Buitenaards

Hadden de nazi’s de beschikking over buitenaardse technologie? Dit geeft stof tot nadenken

Help anderen door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op 12 november 1937 werd Wernher von Braun, die later de eerste directeur van NASA’s Marshall Space Flight Center zou worden, gedwongen om zich aan te sluiten bij de nazipartij.

In 1944 lanceerde hij de eerste A4-raket, die later werd omgedoopt tot V2. Het was de eerste raket die de ruimte kon bereiken.

Hoe slaagde Von Braun erin om in slechts enkele jaren tijd de eerste raket te ontwikkelen?

Geheime wapenprogramma’s

Op 1 juli 1935 richtte Hitlers SS-commandant Heinrich Himmler het onderzoeksinstituut Ahnenerbe op. Von Braun raakte nauw betrokken bij dit instituut.

Ahnenerbe hield zich onder meer bezig met geheime wapenprogramma’s.

Von Braun werd technisch directeur van een onderzoekscentrum voor experimentele wapens.

Buitenaards ras

Sommigen zeggen dat Ahnenerbe informatie over onder meer rakettechnologie haalde uit oude artefacten die over de hele wereld werden gevonden en die gelinkt zouden kunnen worden aan een buitenaards ras.

In 1937 crashte een lichtgevende bol in het zuidwesten van Polen. Toen onderzoekers de crashplek bereikten zagen ze een schijfvormig object.

Antizwaartekracht

Nazi-functionarissen zouden het hebben meegenomen naar een geheime installatie, waar het werd bestudeerd door experts, onder wie Wernher von Braun.

Duitse ingenieurs ontwikkelden vervolgens een aantal revolutionaire luchtvaartuigen, waaronder de eerste stealthbommenwerper en door antizwaartekracht aangedreven schotelvormige vaartuigen.

Bekijk de video hieronder:

[History]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rikk
Rikk
3 jaren geleden

Er lopen ook in de huidige NL/EU politiek genoeg buitenaardse schepsels rond.
En mensen gaan er nog op stemmen ook 😀

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
3 jaren geleden

Von Braun zat trouwens bij de SS.

Eelke Piers
Eelke Piers
3 jaren geleden

De Duitsers hadden een vliegtuig dat 1100 km per uur haalde. Dat is 400 km per uur meer dan het snelste Amerikaanse vliegtuig.
http://newsmonkey.be/article/54263

joepiedepoepie
joepiedepoepie
3 jaren geleden

Wat een dikke onzin van een Zionisitische heers en verdeel propaganda is dit.
Duitsland mocht na W.O.I., a.g.v. het verdrag van Versailles geen luchtmacht hebben, noch ontwikkelen in vliegtuigen en vliegtuigmotoren.
De Duitsers wenden zich toen tot ALTERNATIEVEN, zoals raketmotoren (uiteindelijk resulterend in V1 en V2), met als meest vooraanstaande wetenschapper Werner Von Braun en de veel minder bekende implosietechnologieën of vortex technologieën (VRIL en Haunebu projecten) , waar Viktor Schauberger, al dan niet welwillend, een groot aandeel in had.

Operatie Highlump (1947) was ná W.O.II een poging van de Amerkanen om deze laatste technologieën van de Duitsers te nemen.

Zionistische desinfo en haatpropaganda hebben ervoor gezorgd dat zaken als vrije energie, antizwaartekracht (met topsnelheden van 20.000 km/ uur!!!), natuurljke landbouw die geen magnetische aardlijnen verstoren, genezen via water, etc, etc, etc, nooit bekend zijn geworden en dat zeer veel mensen, die het het beste voor hadden met deze planeet, alles is afgenomen omwille van macht en controle.

History channel is zo’n heerlijk desinfo kanaal om mensen als wij zand in de ogen te strooien!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

26
0
We lezen graag je reactie!x