Homepagina » Natuur en Milieu » Grootste zwendel in de geschiedenis. Medeoprichter Greenpeace sloopt hersenspoelcampagne klimaatbeweging
Grootste zwendel in de geschiedenis. Medeoprichter Greenpeace sloopt hersenspoelcampagne klimaatbeweging

Grootste zwendel in de geschiedenis. Medeoprichter Greenpeace sloopt hersenspoelcampagne klimaatbeweging

Global warming is de grootste zwendel in de geschiedenis, zo stelt medeoprichter van Greenpeace Patrick Moore. Hij vindt het triest dat de klimaatalarmisten inspelen op de angst en het schuldgevoel van mensen.

“De klimaatcatastrophe is een campagne gebaseerd op angst en schuldgevoel,” zei hij tegen radiopresentatrice Rebecca Mansour van Breitbart.

“Je bent bang dat je je kinderen vermoordt omdat je in je SUV rondrijdt en koolstofdioxide uitstoot in de atmosfeer. En je voelt je schuldig,” zei Moore.

Grootste bedreiging

Hij sprak van de grootste bedreiging voor de verlichting sinds Galileo.

“Hier komt niets bij in de buurt,” benadrukte Moore, die de klimaatbeweging omschreef als een ‘giftige combinatie van ideologie, politiek en religie’.

“CO2 is voedsel voor het leven! Het is geen vervuiling,” verklaarde hij.

Zelfmoordpact

Het milieu wordt gebruikt als politieke voetbal zonder dat men de betekenis achter de retoriek begrijpt, aldus Moore.

Hij reageerde ook op de beweging rond enkele linkse Democraten, waaronder Alexandria Ocasio-Cortez, die groot voorstander zijn van een Green New Deal: een ingrijpend plan om de uitstoot van CO2 drastisch terug te dringen.

Moore noemde deze Green New Deal een ‘zelfmoordpact’ en een ‘volkomen belachelijk document’.

Hersenspoelen

Hij haalde ook ongenadig hard uit naar de Sunrise Movement, die Ocasio-Cortez zou steunen.

“Zij hersenspoelen kinderen zodat ze gaan geloven dat de wereld over 10 jaar eindigt,” zei hij. “Hier moeten miljardairs achter zitten. Ik wil weten wie het zijn. We moeten ze opjagen.”

[RT]


Vond je deze info belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

21 reacties

 1. Inderdaad nu hebben we een Klimaat gekte,,een nieuw begin van een gehersenspoelde mens die dit gaat geloven ,we hebben al genoeg gehersenspoelde mensen ronddartelen met een gekte waarvan vele een dienst uitmaken van een geloof, die geloven in een een of andere Macht …ook een van de grootste zwendel van de Geschiedenis..inderdaad een giftige combinatie van ideologie, politiek en religie…ook dit of deze waren gebaseerd op Macht en Angst,als men dit kan overbrengen met hersenspoelen en dit de mensen kunnen laten geloven dat heeft de politiek en de religie van een geloof de mens in zijn macht , hebben we al niet genoeg van deze idiote instellingen achter ons liggen,,als men ziet dat deze klimaatgekte gebruikt word om Angst te zaaien ,zal men dat straks ook deze moeten oogsten ,wat ook al is gebeurt [en nog] met een geloof..in een boven natuurlijke Macht die natuurlijk zijn Macht kan behouden met Angst te zaaien wat goed gelukt is met de religie het christendom..waarin met de waanbeelden van een god en een duivel schiep…Zij hersenspoelen kinderen en laten deze geloven dat over een aantal jaren de wereld eindigt ,,is dat ook niet het beeld van een geloof waarin het christendom zich ook heeft bedient en vele dachten dat de komst gepaard ging met het einde van de wereld ..hoe is het mogelijk dat mensen zulke dwaasbeelden kunnen geloven,,,dat komt omdat men gelooft in Machten [de politiek en de religie] die een spel spelen met de gedachten van mensen en hun geloof moet dan de mensen het volk de burgers aannemen als waarheid,, de alleen maar gebaseerd is op leugens en bedrog..daarmee kan alleen maar een Macht blijven bestaan, door mensen te hersenspoelen..

  33 likes
  • Rob,
   Zou het niet zo kunnen zijn,dat jij zelf ook totaal gehersenspoeld bent?
   Jij hoort bij die genen die denken dat de mens uit een druppel water of iets dergelijks is ontstaan.
   Moleculen hoor je ze dan over vertellen.
   Dat is ook hersenspoeling.

   5 likes
   • Lucie .
    .jij hoort bij degene die denken dat de mens ?.
    .Heb ik het over een druppel water of iets dergelijks gehad,,,en over moleculen ..is het niet zo dat je dat zelf even bij je opkwam ,en je gedachten spiegelt dat we uit een druppel water zijn ontstaan/ ,,jij hoort bij die mensen De druppel water..denk het toch niet ..heb je dat zelf niet even gouw verzonnen ,,over de molecuul en water? en net doet dat jou gedachten de Mijnen te laten zijn ..over hersenspoelen dan gesproken heb je het leuk geprobeerd..jouw hersens zijn niet de mijnen ., leuk geprobeerd .. die spoelbrij van je ..

    7 likes
  • zie Vaclav Klaus: “blauwe planeet in groene kluisters” Het gaat niet over het klimaat of het milieu maar om uw vrijheid.

   8 likes
  • De basis van dit hele Climate verhaal is 2 kampen en verdeling creëren en dat lukt ze goed want iedereen loopt mee en schrijf zijn leugens of haar illusie vinger wijzend op dit voor de creatie van 2 deling.

   Ik geloof niet in Greenpeace, ik geloof niet in de regerende macht, ik geloof in mijn eigen handelen, daden, hart en ziel en deze zijn Non Profit.

   5 likes
  • Ook een plusje, maar toch was men iets vergeten in deze zin;

   “Je bent bang dat je je kinderen vermoordt omdat je in je SUV rondrijdt en koolstofdioxide uitstoot in de atmosfeer. En je voelt je schuldig,” zei Moore.

   ….het had wel leefadmosfeer moeten zijn…tja een auto met veel uitlaatgasuitstoot is niet fijn als er veel in een korte omgeving rondrijden en daar toevallig woont…en dan misschien het gekke…ehm fijnstof van onze banden en remmen? Tja, een Opel kadet uit 1973 is nog schoner dan een SUV…en toch niet geschikt voor de millieuzones in een stedelijke omgeving…als we het over eigen leefomgeving gaat…ja er zijn degelijk een paar dingetjes te veranderen….immers is fijnstof van autobanden kankerverwekkend, denk nog maar eens aan die kunstgraskorrels op de Nederlandse voetbalvelden, waar het RIVM met een zeer negatief rapport op de planken kwam, daar hoor je niet veel meer over.

   1 likes
  • 01-07-1867 tot Canada opgericht, daarna kwam Greenpeace, daarna de Sea Shepherds, whale…

   whale in Jewish Gematria equals: 934
   whale in English Gematria equals: 294
   whale in Simple Gematria equals: 49

   49343 * 70861 = 3496494323 … 934 -294-49
   49343 + 70861 = 120204 ……….. ” ” ”
   70861 – 49343 = 21518 ………… Whale

   49343 x 16807 = 829307801 …..
   49342 + 16807 = 66150 …………. SEA
   49343 – 16807 = 32536 …………. Climate

   Weet niet wat dat met het milieu te maken heeft maar lui als dit zijn het probleem …..

   0 likes
 2. @ Rob, je hebt gelijk. Na de klimaat hysterie komt er natuurlijk een financiël hysterie, etc, etc, Net zo lang totdat de mens erachter komt dat de ( eigen) kracht binnenin zichzelf zit……..
  Ik heb veel met de dood te maken gehad, en het meeest verdrietige is altijd dat mensen vertellen,,, dat ze eigenlijk nooit met zichzelf bezig zijn geweest, altijd alles buiten zichzelf gezocht, en intuïtie of innerlijk stemmetje nooit naar geluisterd , ja dan word je een makkelijk prooi voor, bv religie ( die vaak beloven over je te waken) de mens geeft zichzelf uit handen, gemakzucht ? Geen idee., zelfs als mensen ziek worden leggen ze zichzelf in handen van de dokter, en nee ik ben niet tegen doktoren……Blijf bij jezelf en luister naar je innerlijke raadgever, want hoe ongelofelijk ook, echt alle antwoorden en richtingen zitten binnenin je………en je innerlijk raadgever geeft je wel de juiste richting aan..en dan krijg je ook de juiste hulp, indien nodig……….Er is nog een lange weg te gaan zo…..

  21 likes
 3. Helemaal mee eens. Patrick Moore mag er wezen!

  16 likes
 4. Klimaat wordt inderdaad warmer maar of de mens dit veroorzaakt is nog maar de vraag.
  Lijkt mij duidelijk dat alles wat door de media gepushed is onderdeel van de agenda is. Dus het is logische dat de feiten omtrend klimaatverandering volledig anders zijn.

  9 likes
  • klimaat wordt niet warmer, en de mens heeft er geen invloed op.
   warme perioden, afgewisseld door koude perioden zijn er altijd al geweest op deze planeet.
   wel is er milieuvervuiling en dat komt niet alleen door co2,maar ook door de toegenomen wereldbevolkimg, het gebruik van autos, vliegtuigen ,de mobieltjes en de chemtrails.
   co2 heeft men overigens hard nodig voor plantengroei,fotosynthese. heet dat.

   7 likes
 5. Strijdervoorvrijheid

  U bent een kind van dit heelal, niet minder dan de bomen en de sterren. (doorgaans word U door rob jetten en consorten anders verteld) U hebt het recht hier te zijn, en of ‘zij’ het doorgronden of niet, ‘zij’ zullen er niet aan moeten twijfelen dat dit heelal zich ontvouwen zal, zoals het moet. (en niet zoals zij dat willen).
  MvG Strijder.

  10 likes
  • Inderdaad wij zijn kinderen uit sterrenstof geboren, daar is alles ook uit voort gekomen wat we waarnemen als materie wat gezien word.. de mens heeft de voordeel van zn gedachten om alles te omschrijven,ten nadeel of ten voordeel men kan het geest noemen,die door het vermogen van het brein word gerealiseerd, de mens [dit kind] is een scheppend wezen en het evolueert, deze evolutie van het brein heeft een stadium bereikt om zich steeds verder te ontwikkelen, aangezien het brein de eigenschappen van het heelal in zich draagt en het brein een heelal in het klein is, heeft het zich nog niet ontvouwen omdat het brein [heelal in het klein] die beheerst word door de Ego, de evolutie vertraagt naar een liefdevol wezen en begrepen word door alle mensen op deze planeet..pas als de ego of zn macht ervan word doorzien ,zal eerst al het al ouden [geloven religie en politiek moeten verdwijnen,het heelal is van alles bewust maar de mens is op weg naar dit bewustzijn..daar past geen religie,geloof, het geldstelsel of politiek In ,want dit zijn verzinsels van egocentrische ego die materie op de eerste plaats stelt wat als een verslaving werkt..religie, geld, politiek zal eerst totaal moeten verdwijnen voor de mens, en liefde op de eerste plaats zetten boven al deze MACHT..U heeft het recht om hier te zijn en of zij het doorgronden ,,,nee ik twijfel niet hoe het heelal zich ontvouwt en ontwikkeld in het menselijke brein om uiteindelijk te zeggen het hoogste wat nog moet komen zal zich langzaam ontvouwen met de inzichten hoe de mens in elkaar zit en het heelal. de mens heeft helemaal geen wil ,in het diepste is het heelal de laatste sprekenden..maar mensen kunnen niet anders dan door wat er ook gezegd word onder elkaar wat eigenlijk een pad is ongeacht wat men zegt om het bewuste stadium te bereiken van dit heelal waar men in leeft om het te doorgronden,vele spreken zich uit en veroordelen maar dat komt voort uit een niet Weten en Zien, zij spreken naar wat men weet op zijn eigen niveau van ontwikkeling, hoe lager die ontwikkeling van niet zien en weten en die bestaat uit aannames, hoe meer de mens een oordeel of veroordeel uitspreekt door die aannames.. ook u begrijpt niet helemaal hoe het brein connecties heeft met heelal, het [memselijke]brein is bezig om het grote brein[heelal te begrijpen,,eigenlijk is het uw eigen twijfel een beetje zelf..anders zou u moeten weten dat het menselijke brein op weg is ..waarin alles gezegd mag worden ..

   5 likes
 6. :adrianus-johannes.

  “CO2 is voedsel voor het leven! Co2 is ook koolstofdioxide, kooldioxide, koolzuurgas, carbondioxide de prik in je frisdrank, het blusmiddel in de zware rode fles met grote zwarte koker, de witte deken die op het toneel onder de artiest door kruipt.. dan denk ik zo maar hoe duur gaat jou frisdrankje straks worden of als jij de klimaat doelen wil halen dan geen fris met prik meer..
  is het niet gek dat een 72 jarige greenpeace activist !? wel is het dat hij gepensioneerd dus moeilijk chantabel is nu een juiste mening heeft.. is hij zijn archnont ontgroeit..
  de Co2 is deel van mijn levens cirkel deze er uithalen bedreigt mijn en jou en het leven van de hele natuur.. daarnaast zou ik een C vergiftiging krijgen wanneer jij de Co2 onder de grond gaat stoppen er wordt niet voor niets voldoende Co2 geproduceerd om alle mensen in leven te houden de natuur te laten groeien en de planeet te evolueren..
  klimaat daar valt niet over te praten klimaat dat kan je alleen doen in de wil die jij heb van met of tegen jezelf werken..
  wacht daarmee nu niet, tot jij gepensioneerd bent en nooit niet.. wees met lef koop voor 10 euro een fruit of notenboompje of 2 of 3 of …. en ga deze planten in het bos bij jou in het park zomaar overal waar geen boom staat.. doe dat met jou straat, wijk, dorp, stad of provincie en jij creëert de jou benodigde O2 en maakt van de C een vrucht des levens..
  en vraag jij je nu niet af waarom er geen noten of vrucht bomen bossen zijn! maar er soms een enkele beuken of tamme kastanje boom tussen de honderden naald en loof bomen staat..???

  espavo van,
  :adrianus-johannes:.

  12 likes
  • Bonifatius word ook wel de apostel van de Duitsers genoemd, de Donareik en Nederland, ben jij van Duitsen bloed. 90 % kans dat 1 of ander door de staat gesubsidieerde en opgeleide mafkees je Boom weer omhakt of zaagt met een nergens op slaande motivatie.

   Zo lang de wortels van Willem Alexander en het aankomende gedrog Amalia het water onder de wortels opzuigen zal er geen plaats zijn voor jou met vruchten gevulde Boom gevuld.

   Helaas, waar ik woon hebben werkt de gemeente onder naam de MOA (Groen voorziening) de madeliefjesmaaiers …

   …veel bekender is de bijnaam Mother of All Bombs, die als een backroniem ervan kan worden beschouwd. MOAB is een aangepaste versie van de zogenaamde ‘Daisy Cutter’ (‘madeliefjesmaaier’),

   1 likes
 7. I Trust Putin The Most

  Ik hoop dat men dit artikel zo veel als kan verspreid. Dit moet onder de mensen komen, goed uitgelegd van Moore. Dit moet iedereen kunnen begrijpen!

  11 likes
 8. Dingeman de Visser

  Wanneer we een stap terug doen en weer meer richting natuur/Essentie/Vrijheid gaan, dan kost dit ook nog eens minder geld. Sterker nog: Dit kost dan veeeeeel minder geld. Dan gaan we weer meer fietsen en terug naar de Essentie en natuur! (en dus Kracht en verbinding/Eenheid) Juist dit willen de machten niet. Er zijn vele verschillende machten. O.a. machten die wat onder de ‘hogere’ duistere machten staan en voor hen gaat het om zoveel mogelijk geld verdienen zoals je zegt. En wanneer we dus een stap terug doen, wat veel beter is voor ons zelf en de natuur en alle Leven en weer meer Levend worden in plaats van ‘kunstmaat’, dan geven we juist veeeeeel minder geld uit. Zelfs veel minder dan nu.

  3 likes
  • Natuurlijk heb je een punt, maar deze kwantitatieve materialistische economie is welbewust gecreëerd…….kwaliteits producten ingeruild voor rotzooi en jawel voor dezelfde prijs……Weggooien die rommel en opnieuw kopen….
   Hetzelfde met voedsel, voor kwaliteit moet je naar het buitenland en jawel de Afrikaanse goedkope sperziebonen komen naar hier, ook weer voor dezelfde prijs…. Punt is wel dat we het zo’n beetje doorkrijgen , altans een behoorlijke groep mensen………Wat nu bio heet was vroeger gewoon van de boer,groenten, vlees ,zuivel…….Nu heet dat biologisch en heeeeee het is ineens duurder…..Ik denk dat we met gemak een stap terug kunnen,, ieder op z’n eigen manier, en wordt het te heet onder de voeten dan wordt er wel een financiële crisis gefabriceerd , die de verslaafde kopers niet zagen aankomen, let wel die gillen straks het hards…. kunst is om van zo min mogelijk zo rijk mogelijk te leven……

   5 likes
 9. Dingeman de Visser

  Yep. Dit wil niet zeggen uiteraard dat het goed is voor de mens en Aarde en alle Leven wat voor buitengewoon extreem veel en zeer schadelijke troep er allemaal in ons en, de Aarde, dieren, planten, lucht en zee, etc. word geprojecteeerd en de kunstmatigheid zoals electrisch en straling die deze schade nog eens een tandje extra opvoeren. Daarom doen ze dit ook. De machten creeeren zo een acceptatie van de mens om een totaal netwerk aan straling en electrisch uit te rollen zodat deze totale overname en controle van de mens en alle leven heeft en de Oorsprong/God/Waar Leven er niet meer is. Totaal overgenomen door de machten. Dit is 1 van de grote redenen/agenda’s die hierachter schuil gaan.

  2 likes
  • Dingeman de Visser

   In dit bericht van Ninefornews lees je ook bewuste manipulatie/indoctrinatie, maar over het algemeen: Yep.

   Dit wil niet zeggen uiteraard dat het goed is voor de mens en Aarde en alle Leven wat voor buitengewoon extreem veel en zeer schadelijke troep er allemaal in ons en, de Aarde, dieren, planten, lucht en zee, etc. word geprojecteeerd en de kunstmatigheid zoals electrisch en straling die deze schade nog eens een tandje extra opvoeren.

   Daarom doen ze dit ook.

   De machten creeeren zo een acceptatie van de mens om een totaal netwerk aan straling en electrisch uit te rollen zodat deze totale overname en controle over de mens en alle leven heeft en de Oorsprong/God/Waar-Leven er niet meer is.

   Totaal overgenomen door de machten.

   Dit is 1 van de grote redenen/agenda’s die hierachter schuil gaan.

   3 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het linkse media-establishment laat dit geluid, het echte geluid, niet toe op tv. Kijk hoe Jensen klimaatdoemdenkers ontmaskert

Het linkse media-establishment laat dit geluid, het echte geluid, niet toe op tv. Kijk hoe Jensen klimaatdoemdenkers ontmaskert

De talkshow van Robert Jensen werd pas ...

Steeds minder Nederlanders geloven dat de aarde opwarmt door toedoen van de mens. Bekijk de resultaten

Steeds minder Nederlanders geloven dat de aarde opwarmt door toedoen van de mens. Bekijk de resultaten

Steeds minder Nederlanders geloven dat de mens ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 2 mei 2019
20:00 uur (CEST)
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.