Buitenaards

VIDEO: Is dit de reden dat aliens niet openlijk landen in de voortuin van het Witte Huis?

Help mee door deze informatie met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In 2013 deed de Canadese oud-minister van Defensie Paul Hellyer een schokkende uitspraak: dat een federatie van buitenaardse rassen de mensheid in de gaten houdt en stuurt. Dat meldt televisiezender History.

Volgens sommigen is er genoeg bewijs te vinden voor deze bewering. Vrijwel iedere cultuur kent wel verhalen over keizers, koningen en farao’s die een groep van negen goden raadpleegden. Zelfs CIA-wetenschappers channelden in de jaren vijftig een buitenaardse groep die ‘De Negen’ werd genoemd. Deze groep zou hier zijn om gebeurtenissen op aarde te beïnvloeden, aldus de zender.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

In 1952 zette de Amerikaanse medicus Andrija Puharich een speciaal laboratorium op dat deel uitmaakte van een topgeheim overheidsprogramma. In het lab werden experimenten gedaan met psychologische manipulatie en hallucinogene drugs. Eén van zijn proefpersonen was Uri Geller.

Niet-fysieke wezens

Eén van de meest controversiële aspecten van zijn onderzoek had betrekking op channeling, het contact leggen met niet-fysieke wezens. In december 1952 werd contact gelegd met een groep entiteiten die ‘De Negen’ werd genoemd.

“De Negen zeiden dat ze een eindeloze aanwezigheid waren,” legt Nick Pope uit, die ruim 20 jaar werkzaam is geweest voor het Britse ministerie van Defensie. “Ze hielden de mensheid naar eigen zeggen al vanaf het begin in de gaten.”

Star Trek

In zijn privéwoning besprak dr. Puharich zijn onderzoek met mensen uit de toplagen van de samenleving. Iemand die actief deelnam aan die sessies was Gene Roddenberry, de bedenker van de bekende tv-serie Star Trek. De serie zou zijn geïnspireerd op de mysterieuze groep ‘De Negen’.

De Prime Directive, een richtlijn uit de populaire serie die actieve bemoeienis met minder ontwikkelde soorten verbiedt, zou bijvoorbeeld zijn voortgekomen uit de sessies van dr. Puharich.

“Als we in de gaten worden gehouden door aliens, is het erg aannemelijk dat ze niet openlijk in de voortuin van het Witte Huis landen vanwege zo’n Prime Directive,” aldus Pope.

[History]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
reality check
reality check
7 jaren geleden

Maar – als het klopt – hebben er wel een paar jaren lang in het Pentagon gewoond…….eruitziende als wij, mensen. En nog heel knap ook. Er zijn foto’s waar ze met z’n drieen op staan. Twee mannen en een vrouw.
Wil je meer weten? Zoek: ” Stranger in the Pentagon”

BerendW
BerendW
7 jaren geleden

Ik heb ze wel in mijn achtertuin gezien.

Marcel
Marcel
7 jaren geleden

Seven of Nine !!!

Kalki
Kalki
7 jaren geleden

Wij zijn nu nog te primitief voor aliens.

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x