Het Complot

Kinderboek over 9/11 als complot: “Ze bliezen de gebouwen op”

Help mee door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Bijna 13 jaar na de aanslagen van 11 september 2001 brengt de Australische auteur Dalia Mae Lachlan het kinderboek The 3 Tall Buildings uit. De schrijfster, eigenlijk Dee McLachlan geheten, zegt dat er meer achter het verhaal van de aanslagen zit en wil kinderen bewust maken dat er ook een andere waarheid is.

“9/11 was hoogstwaarschijnlijk een operatie onder valse vlag,” zei McLachlan. “De aanslagen werden dusdanig ontworpen dat het lijkt alsof ze werden uitgevoerd door andere entiteiten waardoor een gezamenlijke vijand werd gecreëerd voor de oorlogsmachine.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Het boek vormt onderdeel van de vijfdelige reeks ‘Awaken Your Kids’ oftewel ‘Maak je kinderen wakker’. De andere vier boeken gaan over grote banken, de reclame-industrie, genetisch gemodificeerd voedsel en wapens.

De schrijfster en moeder van twee is ervan overtuigd dat de Twin Towers en het kleinere WTC 7-gebouw met behulp van explosieven zijn neergehaald. Ze wil het verhaal rond de samenzwering met kinderen delen omdat ze volgens haar voor zichzelf moeten leren denken.

Ongeacht de leeftijd moeten we steeds naar de waarheid zoeken, aldus McLachlan. “Er bestaan ook kinderboeken over heksen, de pest of enge gebeurtenissen. Dit boek is hetzelfde. Het moet ons aanzetten om zelf na te denken. Het is mijn plicht om leugens aan het licht te brengen.”

[De Morgen]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arnold
Arnold
9 jaren geleden

Bijna iedereen weet van deze Valse Vlag operatie, alleen: wanneer geeft de Amerikaanse regering het toe?

bennie
bennie
9 jaren geleden

de vraag is ook waneer geeft onze nederlandse regering,mainstream media,nos journaal,maarten van rossum,etc…het eens toe!!!!dat 9-11 een inside job is!!!!zij weten allen,100% dat het een inside job is…maar zijn laf,bang,even corrupt als de amerikaanse regering,nieuwszenders zoals cnn,nbc news etc….sterker nog de bilderberg group heeft o.a 9-11 inside job mede bedacht etc….dus nederlandes elite,sommige van onze politieke leiders weten hiervan!!!!konimgshuis idem-dito….

bennie
bennie
9 jaren geleden

onze frans timmermans van buitenlandse zaken zou eens een paar pittige vragen betreft 9-11 inside job moeten krijgen!!!!!!!!!hij maakt zich druk om een uitspraak en sticker van wilders……..hoe hypocriet kun je zijn…als je geen kritische vragen stelt aan amerika betreft 9-11-sandy hook-boston marathon 2013 etc…….AMERIKA IS HET GEVAARLIJKSTE LAND OP DEZE PLANEET!!!!

bennie
bennie
9 jaren geleden

als 9-11 inside job in luxemburg of belgie of duitsland was geweest…dan was de nederlandse politiek,media,nos journaal in de frontlinie gaan staan om met het harde bewijs wat er voor handen is om te eisen om de waarheid te vertellen!

Back to top button
20
0
We lezen graag je reactie!x