UFO

Buitenspel gezette wetenschapper over waarom je in Nederland niet mag praten over UFO’s en 9/11 als complot

Help door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een afwijkende mening hebben én een hoge functie bekleden op een universiteit. Dat is in Nederland natuurlijk uit den boze.

Je hoort wel eens dat bepaalde landen op aarde in de middeleeuwen zijn blijven hangen, maar in Nederland lopen we ook nog ver achter als het om bepaalde onderwerpen gaat.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Wetenschapper Coen Vermeeren, schrijver van de boeken UFO’s bestaan gewoon en 9/11 is gewoon een complot, was tot voor kort hoofd van de afdeling Studium Generale en docent lucht- en ruimtevaarttechniek aan de TU Delft.

Status quo

Hij moest in september het veld ruimen. In overleg stapte hij op, omdat hij zich naar eigen zeggen niet de mond laat snoeren.

En zo houdt de zelfcensuur de status quo in stand. Op mensen met een ander geluid wordt net zolang druk uitgeoefend tot ze uiteindelijk van het toneel verdwijnen.

Vermeeren weet zeker dat UFO’s bestaan en dat ze regelmatig vanuit de ruimte onze planeet bezoeken. Ook is hij ervan overtuigd dat het vernietigen van het World Trade Center in New York op 9/11 een complot was.

Mag niet

Waarom mag hier geen maatschappelijk debat over gevoerd worden? De meeste mensen geloven immers in UFO’s en meer dan de helft van de Amerikanen ziet een complot in 9/11.

Dus wat is het probleem?

“UFO-waarnemingen van hoogopgeleide astronauten, piloten en luchtverkeersleiders moeten serieus worden genomen,” zegt Vermeeren. “Dat mag niet van de wetenschap.”

Taboe

“Het onderwerp UFO is taboe omdat het raakt aan gevestigde belangen,” licht hij toe. “Stel je voor dat we energieneutraal kunnen voortbewegen, zoals UFO’s dat doen?”

“Dat zet onze hele maatschappij op de kop,” klinkt het.

Wat de Twin Towers betreft, die zijn niet ingestort, maar mogelijk opgeblazen, aldus Vermeeren. “Dat is de meest gangbare van meerdere theorieën waarvan verstoffing de meest controversiële is.”

Niets meer over

Een hoogleraar vroeg hem 15 jaar geleden om ‘voor het Studium Generale een rel te organiseren’. Hij werd daarop hoofd van de afdeling en organiseerde bijeenkomsten over gevoelige onderwerpen.

Van die vrije aanpak is volgens hem niets meer over. Vermeeren is van plan zijn boodschap nu te verspreiden via lezingen.

Foto: Tom Wikimedia Commons

[BN DeStem]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaya
Jaya
6 jaren geleden

Het schiet maar niet op met die ufo-disclosure.

peter
peter
6 jaren geleden

ook dit is weer een voorbeeld van de toegenomen censuur.
zodra je een afwijkende mening hebt,dan de kudde, wordt je vrijwillig of onvrijwillig in de hoek gezet.
ik heb de lezing van deze beta man gehoord over het bestaan van ufos,en kwam tot de conclusie,dat ik hier totaal niet met een complotgekkie te maken had.
zijn eindconclusie: geloof mij niet,maar ga alles zelf maar eens op onderzoek uit.

Jaya
Jaya
6 jaren geleden

Ufo’s, ik heb ze vaak genoeg gezien.

rob
rob
6 jaren geleden

Een afwijkende mening hebben..ook dit verhaal wijkt af van de werkelijkheid.
In de middeleeuwen zitten we niet ..afwijking Een.
omdat het een vernoeming daarheen..wat niet meer is..
Ufo,s bestaan gewoon ..en 9/11 is gewoon een complot.
.hier zegt hij zelf dat het een Complot is ..afwijking Twee
In overleg stapte hij op ,,maar hij laat niet de mond snoeren..
het overleg word niet vermeldt ..afwijking Drie
Vermeeren weet zeker dat er ufo,s bestaan maar met harde bewijzen komt hij niet..afwijking Vier
Het onderwerp ufo is taboe..het raakt de bevestigde belangen.
hier zegt hij ook eigenlijk dat zijn belang ondermijnt word door de gevestigde orde..want het dient niet zijn belang omdat men niet in ufo,s wil geloven ,afwijking Vijf.
Energie neutraal voortbewegen..dat zet de hele maatschappij op zn kop..
de maatschappij is overal op het gebied van energie bezuinigen druk bezig om veranderingen te bewerkstelligen ,dus als er een neutraal Energie afkomstig is van ufo,s ,
is dat van harte welkom..
Eigenlijk is het een belang van beide partijen om het product ieder op eigen manier te verdedigen en aan de Man te brengen.. Energie neutraal is er al lang al..alleen het om te zetten vergt TIJD en de huidige belangen word langzaam omgezet naar energie neutraal voor een ieder..
ufo,s bestaan gewoon ,[om zijn boekte promoten beide zijn energie bewegingen] Vermeeren en het belang van de Staat geven beide op eigen manieren hun vorm te beschermen en er geld mee te verdienen.
De een met een verhaal over ufo.s en de ander verwerpt het verhaal over ufo,s complot of geen complot het blijft interessant en in de praktijk kan men er goed aan verdienen aan die verhalen, en zit er altijd afwijkingen in ,zo blijft het product circuleren, energie of geld beide zijn gewoon energie bewegingen
en complot theorieën passen er geweldig in ..

Back to top button
21
0
We lezen graag je reactie!x