Homepagina » Buitenland » CIA in verband gebracht met drugshandel. Wat is de link met 9/11?
CIA in verband gebracht met drugshandel. Wat is de link met 9/11?

CIA in verband gebracht met drugshandel. Wat is de link met 9/11?

Het zal je niet verbazen dat de CIA één van de grootste drugshandelorganisaties ter wereld is, zo begint Collective Evolution een artikel over de link tussen de Amerikaanse spionagedienst en drugssmokkel.

De CIA ontwikkelde LSD voor MK-ULTRA, een geheim programma waarbij onder meer werd geëxperimenteerd met hersenspoeling.

De spionagedienst speelde een cruciale rol bij de productie, smokkel en verkoop van drugs over de hele wereld.

Veel winst

In de jaren tachtig brak er een crack-epidemie uit in grote Amerikaanse steden. In 1996 publiceerde journalist Gary Webb een artikel waarin hij schreef dat de CIA medeverantwoordelijk was voor die epidemie.

De spionagedienst had geld nodig voor geheime operaties en met de drugs kon veel winst worden gemaakt, aldus Webb.

De CIA had er zelfs een vliegmaatschappij voor, die ook wel Air America werd genoemd.

Perfecte reden

In de jaren tachtig zag de CIA de opiumhandel in Afghanistan door de vingers tot de Taliban de handel overnam en probeerde te stoppen. Rond 2000 had de Taliban de productie van opium verboden.

De opiumindustrie in Afghanistan, die goed is voor ongeveer 90 procent van de wereldwijde opiumproductie, lag op zijn gat.

Korte tijd later vonden de aanslagen in New York plaats en had de VS een perfecte ‘reden’ om Afghanistan binnen te vallen.

Inside job

De VS legde beslag op de opiumvelden, waarna de productie naar ongekende hoogte schoot.

Je herinnert je vast nog wel de talloze foto’s van Amerikaanse soldaten die opiumvelden bewaken. Die velden zijn nog altijd niet verwoest.

Het is dan ook geen geheim dat 9/11 een inside job oftewel een valse vlag-aanslag was, schrijft Collective Evolution.

Betrokkenheid

In een artikel in de New York Times wordt gesteld dat de betrokkenheid van de CIA bij de heroïne-industrie vlak voor de Vietnamoorlog begon.

Tijdens de Koreaanse Oorlog in 1950 ruilde de CIA naar verluidt wapens en heroïne voor inlichtingen.

[Collective-evolution]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Baal Lucifer
Baal Lucifer
3 jaren geleden

ze vergeten hier de cocaine handel…ze zijn daar ook marktleider in.

Janssen
Janssen
Reactie op  Baal Lucifer
3 jaren geleden

Idd Cocaïne Import Agentcy

Eelke Piers
Eelke Piers
3 jaren geleden

De Talibanregering in 2000 in Afganistan vermoorde ieder die papaver durfde te telen. In 2001 vielen de Verenigde Staten Afghanistan binnen, op zoek naar Osama bin Laden. Directe aanleiding waren de aanslagen van 11 september. Bin Laden werd niet in Afghanistan gevonden, maar de talibanregering werd afgezet een stroman aan de regering gezet en de USA ging de papaverplantages beschermen zodat nu 90 % van de opium uit Afganistan komt

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Eelke Piers
3 jaren geleden

@Eelke Piers.

Waarschijnlijk doel je op Hamid Karzai die tussen 2001 en 2014 president was van Afghanistan. Voor zijn functie werkte Hamid Karzai in Amerika als topmedewerker voor het Californische olieconcern UNOCAL waar hij zich o.a. inspande voor de realisering van een oliepijpleiding naar Turkmenistan. Deze constructie lag in de lijn der verwachtingen ten opzichte van de visie van Zbigniew Brzeziński die voor ogen had om de suprematie van de Verenigde Staten te bevorderen. In zijn werk ‘the Grant Chessboard, the American Primacy and it’s Geostrategic Imperatives’.

Al met al was de keuze dat de regering Bush voor Karzai koos niet opmerkelijk gezien de man zijn vak verstond, kon leven met westerse normen en waarden naast dat zijn familie al generaties lang een voorname rol speelde binnen een van de belangrijkste stammen van Afghanistan, de Pashtun stam.

Karzai werd een GO, een Go die we eerder zagen in Iran ten tijde dat de Iraanse regering zijn olie nationaliseerde vanwege de totale uitverkoop aan westerse oligarchen waarna de CIA een coup pleegde, en de verbannen Sjah van Perzië aan de macht bracht in de naam van Mohammad Reza Pahlavi. Een reactie hierop was dat Ayatollah Khomeini aan de macht kwam waarbij de haat richting Amerika in alle lagen van de bevolking werd opgevoerd als nieuwe standaard.

Niet voor niets een onderwerp die vandaag de dag nog steeds leeft gezien President Trump onlangs voor driehonderd miljard dollar aan Amerikaans wapentuig aan Saoedi Arabië verkocht. Saoedi Arabië op religieus gebied het meest extremistische land ter wereld voor de bevolking en de westerse normen en waarden op abnormale wijze tart waarbij President Trump aanhaalde dat Iran een gevaar is in de wereld.

Met Hamid Karzai, die overigens in het begin van zijn regeerperiode een internationaal verdrag tegenhield die voorstelde om al het papaver in Afghanistan te verbranden om de internationale drugshandel en het leed ervan tegen te gaan, en met de Iraanse marionet Pahlavi die door de CIA aan het bewind werd gebracht, kunnen we wel constateren hoe de CIA door de westerse elite word ingezet om hun gramschap te halen. Deze manier van opereren is ‘well known’ zoals we onder meer ook in Irak zagen naast allerlei ander landen in de wereld.

De reactie van de westerse elite blijft altijd het zelfde. Opdat ze de democratie komen brengen, vrede. En daar kan een zekere waarheid in zitten maar dan nog, en helaas heb ik daar niet altijd de tijd voor, is het maar de vraag of dit werkelijk klopt? Is het bijvoorbeeld soms zo dat iedereen die elders word weggebombardeerd om redenen van meer democratie, vrede, er uiteindelijk ook op vooruit gaan? Ik dacht het niet.

Neem bijvoorbeeld de verhalen van Vietnamveteranen die in eerste instantie en op het moment zeer belangrijk en waardevol werden geacht, zo lang de oorlog duurde. Na de oorlog raakte de meeste in verval en zochten het maar uit. Waarom? Omdat het voor de elite niet meer belangrijk was omdat er niks meer te halen viel.

Hoe dan ook, morgen weer Veteranendag! Voor veterannen die ergens gevochten hebben zeg maar voor een goed doel! Mijn lintje gaat in ieder geval alvast uit naar Rudy Dent omdat hij verklaarde dat de ‘debriefing site’ van 911 vlak na de aanslag van 911 dermate bewust werd vernield tegen alle procedures in.

https://www.youtube.com/watch?v=nQrpLp-X0ws

Gezinusk
Gezinusk
3 jaren geleden

Één van de grootste? Zeer waarschijnlijk de grootste. Zo’n beetje alle wegen van het papaver (opium/heroïne) lopen via de CIA en worden vervolgens witgewassen tot aan commerciële Banken op Wall Street.

Als het om verdovende middelen gaat had de elite een paar eeuwen terug al voldoende reden om er zich aan te verrijken. Tot die conclusie kwam ook professor Antony Sutton die met zijn onderzoeken uiteindelijk de tekst op het one-dollar biljet veranderde van ‘In God we Trust’, naar ‘In Gold, Oil, and Drugs we Trust’.

Het is de reden waarom de elite met de oprichting van inlichtingendiensten op de eerste rij poogde te zitten om dergelijke processen te blijven controleren waar ze al tijden mee bezig waren. Het vond allemaal al plaats voor het OSS die wat later onder leiding van ‘Wild Bill’ Donovan werd omgedoopt tot de CIA.

Het is ook duidelijk dat er binnen de CIA meerdere stromingen opereren zijn die soms samenwerken om bepaalde belangen te behartigen, maar in het verleden ook met elkaar over hoop lagen. Een van deze stromingen is het geheime genootschap van Skull and Bones waar de voormalige presidenten George Herbert, en zijn zoon George W. Bush lid van zijn. In de jaren vijftig wist het geheime genootschap een veertigtal personen op hoge posten bij de CIA te installeren. Allen in de functie als afdelingsdirecteur, of stafofficier, waardoor ze onschendbaarheid genoten en zich bezig hielden met business waar ze niet over kunnen praten.

https://www.youtube.com/watch?v=gwJDs1cg9Eo

Een interessant stukje geschiedenis over de Russell familie, de oprichters van Skull and Bones die ze inschreven onder de naam ‘The Russell Trust Association’, en de link met opium smokkel, vind je hier,

https://tobefree.wordpress.com/2015/01/09/video-the-opium-origins-of-skull-bones-kris-millegan/

Of in tekst,
http://www.ctrl.org/boodleboys/boddlesboys2.html

Een andere naam die noemenswaardig is is Professor Alfred W. McCoy. Hij word gezien als een autoriteit op het gebied van papaverhandel en de connectie met de CIA waar McCoy zich met name specialiseerde in de zogeheten gouden driehoek, en waar Laos, Cambodja, en Vietnam onder vallen. De landen binnen de gouden driehoek, en Afghanistan, zijn vanwege de gunstige klimatologische omstandigheden uniek te noemen omdat het papaver er soms drie keer per jaar kan worden geoogst.

https://en.wikipedia.org/wiki/Alfred_W._McCoy

exegese
exegese
3 jaren geleden

Geheime diensten zijn niet voor niets geheime diensten. Tijd dat deze geheime diensten in het geheim met wortel en tak worden uitgeroeid en vervangen door open en eerlijke diensten.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  exegese
3 jaren geleden

@exegese;

Ik deel je mening. Ik weet niet of er ooit onderzoek gedaan is in welke mate inlichtingendiensten misbruikt werden voor allerlei doeleinden dat het in procenten kon worden uitgedrukt. Ik vermoed dat het percentage aanzienlijk hoog zal zijn. Het is een enorm web van belangen en belangenverstrengelingen en loopt als een rode draad door onze geschiedenis die vaak ook de gedachte bepaalde over hoe mensen over bepaalde situaties, conflicten, moesten denken. Een koers waar de mainstream media bij betrokken maar ook een zekere rol speelt in de Nederlandse journaals.

De CIA zette er zelfs operaties voor op waaronder Operation Mockingbird om de opinie van de mensen te beïnvloeden door propaganda de wereld in te sturen. Zo gingen ze te werk in Europa, Azië, Midden- en Zuid Amerika, Afrika en het Midden Oosten, en voor het moment beïnvloeden ze onze gedachten waarbij geacht word hoe we moeten denken over de situatie in Iran, Rusland. de Oekraïne, en Syrië, terwijl het doel niet om mensen gaat maar om zaken als de controle over geldstromen en grondstoffen, het olie en het gas in deze regio’s.

Onlangs kwam er weer een kopstuk van de Nederlandse inlichtingendienst voorbij in het acht uur journaal met de mededeling dat we rekeningen moeten blijven houden met terroristische aanslagen. Ja wat had je dan gedacht? Project PNAC, ‘Project for the New American Century’, heeft zijn vruchten al afgeworpen en is het afwachten wanneer er een aantal onschuldige burgers in Nederland de lucht in zullen vliegen.
Wat je zaait zul je oogsten en ben het daarom ook eens met onder meer Kris Millegan die stelt dat wij mensen veel beter kunnen dan wat onder meer de CIA bekokstooft. In dat geval ligt de bal bij de elite als is het maar de vraag of zij ooit uit een comfort zone willen worden gehaald waarbij hun status quo aanzienlijk aangepast zal moeten worden. Een proces die waarschijnlijk langer gaat duren dan de illuminatie ooit verzonnen had richting een gezondere wereld of evolutie.

exegese
exegese
Reactie op  Gezinusk
3 jaren geleden

Klopt precies @Gezinusk, alleen het schuim der aarde, dat al sinds mensenheugenis de totale macht in handen heeft, is niet gebaat bij een gezondere wereld of evolutie. Dat is alleen gebaat bij een samenleving die gebukt gaat onder verdeeldheid, oorlog, honger, ziekte, angst en wat dies meer zij. Dat is hun list om ons bij de werkelijkheid weg te houden, om grip te houden op die onnoemelijk grote massa die dat zielig kleine clubje zieke machtswellustelingen in no time zouden kunnen vermorzelen, alleen al door simpel weg niet meer vrijwillig mee te werken aan hun misselijkmakende plannen zou hen in no time uitschakelen. Dus worden wij afgeleid met oorlogen die nooit en te nimmer gewonnen kunnen worden, zoals the war on drugs en the war on terror, zaken die door hen zelf in het leven geroepen en gehouden worden. Zo ook de pedofilie, het verkrachten en vermoorden van talloze kinderen wereldwijd is onder meer een tactiek om mensen radeloos van angst te maken. Mensen worden belogen, bestolen, verkracht, vermoord door precies dezelfde mensen die het zeggen het te vuur en te zwaard te bestrijden. Dat is precies de reden waarom zij zo nodig geheime diensten in het leven moeten roepen. Zonder goed functionerende geheime diensten kunnen ze hun leugenachtige en ziekelijke plannen onmogelijk uitrollen, dat is de clou. Wij mensen zouden ons dan ook moeten keren tegen de plannen van onze overheden om geheime diensten vrij spel te geven, om ons onophoudelijk te bespioneren, om informatie gemengd met leugens tegen onszelf te laten gebruiken, om ons steeds weer in de val te lokken op kosten van onze eigen centen verdiend met onze eigen noeste arbeid. Hoe braver en goedgeloviger we zijn, hoe harder we onszelf het eigen graf in werken, daar komt het in grote lijnen altijd weer op neer. En braaf en goedgelovig zijn is verreweg de makkelijkste weg en, het lijkt zeer ten onrechte de veiligste weg die dan gekozen wordt en zo krijgt het volk de leider die het verdient op basis van eigen verkozen lafheid en gemakzucht. Wat zullen de toekomstige generaties ons eindeloos dankbaar zijn.

Rob Steenwinkel
Rob Steenwinkel
3 jaren geleden

De oorlog in Afghanistan is en was het ware doel van George Bush Jr om de Heroïne/Opium handel over te nemen en in handen te krijgen!
Dus 9/11 werd gedaan om Afghanistan in handen te krijgen en dat is gedaan door de Bush familie en vooral ook Dick Cheney dmv van de CIA en de Mossad!
En zij maakten dan de Taliban en Al Qaida maar ook om de Russen weg te jagen en daarna nadat de Russen weg waren voor de heroïne en opium! Afghanistan heeft een omzet van zo`n 500 miljard Dollar per jaar met de heroïne/opium handel wat dankzij de VS alleen maar gunstiger wordt!
En Turkije wordt dan weer gebruikt voor de doorvoer naar Europa zodat de Chinezen hun opium-markt in Europa op die manier helemaal kwijt raakten.

War on Error
War on Error
3 jaren geleden

Hier al wel goed bekend met de drughandel door de CIA! Prima.
Wrijf het de Kamerleden onder de neus, die de oorlogstaal van de CIA gretig blijven uitventen.

Aan voorgaande heb ik niet veel meer toe te voegen. In het algemeen dient de handel in drugs om geheime fondsen te werven, om de geheime terreuroperaties over de hele wereld te financieren.
Alle grote banken doen mee om deze gelden wit te wassen. Heel veel geld stroomt door de Zuid-As.

De IRT-affaire, die in de doofpot is gestopt, bracht de verstrengeling van onze Regering met de drugshandel, en de bescherming daarvan, al aan het licht. De Regering koos ervoor om dat toe te dekken.
In no-time groeide Nederland uit tot XTC-exporteur numero uno.

Wat ik nog (aan nieuws) zou kunnen toevoegen – in het achterhoofd iets van patentering van hennep, en Monsanto – stuit ik hierop: Ook weer, in het geheim, slechte bedoelingen (monopolievorming) – in de Nederlandse Regering subsidieert de monopolisten van strategische economische sectoren:

“Monsanto terminator technology is being applied to Cannabis by (David Watson) at Hortapharm in Holland”

“Prop 19 is doing nothing less then opening the floodgates for Monsanto and other petro-chemical, GMO seed and pharmaceutical corporations to commercialize, regulate, control and tax Cannabis through genetic engineering, patenting and licensing.

The two sources from which these imports come from are the Kenex corporation based in Ontario Canada and the HortaPharm corporation based in Amsterdam.
These two corporations are two of the very few entities which have acquired a DEA permit to import Cannabis into the United States. The history and role of these corporations illustrate the potential of Genetic Engineering in the global Cannabis market.
Kenex’s research program on hemp was initiated at the University of Guelph, which is also home to 24 ag-biotech research facilities, and is heavily funded by the ag-biotech industry,

“Multi-national companies like Monsanto, Syngenta, Bayor Crop Science, and Semex have set up in Guelph because of the ability to closely interact with research and the ease of access to human, capital, and government resources, as well as the ability to attract investment.”

The University of Guelph has recently genetically engineered and patented the genome of a pig, which they have trademarked the EnviroPig.
The University of Guelph has also recently partnered with the Monsanto corporation to genetically engineer a Glyphosate-resistant ragweed
HortaPharm R&D company based out of Amsterdam.
HortaPharm was founded in the late 1990’s by a man named David Watson.

David Watson is credited for developing some of the most widely used Cannabis strains in the world, including his famous strain called Skunk #1

The funding for this research came partially from the Dutch Government, the rest from the DEA.
Watson had been busted for growing in Santa Cruz California on March-20-1985 and resurfaced in Amsterdam to start his seed company Cultivator’s Choice.
DEA supported the Watsons application for a license to grow for research in Holland, even though they should have been extraditing him back to Cali for his 1985 Santa Cruz grow bust! DEA endorsement was so strong that he was the first to be granted a permit in Holland when several universities and domestic research groups with PHD’s and legitimate reasons for research were denied!

The Dutch government even supplied three greenhouses for Watson to do his heinous experiments, while normal Dutch growers lost all of their equipment and had to serve murder-like sentences at that time! Dutch seed companies have become the Monsanto of the cannabis seed industry, and hope to make us all seed junkies at $20 a seed.!”
“Monsanto terminator technology is being applied to Cannabis by (David Watson) at Hortapharm in Holland.”
SEE: http://www.cannabisfarmer.com/web/node/39

Tinus Blaaskaak
Tinus Blaaskaak
3 jaren geleden

Iedere regering op deze bol is verbonden aan drughandel. U moet alleen nog gaan zien wie de wereld leid en de verbinding met regeringen en alles wat daaronder zit.

trackback
Een gier als vredesduif | Golfbrekers
3 jaren geleden

[…] CIA in verband gebracht met drugshandel. Wat is de link met 9/11? […]

x

Check Also

biden

De eerste week van Biden: 6 waarschuwingssignalen

Joe Biden heeft in zijn eerste week ...

trump

Trump: ‘Ik heb de presidentsverkiezingen gewonnen!’

Maandag claimde president Donald Trump dat hij ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

12
0
We lezen graag je reactie!x