Great ResetBuitenland

Great Reset: Rockefeller Foundation publiceerde in 2020 plan om ‘voedselsysteem te transformeren’

Help mee door deze informatie met jouw kennissen op je socials te delen!

In een document uit 2020 van de Rockefeller Foundation wordt een ambitieus plan uitgewerkt om het voedselsysteem te transformeren onder het mom van corona. Het document is gepubliceerd vlak nadat het World Economic Forum haar Great Reset-agenda had aangekondigd en getiteld ‘Reset the Table’.

In het document wordt gesteld dat het Amerikaanse voedselsysteem op de schop moet en dat de nadruk daarbij vooral moet komen te liggen op ‘sociale rechtvaardigheid’ en de ‘bescherming van het milieu’.

rockefeller

Planten en insecten

De Rockefeller Foundation pleit voor ‘duurzame landbouw’ en ‘gezonde voeding’. Wat verstaat zij precies onder ‘gezonde voeding’? Het WEF zet vooral in op planten en insecten.

Daarnaast pleiten de Rockefellers voor digitale surveillance en het verzamelen van data over de eetgewoonten van Amerikanen. Dat gebeurt in Europa al. Statistics Norway (SSB) heeft grote Noorse supermarktketens opgedragen al hun kassabongegevens met het bureau te delen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Voedselcrisis

Ondertussen waarschuwen onder andere het IMF, de Wereldbank, de VN, Bank of England, het WEF en de Amerikaanse president Biden voor een mondiale voedselcrisis. Waarom zou je de boeren dan onteigenen?

(Video verwijderd? Klik hier...)


4.9 75 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
87 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Greet Rieset
Greet Rieset
8 maanden geleden

je hebt een grondrechtelijke rechte rug, of je hebt een WEF-nek , het wordt steeds zichtbaarder

nou en!
nou en!
8 maanden geleden

in de eerste coronacampagne kregen amerikaanse veehouders de opdracht om hun vee af te schieten,het virus zou verspreid zijn door de veestapel!!!!

Sophie
Sophie
8 maanden geleden

Alles verloopt volgens plan zolang we NIETS doen.

Wakkere Henkie
Wakkere Henkie
8 maanden geleden

Waarom zou je de boeren dan onteigenen?

Dit snap ik dus ook niet.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

87
0
We lezen graag je reactie!x