Homepagina » Paranormaal » Indrukwekkend: Dit meisje kan geblinddoekt lezen door haar ‘derde oog’ te gebruiken
Dit meisje kan geblinddoekt lezen door haar 'derde oog' te gebruiken

Indrukwekkend: Dit meisje kan geblinddoekt lezen door haar ‘derde oog’ te gebruiken

Een meisje dat beweert geblinddoekt te kunnen lezen heeft een demonstratie gegeven in Nieuw-Zeeland. Ze wil mensen bewust maken van het feit dat ze een ‘derde oog’ hebben.

Het derde oog, ook wel bekend als het innerlijke oog, wordt omschreven als een onzichtbaar oog dat het normale zicht overstijgt en een poort is naar hoger bewustzijn. Gedacht wordt dat mensen na het ontwaken van hun derde oog geblinddoekt kunnen lezen, zieke organen kunnen aanvoelen in het lichaam en gedachten kunnen lezen.

De demonstratie is georganiseerd door de Rotorua Life Bliss Foundation. Het meisje, de 12-jarige Ma Nithya Maheshwarananda uit de Amerikaanse stad Dallas, kreeg uit het publiek verschillende teksten die ze geblinddoekt voorlas. Ze kreeg onder meer een visitekaartje, een flyer en een krantenartikel.

Het meisje zei dat haar derde oog ongeveer een jaar geleden is ontwaakt op een holistische school, waar ze les kreeg in Vedische wetenschappen.

Barbara Hock van Life Bliss New Zealand zei: “Iedereen kan zijn of haar derde oog laten ontwaken, maar de sceptici blijven volhouden dat het een leugen is en omdat ze aan zichzelf willen bewijzen dat ze gelijk hebben, kunnen ze het mogelijk niet ervaren.” Ze zei zelf nog niet geblinddoekt te kunnen lezen. Vond je dit interessant? Denk er dan aan het artikel te delen op Facebook.

[NZ Herald]


Vond je dit artikel leuk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

21 reacties

 1. Om te beginnen wil ik zeggen dat de meeste van de reacties die ik hier lees van ego’s af komen. Mensen die zichzelf totaal verloren hebben en accepteren door hun zombie houding dat ze het ego zijn. Ik sta daar boven gelukkig, maar dat neemt niet weg dat het me irriteerd dat ik tussen mensen met ego’s moet leven. Maar goed wat ik kwijt wil, het klop wel degelijk dat het derde oog bij de bewuste mensen die wel uit de matrix zijn gestapt Het derde oog kan zien zowel voorbij de pijn appel klier als er voor. Het komt vaak voor dat alsd ik aan het mediteren ben ik me eigen armen en benen zie terwijl me ogen pot dicht zitten. Tijdens meditatie zie ik vaak dingen om me heen die ik met open ogen ook zou zien. Ja het is een feit dat het derde oog kan zien wat er om je heen gebeurt en er buiten. Ik wordt niet goed van mensen die blaffen op een artikel waar ze totaal geen notie van hebben. Ga lekker naar je ego hokje en blijf daar zitten, maar ga hier niet blaffen over feiten die jezelf nooit ontdekt of ondervonden heb. Doordat je ego in de weg zit.. en jij jou draken ego controlle heb laten nemen over je hart. Hou dan gewoon je &^%$&** alsjeblieft. Eerst zelf ontdekken en niet zonder een enkel aantoonbaar bewijs vanuit je eigen leven staan blaffen. Van dat soort zombies’ik noem deze mensen sleepers’ hebben we er al te veel.

  7 likes
  • Over een ego based comment gesproken…

   12 likes
   • Precies op het moment dat ik dit las”Ik sta daar boven gelukkig, maar dat neemt niet weg dat het me irriteerd dat ik tussen mensen met ego’s moet leven.” ben ik meteen gestopt.

    Roepen dat andere vanuit hun ego praten en nog geen zin later zeggen dat hij daar boven staat is wel heel erg ego. Ik denk dat Corne de Vries in 1 van de kleinste ego hokjes van deze site zit. Met een te groot Ego dus 😉

    4 likes
  • Bewustzijn is Grenzeloos

   2 likes
 2. Zou leuk zijn als het echt is maar ik vind het filmpje nu niet bepaald overtuigend. Dit is zo makkelijk te faken, blinddoek welke niet blindeert bv en zo horen kinderen bv hogere tonen dan volwassenen dus kan het zelfs op die manier in het oor “gefluisterd” worden. Maar ze heeft ook ladingen lappen om d’r hoofd, ook makkelijk een zendertje in te verbergen. Ook had de tekst in kwestie in een gesloten doos gestoken kunnen worden zodat ook echt alleen zij met d’r 3e oog het had kunnen zien zodat het nadien gecontroleerd had kunnen worden. En zo zijn er vast nog meer mogelijkheden, filmpje laat ook verder niks zien vd omgeving en de rest vd omstandigheden ter plekke.

  20 likes
 3. Ik heb wel is een docu op Discovery National of Historie gezien over een blinde jongen die zijn 3e oog gebruikte.
  Ze maakte meerdere testen voor hem waaronder ook een test volledig geblindoekt in een 100% donkere ruimte die hij niet eerder had gezien.

  Daar moest hij met een honkbalknuppel de juiste kleur vazen kapot slaan.
  Er was geen enkele twijfel of fout bij hem.
  Hij kan alles gewoon zien met zijn geest zegt hij.

  Ook kon hij volledig geblinddoekt lezen.

  Ik kan de docu niet meer vinden.

  5 likes
 4. Wie zegt dat dit het derde oog is. Meisje kan ook een fotografisch geheugen hebben. Heeft niets met een derde oog te maken. Let wel, ik verwerp het derde oog dus nog niet.

  5 likes
 5. Chinese obers worden geleerd om geblinddoekt te kunnen reserveren. Ik denk dat dat eerder met concentratie te maken heeft dan met bijvoorbeeld het derde oog.

  Het derde oog is de epifyse en dit orgaan heeft rudimentaire lichtreceptoren. Met het derde oog kun je derhalve niet lezen een krant of een boek bijvoorbeeld.

  Dus het derde oog heeft een andere functie dan een boek kunnen lezen.

  Als dit oog de poort is naar het hogere bewustzijn, dan is het gekoppeld aan de stof DMT.

  Dus het derde oog heeft wel degelijk een functie. we kunnen een andere bewustzijn ervaren. DMT heeft direct een gevolg voor een hele goede gezondheid. Hoger bewustzijn en gezondheid staan onlosmakelijk met elkaar verbonden.

  DMT bevordert de lichamelijke – en mentale gezondheid.

  7 likes
 6. whahahahaha je ego is alles wat er in je hoofd zit, de veroordeler over andere en over jezelf is de stem van het ego. Ik denk nooit na als ik iets ga zeggen omdat ik spreek,denk voel en leef vanuit me hart. Dat is wel eens anders geweest, als je tussen ego en je hart zit kan je hier een hoge prijs voor betalen. Omdat mensen hier misbruik van maken en jij als zoekende blijft geloven in het hart van de persoon die je aanvalt met zijn/haar ego. We dragen allemaal een flinke knapzak met ons mee. Maar mensen beseffen niet dat alles wat we mee maken moet gebeuren om er achter te komen wie je werkelijk bent. Veel mensen kiezen er heel bewust voor voor altijd hun ego te volgen en te accepteren dat dat is wie ze werkelijk zijn. Totdat het te laat is, op het sterf bed voelen ze hun hart zeggen: waarom heb je nooit naar mij geluisterd en mij gevolgd ? Dat is de Hell van die Persoon of de hemel als je werkelijk altijd je hart heb gevolgd. Is het wel of geen feit dat mensen voordat ze iemand spreken op straat… al een stempel hebben gegegeven ? Als men een opvallend dik persoon ziet.. hopa stempel… als men een zwerver ziet hopaa stempel… allemaal gemaakte stempels door ego’s geplakt… Voor sommige klink ik misschien juist als heel ego like… maar ik ben geheel tegen het ego, sterker nog als het kon vernietigde ik elk ego die er bestaat in de mensheid., Ik kijk dwars door ego’s heen, dat is altijd al mijn probleem geweest… Ik zie het hart en hoe een mens echt is, soms is dit voor de ander confronterend. Maar zwijgen erover nee dat doe ik niet. Nu is het niet zo dat ik constant mensen corigeer over ego en hart energie… ik voel aan waneer ik wel of niet mag zeggen wat ik voel. Ik zeg het nog een keer… Het ego is niks meer dan een draak een wachter van het hart. Maar mensen’tadaaaa we maken er een serie van The Walking dead’ denken dat ze het ego zijn. Naja de meeste mensen denken dat. Maar het ego is een wachter van het hart en mag lekker gaan slapen, tot dat een ego het hart van die persoon aan wil vallen. Want ego’s verstaan allleen de taal van het ego en het hart verstaat alleen de taal van het hart. Nu kan je verder gaan met mij bestempelen dat ik een en al ego ben… prima maak er je eigen feestje van. Ik sta boven alle ego’s, die van mij is knock out geslagen in 2013 nadat ik bezocht ben door wezens… maar goed sommige van jullie kunnen daar niet mee overweg dat ik dat hier ergens al eerder verteld heb over nadat ik bezocht ben me leven totaal veranderd is. Ik niet meer leef voor mezelf maar voor de mensen om me heen die ik zie als broers en zussen die zoekende zijn of verloren zijn tussen de ego’s. Hoe je het ook went of keert, we zijn allemaal familie van elkaar, we komen allemaal van de zelfde vader, en moeder… God en de natuur, en dat maakt ons broers en zussen… En juist het ego zegt.. nee nee dat is niet waar want de een past niet in het hokje van de ander.. allemaal bulll sh*t 🙂

  1 likes
 7. Het derde oog en lezen? Het derde oog is heel wat anders dan de eerste twee ogen. Sterker nog, het derde oog is momenteel “dood” en pas in de verre toekomst komen er mensen met hun derde oog geopend. De rest is new age gepraat en pseudo esoterisch geneuzel. Pseudo-esoterisch dan, aangezien er wel degelijk ware esoterie is.

  6 likes
 8. Volgens mij hangt haar derde oog om haar nek. (Het kleine kettinkje, niet de grote kralen ketting.) Aan deze ketting zit een een bol die groot genoeg is voor een video camera.
  Ze moet op een bepaald moment het kaartje verplaatsen zodat de tekst weer voor de lens komt.
  Bij alle videos die ik van haar heb kunnen vinden, is het bolletje aan deze ketting gericht op het gene wat voorgelezen wordt.

  Wat ik begrijp van het derde oog dat je er niet mee kan lezen. En dit soort oplichterij doet geen goed om het spirituele “aan de man te brengen”.

  4 likes
 9. Naar ik gelezen heb, kan het derde oog enkel geopend worden, als men over genoeg ‘kundalini’, dus sexuele energie beschikt. Dit is waarschijnlijk, één van de vele energiesoorten, in de dagelijkse voeding. Sexuele energie, is niet gelijk aan overgewicht.

  3 likes
 10. Ik weet het allemaal niet met het “derde oog” (pijnappelklier). Ik heb er geen ervaring mee.
  Ik weet wel dat de pijnappelklier meer kan dan dat een hoop mensen weten. Zoals allerlei stoffen aanmaken die je lichaam gezond houden, als jijzelf ook goed en gezond voor je lichaam zorgt. Dat is al heel wat. Het “derde oog” openen is misschien een stap verder, maar dat vergt dat wel een andere leef instelling en inzicht. En dat is wat een hoop mensen ontbreekt. Die leven om te eten, ipv eten om te leven.

  2 likes
 11. Oh gij ongelovigen! Je zou het nog niet geloven als het vlak voor je neus gebeurde. Wen er maar aan, dit zijn de nieuwe tijds kinderen die de wereld zullen veranderen…

  2 likes
 12. Interessant, net zoals veel van de reacties.

  Of het waar is, geen idee.

  Ik heb zelf een aantal keren in volledig donkere ruimte kunnen zien. Meestal maar een paar seconden en vreemd genoeg tot nog toe alleen na een paar dagen alcohol(misbruik). Toch was de ervaring echt en zeer eigenaardig.

  Het beeld was ook niet het normale beeld maar leek eerder een soort van infrarood beeld met veel zwart wit en grijze tinten. En nee ik sliep niet, ook geen drugs buiten alcohol in het spel

  1 likes
 13. Twijfel niet. De man die dubbel geblinddoekt Parijs doorkruist met een moto in vol verkeer.

  1 likes
 14. Ik heb altijd gedacht dat het 3e oog een extra zintuig was om energieën te kunnen zien die de andere twee niet kunnen zien. Dat zou het nog een beetje bestaansrecht geven.
  Hoewel ik ervan overtuigd ben dat er nog tal van dingen zijn die wij nog niet kunnen zien en dus niet begrijpen, lijkt dit me echt weer een broodje aap filmpje.

  Ik verwacht dat grote ontdekkingen toch echt groter het nieuws in geslingerd gaan worden..

  1 likes
 15. Het nieuws op tv bedoel je Vincent? Hahahaha dat is het zombie nieuws. Veelal het nieuws die mensen via tv voor geschoteld krijgen is een leugen. of er worden dingen verbloemt of omgedraaid. Geloof never nooit het nieuws niet van rtl niet van de NOS. Een tip van een awaken person

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Hij is de weg kwijt. Baudet reageert op 'getikte, absurde en waanzinnige' uitspraken van EU-vicevoorzitter Timmermans

Hij is de weg kwijt. Baudet reageert op ‘getikte, absurde en waanzinnige’ uitspraken van EU-vicevoorzitter Timmermans

Eurocommissaris Frans Timmermans (PvdA) is een beetje ...

Is het kosmische ei meer dan een symbool? Het mysterie rond het derde oog ontrafeld

Is het kosmische ei meer dan een symbool? Het mysterie rond het derde oog ontrafeld

In veel oude culturen wordt het centrum ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.