Mens en Dier

Ex-kolonel Russische geheime dienst GROe waarschuwt: ‘Machthebbers willen wereldbevolking uitdunnen’

Help door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er is geen sprake van een pandemie. Het is één grote leugen. De coronacrisis moet worden gezien als een wereldwijde strategische operatie. Dat zei Vladimir Kvatsjkov, een voormalige Russische Spetsnaz-kolonel en militaire inlichtingenofficier, aan het begin van de crisis in gesprek met een populair Russisch YouTube-kanaal.

Kvatsjkov, die lange tijd werkzaam was voor de Russische geheime dienst GROe, zei verder dat de onzichtbare machthebbers mensen bang maken voor een virus om ze onder de knoet te houden. “Dat is het doel van het coronavirus.”

De machthebbers willen volgens de voormalige kolonel de wereldbevolking uitdunnen. “Dat is hun idee-fixe. Zij vinden dat er te veel gewone mensen zijn en dat er hooguit 1 miljard mensen op aarde mogen rondlopen om hen te dienen.”

“Dat is waarom de financiële crisis bijna samenviel met de coronacrisis. Ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden,” zei Kvatsjkov. “Het doel is om te voorkomen dat mensen zich vrij kunnen bewegen en om politieke vrijheden in te perken.”

9/11

Na 11 september 2001 probeerde men die vrijheden ook in te perken, aldus de ex-kolonel. “Nadat de onzichtbare machthebbers de aanslagen op de WTC-torens, het Pentagon en het Witte Huis hadden gepleegd, werd de wereldwijde oorlog tegen het terrorisme uitgeroepen.” In werkelijkheid was dat volgens hem juist een oorlog tegen de mensheid. “Ze hadden vervolgens opnieuw een excuus nodig om meer macht over de mensen te krijgen. Zodoende bedachten ze het coronavirus.”

De coronacrisis wordt ook gebruikt om de geo-economische concurrentie van de machthebbers uit te schakelen, legt Kvatsjkov uit in onderstaande video:

[Inessa S]

4.7 63 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
90 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeroen
Jeroen
2 jaren geleden

Dit zeg ik al vanaf de eerste dag maar dan ben je een complotdenker……..
Échte cijfers liegen niet.

Gert
Gert
2 jaren geleden

Uiteraard is dit ook gewoon het plan, alleen wordt dit niet zo gecommuniceerd

Corona is fake en ik zal mij niet laten inenten, meneer Hugo!

salvar
salvar
2 jaren geleden

laat dit goed doordringen bij de schapen en misschien valt er nog wat te redden.
schaapjes wakker worden nu.
ik weet bijna zeker (kan het mis hebben natuurlijk) dat poetin de redder van de wereld is of wordt hij is de laatste van de 7 kinderen die beschermt moesten worden door de orthodoxe kerk om de wereld te redden.

Geoffrey
Geoffrey
2 jaren geleden

Ik heb al eerder gezegd, dat de kans dat Biden echt president wordt heel erg klein is. Echter schuilt er een groot gevaar in wat er de komende week staat te gebeuren.

Er zijn volgens diverse bronnen 10duizenden troepen gestationeerd rondom het capitol en de Trump aanhangers zeggen, dat die troepen luisteren naar Trump en dat er een massa arrestatie plaats zal vinden. Terwijl de democraten ervan overtuigd zijn, dat die troepen door hun zijn ingezet en dat ze dus dienen ter bescherming van de inauguratie van Biden. De vraag is wie heeft gelijk….?

Daarnaast gaat er een sterk gerucht, dat er 75000 chinese troepen aan de grens staan bij Canada om Amerika binnen te vallen en ook aan de mexicaanse grens! En daarnaast zijn er miljoenen mensen uit Zuid Amerika op de been richting Amerika omdat zij denken dat Biden hun allemaal toegang gaan geven. Natuurlijk allemaal betaald door Soros.

En over Soros gesproken in het binnenland gaan Antifa en BLM aanhangers (wel of niet verkleed als patrioten) ook de kans grijpen om chaos aan te richten…..

Nou denk ik dat er een scenario gaat afspelen, die ik nog niet veel gezien heb. Trump wordt inderdaad live op tv opnieuw ingezworen, maar nu komt de twist: Ik denk dat hij PENCE ook zal laten oppakken en dat hij zijn schoonzoon Jared Kushner vice president gaat maken (zeg maar hetzelfde plan als Biden Harris, Biden gaat eraan of wordt seniel verklaard en Harris wordt de ware president).

Zou het zo ook kunnen gaan met Trump en Jared…. Just saying houdt die man in de gaten. Hij is de peacemaker van het midden oosten en dat is precies wat er over de antichrist wordt verteld…. Hij heeft inmiddels Marokko, Quatar en SA.

Ik wens iedereen alle liefde toe.

PS ik claim niet dat ik de waarheid in pacht heb, maar ik puzzle net als iedereen op zoek naar de waarheid of althans het proberen zo goed mogelijk en dicht mogelijk bij de waarheid te komen!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

90
0
We lezen graag je reactie!x