Natuur en Milieu

Grootste zwendel in de geschiedenis. Medeoprichter Greenpeace sloopt hersenspoelcampagne klimaatbeweging

Help anderen door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Global warming is de grootste zwendel in de geschiedenis, zo stelt medeoprichter van Greenpeace Patrick Moore. Hij vindt het triest dat de klimaatalarmisten inspelen op de angst en het schuldgevoel van mensen.

“De klimaatcatastrophe is een campagne gebaseerd op angst en schuldgevoel,” zei hij tegen radiopresentatrice Rebecca Mansour van Breitbart.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Je bent bang dat je je kinderen vermoordt omdat je in je SUV rondrijdt en koolstofdioxide uitstoot in de atmosfeer. En je voelt je schuldig,” zei Moore.

Grootste bedreiging

Hij sprak van de grootste bedreiging voor de verlichting sinds Galileo.

“Hier komt niets bij in de buurt,” benadrukte Moore, die de klimaatbeweging omschreef als een ‘giftige combinatie van ideologie, politiek en religie’.

“CO2 is voedsel voor het leven! Het is geen vervuiling,” verklaarde hij.

Zelfmoordpact

Het milieu wordt gebruikt als politieke voetbal zonder dat men de betekenis achter de retoriek begrijpt, aldus Moore.

Hij reageerde ook op de beweging rond enkele linkse Democraten, waaronder Alexandria Ocasio-Cortez, die groot voorstander zijn van een Green New Deal: een ingrijpend plan om de uitstoot van CO2 drastisch terug te dringen.

Moore noemde deze Green New Deal een ‘zelfmoordpact’ en een ‘volkomen belachelijk document’.

Hersenspoelen

Hij haalde ook ongenadig hard uit naar de Sunrise Movement, die Ocasio-Cortez zou steunen.

“Zij hersenspoelen kinderen zodat ze gaan geloven dat de wereld over 10 jaar eindigt,” zei hij. “Hier moeten miljardairs achter zitten. Ik wil weten wie het zijn. We moeten ze opjagen.”

[RT]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
5 jaren geleden

Helemaal mee eens. Patrick Moore mag er wezen!

rob
rob
5 jaren geleden

Inderdaad nu hebben we een Klimaat gekte,,een nieuw begin van een gehersenspoelde mens die dit gaat geloven ,we hebben al genoeg gehersenspoelde mensen ronddartelen met een gekte waarvan vele een dienst uitmaken van een geloof, die geloven in een een of andere Macht …ook een van de grootste zwendel van de Geschiedenis..inderdaad een giftige combinatie van ideologie, politiek en religie…ook dit of deze waren gebaseerd op Macht en Angst,als men dit kan overbrengen met hersenspoelen en dit de mensen kunnen laten geloven dat heeft de politiek en de religie van een geloof de mens in zijn macht , hebben we al niet genoeg van deze idiote instellingen achter ons liggen,,als men ziet dat deze klimaatgekte gebruikt word om Angst te zaaien ,zal men dat straks ook deze moeten oogsten ,wat ook al is gebeurt [en nog] met een geloof..in een boven natuurlijke Macht die natuurlijk zijn Macht kan behouden met Angst te zaaien wat goed gelukt is met de religie het christendom..waarin met de waanbeelden van een god en een duivel schiep…Zij hersenspoelen kinderen en laten deze geloven dat over een aantal jaren de wereld eindigt ,,is dat ook niet het beeld van een geloof waarin het christendom zich ook heeft bedient en vele dachten dat de komst gepaard ging met het einde van de wereld ..hoe is het mogelijk dat mensen zulke dwaasbeelden kunnen geloven,,,dat komt omdat men gelooft in Machten [de politiek en de religie] die een spel spelen met de gedachten van mensen en hun geloof moet dan de mensen het volk de burgers aannemen als waarheid,, de alleen maar gebaseerd is op leugens en bedrog..daarmee kan alleen maar een Macht blijven bestaan, door mensen te hersenspoelen..

I Trust Putin The Most
I Trust Putin The Most
5 jaren geleden

Ik hoop dat men dit artikel zo veel als kan verspreid. Dit moet onder de mensen komen, goed uitgelegd van Moore. Dit moet iedereen kunnen begrijpen!

RayOfLight
RayOfLight
5 jaren geleden

Klimaat wordt inderdaad warmer maar of de mens dit veroorzaakt is nog maar de vraag.
Lijkt mij duidelijk dat alles wat door de media gepushed is onderdeel van de agenda is. Dus het is logische dat de feiten omtrend klimaatverandering volledig anders zijn.

Back to top button
23
0
We lezen graag je reactie!x