Binnenland

Nederland anno 2022: ‘Helemaal knotsknettergek’

Help ons door deze info met jouw vrienden op je social media te delen!

Tijdens het tv-verslag van de Canal Pride in Amsterdam zong presentator Tim den Besten ‘Sinterklaasje, kom maar binnen met je knecht’. Hij zong zijn goede vriend Nicolaas Veul toe. Vervolgens werd hij beschuldigd van racisme.

Er ontstond een enorme rel. Op NPO Radio 1 zei hij: “Dat liedje, ik schaam me kapot.” Den Besten barstte op de radio in tranen uit.

Mensen reageren zeer verbaasd op het voorval. “Huilend biedt hij zijn excuses aan omdat hij een Sinterklaasliedje heeft gezongen,” constateert PVV-Kamerlid en ondervoorzitter Martin Bosma. Hij richt zich vervolgens tot de staatssecretaris van Media: “Mevrouw Uslu, ik wil mijn NPO66-abonnement opzeggen. Waar kan dat?”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Huilende zelfkastijding

“Beta male Tim den Besten komt erachter hoe vals en meedogenloos de inclusitie is. Dat heb je met deze woke sekte; het is nooit goed genoeg, uiteindelijk keren ze zich tegen hun ‘eigen mensen’,” zegt journalist Annelies Strikkers.

“Mijn hemel wat een maatschappij is dit toch geworden,” voegt rechtsfilosoof Raisa Blommestijn toe. “Reality stranger than fiction.”

Uri van As, adjunct-hoofdredacteur van OpinieZ.com, schrijft: “Mao’s Culturele Revolutie is eindelijk doorgedrongen tot Hilversum. Tim den Besten laat zien dat hij eigenlijk heel slecht is en straf verdient waarna hij op communistische wijze overgaat tot huilende zelfkastijding ten overstaan van een Rode Garde-lid van BNNVARA. Of het genoeg is?”

Bizarre tijdsgewricht

“Eruitzien als een meisje met een baard en vervolgens ook nog eens gaan janken als een meisje met een baard om je imago te redden,” reageert columnist Arthur van Amerongen.

OpinieZ-redacteur Rutger van den Noort noemt het een ‘prachtige duiding van het bizarre tijdsgewricht waarin we zitten’. “Een volwassen man van 35 jaar oud huilt omdat hij een fout verklaard Sinterklaasliedje heeft gezongen bij de Canal Pride.”

Het Haagse raadslid Ralf Sluijs vat samen: “Man zingt een klassiek Sinterklaasliedje op tv. Rel van jewelste. Men is boos. Man huilt uit op de radio. Nederland anno 2022: helemaal knotsknettergek.”

4.9 106 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
153 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
henk
henk
1 maand geleden

wat een ziek land bah bah

TAO Foundation
TAO Foundation
1 maand geleden

OMG dit geloof je toch niet .. te belachelijk voor woorden !!!

Jeroen 🐝
Jeroen 🐝
1 maand geleden

Nu ben ik zelf fantasy auteur. En één van mijn motto’s is:
“Ain’t a fantasy so absurd or it WILL be topped by reality”.

En dat is nu maar weer een keertje gebleken.

Peter Wisman
Peter Wisman
1 maand geleden

Hij verdient het om uitgekotst te worden. Want waarom jankt deze ambitieuze presentator. Omdat hij bang is voor zijn flutbaantje bij de televisie. Zielig type die met alle winden meewaait. Goeie les voor alle presentatoren zonder ruggengraat. Succes is een dun laagje chroom!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

153
0
We lezen graag je reactie!x