Homepagina » Het Complot » Duitse politica plaatst filmpje over wereldoverheersing van de Rothschilds
Duitse politica plaatst filmpje over wereldoverheersing van de Rothschilds

Duitse politica plaatst filmpje over wereldoverheersing van de Rothschilds

Een Duitse politica is onder vuur komen te liggen nadat ze op Facebook een filmpje had geplaatst over de financiële macht van de beruchte bankiersfamilie Rothschild. De video werd op internet gezet door Sabine Wölfle, die namens de Sociaaldemocratische Partij van Duitsland (SPD) in het parlement van de deelstaat Baden-Württemberg zit. Dat meldt de Jerusalem Post.

De Rothschilds worden veelal afgeschilderd als een gewetenloze familie die de wereld wil overheersen. In nazi-Duitsland werd in 1940 een film gemaakt getiteld ‘De Rothschilds’, die ging over de bedreiging die de familie vormde voor Duitsland. Op het einde van de film is een brandende davidsster boven een kaart van Engeland te zien, wat de suggestie wekt dat de Joden het Verenigd-Koninkrijk aansturen in de strijd tegen nazi-Duitsland.

In de video die Wölfle plaatste wordt gesteld dat de familie de financiële hoofdstad Londen domineert en ‘de media in handen heeft’. De commentaarstem zegt dat de Rothschilds verantwoordelijk zijn voor de ‘massamoord op miljoenen mensen’.

Wölfle zei dat de video over de Rothschilds veel irritatie opwekte. “Ik was vooral geïnteresseerd in de kritiek op de financiële sector en niet zozeer in de religieuze achtergrond van de familie,” zei ze. “Dat de video een antisemitische lading heeft werd me later pas duidelijk. Ik had het filmpje niet moeten verspreiden.”

“Ik ben tegen antisemitisme en verontschuldig me aan mensen die zich gekwetst voelen,” voegde ze toe. De Duitse sociaaldemocraten raakten afgelopen maand enkele keren in opspraak. Rainer Arnold, een woordvoerder van de partij, vergeleek Israël met Hamas. De afdeling van de SPD in de stad Hagen plaatste berichten op Facebook waarin stond dat zionisten de Duitse media beheersen.

[Jerusalem Post]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Van Eijk
Van Eijk
6 jaren geleden

Jammer dat mevrouw Wölfle buigt voor dit soort figuren. Problemen moet je benoemen. Joden hebben er een handje van om als je een klein beetje kritiek heb je direct te brandmerken als antisemiet. De Rotschilds zijn rot tot op het bot. Ze vergaarde hun kapitaal door oorlog te financieren. Liefst door geld te geven aan beide strijdende partijen.
De Rotschilds financierde de bolsjewieken en daarmee de moord op 30 miljoen christenen. De grootste holocaust uit de geschiedenis. De vingerafdruk van deze moordenaar zitten op bijna alles wat negatief is voor de mensheid. Ook bij de verdwijning van MH370 waren zij betrokken. Het heeft er in elk geval alle schijn van…. De familie Rotschild werd in 1 klap de enigste patenthouder. Kan toeval zijn natuurlijk… Maar daar ga ik inmiddels niet meer van uit.

Willie
Willie
Reactie op  Van Eijk
6 jaren geleden

We hebben hier ongeveer (maar dan anders) haar evenknie: Yasmina Haifi!

Arwijn
Arwijn
6 jaren geleden

Ik wou dat wij hier van daat soort Politici hadden…

Willie
Willie
6 jaren geleden

We hebben hier ongeveer (maar dan anders) haar evenknie: Yasmina Haifi!

Pieter
Pieter
Reactie op  Willie
6 jaren geleden

Een vrouw naar mijn hart, alleen maar respect…
Neem geen risico’s ,wees voorzichtig Yasmina, je bent van belang!

ferrimassi
ferrimassi
Reactie op  Willie
6 jaren geleden
Sjaak vd Wal
Sjaak vd Wal
Reactie op  ferrimassi
6 jaren geleden

En dan kom je aan met de Elsevier als je bron…. sjonge…

ferrimassi
ferrimassi
Reactie op  Sjaak vd Wal
6 jaren geleden

De auteur komt zelf uit dat klimaat en kent de ideologie als geen ander. Dan zal de bron mij roesten. Verder nog iets inhoudelijks dan?

Kalki
Kalki
6 jaren geleden

De Rothschilds zijn 1 van de hoofdschuldigen van het vernietigen van de Stichting Maitreya Tantra.

Aardebewoner
Aardebewoner
Reactie op  Kalki
6 jaren geleden

Nou dan doen die Rothschilds tenminste iets goeds door een griezelige sekte te vernietigen. Wat frappeert is dat er wel veel mensen dan achter die de Rothschilds aanlopen om die de wereldheerschppij te doen geven. Reken er maar op dat dat niet alleen door de Rothschilds geregeld wordt. Vlak bijvoorbeeld de katholieke kerk niet uit.

Roberto Olsson
Roberto Olsson
Reactie op  Aardebewoner
6 jaren geleden

Lees dan eens het artikel over de Rothschilds op ‘Wanttoknow.nl’ dan ontdekt u dat zelfs de katholieke kerk door de Rothschilds gecontroleerd worden.

Captain Biff
Captain Biff
6 jaren geleden

Eh hey, we hebben toch vrijheid van meningsuiting?
Iedereen mag dus zeggen wat ie wil. Ik zal zeggen wat ik vind:

kielhalen die Rotchilds!!!

ferrimassi
ferrimassi
Reactie op  Captain Biff
6 jaren geleden

Nee hoor. Ontken de holocaust maar eens of scheld de koning maar eens uit. Bepaalde groeten en handgebaren zijn ook uit den boze. Wees eens kritisch over een etnische groep in openbare setting. Dan komen ze je wel halen hoor..

Roy
Roy
Reactie op  ferrimassi
6 jaren geleden

Het ligt allemaal ook iets gecompliceerder ferrimassi..
Ja artikel 7 van de grondwet is vrijheid van meningsuiting…

Als je dan weer naar het wetboek van strafrecht kijkt onder het hoofdstuk belediging (artikel 261 t/m 271) zie je ook dat je niet zomaar alles kan roepen..

Dus het is niet zo dat artikel 7 van de grondwet je een vrijbriefje geeft om helemaal los te gaan..

Zoutoplossing
Zoutoplossing
Reactie op  ferrimassi
6 jaren geleden

Je bent natuurlijk pas echt een vent wanneer je een holocaust overlevende in het gezicht durft te zeggen dat ze liegen. Wellicht een keertje op bezoek bij een concentratiekamp, of durven de ontkenners de confrontatie niet aan?

Brr, eigenlijk is het koud en duister hier, lang geleden dat hier nog een lampje brandde…

ferrimassi
ferrimassi
Reactie op  Zoutoplossing
6 jaren geleden

Oh ik ontken het niet hoor. Vind alleen dat het wel gezegd mag worden. Vrijheid van meningsuiting is absoluut naar mijn mening. Je kan niet een beetje vrijheid van meningsuiting hebben. Dat is een illusie. En wat betreft artikel 261/271 is erg schimmig aangezien de waarheid als belediging ervaren en geduid kan worden. Ik geloof niet in objectiviteit van nederlandse rechters. Vind het amerikaanse mode beter. Grens trekken bij oproepen tot geweld en dat door een jury laten toetsen. Vrijheid van meningsuiting in nederland is een farce..

Sjaak vd Wal
Sjaak vd Wal
Reactie op  Zoutoplossing
6 jaren geleden

Te simpel gesteld. Het niet zien van de volledige gang van zaken cq onvolledig geïnformeerd zijn maakt van niemand een leugenaar. De 2de wereld oorlog, elke oorlog is verschrikkelijk. Echter kijken we naar de belanghebbenden van oorlog dan zien we dat er toen en nu, heel veel dingen niet kloppen. En de zionistische jood verschuilt zich maar wat makkelijk achter de holocaust. En anders de wel de bijbel met het beloofde land geneuzel. Je zou maar een holocaustoverlevende zijn en moeten zien dat in naam van je eigen volk er nog steeds op grote schaal genocide word gepleegd…

Aardebewoner
Aardebewoner
Reactie op  Zoutoplossing
6 jaren geleden

Het is wel heel triest dat er mensen zijn die de holocaust ontkennen. Als ik jood was zou ik denken dat het weer zou kunnen gebeuren want men loert toch eigenlijk altijd wel op de joden. Blijkbaar loert men vaak op joden omdat er nogal een hoog gehalte aan slimme en bijdehante mensen bij zitten en dat kan niet iedereen hebben (pure nijd dus).

Israel heeft gelijk dat ze een sterk leger hebben zodat de joden daar niet meer de l*l zijn en in gaskamers vermoord werden of op andere manieren kapot gemaakt worden. Het is ook zo dat er meerdere volkerenmoorden zijn geweest bijvoorbeeld op Indianen en Aboriginals. Daar mag ook wel eens aandacht voor wezen zonder schuldgevoel of zo maar gewoon omdat ook dat is gebeurd.

Freba
Freba
Reactie op  Aardebewoner
4 jaren geleden

Wat dacht je van J.Pieiterszoon Coen. Hij liet 10.000 Molukkers vermoorden om de nootmuskaathandel. Waarschijnlijk zo’n vies calvinistisch mannetje. Dus nooit meer iets zeggen over gekke Moslims De echte gekken wonen in de Bible Belt in NL. Ken je klassiekers.

Muru
Muru
Reactie op  Captain Biff
6 jaren geleden

Vrijheid van meningsuiting is een fabel.

En de fabeltjeskrant is ook failiet.

Marc
Marc
6 jaren geleden

En waar kunnen we deze video zien/vinden?

Marc
Marc
Reactie op  Marc
6 jaren geleden

Zelf al gevonden, als het het juiste filmpje is: https://www.facebook.com/video.php?v=705050899588771

Eddie
Eddie
6 jaren geleden

En weer worden Joden en Rothshild ( Khazar,/ Jiddisch ) over een kam geschoren.

Er is een groot verschil tussen de echte ( Die trouwens als slaven verhandeld zijn ) en khazar joden
Khazars Full Story
http://www.youtube.com/watch?v=KE4Ess9NnDk

Klemens
Klemens
6 jaren geleden

this is the movie:
++ DIE ROTHSCHILD-MATRIX ++
https://www.facebook.com/video.php?v=705050899588771

Patricia van Moffeland
Patricia van Moffeland
6 jaren geleden

De Rothschilds en de Joden – twee verschillende paar schoenen, die helemaal niets mekaar te doen hebben, zo lijkt het. Maar dan moet ik toch even zitten te mijmeren over het feit, dat er in Tel Aviv een Rothschild Boulevard bestaat. Vreemd, toch? En de Rothschilds worden dus niet als voorbeelden bekeken van de ‘kleine’ Joden? En dat heeft alles niets mekaar te maken?

Klemens
Klemens
6 jaren geleden

500.000 people did demonstrated in Paris. But nobody know it.
Thank you MSM!
500.000 demonstrieren in Paris gegen Gender-Ideologie
http://www.katholisches.info/2014/10/07/500-000-demonstrieren-in-paris-gegen-gender-ideologie-das-zahlenspiel-katholischer-medien/

x

Check Also

soros

Professor noemt Kamervraag over Soros ‘nieuwe vorm van antisemitisme’: ‘Smadelijke aantijging’

Gisteren verzorgde Studium Generale van de Universiteit ...

bhakdi

Microbioloog Sucharit Bhakdi: ‘Coronaprik is erger dan Russische roulette’

Per 10 miljoen toegediende doses van het ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

26
0
We lezen graag je reactie!x