Buitenland

Door Amerika getrainde kolonel wordt nieuwe oorlogsminister van terreurgroep IS

Help ons door dit artikel met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een door Amerika getrainde scherpschutter is de nieuwe oorlogsminister van terreurgroep Islamitische Staat (IS) geworden, meldt Iraqi News. Kolonel Gulmurod Khalimov werd door de VS getraind toen hij aan het hoofd stond van de speciale politie van Tadzjikistan.

De 41-jarige Khalimov vervangt Abu Omar al-Shishani, bijgenaamd Omar de Tsjetsjeen, die omkwam bij een Amerikaanse luchtaanval. Khalimov zei in een propagandafilmpje van IS aanvallen te zullen uitvoeren tegen Rusland, de VS en Tadzjikistan.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Blackwater

De Tadzjiek, die zich vorig jaar heeft aangesloten bij IS, zei in het filmpje verder dat hij tussen 2003 en 2014 vijf trainingscursussen heeft gevolgd in de VS en in Tadzjikistan. De cursussen werden gegeven door het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken.

Een deel van de training werd volgens de commandant verzorgd door de controversiële particuliere militaire uitvoerder die tot voor kort bekend stond als Blackwater. Khalimov onthulde ook dat hij in het geheim in Rusland heeft getraind.

Militair-industrieel complex

Terreurgroep IS kondigde de benoeming niet officieel aan uit angst dat er luchtaanvallen zouden volgen. In eigen land wordt Khalimov gezocht wegens verraad, lidmaatschap van een gewapende groepering en illegale deelname aan gewapende conflicten in andere landen. Er staat een beloning van drie miljoen dollar op zijn hoofd.

De wapens die hij gebruikt, zijn ook geleverd door de VS, merkt Zero Hedge op, toevoegende dat er slechts één partij is die van dit alles profiteert: het Amerikaanse militair-industrieel complex, waar al menig president voor heeft gewaarschuwd.

[News.com.au]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pieter
pieter
7 jaren geleden

Nobelprijswinnaar Obama en gsm Hillary moeten voor het Strafhof van Den Haag gesleurd worden wegens misdaden tegen de mensheid.
Waterboarding is overigens een techniek die uitgevonden werd om pathologische leugenaars als Clinton tot definitieve bekentenissen te dwingen. Zonder dat noodzakelijke attribuut zal ‘het mens’ zich toch niks herinneren, want e-mails kwijt, tablet stuk gehamerd en brein totally bananas na de zoveelste coke-nacht.

Azrael
Azrael
7 jaren geleden

Waterboarden is een techniek ontwikkeld om vijandige personen te bewegen gevoelige informatie over hun troepen prijs te geven. Het heeft niets met een bekentenis te maken, wij willen de posities van je collega’s weten en dan laten we er een paar mortieren vallen. We martelen je tot je jezelf verloochend. Niet spreken over zaken waar je geen verstand van hebt peterTJE. Verder vind ik je reactie sowieso onbehouden en niet getuigen van een bijzondere intelligentie, helaas joh, misschien zelf je “cokeweekendjes” wat verkorten, krijg je een wat minder grote mond van.

Arwijn
Arwijn
7 jaren geleden

Terwijl deze mensen geleidelijk de hel ingetrokken worden door hun eigen kortzichtige monsterlijke gekte, proberen zij met grote wanhoop zichzelf tot doelwit te maken voor ieder’s aanzicht, in een laatste bod om de onschuldigen en goedhartigen de eerste zet te laten maken om hun waanzin te stoppen. Zo’n soort actie vanuit goede wil zullen zij, zoals met alles dat ze doen, totaal binnenstebuiten keren en presenteren als het exact tegenovergestelde van wat het in werkelijkheid is in elk aspect, en vervolgens hun eigen verdoemenis nog een klein beetje langer uit stellen met wederom een bloedig en destructief offer van de onschuldigen en goedwilligen aan hun slavenmeester Satan.

Verdedig uzelf en de onschuldigen in uw omgeving. Laat u niet gek maken en verleiden tot waanzin en negeer ze dood, tot de hel zelf met wage wijd opengespreide bek vanuit de eeuwige diepte hun binnen zal halen nadat hun laatste smeekbede voor uitstel geen antwoord meer zal krijgen! Alleen het licht zal overblijven.

Predator
Predator
7 jaren geleden

Amen !!Pieter…Helemaal mee eens..

Back to top button
13
0
We lezen graag je reactie!x