij de miljardairs Jacob en Nat Rothschild. De Libische staatssecretaris van Binnenlandse Zaken verbleef daar een week, slechts enkele dagen voordat naar buiten kwam dat de Lockerbie-dader vrijgelaten zou worden.

De Gaddafi-familie heeft nauwe banden met de Rothschild-familie en derhalve kan men zich afvragen of Muammar Gaddafi werkt voor de Mossad. Merk op dat de Rothschild-familie de grote mijnbouw- en oliebedrijven controleert. Libië heeft de grootste oliereserves in Afrika en exporteert ongeveer 1,5 miljoen vaten per dag.

Libië investeerde zo’n $500 miljoen in de witwasoperatie van Allen Stanford. Stanford opereerde vanuit Antigua en Houston in de Verenigde Staten. Mossad-agenten deden niet alleen onderzoek naar zijn operatie maar ontvingen ook steekpenningen van Allen Stanford. De Israëlische venture capital fondsen die miljoenen dollars ontvingen van Stanford zijn allen nauw verweven met de Mossad. Yair Shamir, de zoon van de beruchte terroristenleider Yitzchak Shamir, was één van de investeerders van Stanford’s ‘bank’ in Antigua.

Yair Shamir, de zoon van zionist Yitzhak Shamir is de voorzitter van Catalyst Fund, een venture capital fonds van de Mossad dat tientallen miljoenen heeft verdiend aan de witwasoperatie van Allen Stanford. Naar verluid gebruikte de Mossad de operatie om drugsgeld wit te wassen. Toen de operatie instortte eiste Libië de geïnvesteerde $500 miljoen nooit op.

Op 24 februari jongstleden berichtte de Britse Daily Mail: De vriendschap tussen financier Nat Rothschild, telg van één van Europa’s meest adellijke families, en kolonel Gaddafi’s zoon Saif is opzienbarend. Kolonel Gaddafi nam alle joodse eigendommen in Libië in beslag toen hij aan de macht kwam. Emigratie werd verboden. In 2004 zei Gaddafi te zullen overwegen om joden te compenseren toen hij vrienden werd met Tony Blair. Naar verluid zat Saif achter deze zet. Nat Rothschild werkt nauw samen met de Gaddafi-familie.

Gaddafi’s geld in Rothschild-banken

In de verslaggeving over Said Gaddafi onthult The Observer de volgende details over de banden tussen Gaddafi’s familie en de Rothschilds: Saif is een kennis van Lord Mandelson van de Britse Labour Party en ontmoette hem tijdens een bezoek aan de villa Corfu van Jacob (4e baron) Rothschild. Een week later werd aangekondigd dat de Lockerbie-dader, Abdelbaset al-Megrahi, zou worden vrijgelaten uit een Schotse gevangenis. De twee heren ontmoetten elkaar opnieuw tijdens een bijeenkomst op het landgoed van Lord Rothschild in Buckinghamshire. Nat Rothschild is tevens goede vrienden met Lord Mandelson en ontmoette Saif bovendien op een feest in New York in 2008. Saif nodigde Nat Rothschild op zijn beurt uit voor zijn verjaardagsfeest in Montenegro, waar de financier investeert in een luxe resort.

Rothschild’s vader (Victor, de 3e Baron van Rothschild) werkte tijdens de Tweede Wereldoorlog voor de Britse inlichtingendienst en was gespecialiseerd in desinformatie en spionage. Victor is naar verluid een spion voor de Sovjets geweest.

Dan is er nog het feit dat Tony Blair fungeert als adviseur voor Muammar Gaddafi. Maar wie dient Blair? Het is bekend dat Blair een politicus is die door de zionisten wordt gecontroleerd.

De Italiaanse premier Silvio Berlusconi heeft ook nauwe banden met Gaddafi. In september 2003 kreeg hij de ‘gedistingeerd staatsman award’ uitgereikt door de invloedrijke joodse pressiegroep Anti-Defamation League (ADL) van de Onafhankelijke Orde van B’nai B’rith. Als Gaddafi werkelijk de terrorist was achter Pan Am 103, zouden Berlusconi en alle andere zionistische westerse wereldleiders hem dan mogen omhelzen als een vriend?

Tot besluit beweert Victor Ostrovsky in zijn boeken over de Mossad dat Israëlische agenten in Tripoli berichten stuurden die afkomstig leken te zijn van Gaddafi’s regering. Deze vervalste boodschappen werden opgepikt door de Amerikaanse inlichtingendiensten en gebruikt in de zaak tegen Libië. Als de Mossad in de tachtiger jaren dergelijke hoog ontwikkelde spionageoperaties uitvoerde in Libië is het niet meer dan logisch dat ze in 25 jaar tijd nog veel dieper zijn doorgedrongen in Gaddafi’s regering.

Libië heeft veel geïnvesteerd in Italië, zo meldde The Guardian. Het land heeft een aandeel van 2 procent in Fiat, 7,5 procent in Juventus, 2 procent in het Italiaanse ruimtebedrijf Finmeccanica en 7,5 procent in de bank UniCredit.

Bron: Veteranstoday.com

Verwante artikelen:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x