Homepagina » Buitenaards » Hadden de nazi’s de beschikking over buitenaardse technologie? Dit geeft stof tot nadenken
Hadden de nazi's de beschikking over buitenaardse technologie? Dit geeft stof tot nadenken

Hadden de nazi’s de beschikking over buitenaardse technologie? Dit geeft stof tot nadenken

Op 12 november 1937 werd Wernher von Braun, die later de eerste directeur van NASA’s Marshall Space Flight Center zou worden, gedwongen om zich aan te sluiten bij de nazipartij.

In 1944 lanceerde hij de eerste A4-raket, die later werd omgedoopt tot V2. Het was de eerste raket die de ruimte kon bereiken.

Hoe slaagde Von Braun erin om in slechts enkele jaren tijd de eerste raket te ontwikkelen?

Geheime wapenprogramma’s

Op 1 juli 1935 richtte Hitlers SS-commandant Heinrich Himmler het onderzoeksinstituut Ahnenerbe op. Von Braun raakte nauw betrokken bij dit instituut.

Ahnenerbe hield zich onder meer bezig met geheime wapenprogramma’s.

Von Braun werd technisch directeur van een onderzoekscentrum voor experimentele wapens.

Buitenaards ras

Sommigen zeggen dat Ahnenerbe informatie over onder meer rakettechnologie haalde uit oude artefacten die over de hele wereld werden gevonden en die gelinkt zouden kunnen worden aan een buitenaards ras.

In 1937 crashte een lichtgevende bol in het zuidwesten van Polen. Toen onderzoekers de crashplek bereikten zagen ze een schijfvormig object.

Antizwaartekracht

Nazi-functionarissen zouden het hebben meegenomen naar een geheime installatie, waar het werd bestudeerd door experts, onder wie Wernher von Braun.

Duitse ingenieurs ontwikkelden vervolgens een aantal revolutionaire luchtvaartuigen, waaronder de eerste stealthbommenwerper en door antizwaartekracht aangedreven schotelvormige vaartuigen.

Bekijk de video hieronder:

[History]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rikk
Rikk
2 jaren geleden

Er lopen ook in de huidige NL/EU politiek genoeg buitenaardse schepsels rond.
En mensen gaan er nog op stemmen ook 😀

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
2 jaren geleden

Von Braun zat trouwens bij de SS.

Eelke Piers
Eelke Piers
2 jaren geleden

De Duitsers hadden een vliegtuig dat 1100 km per uur haalde. Dat is 400 km per uur meer dan het snelste Amerikaanse vliegtuig.
http://newsmonkey.be/article/54263

joepiedepoepie
joepiedepoepie
2 jaren geleden

Wat een dikke onzin van een Zionisitische heers en verdeel propaganda is dit.
Duitsland mocht na W.O.I., a.g.v. het verdrag van Versailles geen luchtmacht hebben, noch ontwikkelen in vliegtuigen en vliegtuigmotoren.
De Duitsers wenden zich toen tot ALTERNATIEVEN, zoals raketmotoren (uiteindelijk resulterend in V1 en V2), met als meest vooraanstaande wetenschapper Werner Von Braun en de veel minder bekende implosietechnologieën of vortex technologieën (VRIL en Haunebu projecten) , waar Viktor Schauberger, al dan niet welwillend, een groot aandeel in had.

Operatie Highlump (1947) was ná W.O.II een poging van de Amerkanen om deze laatste technologieën van de Duitsers te nemen.

Zionistische desinfo en haatpropaganda hebben ervoor gezorgd dat zaken als vrije energie, antizwaartekracht (met topsnelheden van 20.000 km/ uur!!!), natuurljke landbouw die geen magnetische aardlijnen verstoren, genezen via water, etc, etc, etc, nooit bekend zijn geworden en dat zeer veel mensen, die het het beste voor hadden met deze planeet, alles is afgenomen omwille van macht en controle.

History channel is zo’n heerlijk desinfo kanaal om mensen als wij zand in de ogen te strooien!

Henk
Henk
Reactie op  joepiedepoepie
2 jaren geleden

En zo kwamen ze in Amerika aan de macht…

Nazisisme=Socialisme=Boljewisme=Zionisme

Alle opgericht om het Christendom en het blanke ras te vernietigen.

Joepiedepoepie
Joepiedepoepie
Reactie op  Henk
2 jaren geleden

@Henk.

Nitionaal Socialisme is géén Socialisme

Illuminisme = Marxisme = Socialisme = Bolsjewisme = Communisme = Zionisme.

Dìt is gericht op wereldheerschappij.

Één regering – V.N
Één munt
Één geloof – Satanisme

joop de klein
joop de klein
Reactie op  Joepiedepoepie
2 jaren geleden

Nee en Wilders is geen Diktator, maar een verkapte Socialist, juist op de punten waar de Pvda sterk in was Wordt nu door wilders uitgekraamd dat hij voor de zwakkere in de samenleving opkomt . Nationaal
socialistisch Arbeiders. Partij. Waarom rechts noemen ?
PVV partij voor Vrijheid ? welke vrijheden mag hij nog meer bevuilen???.

Marxisme/Bolsjewisme /Communisme is een richting alleen Zionischme is een geloofsovertuiging. Illuminisme- is een fylosofische denkwijze volgens mij haal je helemaal van alles door elkaar . Alleen al het gebruik van Nationaal is al een voorwendsel om alleen eigen volk te pretenderen . waar halen wij dus een Nederlander vandaan ? Die bestaat helemaal niet in de loop der tijden zijn al vele mengelingen hier in Nederland plaatsgevonden , we waren allemaal overal vandaan Het begon met Batavieren Een steppe volk uit het oosten die zich in Nederland vestigde alvoor christus verscheen .De mengeling vond op grote schaal plaats vanuit alle delen van de wereld werd op schepen van de VOC. matrozen gemonsterd en kwamen dus ook hier met de schepen binnen en vermengde zich met de rest van de bevolking. . het enige wat we dus niet hadden moeten toestaan was de islamieten hier te halen om te werken en zich te vestigen de Zwitsers deden dat anders 1 jaar contract en dan weer naar huis., Nu zitten we dus met een mengeling van vluchtelingen uit oorlogsgebieden die wij weer een contract hadden moeten aanbieden , met voorwaarden van terug keren als de situatie dat voordeed , goed tweede fout dus. De Derde fout is het toelaten van mensen die geen vluchteling zijn. deze hadden we direct retour moeten zenden . De VN. is een organisatie die gericht opgericht is na de tweede wereld oorlog Waarbij alle landen ter wereld zich kunnen aansluiten. een munt is gods onmogelijk immers de waarde van de munten onderling zijn enorm verschillend . Het geloof dan zal nooit een geloof worden immers ook hier zijn de verschillen niet te overbruggen , eigenwijsheid van de Top. Nederlands indie was onder Nederlands bewind overwegend christelijk maar na de aftocht van de Nederlandse legers werd indonesia het grootste Islamitische land ter wereld.
Hoe zou dat toch komen?? De ontkerking in Nederland is nog steeds draaiende steeds meer kerken verdwijnen. steeds meer Atheisten hier . door dit al is Nederland een Nazi Dictatuur aan het worden en komt de derde wereld oorlog steed dichter bij. Wees allert ?

mike
mike
2 jaren geleden

Hitler had ook een fascinatie voor de aanwezigheid van ET’s.

Op het terras van zijn “Berghof” (ookwel “adelaarsnest”) op de top van de Obersalzberg in het zuidoosten van Duitsland had hij een grote telescoop staan waarmee hij regelmatig de Untersberg in de gaten hield. Er gaan veel verhalen rond dat er allerlei buitenaardse of bovennatuurlijke fenomenen zijn waargenomen. En dat gebeurt nog steeds tot op de dag van vandaag.

Hij was ook een fan van Helena Blavatski die boeken had geschreven zoals “ISIS unveiled” en “The Secret Doctrine”. Het gerucht gaat dat europese parlemantariers worden geacht deze boeken te lezen. Een van haar overtuigingen was dat “Wij allen één zijn”. Zij had via channeling contact met “Ascended Masters” en schreef hierover in haar boeken.

Na WOII zijn de Nazi’s niet alleen naar Amerika gegaan, maar ze zijn ook aan het werk gegaan binnen de Navo in Europa. Dit is op 15 juni 1955 in een klein artikel in een krant gepubliceerd:

“Nazi-officieren spoedig in NAVO hoofdkwartier. – Parijs, 15 juni. – Hoewel West Duitsland officieel nog geen leger heeft, zal de eerste groep voormalige Hitler-officieren reeds over enkele weken zich installeren in het hoofdkwartier van de NAVO bij Parijs. De Westduitse minister van Oorlog, Theodor Blank, bevindt zich op het ogenblik, tezamen met generaal Hans Speidel – voormalig stafchef van veldmaarschalk Rommel! – op het hoofdkwartier van de NAVO.”

De Thule Society bestond uit een aantal beeldschone vrouwen die konden channelen. Zij hadden channeling contact met Pleiadians die hen de blauwdrukken van UFO’s hadden doorgegeven. Deze blauwdrukken zijn in beslag genomen door de Nazi’s. Sindsdien zouden zij over UFO-technologie beschikken en deze informatie is sindsdien voor ons achter gehouden.

ikzelfzelf
ikzelfzelf
2 jaren geleden
Straalmans
Straalmans
2 jaren geleden

Het is inderdaad verwonderlijk hoe in een korte tijd zowat alle technologieën zijn ontstaan. Misschien incarneren bepaalde zielen die kennis van technologie hebben in een bepaalde tijd samen. Of is/was er een procedure bekend om zulke zielen in een moederschoot aan te trekken.

Ron
Ron
2 jaren geleden

Heel simpel in de oude Indische schriften onder de term Vimanas zijn er 3 types beschreven. Van stad tot stad ,van land tot land en interstellaire vliegende tuigen. In het oude testament bezochten profeten de aarde die ze met bulderend geraas verlieten opstijgend ten hemel. Wat zou dat kunnen zijn. Atoombommen is ook niks nieuws en de gevolgen voor de mens op het slagveld staan beschreven in het MAHA BHARATA.

Ron
Ron
2 jaren geleden

Efkens vergeten voor diegene die het fantasie vinden er staat nauwkeurig beschreven hoe ze te maken en hoe ze werkten en de USA leger is tuk op de geschriften voor eigen experimenten.Deze tuigen waren zover gevorderd in hun ontwerp dat de bediening ten tijde van oorlog bestuurd werden met de gedachten. Wat doet de mens nu? Inderdaad.

Christian
Christian
2 jaren geleden

En dan toch nog de oorlog verliezen. Hoe bestaat het!

Joepiedepoepie
Joepiedepoepie
Reactie op  Christian
2 jaren geleden

@Christian

Dit scheelde eind 1941 een haar, door de extreem vroege en koudste winter in 150 jaar. En de gehele Zionistische wereld, die Duitsland al op 24 maart 1933 deoorlog verklaarde moest er aan te pas komen. V,S, G.B., inclusief het gehele Gemenebest en de sovjetunie moesten er aan te pas komen
Door Pearl Harbour, 7 dec. 1941, toen Stalin een zenuwinzinking kreeg omdat de Duitsers op 30km van Moskou stonden, werd de V,S. bij W.O.II betrokken. DIT WAS GEPLAND!! door een olie embargo werd Japan zodanig in de hoek gedrukt dat het geen alternatief meer had.
De Duitsers begrepen al eind 1941 dat het vanaf dat moment bijna onmogelijk zou worden om deze allesbeslissende clash tussen het Christendom en het Zionisme te gaan winnen.

Alle Zionistische propaganda heeft meer dan 70 jaar indoctrinatie als gevolg dat de ware todrachten onder zijn gesneeuwd onder een heleboel fabeltjes en onzob!

Frank ligthart
Frank ligthart
Reactie op  Joepiedepoepie
2 jaren geleden

Pearl harbour is volgens mij ook een inside job. Het zou mij overigen niet verbazen als de eerste en tweede wereldoorlog een opgezet plan is. De tweede wereldoorlog opgezet om uiteindelijk de staat Israël te stichten..met geld van de rothchilds al voor de oorlog gesponsord aan de nazi’s. Hitler was zelf ook van joodse komaf. Waarom worden de joden al sinds de bijbel beschermd? Waarschijnlijk hebben zij een andere bloedlijn!

Christian
Christian
Reactie op  Joepiedepoepie
2 jaren geleden

En de holocaust is natuurlijk ook een fabeltje. Volgens mij bent u een beetje van ‘t padje af.

Margie
Margie
Reactie op  Christian
2 jaren geleden

Hologram…Holocaust…het zit m in het woord
Niet alles is wat het lijkt of leek, dat blijkt wel…
Teveel goedgelovigen…en schijnheiligen
Ook dat blijkt…als je er je licht op schijnt
Gelukkig nemen velen geen blad meer voor de mond, al wordt dat het liefst in de kiem gesmoord!

De fabeltjeskrant GAF trouw iedere avond, jaren geleden, het laatste nieuws vol rook signalen vanuit het Bos!!!
Voor nu…welterusten, oogjes dicht en snaveltjes toe
Tot morgen!

x

Check Also

polen

Polen verzet zich tegen coronawaanzin en censuur

Ook Polen wordt in een wurggreep gehouden ...

coronavaccin

Meeste Europeanen weigeren coronavaccin: ‘Zelfs niet voor 10 miljoen euro’

De uitrol van het coronavaccin gaat niet ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

26
0
We lezen graag je reactie!x