Homepagina » Het Complot » Naomi Wolf: “Onthoofdingsvideo’s IS in scène gezet, slachtoffers waren acteurs”
Naomi Wolf: "Onthoofdingsvideo's IS in scène gezet, slachtoffers waren acteurs"

Naomi Wolf: “Onthoofdingsvideo’s IS in scène gezet, slachtoffers waren acteurs”

Schrijfster Naomi Wolf vraagt zich openlijk af of de recente onthoofdingsvideo’s van de Islamitische Staat (IS) wel echt zijn. In een Facebookpost, dat inmiddels is verwijderd, vraagt Wolf een journalist van The New York Times uit te zoeken of twee Amerikanen en twee Britten daadwerkelijk zijn onthoofd.

In het bericht suggereert ze dat de video’s in scène zijn gezet door de Amerikaanse regering en dat de slachtoffers en hun ouders acteurs waren. Wolf zei dat de media ‘journalistieke rode vlaggen’ negeren en dat de video’s één gemeenschappelijke bron hebben: SITE, een groep die wordt gerund door een anti-moslim-activist die in 2004 een half miljoen dollar kreeg van de Amerikaanse overheid.

Wolf zei van een Pakistaanse advocaat te hebben gehoord dat IS werd gefinancierd door de VS, Saoedi-Arabië en Israël. Ze omschreef deze advocaat als een ‘betrouwbare bron’ en zei dat hij uit een belangrijke politieke familie afkomstig is.

De tirade van Wolf heeft op Facebook veel losgemaakt. Ze werd van verschillende kanten aangevallen wegens de uitspraken die ze deed over IS. Journalist Max Fisher van Vox vindt bijvoorbeeld dat ze onsamenhangende samenzweringstheorieën verspreidt. Wolf laat via Facebook weten dat ze nog steeds achter haar uitspraken staat.

In een ander Facebookbericht gaat de voormalig adviseur van Al Gore en Bill Clinton in op de angstberichten rond het ebolavirus. Volgens de 51-jarige schrijfster van bestseller ‘De mythe van schoonheid’, boegbeeld van de derde feministische golf en grondlegger van de American Freedom Campaign, worden Amerikaanse troepen niet naar Liberia gestuurd om te helpen, maar om Afrika te ‘militariseren’.

“De VS wil ons in angst houden zodat onze inlichtingendiensten ons namens de grote corporaties kunnen beroven van onze laatste vrijheden. Zo gaat het overal in het Westen; in Groot-Brittannië, Canada, Australië en daarna Nieuw-Zeeland,” zei Wolf.

De schrijfster zegt ook dat er fraude is verpleegd tijdens het referendum over onafhankelijkheid in Schotland. Ze stuurde de Scottish Electoral Commission een brief waarin ze de organisatie beschuldigt van fraude.

In twee boeken beschrijft Wolf de ontwikkelingen die de open Amerikaanse samenleving langzaam veranderen in een gesloten autoritair systeem. Wat hebben een economische crisis en instabiliteit met een staatsgreep te maken? “Een grote crisis is cruciaal om een open democratie te veranderen in een angstige, gesloten samenleving. Het is stap één van in totaal tien stappen die een would-be dictator moet ondernemen om meer macht te krijgen: creëer een interne of externe dreiging,” aldus Wolf.

[Vox]

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
43 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rik
rik
6 jaren geleden

Als ze het niet gelooft, kan ze makkelijk naar IS gecontroleerd gebied gaan en het daar navragen. Waarschijnlijk zijn er zat activisten daar die haar een heel verhaal uit de doeken willen doen, misschien mag ze zelfs wel filmen.

days of our lives
days of our lives
Reactie op  rik
6 jaren geleden

Lastig om je eigen onthoofding te filmen.

Gek hoor, als er een vaag vlekje op een film of foto te zien is, moet iedereen zijn langspeelplaat loslaten en er een UFO vol reptilians en greys in zien. Disclosure e.d.

Daarentegen: is het een weinig verhullend, strak geregisseerde show die eindigt met een onthoofd lichaam, dan moeten er meer bronnen komen. Dan is het in scene gezet.

Die IS filmpjes zijn echt, die lui zijn hartstikke dood.
Iedereen die serieus wat anders beweert mag wat mij betreft zo lang mogelijk met een RM worden opgenomen. Daar moet de maatschappij tegen worden beschermd.

ferrimassi
ferrimassi
Reactie op  days of our lives
6 jaren geleden

Yep, in feite steunt men isis door dit soort uitspraken te doen. Al zouden er een paar neppe filmpjes bij zitten doet dat niet af aan de gruwelijkheden die daar plaatsvinden.

days of our lives
days of our lives
Reactie op  ferrimassi
6 jaren geleden

Inderdaad. Men steunt er ISIS mee, en waarschijnlijk is ook de haat tegen de Nederlandse, Amerikaanse en Europese overheden en maatschappij groter dan de afkeer van de praktijken van ISIS. Dan ga je maar ontkennen wat je ziet.

days of our lives
days of our lives
Reactie op  ferrimassi
6 jaren geleden

Stel dat het nep is. Even een soortgelijke situatie beschrijven, dichter bij huis.

Als je een zoontje hebt, en je partner belt je op je werk met de mededeling dat je zoontje van 7 is doodgereden. Jij helemaal kapot van verdriet, meteen naar het ziekenhuis waar ze je zoontje niet kennen. Kom je later thuis, zegt je partner “haha, grapje!”.

Hoe zou je dat vinden? Ik zou dat gruwelijk vinden.
Dus of die filmpjes echt of nep zijn, het idee wat ze daar willen suggereren als het nep zou zijn, is ook zeer ongezond en gruwelijk.

Maar ach, de filmpjes zijn niet nep dus waarom hebben we het er eigenlijk over?

Jos
Jos
Reactie op  days of our lives
6 jaren geleden

Ok, mensen die niet jouw mening delen moeten maar worden opgenomen? Om mij -ik maak tenslotte deel uit van wat jij “de maatschappij” noemt- te beschermen tegen ideeën die jou niet welgevallig zijn? Mag ik a.u.b. zélf bepalen welke info ik tot me neem en wat ik voor “waar” aanneem? Dankuwel!

days of our lives
days of our lives
Reactie op  Jos
6 jaren geleden

Ik heb het over dit specifieke geval, als je tenminste aandachtig gelezen had.
Wil je dit graag generaliseren en helemaal op jou als persoon betrekken, be my guest. Betwijfel dan wel of dat ook zo’n gezonde gedachte is.

Ronny
Ronny
Reactie op  days of our lives
6 jaren geleden

hahaha….. maar je hebt wel gelijk

Jos
Jos
Reactie op  Ronny
6 jaren geleden

Nee, hij heeft geen gelijk. Hij pleit openlijk op dit forum om bepaalde meningen af te schermen van “de maatschappij”, dat is één. Twee is: filmpjes over greys en ufo’s worden niet gebruikt in een propagandamachine om WO-3 te ontketenen.

Wat mij betreft mag iedere gek die wat roeptoetert in deze gehoord worden, we leven in een gevaarlijke tijd. Begin dat maar eens te beseffen! Misschien ziet jouw wereldje er over korte tijd wel heel anders uit. Of denk je echt dat al dat geweld zich blijft beperken tot het verre oosten? Hallo! Wakker worden!

days of our lives
days of our lives
Reactie op  Jos
6 jaren geleden

Het gevaar zie je bezig in die filmpjes, die vriendelijk gemaskerde man met zijn mes. En jij vindt het ok dat iemand het ok vindt om actief uit te dragen dat het nep is, zonder enige kennis of bewijs. Ik vind dat niet ok, ik vind dat je dan professionele hulp nodig hebt.

Vrijheid van meningsuiting is een groot goed, maar iemand die sympathiseert met ISIS overtreedt m.i. de grenzen van die vrijheid. Roy schreef in een ander topic over een aantal wetsartikelen, het is niet helemaal een klare zaak dat je maar alles mag roeptoeteren.

Marc
Marc
6 jaren geleden

Ik ben blij dat mensen, zoals Naomi Wolf en Naomi Klein het lef hebben om tegen de aairichting in te aaien. Je hebt maar te denken zoals de norm het voorschrijft is de algemene consensus en daarom worden samenzweringsideeën ook zo gehekeld. Mensen die anders denken zijn als een luis in de pels, een goede reden voor ons (hier op 9 for news) om lekker kritisch te blijven kijken naar de wereld en vooral naar de schijnbare machthebbers.

“De VS wil ons in angst houden zodat onze inlichtingendiensten ons namens de grote corporaties kunnen beroven van onze laatste vrijheden.”

Een behoorlijke uitspraak en ze heeft wel ballen om dat te zeggen en de gebeurtenissen van de afgelopen jaren geven haar zeker gelijk.

mary
mary
Reactie op  Marc
6 jaren geleden

Quote: Mensen die anders denken zijn als een luis in de pels,

Ik zie ze meer als krenten in de pap :-))

Remko
Remko
6 jaren geleden

Interessant artikel, maar de titel is volgens mij misleidend: Naomi Wolf zegt niet dát de onthoofde journalisten (ononthoofde) acteurs waren, maar ze gelooft het verhaal niet zolang er niet meer dan één (onbetrouwbare) bron is.
En gelijk heeft ze. Zo werkt journalistiek.

Toegeven; het door jullie geplaatste artikel is een stuk objectiever dan die rommel op Vox.
Dank voor het plaatsen, ik zal dit artikel zeker delen!

Sparkie
Sparkie
6 jaren geleden

Je zou ook eens kunnen luisteren naar al die Syrische vluchtelingen die naar Turkije uitwijken en al die gruwel verhalen aan te horen hoe hele families worden afgeslacht en meisjes worden verkracht en nog veel meer, of zouden dat ook allemaal door Amerika betaalde acteurs zijn.

Ik denk dat die Naomi de situatie gebruikt om zelf in beeld te komen over de ruggen van al die slachtoffers, wat voor een kronkel moet je bezitten om zulke onzin uit te kramen!

benhur
benhur
Reactie op  Sparkie
6 jaren geleden

@sparkie
Die verschrikkelijke dingen zijn een gevolg van die in scene gezette onthoofdingsvideos.

Haat en angst creëren om zo het slechte in de mens nr boven te brengen.
Dat is al jaren de tactiek vd cabal en telkens weer loopt de meerderheid vd bevolking in hun val.

Maar niet vootr lang meer want mensen beginnen alles te doorzien .Alles volgt in een heel snel tempo elkaar op ; epidemies, radioactiviteit, besmette vaccinaties, false flags zoals het neerhalen van mh 17, …

Dit wil toch wel zeggen dat ze toch wel schrik krijgen en aales op alles zetten om zoveel mogelijk mensen uit te roeien in hun ondergang.

W.J. Kes
W.J. Kes
Reactie op  benhur
6 jaren geleden

Wat je zegt is waar en ik weet ook dat het een tactiek is om de vijand zwart te maken, die dingen gebeuren nu eenmaal ook, maar ik kan niet geloven dat die onthoofdingen in scene zijn gezet.

Het is een feit dat dit soort religieuze fanaten tot alles in staat zijn en daar zijn genoeg voorbeelden van te zien bv op youtube, als je dit verder gaat onderzoeken dan kom je verschillende soorten wreedheden tegen die echt zijn begaan, je kan zien hoe meisjes ingegraven worden en dan gestenigd of dat een jongen van 13 een gevangen Amerikaan de keel doorsnijdt dit soort dingen zijn allemaal te zien, en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik vind die beweringen dat die beelden in scene zijn gezet gezien in context met het geweld wat daar plaatsvind ronduit belachelijk, dit is gewoon wat een struisvogel ook doet als hij het niet meer weet nl je kop in het zand steken dan zie je de realiteit niet meer.

Edwin
Edwin
Reactie op  Sparkie
6 jaren geleden

Dat doet ze ook, en dat heet “lijkenpikkerij”…

Wat een zielige reacties hier zeg, al die mensen die overal weer direct een samenzweringstheorie achter willen zien, en de mensen die hier wat nuchterder mee omgaan worden als “trollen” bestempelt…zucht.

Weer dat stoere gewauwel van mensen die zichzelf als “wakker ” beschouwen, en dan naar mij neerbuigend doen op een manier van : “Jij slaapt nog, jij bent een kuddedier, jij zit nog vast in 3D, jij zit nog in een lage trilling”…bla bla bla.
Zo origineel zijn die “wakkeren” hier ook weer niet…meestal lijken hun reacties precies hetzelfde op elkaar, en mag ik dezelfde verhalen van “inzichten” aanhoren die zij WEL (in tegenstelling tot mijn “blindheid”) schijnen te “weten”..erg vermoeiend en niet echt leerzaam!

Ik vind dat veel van die “verlichte”mensen zich nog STEEDS als kuddedieren gedragen…mooh mooh!!

Waarschijnlijk zal ik ook wel weer het label van “troll” opgeplakt krijgen door die “verlichte”stumpers…

Het is toch allemaal zoooooo voorspelbaar hè..

Aardebewoner
Aardebewoner
Reactie op  Edwin
6 jaren geleden

Och je kan het ook heel nuchter bekijken. wat daar dan ook gebeurt in Syrie met dat ISIS en de bloedbaden en verkrachtingen en dergelijke. Hier hebben we er geen last van. Hier hebben we last van een overheid die steeds meer mensen als verdachte ziet. Nederland is al lang een soort DDR geworden.

Ozzy
Ozzy
Reactie op  Sparkie
6 jaren geleden

Je zou ook gewoon eens kunnen lezen wat ze eigenlijk zegt. Ze zegt dat de video van maar één bron afkomstig is en ze wilt graag bevestiging dat de video authentiek is. Aangezien de site financieel wordt ondersteund door de Amerikaanse overheid die zo zijn eigen belangen heeft kun je jezelf afvragen in hoeverre de video’s accuraat zijn (je mag nooit blind uitgaan van maar één bron). Verder zegt ze, volgens bepaalde bronnen, dat IS wordt gefinancierd door de Verenigde Staten, Israël en Saoedi-Arabië en niet dat de gruwelijkheden niet plaatsvinden.

Wat ik bij haar zie mis ik bij veel journalisten. Je moet continu kritisch blijven. Bronnen moet je checken op waarheid en als je geen bevestiging van die waarheid krijgt moet je altijd afstand bewaren. Nieuws moet je zo neutraal en objectief mogelijk doen, maar wel gebaseerd op feiten. Het zijn niet alleen de “bad guys” die de feiten verdraaien, hier in het westen kunnen ze er ook wat van.

ben
ben
Reactie op  Ozzy
6 jaren geleden

eindelijk iemand die leest., RESPECT!!

Ronny
Ronny
Reactie op  Ozzy
6 jaren geleden

keurig omschreven 🙂

wlad
wlad
Reactie op  Ozzy
6 jaren geleden

alleen jammer dat het een regelrechte leugen is . SITE is niet de enige bron , de meeste verschenen op youtube

Debruycker
Debruycker
Reactie op  Ozzy
6 jaren geleden

Er bestaat een verschil tussen kritisch en oerdom. Schrijfster en haar volgelingen behoren niet tot de eerste categorie.

Jos
Jos
Reactie op  Sparkie
6 jaren geleden

@Sparkie:
Weet je ook hoe de verhalen tijdens WO-1 de wereld in werden geholpen, over die Duitsche Barbaren die baby’s op hun bajonetten spietsten? Dit verhaal maakte de Engelsen razend, en ze stonden in de rij om te gaan vechten in de loopgraven.

Recenter: weet je nog hoe de Iraakse bezetter tijdens de Koeweit oorlog baby’s uit de couveuses gooiden? Het meisje dat dat verhaal de wereld in bracht (via onze roeptoeters bij de msm) zat met tranen in haar ogen. Totdat bleek dat ze de dochter was van de Koeweitse consul in de US en het verhaal van a tot z verzonnen was.

Hoe lang bestaat dit gezegde al: het eerste dat sneuvelt in een oorlog, is de waarheid. En mensen die de waarheid naar buiten willen brengen worden voor leugenaars en landverraders uitgemaakt. In het ergste geval worden ze ge-executeerd.

Gelukkig voor Naomi zijn ze in Amerika nog niet tot dat niveau van barbarij afgezakt. Maar, als je ziet wat er allemaal gebeurt daar, zou dat ook nog niet eens ondenkbaar zijn dat dat in de nabije toekomst wel gaat gebeuren.

Wordt eens wakker man, het is de hoogste tijd!

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Jos
6 jaren geleden

@ Jos:
Nog niet tot het niveau van barbarij afgezakt? Ze houden nog steeds de eigenlijke bevolking waar dat land gewoon van is in reservaten (ander woord voor concentratiekampen) geborgen, je kan er nog mee op de foto ook. Als zijnde die aapjes waar men nu weer zo’n ophef over maakt. En dat wil de wereld op zijn tellen wijzen.
Waarom ziet niemand dit.

Jos
Jos
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
6 jaren geleden

Goed punt, je heb natuurlijk helemaal gelijk!

mary
mary
Reactie op  Jos
6 jaren geleden

Alleen al het feit dat de Facebookpost is verwijderd maakt haar verhaal dat US bezig is een dictatuur te creëren zeer geloofwaardig.
Censuur? NSA? Het gebeurt volop.

Pascal
Pascal
Reactie op  mary
6 jaren geleden

En Zo worden we allemaal in de zeik genomen maar weinig die het zien!!

Lehcim
Lehcim
Reactie op  Sparkie
6 jaren geleden

Tja wie zich verdiept in de onthoofding video van Foley ziet dat er fouten in de montage zijn gemaakt. Dit toont aan dat de video nep is. Daabij komt het gegeven dat Foley twee verschillende video vaders heeft, de huidige vader is een andere als een paar jaar geleden. En wie dan nog steeds niet overtuigd is van dat het een setup is moet maar eens kijken naar het live interview met zus en broer, daar valt een schilderij van de muur, gelukkig kunnen ze net hun lachen inhouden…laat staan dat ze een traan zouden laten om hun “onthoofde” broer. Nep nep nep.

Pascal
Pascal
6 jaren geleden

Kijk nu komen we ergens maar ik mist de Holocaust, de atoombommen op Nagasaki en Heroshima, de MH17 en de MH370 en nog veel meer van die illusie gebeurtenissen.

Edwin
Edwin
Reactie op  Pascal
6 jaren geleden

Ja…en laten we ook dan eens het fenomeen dat zichzelf “Pascal” noemt, onder de loep nemen:
volgens mij is die “Pascal” ook zo’n “illusie gebeurtenis”..

Pascal
Pascal
Reactie op  Edwin
6 jaren geleden

Beste Edwin, ik voel me vereerd maar ik vind het wel erg jammer dat jij nog erg in je eigen wereld leeft die jou bescherming bied.

Het waren maar een paar dingen die ik benoemde maar misschien moet je eens gaan denken aan die zaken, en wellicht is PAMPUS nog zoiets. Een eiland die gebruikt werd in de 2de wereld oorlog als bunker en schutterskoepels voor de Engelse vliegtuigen.

Als je PUMPUS google’t en je ziet afbeeldingen zie je ook een perfecte geometrie. Het lijkt wel een cassettebandje. Wellicht werden daar zaken getest die zeer geheim waren en zo werd aan ons de illusie gegeven dat het een bunker was met luchtafweer.

Beste Edwin het is maar een gedachte maar naar mijn mening zit daar absoluut een andere werking achter.

Ga zelf maar eens zien en denken!

Edwin
Edwin
Reactie op  Pascal
6 jaren geleden

Hoe je ook over Mij denkt: Ik had voor jou nooit bestaan als JIJ niet bestond, en dat geld voor ALLES wat je ziet. In feite kijken JIJ, IK, en iedereen hier constant in een spiegel.
Deze 3d wereld is als een weerspiegeling van wie we zelf zijn, er is geen separate JIJ die zich als een los deeltje in een tijd en ruimte bevind.
Jij bent ruimte en tijd, en dus alles wat je ziet, EN niet ziet

Hoe jij ook over me denkt, het is een interpretatie van hoe JIJ denkt dat ik ben, en niet meer dan dat.

Ga gerust je gang om mij te zien als iemand die niet nadenkt over “de waarheid” …
Er zijn zoveel “waarheden” als dat er mensen op deze aardkloot rondstuiteren Pascal, dus waar heb je het over?
Licht EN duister, JIJ bent dat Pascal, IK ben dat, iedereen hier is dat..
Scheppers-Beschermers-Vernietigers…iedereen IS dit.
Die goden waar mensen naar zoeken Pascal, zijn ze zelf, maar hebben dat NOG niet door (alles op zn tijd, o shit tijd is een illusie)

Fijne dag verderrrr

Captain Biff
Captain Biff
6 jaren geleden

Alleen al het feit dat haar bericht van Facebook is gehaald geeft aan dat er iets GOED mis is. Als ze onzin zou praten waarom dan meteen haar bericht weghalen? Ik zet zo vaak onzin op Facebook en dat wordt nooit weggehaald.
Waarom wordt deze post weggehaald, waarom mogen we dit niet lezen??
Vul het zelf maar in, maar ik zeg jullie dit:

kielhalen dat hele Facebook!!!

KeepItReal
KeepItReal
Reactie op  Captain Biff
6 jaren geleden

Misschien omdat zij zelf de post heeft verwijderd en niet Facebook? Kom op..

Jan
Jan
Reactie op  KeepItReal
6 jaren geleden

Dus zij verwijderd haar eigen post maar zegt wel dat ze achter haar uitspraken blijft staan?

Roy
Roy
Reactie op  Captain Biff
6 jaren geleden

Kijk dit bewijst weer wat ik keer op keer op keer roep.. Men neemt veels te makkelijk dingen aan (ik zeg geen jullie meer, want daar was ik op gewezen)..
Als men zelf even de moeite had genomen om iets meer informatie achter dit artikel te vinden, had men ook gezien dat het desbetreffende artikel NIET DOOR FACEBOOK is verwijderd..

Hier een quote van Naomi Wolf zoals te lezen op haar facebook..

“So I have taken the post down pending more reporting of the questions, at which point I will include the new reporting and repost it with the new information included.”

Voor de mensen die niet zo goed in engels zijn..

“Dus heb IK de post verwijderd..”

KeepItReal
KeepItReal
6 jaren geleden

@Captain Biff

Misschien omdat zij zelf de post heeft verwijderd en niet Facebook? Kom op..

Olivier
Olivier
6 jaren geleden

Dat je het gore lef hebt om de ouders van deze slachtoffers nog een sprankje hoop te geven is tot daar aan toe. Maar dat je de integriteit van de onthoofde journalisten en hulpverleners in twijfel trekt en veronderstelt dat deze zouden meewerken aan een dergelijke farce is ronduit schofterig. Deze vrouw heeft zichzelf in scene gezet en is het predikaat journaliste onwaardig.

Silber eye
Silber eye
6 jaren geleden

Dat vrouwen en kinderen verkracht worden is inherent aan de cultuur, toen een Egyptische geestelijke opriep om alle vrouwen op de demonstratie pleinen in Cairo te verkrachten was er geen enkele wanklank, laat staan vervolging van dit religieus heerschap.

Wat Naomi wolf suggereert zou best wel eens waarheid kunnen zijn, uiteindelijk zijn er geen beelden of restanten van de lichamen van deze westerlingen welke de daad bevestigen.
Het zou heel goed kunnen dat onze media opgedragen is de beelden te censureren dan nog zou het te vinden moeten zijn op het www.

Neemt niet weg dat getuigen van de massamoorden ongeloofwaardig zouden zijn dat zijn deze niet, maar het is wel opmerkelijk dat men nu pas wakker wordt terwijl Afrika al jaren gebukt gaat onder deze terreur.
Ja men moet optreden maar zoals gewoonlijk pakt men de bron niet aan en dat zijn de landen welke deze terreur ontwerpen en ondersteunen met financiën, kennis en materieel. Als men in het verleden de steden in bijvoorbeeld Saoedi Arabië had gebombardeerd waren er heel wat minder doden en leed geweest als nu heden, blijkbaar waren het maar Afrikanen de Arabier gebruikt deze tot op heden nog als slaaf en wij zien toe etc.

Olivier
Olivier
6 jaren geleden

Complot-theorien vliegen je tegenwoordig links en rechts om de oren waarbij hearsay en persoonlijke vermoedens vaak de voedingsbodem zijn voor een nieuwe waarheid.
Goede journalistiek is mijn inziens niet bedoeld om om losse veronderstellingen te ontkrachten noch te onderbouwen maar op basis van eigen(!) onderzoek het nieuws te leveren. Tegenwoordig lijkt iedereen journalistje te willen spelen. Ik vind het van een ongekende arrogantie/domheid getuigen deze stelling op een over-gehyped medianetwerk te plaatsen zodat ongefundeerd en ongehinderd iedereen.ermee aan de haal kan. En aldus zijn gebroken harten opnieuw verbrijzeld en heeft de wereld er weer een relletje bij.

x

Check Also

gore

Al Gore: ‘Dit is het moment voor een Grote Reset’

Al Gore pleitte op 19 juni in ...

coronapolitie

Coronapolitie stopt verjaardagsfeestje van 10-jarig meisje nadat buren kliklijn bellen

In Schotland heeft de politie een einde ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

43
0
We lezen graag je reactie!x