Homepagina » Natuur en Milieu » Grootste zwendel in de geschiedenis. Medeoprichter Greenpeace sloopt hersenspoelcampagne klimaatbeweging
Grootste zwendel in de geschiedenis. Medeoprichter Greenpeace sloopt hersenspoelcampagne klimaatbeweging

Grootste zwendel in de geschiedenis. Medeoprichter Greenpeace sloopt hersenspoelcampagne klimaatbeweging

Global warming is de grootste zwendel in de geschiedenis, zo stelt medeoprichter van Greenpeace Patrick Moore. Hij vindt het triest dat de klimaatalarmisten inspelen op de angst en het schuldgevoel van mensen.

“De klimaatcatastrophe is een campagne gebaseerd op angst en schuldgevoel,” zei hij tegen radiopresentatrice Rebecca Mansour van Breitbart.

“Je bent bang dat je je kinderen vermoordt omdat je in je SUV rondrijdt en koolstofdioxide uitstoot in de atmosfeer. En je voelt je schuldig,” zei Moore.

Grootste bedreiging

Hij sprak van de grootste bedreiging voor de verlichting sinds Galileo.

“Hier komt niets bij in de buurt,” benadrukte Moore, die de klimaatbeweging omschreef als een ‘giftige combinatie van ideologie, politiek en religie’.

“CO2 is voedsel voor het leven! Het is geen vervuiling,” verklaarde hij.

Zelfmoordpact

Het milieu wordt gebruikt als politieke voetbal zonder dat men de betekenis achter de retoriek begrijpt, aldus Moore.

Hij reageerde ook op de beweging rond enkele linkse Democraten, waaronder Alexandria Ocasio-Cortez, die groot voorstander zijn van een Green New Deal: een ingrijpend plan om de uitstoot van CO2 drastisch terug te dringen.

Moore noemde deze Green New Deal een ‘zelfmoordpact’ en een ‘volkomen belachelijk document’.

Hersenspoelen

Hij haalde ook ongenadig hard uit naar de Sunrise Movement, die Ocasio-Cortez zou steunen.

“Zij hersenspoelen kinderen zodat ze gaan geloven dat de wereld over 10 jaar eindigt,” zei hij. “Hier moeten miljardairs achter zitten. Ik wil weten wie het zijn. We moeten ze opjagen.”

[RT]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
2 jaren geleden

Helemaal mee eens. Patrick Moore mag er wezen!

rob
rob
2 jaren geleden

Inderdaad nu hebben we een Klimaat gekte,,een nieuw begin van een gehersenspoelde mens die dit gaat geloven ,we hebben al genoeg gehersenspoelde mensen ronddartelen met een gekte waarvan vele een dienst uitmaken van een geloof, die geloven in een een of andere Macht …ook een van de grootste zwendel van de Geschiedenis..inderdaad een giftige combinatie van ideologie, politiek en religie…ook dit of deze waren gebaseerd op Macht en Angst,als men dit kan overbrengen met hersenspoelen en dit de mensen kunnen laten geloven dat heeft de politiek en de religie van een geloof de mens in zijn macht , hebben we al niet genoeg van deze idiote instellingen achter ons liggen,,als men ziet dat deze klimaatgekte gebruikt word om Angst te zaaien ,zal men dat straks ook deze moeten oogsten ,wat ook al is gebeurt [en nog] met een geloof..in een boven natuurlijke Macht die natuurlijk zijn Macht kan behouden met Angst te zaaien wat goed gelukt is met de religie het christendom..waarin met de waanbeelden van een god en een duivel schiep…Zij hersenspoelen kinderen en laten deze geloven dat over een aantal jaren de wereld eindigt ,,is dat ook niet het beeld van een geloof waarin het christendom zich ook heeft bedient en vele dachten dat de komst gepaard ging met het einde van de wereld ..hoe is het mogelijk dat mensen zulke dwaasbeelden kunnen geloven,,,dat komt omdat men gelooft in Machten [de politiek en de religie] die een spel spelen met de gedachten van mensen en hun geloof moet dan de mensen het volk de burgers aannemen als waarheid,, de alleen maar gebaseerd is op leugens en bedrog..daarmee kan alleen maar een Macht blijven bestaan, door mensen te hersenspoelen..

I Trust Putin The Most
I Trust Putin The Most
2 jaren geleden

Ik hoop dat men dit artikel zo veel als kan verspreid. Dit moet onder de mensen komen, goed uitgelegd van Moore. Dit moet iedereen kunnen begrijpen!

RayOfLight
RayOfLight
2 jaren geleden

Klimaat wordt inderdaad warmer maar of de mens dit veroorzaakt is nog maar de vraag.
Lijkt mij duidelijk dat alles wat door de media gepushed is onderdeel van de agenda is. Dus het is logische dat de feiten omtrend klimaatverandering volledig anders zijn.

x

Check Also

van der tang

Laurens van der Tang waarschuwt voor Great Reset: ‘Niet uitgesloten dat er een satanisch complot achter zit’

Laurens van der Tang, ouderling in de ...

gommers

Gommers zegt dat politiek strenger moet worden voor niet-gevaccineerden, en krijgt de wind van voren

IC-baas Diederik Gommers vindt dat de politiek ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

23
0
We lezen graag je reactie!x