Mens en Dier

Musk over Soros: ‘Hij heeft een grondige hekel aan de mensheid’ (en dit is wat hij doet)

Help mee door deze info met je kennissen op je social netwerk te delen!

George Soros is de topsponsor van de Democratische Partij, op de tweede plek stond Sam Bankman-Fried, zei Elon Musk in de podcast van Joe Rogan. Hij verwees daarmee naar de oprichter van het failliete cryptoplatform FTX.

“Hij heeft een grondige hekel aan de mensheid,” zei Musk over de miljardair. “Dat is mijn mening.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Hij doet dingen die onze beschaving ondermijnen, stelde de baas van X. Zo zorgt hij ervoor dat er aanklagers benoemd worden die weigeren om misdadigers te vervolgen. “Waarom zou je zoiets doen? Soros kwam tot het besef dat je de wetten niet hoeft te veranderen, je hoeft alleen maar de manier te veranderen waarop ze gehandhaafd worden.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

StemWijzer

Musk wees erop dat Soros ook in andere landen zijn agenda doordrukt.

FVD-leider Thierry Baudet gaf dinsdag in het tv-programma Ongehoord Nieuws een voorbeeld. “Wie financiert StemWijzer? Dat is dus George Soros.”

Gemanipuleerd

Baudet merkte op dat hij dat doet via ProDemos. “Dat werkt door in het frame waarin mensen die [de StemWijzer] invullen worden getrokken. Ze weten dat 8 miljoen mensen dit doen en een behoorlijk aantal zijn stem daarop baseert. Die kunnen op deze manier worden gemanipuleerd om op één van de kartelpartijen te stemmen.”

Vorige maand werd bekend dat het internationale netwerk van Soros, dat 25 miljard dollar waard is, overal ter wereld kantoren sluit. Meer dan 40 procent van de medewerkers van zijn Open Society Foundations (OSF) wordt ontslagen.

YouTube heeft onlangs een video verwijderd van het CBS-programma 60 Minutes waarin Soros zegt dat hij tijdens de nazibezetting heeft geholpen bij de inbeslagneming van Joodse eigendommen.


Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 146 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

69 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
8 maanden geleden

Tenminste 1 persoon van de internationale elite die de waarheid spreekt

mart.
mart.
8 maanden geleden

Soros Een der kwade geniussen in deze tijd Wallstreet ,immigratie golf . Omkopen van regeringen Overacting Overkill .Norm verkrachter

Hugo
Hugo
8 maanden geleden

Het wordt hoogtijd dat die ouwe criminele fossielen zoals SOROS, de ROTHSCHIDS, de ROCKEFELLERS, GATES, en WAUSSCHWAB aangepakt gaan worden voor hun misdaden hun pedofiele netwerken en voor hun diefstallen van de wereldbevolking, Dat tuig wordt nog steeds beschermt door omgekochte regeringsleiders, en dat moet stoppen. Ik burger van Nederland eist dat Nederland stopt met de bemoeienissen van dat schorem.

Jackie
Jackie
8 maanden geleden

soros is namelijk een van de reptilians. (vernam trouwens dat de zo aanbevolen stemwijzer wordt gefinancieerd door soros)

Back to top button
69
0
We lezen graag je reactie!x