BuitenlandCorona

WHO tegen vaccinatiepaspoorten: ‘niet zeker dat coronaprik besmetting voorkomt’

Help mee door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) is geen voorstander van vaccinatiepaspoorten. Het is volgens de organisatie namelijk niet duidelijk of het coronavaccin voorkomt dat je anderen kunt besmetten. Dat liet een woordvoerster dinsdag weten, meldt Reuters.

Wij zien op dit moment liever niet dat een vaccinatiepaspoort nodig zal zijn om [een land] binnen te gaan of te verlaten omdat we er niet zeker van zijn dat het vaccin besmetting voorkomt, aldus WHO-woordvoerster Margaret Harris.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Nederland met stip op één

Ondertussen blijft het aantal gevallen van bijwerkingen van de coronavaccins stijgen. Bij de Europese database van rapporten over vermoedelijke bijwerkingen van geneesmiddelen (EudraVigilance) zijn tot 3 april 272.644 gevallen gemeld. Daarvan hebben 11.545 betrekking op het Moderna-vaccin, 127.789 op het Pfizer-vaccin en 133.310 op het AstraZeneca-vaccin.

In het geval van het Moderna-vaccin doen de meeste gevallen van bijwerkingen zich voor in Nederland: 2286. Datzelfde geldt voor het AstraZeneca-vaccin: Nederland staat met 13.472 gevallen met stip op één. Italië voert met 37.046 gevallen de Pfizer-ranglijst aan. Nederland staat daar op een derde plek met 12.935 gevallen.

2249 sterfgevallen

In de Verenigde Staten zijn bij het VAERS, de Amerikaanse tegenhanger van het Lareb, tot 26 maart 50.861 gevallen van bijwerkingen gemeld, waaronder 2249 sterfgevallen. Daarvan stierf 28 procent binnen 48 uur en 19 procent binnen 24 uur na vaccinatie.

Na de vorige update lag het aantal sterfgevallen na vaccinatie in de VS rond de 2000. Dat zag er als volgt uit:

4.8 53 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

49 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

WHO is alleen voor de bühne tegen omdat zij geen zin hebben om voor het tribunaal te staan.

Gezond Verstand
Gezond Verstand
3 jaren geleden

ik spreek namens millioenen met mij ; Wij zien er allemaal ook niks in, het doet on denken aan de gele ster in 1940. en eisen dan ook dat dit afschuwelijke, idee per direct van tafel gaat. getekend : millioenen mensen wereldwijd.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

Vaccine en PCR test is je nanochippen voor de track/trace system, MODERNE SLAVERNIJ.. PCR test is in feite jouw vaccineren..dus je bent gevaccineerd als je COVID getest bent!!

Pieter
Pieter
3 jaren geleden

Pas op! WHO zegt dus eigenlijk dat als een vaccin wel bijdraagt aan het “niet besmettelijk” zijn dat dan WEL een vaccin paspoort in beeld komt.

En dat is onzin, want als voldoende mensen vrijwillig een vaccin willen is er groepsimmuniteit. En als voldoende mensen het NIET willen, dan is er blijkbaar iets anders aan de hand en kun je op die basis niet het “vrije “reizen aan banden leggen.

Back to top button
49
0
We lezen graag je reactie!x