Homepagina » Mens en Dier » Holocaust-overlevende Vera Sharav waarschuwt voor Schwabs Vierde Rijk: ‘We staan op een cruciaal kruispunt’
sharav
Foto: Vera Sharav (Klartext CC BY 3.0)

Holocaust-overlevende Vera Sharav waarschuwt voor Schwabs Vierde Rijk: ‘We staan op een cruciaal kruispunt’

De coronapandemie is georkestreerd. Dit is pas de eerste stap. Als wij de plannen van de machthebbers niet dwarsbomen, dan is de mensheid verloren, waarschuwt Holocaust-overlevende Vera Sharav in gesprek met Uwe Alschner van Klartext.

Nadat ze de verschrikkingen van de Holocaust had overleefd en als 11-jarig meisje een veilig heenkomen vond in de Verenigde Staten, vroeg ze zich af hoe het kon dat mensen dit hadden laten gebeuren. Ze kwam er al snel achter dat er veel mensen zijn die profiteren van oorlogen. Ze besloot om niet de andere kant op te kijken als zoiets ooit weer zou gebeuren. “Ik heb hier een antenne voor ontwikkeld.”

Ze kan dan ook niet begrijpen dat de Israëlische overheid medische gegevens van de hele Israëlische bevolking heeft overgedragen aan een bedrijf als Pfizer, dat talloze misdaden op zijn geweten heeft. Deze gegevens zijn extreem waardevol voor farmaceuten. Dat ze in het geval van vaccinschade zijn vrijgesteld van aansprakelijkheid, zou volgens Sharav alarmbellen moeten doen rinkelen.

Gigantisch experiment

Wat ook alarmbellen zou moeten doen rinkelen, is het feit dat er op internet niets is te vinden over de activiteiten van Klaus Schwab voor 1970. “Helemaal niets.” Dit jaar heeft een onderzoeksjournalist de gaten in het verhaal opgevuld. “Het bewijst wat ik al vermoedde.”

We staan mogelijk aan de vooravond van een Vierde Rijk, zegt Sharav. De vader van Klaus, Eugen Schwab, stond aan het hoofd van een Zwitserse firma die allerlei soorten wapens produceerde voor de nazi’s.

Ze was dan ook geschokt dat Israël een ‘groene pas’ introduceerde, die we in Europa krijgen in de vorm van een digitaal groen certificaat. Deze pas staat voor apartheid en zorgt voor een tweedeling in de maatschappij, zegt Sharav. Vaccineren onder dwang via de achterdeur. “We hebben het hier over een gigantisch experiment.”

Hoe stoppen we de vorming van Schwabs Vierde Rijk?

“Iemand moet hier een stokje voor steken.”

Ze wijst erop dat dit allemaal onderdeel is van de Grote Reset van Klaus Schwab. “We moeten onszelf serieus gaan afvragen hoe we de vorming van het Vierde Rijk kunnen stoppen. We hebben veel macht uit handen gegeven aan diegenen die zich hier heel lang op hebben voorbereid.”

“We staan momenteel op een cruciaal kruispunt.”

4.8 68 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
47 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Exegese
Exegese
4 maanden geleden

Massale burgerlijke ongehoorzaamheid aan deze mega criminelen is het enige wat ons nog kan redden.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
4 maanden geleden

Tsjah duidelijke taal, helaas hebben wij een bevolking wat maar al te graag achterover leunt en denkt wat kan mij het schelen, als ik mijn biertje maar heb en gauw gevaccineerd en wel op vakantie kan?? Ze denken echt niet na over hun eigen gezondheid.

Linda Sprangers
Linda Sprangers
4 maanden geleden

We moeten stoppen met gehoorzamen. “Ich habe es nicht gewusst”…….die vlieger gaat niet meer op.

wim
wim
4 maanden geleden

Schreeuw het van de daken.

x

Check Also

vaccin

Gevaccineerden krijgen plotseling te maken met agressieve vormen van kanker

Sommige mensen krijgen na de coronaprik plotseling ...

rivm

Flashback: RIVM noemt grootschalige vaccinatie als mogelijke oorzaak suboptimaal immuunsysteem

Er wordt op dit moment op grote ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

47
0
We lezen graag je reactie!x