Homepagina » Het Complot » Kinderboek over 9/11 als complot: “Ze bliezen de gebouwen op”
Kinderboek over 9/11 als complot: "Ze bliezen de gebouwen op"

Kinderboek over 9/11 als complot: “Ze bliezen de gebouwen op”

Bijna 13 jaar na de aanslagen van 11 september 2001 brengt de Australische auteur Dalia Mae Lachlan het kinderboek The 3 Tall Buildings uit. De schrijfster, eigenlijk Dee McLachlan geheten, zegt dat er meer achter het verhaal van de aanslagen zit en wil kinderen bewust maken dat er ook een andere waarheid is.

“9/11 was hoogstwaarschijnlijk een operatie onder valse vlag,” zei McLachlan. “De aanslagen werden dusdanig ontworpen dat het lijkt alsof ze werden uitgevoerd door andere entiteiten waardoor een gezamenlijke vijand werd gecreëerd voor de oorlogsmachine.”

Het boek vormt onderdeel van de vijfdelige reeks ‘Awaken Your Kids’ oftewel ‘Maak je kinderen wakker’. De andere vier boeken gaan over grote banken, de reclame-industrie, genetisch gemodificeerd voedsel en wapens.

De schrijfster en moeder van twee is ervan overtuigd dat de Twin Towers en het kleinere WTC 7-gebouw met behulp van explosieven zijn neergehaald. Ze wil het verhaal rond de samenzwering met kinderen delen omdat ze volgens haar voor zichzelf moeten leren denken.

Ongeacht de leeftijd moeten we steeds naar de waarheid zoeken, aldus McLachlan. “Er bestaan ook kinderboeken over heksen, de pest of enge gebeurtenissen. Dit boek is hetzelfde. Het moet ons aanzetten om zelf na te denken. Het is mijn plicht om leugens aan het licht te brengen.”

[De Morgen]


Vind je deze informatie belangrijk? Denk er dan aan het op je social media te delen
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

20 reacties

 1. ik heb net frans timmermans een cadeautje gegeven namelijk via bol.com het boek:the mysterious collapse of world war trade center 7:why the final official report about 9/11 is unscientific and false.ik heb er ook nog een leuke boodschap aan vermeld namelijk:waarom hij nog nooit 1 vraag/opmerking heeft gevraagd ivm 9-11 inside job-sandy hook hoax-boston marathon hoax…ik heb het gestuurd naar buitenlandse zaken den haag t.a.v frans timmermans….ik heb er graag 21 euro voor over…het gaat om het gebaar..het gaat om hem ff een paar seconde te laten nadenken…etc…ivm hoe hypocriet hij is…dit is geen onzin wat ik jullie mede deel…

  16 likes
 2. als 9-11 inside job in luxemburg of belgie of duitsland was geweest…dan was de nederlandse politiek,media,nos journaal in de frontlinie gaan staan om met het harde bewijs wat er voor handen is om te eisen om de waarheid te vertellen!

  11 likes
 3. Er was vorig jaar of het jaar ervoor een documentaire uitgekomen die werd uitgezonden op een Amerikaanse zender die alleen in de staat zelf kon uitzenden dus geen nationaal grote zender als ABC, NBC, FOX etc.. , de documentaire liet zien dat 1600 ingenieuren en ontwerpers etc.. de documentaire ondersteunen en honderden die hun naam niet durfde te geven aan de docu maar wel de theorie ondersteunen dat Wordtrade center nummer 1 en 2 en 7 een gecontroleerde demolitie zijn geweest omdat simpelweg wolkenkrabbers niet op die manier worden gebouwd dat door brand het gehele gebouw neerkomt in z’n eigen ” footprint” en dat ook nog eens in vrije val zonder frictie.
  Alle scheikundige en natuurlijke wetten zijn die ene dag in onze historie overboord gegooid maar waren voor 11 september 2001 feiten en ook weer na die ene dag maar op de dag zelf zijn dingen gebeurd die niet kunnen gebeuren, het is misschien gevaarlijk te zeggen maar in discussie gaan over wat deze mensen te zeggen hebben hoef je niet met een ” non-believer” als ik het zo mag zeggen.
  Ik ga allang niet meer in discussie met mensen die het niet kunnen/willen zien, dat heeft geen nut meer.
  Ik kan me nog goed herinneren dat de engineers het vooral moeilijk hadden met het feit dat het bovenste deel van de toren boven de impact van het vliegtuig het hele gebouw meenam in vrije val.
  De engineers gaven aan dat als het bovenste gedeelte compleet los zou komen hetgeen helemaal niet het geval was maar toch, dan zou het bovenste deel op het onderste deel vallen en inderdaad zou het gebouw een klein beetje inzakken maar uiteindelijk zit er in het onderste deel meer staal dus dat drukt samen en het inzakken zou uiteindelijk ophouden, het is wetenschappelijk onmogelijk dat de onderste driekwart van het staal in 1 keer zou verpulveren en in vrije val zonder frictie en in 9,5 seconden naar beneden zou komen, daarvoor moeten de onderste verdiepingen verzwakt zijn, 3 kwart kan 1 kwart opvangen.
  Aangezien er geen woord word gerept over ontploffingen in het officiele 9/11 report is het per defenitie een cover-up want wie zou immers bij machte zijn om ongezien het hele gebouw te voorzien van explosieven, dat zou automatisch een onderzoek betekenen naar het beveligingsbedrijf van de torens etc.., en we weten wie die torens beveiligde toen des tijds.
  NIST deed het onderzoek naar de implosie van WTC 7 en ze hebben nimmer op explosieven gezocht.
  Ze zeiden omdat er geen aanleiding was om te denken dat WTC 7 naar beneden is gekomen door explosieven hebben we ook niet gezocht naar explosieven.
  WTC 7 had brand op drie verdiepingen waarvan er al 2 waren gedoofd doordat alles wat kon branden al was verbrand, de eigenaar (Goldstein) zei dat ie samen met de brandweer had besloten het gebouw te ” pullen” , dus gecontroleerd naar beneden halen maar zelfs dat ie het zelf heeft gezegd in een interview krijg je bij het woord ” pullen” alweer discussies met mensen over hoe hij dat bedoeld, nou hij bedoeld het zoals ie het zegt, alleen duurt het drie weken om het gebouw vol te stoppen met dynamiet en in drie kwartier is dat niet mogelijk.
  Naja, moedeloos word je ervan en als je nu bij Ground-Zero het hier nog over hebt krijg je een paar klappen omdat menig 1 het er niet meer over wil hebben, what a wonderful world !!

  8 likes
  • Het ergste is nog dat die lui die er achter zaten er gewoon mee wegkomen en dus de deur wagenwijd open staat om het nog eens (en nog eens, en nog eens…) te doen.

   Wat me ook altijd stoort is dat die lui die daadwerkelijk regeren nooit als zodoende voor de dag komen. Zo heeft Amerika 17 “security levels”, de president zit maar op 7 dus er staan sowieso al 10 mensen boven ‘m die meer te zeggen hebben. Dat 7e niveau (Top Secret Crypto, gewoon Top Secret staat op 3) is trouwens ook weer onderverdeelt in 28 subniveaus waarbij de president meer op 17 zit. Dus daar zitten ook alweer 11 mensen boven met hogere bevoegdheden.

   We zien dus alleen de voornaamste koeien vd kudde maar niet de cowboys en alles wat daar weer boven staat.

   3 likes
   • kijk naar sandy-hook,boston marathon 2013,lax shooting….alle drie in scene gezet door de amerikaanse overheid…met als doel second gun control law,martial law,burgerrechten af te nemen,politieke doeleinden/afleiding,politiestaat te maken…etc…en daarom ben ik zo boos op onze regering…die geen 1 woord hierover vuil maakt,en vragen stelt aan amerikaanse regering…dus de nederlandse regering keurt het gewoon goed!!!want zij weten heus wel dat amerika dit zichzelf aandoet…ik bedoel….je hoeft geen raketgeleerde te zijn of albert einstein te zijn….dus wat is de volgende hoax/inside job van amerika….????kwestie van tijd…elk jaar is er ook een bilderberg group bijeenkomst,dus….daar worden deze inside jobs/false flags bedacht……….DUS WAT HEBBEN ZE NU WEER IN PETTO….????????

    12 likes
 4. onze frans timmermans van buitenlandse zaken zou eens een paar pittige vragen betreft 9-11 inside job moeten krijgen!!!!!!!!!hij maakt zich druk om een uitspraak en sticker van wilders……..hoe hypocriet kun je zijn…als je geen kritische vragen stelt aan amerika betreft 9-11-sandy hook-boston marathon 2013 etc…….AMERIKA IS HET GEVAARLIJKSTE LAND OP DEZE PLANEET!!!!

  19 likes
 5. de vraag is ook waneer geeft onze nederlandse regering,mainstream media,nos journaal,maarten van rossum,etc…het eens toe!!!!dat 9-11 een inside job is!!!!zij weten allen,100% dat het een inside job is…maar zijn laf,bang,even corrupt als de amerikaanse regering,nieuwszenders zoals cnn,nbc news etc….sterker nog de bilderberg group heeft o.a 9-11 inside job mede bedacht etc….dus nederlandes elite,sommige van onze politieke leiders weten hiervan!!!!konimgshuis idem-dito….

  18 likes
 6. waar zijn onze kritische journalisten in het 9-11 verhaal????geen 1 vraag is er in 13 jaar!??!!gevraagd aan onze politieke leiders etc…

  17 likes
 7. dit boek is een leuk cadeau voor frans timmermans en premier rutte…:)kinderspel…om het eindelijk in te zien….:)

  11 likes
 8. Bijna iedereen weet van deze Valse Vlag operatie, alleen: wanneer geeft de Amerikaanse regering het toe?

  10 likes
 9. Bennie, kalmeer een beetje, iedereen, althans “normaal” denkende personen weten dat Bush voor deze job garant staat enkel en alleen om het verloren deel van de olie uit Venezuela, kon hij niet openlijk aanvallen vanwege het feit dat Hugo Chavez dit openlijk had voorspelt, vermeerderd met 25% van de wereldolie aan te vullen. Daarom moesten de “schurken staten” in het midden oosten eraan geloven. Geen indicatie voor actie, dan zorgen we er zelf wel voor. Irak werd beschuldigd van “massa vernietiging wapens” en in Afghanistan zat O.B.Laden verstopt, het “geniale brein” die dit allemaal bedacht had, hoewel de familie Ben Laden een gerenommeerde familie is in de US, en de geweldige papaver gronden. Kassa!!!!!!
  En GB was hier de grote opruier want geheel Europa moest meedoen om deze schurken te straffen. Dat er ronduit gelogen en bedrogen is wordt ook nu nog ontkend en gebagatelliseerd door de huidige regeringen. Er waren geen “massa vernietiging wapens” in Irak alleen een leger dat hulpeloos was tegen de moloch US en zijn gluiperige bondgenoten in Europa.
  Dat Bush 3000 moorden heeft gepleegd met deze “false flag” operatie word door niemand maar dan ook door niemand aan een rechtbank voorgelegd. En dat de mensen in de US bijna al hun vrijheden kwijt zijn is ook nog onderkent hoewel er licht veranderingen gaande zijn bij de bevolking in de US.
  Maar als het volk dreigt angst te verliezen dan zijn er weer nieuwe aanslagen die de angst er wel inhouden en onschuldigen het leven kosten.
  Want, wat is een mensenleven voor deze wereldleiders heden te dagen: helemaal niets waard (als het hun zo uitkomt) en met de Oekraïne zetten ze gewoon de wereldvrede op het spel, ruimt geweldig op en zal de Aarde niet overlopen met mensen.

  8 likes
 10. Schofterig hier een kinderboek over te schrijven. Laat kinderen met rust en laat ze als ze ouder zijn zelf beslissen wat ze voor waar aannemen.

  0 likes
  • Kinderen met rust laten? Ze worden nu al geconditioneerd, geharnasd in wat wij “cultuur” noemen, geleerd hoe je moet liegen en bedriegen om te overleven zonder knettergek te worden en dat staan we wel zonder blikken of blozen toe.

   3 likes
 11. Weet je wat nou zo jammer is dat het allemaal om macht draait.wat is macht macht is GELD.en het probleem is als je macht wil behouden moet men soms over lijken gaan letterlijk ,want verschil moet er zijn en only the strongest survives.het ergste van alles is dat onschuldige mensen lijden eronder.er zijn veel landen op de wereld die zijn opgebouwd door te moorden en te roven onder ander Amerika keuren we dat goed ik persoonlijk niet maar ja we hebben het toch goed he in Nederland ,Nederland kuste ook wel pap ervan denk maar eve goed na achter elk fortuin schuilt een misdaad

  1 likes
 12. Emile, was het miss de documentaire; Wake up call- new world order?

  1 likes
 13. Het ergste van allemaal is dat onschuldige mensen lijden omdat mensen macht willen hebben. Het draait allemaal om macht,en wat is macht GELD. Only the strongest survives jammer genoeg en omdat macht normaal is voor mensen moeten sommige mensen die aan macht zijn,over lijken gaan om hun macht positie te behouden, ze zeggen ook wel verschil moet er zijn denk goed na geschiedenis herhaalt zich hoeveel onschuldige doden kent het Nederlandse geschiedenis of het Amerikaanse geschiedenis,waarom vermoorde ze om later profijt ervan te hebben .achter elk fortuin schuilt een misdaad

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

wtc7

Dankzij nieuwe studie weten we 19 jaar na dato wat er echt is gebeurd met WTC7

Een groep ingenieurs en architecten eist dat ...

wtc 7

WTC 7 niet ingestort door brand, concludeert studie: ‘Kolommen begaven het vrijwel gelijktijdig’

Wetenschappers van de vooraanstaande Universiteit van Alaska ...