Bewustzijn

Verzachten van pijn en genezen van ziekten met het bewustzijn

Help anderen door deze info met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de zeventiger jaren was het ongehoord om te zeggen dat er een verband is tussen het bewustzijn en het lichaam dat de gevolgen van een ziekte als kanker kan genezen.

Indertijd werd gedacht dat kanker een doodstraf was en dat de medische wetenschap enkel het lijden kon verzachten. Hoe kun je ziekten genezen met je gedachten?

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Wijlen medisch oncoloog Carl Simonton zei dat gevoelens van hopeloosheid leiden tot een korter leven en dat artsen die patiënten geen hoop geven op herstel onderdeel zijn van het probleem. Hij ontdekte dat patiënten met een positieve kijk op het leven beter reageren op een behandeling en langer leven dan mensen met een negatieve houding.

Simonton voegde in de zeventiger jaren meditatie en emotionele steun toe aan een behandelingsprogramma op Travis Air Force Base in de Amerikaanse staat Californië en deed hetzelfde bij een onderzoekscentrum in Fort Worth in de staat Texas.

Hij ondervond dat patiënten door deze aanvullingen het gevoel hadden zelf controle te kunnen uitoefenen op hun ziekte. Hij leerde zijn patiënten om te visualiseren hoe hun lichaam cel voor cel de strijd aanging met kanker en uiteindelijk won.

Deze techniek wordt nu wijdverspreid gebruikt om bijwerkingen van de ziekte, te weten spanning, hoge bloeddruk en pijn, te behandelen. Onderzoekers van de National Pain Foundation in Englewood in de staat Colorado concludeerden dat stress geen pijn veroorzaakt, maar wel kan versterken. Ze voegden toe dat een afname van de spanning in het lichaam de effecten kan terugdringen.

Minder spanning versterkt bovendien het immuunsysteem. Het onderzoek toont aan dat aangename beelden die worden gecreëerd met behulp van het voorstellingsvermogen chronische pijn kunnen verzachten. Bij sommige patiënten is het beeld zo sterk dat het brein denkt dat het beeld echt is. De beelden in ons hoofd, vaak afgeschilderd als fantasie, zijn echt. De wereld om ons heen is niet echt, maar simpelweg een externe holografische projectie.

Met enige oefening kan iedereen leren het lichaam in een rustige toestand te brengen. Deze staat wordt steeds sneller bereikt en men kan steeds langer in deze toestand blijven om op deze wijze stressoren te ontvluchten. Eenieder kan vervolgens visualiseren hoe een bepaalde aandoening in het lichaam verdwijnt en dat het lichaam zich in een perfecte staat van gezondheid bevindt. De technieken worden niet aangeprezen door het medisch establishment omdat ze zo goedkoop zijn.

Bron: Naturalnews.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x