Paranormaal

Indrukwekkend: Dit meisje kan geblinddoekt lezen door haar ‘derde oog’ te gebruiken

Help anderen door deze informatie met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een meisje dat beweert geblinddoekt te kunnen lezen heeft een demonstratie gegeven in Nieuw-Zeeland. Ze wil mensen bewust maken van het feit dat ze een ‘derde oog’ hebben.

Het derde oog, ook wel bekend als het innerlijke oog, wordt omschreven als een onzichtbaar oog dat het normale zicht overstijgt en een poort is naar hoger bewustzijn. Gedacht wordt dat mensen na het ontwaken van hun derde oog geblinddoekt kunnen lezen, zieke organen kunnen aanvoelen in het lichaam en gedachten kunnen lezen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De demonstratie is georganiseerd door de Rotorua Life Bliss Foundation. Het meisje, de 12-jarige Ma Nithya Maheshwarananda uit de Amerikaanse stad Dallas, kreeg uit het publiek verschillende teksten die ze geblinddoekt voorlas. Ze kreeg onder meer een visitekaartje, een flyer en een krantenartikel.

Het meisje zei dat haar derde oog ongeveer een jaar geleden is ontwaakt op een holistische school, waar ze les kreeg in Vedische wetenschappen.

Barbara Hock van Life Bliss New Zealand zei: “Iedereen kan zijn of haar derde oog laten ontwaken, maar de sceptici blijven volhouden dat het een leugen is en omdat ze aan zichzelf willen bewijzen dat ze gelijk hebben, kunnen ze het mogelijk niet ervaren.” Ze zei zelf nog niet geblinddoekt te kunnen lezen. Vond je dit interessant? Denk er dan aan het artikel te delen op Facebook.

[NZ Herald]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Berjan
Berjan
8 jaren geleden

Het derde oog en lezen? Het derde oog is heel wat anders dan de eerste twee ogen. Sterker nog, het derde oog is momenteel “dood” en pas in de verre toekomst komen er mensen met hun derde oog geopend. De rest is new age gepraat en pseudo esoterisch geneuzel. Pseudo-esoterisch dan, aangezien er wel degelijk ware esoterie is.

nunki
nunki
8 jaren geleden

Wie zegt dat dit het derde oog is. Meisje kan ook een fotografisch geheugen hebben. Heeft niets met een derde oog te maken. Let wel, ik verwerp het derde oog dus nog niet.

eNdEmiOn
eNdEmiOn
8 jaren geleden

Zou leuk zijn als het echt is maar ik vind het filmpje nu niet bepaald overtuigend. Dit is zo makkelijk te faken, blinddoek welke niet blindeert bv en zo horen kinderen bv hogere tonen dan volwassenen dus kan het zelfs op die manier in het oor “gefluisterd” worden. Maar ze heeft ook ladingen lappen om d’r hoofd, ook makkelijk een zendertje in te verbergen. Ook had de tekst in kwestie in een gesloten doos gestoken kunnen worden zodat ook echt alleen zij met d’r 3e oog het had kunnen zien zodat het nadien gecontroleerd had kunnen worden. En zo zijn er vast nog meer mogelijkheden, filmpje laat ook verder niks zien vd omgeving en de rest vd omstandigheden ter plekke.

vakantie
vakantie
8 jaren geleden

Naar ik gelezen heb, kan het derde oog enkel geopend worden, als men over genoeg ‘kundalini’, dus sexuele energie beschikt. Dit is waarschijnlijk, één van de vele energiesoorten, in de dagelijkse voeding. Sexuele energie, is niet gelijk aan overgewicht.

Back to top button
21
0
We lezen graag je reactie!x