Het Complot

Duitse politica plaatst filmpje over wereldoverheersing van de Rothschilds

Help mee door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Duitse politica is onder vuur komen te liggen nadat ze op Facebook een filmpje had geplaatst over de financiële macht van de beruchte bankiersfamilie Rothschild. De video werd op internet gezet door Sabine Wölfle, die namens de Sociaaldemocratische Partij van Duitsland (SPD) in het parlement van de deelstaat Baden-Württemberg zit. Dat meldt de Jerusalem Post.

De Rothschilds worden veelal afgeschilderd als een gewetenloze familie die de wereld wil overheersen. In nazi-Duitsland werd in 1940 een film gemaakt getiteld ‘De Rothschilds’, die ging over de bedreiging die de familie vormde voor Duitsland. Op het einde van de film is een brandende davidsster boven een kaart van Engeland te zien, wat de suggestie wekt dat de Joden het Verenigd-Koninkrijk aansturen in de strijd tegen nazi-Duitsland.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

In de video die Wölfle plaatste wordt gesteld dat de familie de financiële hoofdstad Londen domineert en ‘de media in handen heeft’. De commentaarstem zegt dat de Rothschilds verantwoordelijk zijn voor de ‘massamoord op miljoenen mensen’.

Wölfle zei dat de video over de Rothschilds veel irritatie opwekte. “Ik was vooral geïnteresseerd in de kritiek op de financiële sector en niet zozeer in de religieuze achtergrond van de familie,” zei ze. “Dat de video een antisemitische lading heeft werd me later pas duidelijk. Ik had het filmpje niet moeten verspreiden.”

“Ik ben tegen antisemitisme en verontschuldig me aan mensen die zich gekwetst voelen,” voegde ze toe. De Duitse sociaaldemocraten raakten afgelopen maand enkele keren in opspraak. Rainer Arnold, een woordvoerder van de partij, vergeleek Israël met Hamas. De afdeling van de SPD in de stad Hagen plaatste berichten op Facebook waarin stond dat zionisten de Duitse media beheersen.

[Jerusalem Post]

5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Van Eijk
Van Eijk
9 jaren geleden

Jammer dat mevrouw Wölfle buigt voor dit soort figuren. Problemen moet je benoemen. Joden hebben er een handje van om als je een klein beetje kritiek heb je direct te brandmerken als antisemiet. De Rotschilds zijn rot tot op het bot. Ze vergaarde hun kapitaal door oorlog te financieren. Liefst door geld te geven aan beide strijdende partijen.
De Rotschilds financierde de bolsjewieken en daarmee de moord op 30 miljoen christenen. De grootste holocaust uit de geschiedenis. De vingerafdruk van deze moordenaar zitten op bijna alles wat negatief is voor de mensheid. Ook bij de verdwijning van MH370 waren zij betrokken. Het heeft er in elk geval alle schijn van…. De familie Rotschild werd in 1 klap de enigste patenthouder. Kan toeval zijn natuurlijk… Maar daar ga ik inmiddels niet meer van uit.

Arwijn
Arwijn
9 jaren geleden

Ik wou dat wij hier van daat soort Politici hadden…

Willie
Willie
9 jaren geleden

We hebben hier ongeveer (maar dan anders) haar evenknie: Yasmina Haifi!

Kalki
Kalki
9 jaren geleden

De Rothschilds zijn 1 van de hoofdschuldigen van het vernietigen van de Stichting Maitreya Tantra.

Back to top button
26
0
We lezen graag je reactie!x