Homepagina » Buitenland » Nederlandse commando’s ingezet in Syrië. Bronnen doen onthullingen over illegale activiteiten
Nederlandse commando's ingezet in Syrië. Bronnen doen onthullingen over illegale activiteiten van onze overheid

Nederlandse commando’s ingezet in Syrië. Bronnen doen onthullingen over illegale activiteiten

Opnieuw onthullingen over de schimmige activiteiten van Nederland in Syrië. Eerder bleek al dat de Nederlandse overheid jarenlang jihadistische groepen in het Arabische land steunde, ook nadat was gebleken dat ze zich schuldig hadden gemaakt aan gruwelijke misdaden.

Nu hebben verschillende anonieme bronnen aan website Novini laten weten dat Nederlandse commando’s actief zijn geweest in het Syrische conflict.

De bronnen hebben gezegd dat Nederlandse commando’s zijn gezet in de vuurleiding voor de Amerikaanse en Franse bombardementen in april 2018.

Geen toestemming

Hoogstwaarschijnlijk zijn ze meerdere jaren actief geweest in Syrië.

Van Nederlandse militaire activiteiten in het land was tot nog toe alleen de inzet van F-16’s een publiek feit.

Daarbij moet opgemerkt worden dat Nederland geen toestemming van de Syrische regering noch een mandaat van de VN heeft voor militaire operaties in Syrië.

Illegaal

Alle Nederlandse militaire activiteiten in Syrië zijn dus illegaal.

Nederlandse commando’s zouden ook actief geweest zijn in Libië toen de NAVO dat land bombardeerde.

Nooit

Het ministerie van Defensie laat in een reactie aan Novini weten dat de uitzending van militairen doorgaans vooraf wordt gegaan door een brief aan de Tweede Kamer, maar dat er geen brief is uitgegaan over een dergelijke inzet.

Defensie zegt verder ‘nooit uitspraken te doen over eventuele geheime operaties van special forces’.

[Novini]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • René van Zalk schreef:

  Wij moeten niet vergeten dat Assad in feite een terrorist is, en dictator. Assad werkt ook samen met terroristische groepen van o.a. hezbollah, hamas en Iran. Het leger van Iran staat sinds kort op de lijst van terroristische groepen, dit zegt al genoeg mijns inziens. Op de wat langere termijn verwacht ik een militaire clash tussen Iran en de USA. Iran zal hier het onderspit delven.

  2 likes
  • weg met ons schreef:

   René van Zalk

   En vooral niet vergeten dat niemand het recht heeft om als een mondiale moorddadige en criminele politieagent op te treden tegen landen waar olie en andere grondstoffen toebehoort aan de rechtmatige eigenaren en waar levens worden genomen van onschuldige mensen.

   En Iran is geen Irak, Libië of Syrië, laat de VS/ISR zionisten dat vooral niet vergeten. Zou best kunnen dat ze in Iran hun Waterloo gaan vinden. Ooit zullen ze ergens hun gelijke treffen, de wereld is nu eenmaal niet meer zoals het ooit was, waarbij ze als dolle honden gebekt met leugens en gewapend proxy’s maar hun gang konden gaan.

   27 likes
   • weg met ons schreef:

    ….ge = bewapend

    Al bekend wanneer de NL politici in Nederland worden opgepakt voor hun deelname aan moord en doodslag en het financieren van huurmoordenaars in Syrië? Kabinet Rutte behoort achter slot en grendel. Samen met de corrupte legerleiding en soldaten.

    28 likes
    • Primo schreef:

     De waarheid is dat ik hier in NL nooit last had van een Libie, Irak, Syrie en Iran en zo nog tig andere landen. Waar ik wel last van heb is dat NL te makkelijk achter de VS aanlopen als een puppie en dat kan ons eens de kop gaan kosten in de toekomst.

     1 likes
  • Thomas schreef:

   Niet vergeten dat Assad een terrorist is?
   Dus je gelooft naief de leugenachtige westerse propaganda.
   Ik zou graag zo’n terrorist als president willen die duizend keer beter zijn werk zal doen dan het addergebroed in Den Haag.
   Hoe Assad zijn land heeft gered van de westerse terroristen maakt deze man tot een held voor elk mens!

   15 likes
  • Louise schreef:

   Godallemachtig René van Zalk……kom jij van een andere planeet of zo…..iedereen die het zo uitkomt is wel een terroristische organisatie die worden terplekke gecreëerd , en dictators zijn er genoeg, volgens mij hier niet zo ver vandaan.. Het feit dat een Land bestuurd wordt door een dictator , geeft niemand het recht om zich daarmee te bemoeien, tenzij erom gevraagd wordt…En ach over een paar jaar zitten die jongens met antidepressiva op de bank en dan worden ze wakker…..Het blijven Hollanders…..
   Bovendien de NWO komt uit het Oosten, dat kan goedschiks maar ook kwaadschiks …….
   Kijk even op http://www.xandernieuws.net. Een interview met Lavrov , niks bedreigends, of mensen het willen of niet verandering komt toch……Het is maar de vraag of wij dat allemaal nog meemaken ……

   14 likes
  • Rikk schreef:

   Inderdaad, al 40 jaar lang is het, het einddoel van de USA om IRAN ´van de kaart te vegen´. Het gaat allemaal niet zo als de USA/Cabal voorzien heeft maar langzaamaan zal ´de clash´ daar wel gaan gebeuren, zeker nu ook Netanyaho weer herkozen is.

   Je zult IRAN steeds meer in het nieuws zien komen om de poppetjes en publieke opinie “de goede” kant op te krijgen. En dan zullen Rusland en China ook gaan deelnemen en is WWIII een feit. Een kwestie nog van enkele jaren hoogstwaarschijnlijk.

   10 likes
  • Gezinusk schreef:

   René van Zalk,

   …in feite heeft Amerika of beter gezegd – westerse oligarchen en privatenbankiers – alle leiders van landen tot terrorist gebombardeerd omdat ze niet mee wilde werken om hun olie voor bodemprijzen te verkopen. Hetzij het grondgebied van hun land wilde af staan omdat westerse oligarchen deze voor gratis en niets willen controleren. Daar komt het al meer dan 80 jaar op neer en een grotere terreurorganisatie bestaat er niet.

   En met de vriendelijke groeten van;-)

   https://www.youtube.com/watch?v=9RC1Mepk_Sw

   10 likes
 • Herman de Graaf schreef:

  Dat de Nederlandse regering en de Tweede Kamer bloed aan de handen hebben, wisten we al.
  De commando’s echter die het vuile werk opknappen, zullen zich niet kunnen verschonen met de woorden dat ze opdracht kregen. Zoals huurmoordenaars zich niet kunnen verschuilen achter hun opdrachtgevers.
  Moord blijft moord. De Nederlandse aanwezigheid is brutaal en agressief. Het toont gebrek aan respect voor de soevereiniteit van een ander volk. Participerend in een gemaakte oorlog. De zoveelste oorlog op rij.
  Kijk eens naar de film Vice. Die gaat over psychopaat Dick Cheney en consorten.
  In Nederland kunnen we niet zeggen dat het ons verrast. We wisten het, en we weten donders goed dat het niet deugt wat we doen.

  15 likes
  • Gezinusk schreef:

   Herman de Graaf,

   Die psychopaat Cheney zit overigens ook in het strategisch bestuur van Genie Oil and Gas. Een bedrijf die op illegale wijze naar olie en gas boort op Syrisch grondgebied, gewoon omdat ze er de middelen en macht voor hebben. Cheney zit in deze adviesgroep met onder meer Jacob Rothschild, oud CIA directeur Woolsey en mediamagnaat Rupert Murdoch.

   https://medium.com/@EricTerman/why-is-genie-oil-troubleshooting-north-korea-ffe393be69fe

   En ik zei het al eerder. Deze freaks maken deel uit van de grootste terreurgroep die er bestaat verscholen onder de VN vlag. Gewoon omdat ze de VN leden voorlogen, misleidde, af kochten etc etc…

   8 likes
 • Bas van Stapelberg schreef:

  Ik weet het niet hoor met het Nederlandse leger, onze vechtersbazen. Ik heb nog steeds Runbatt op mijn netvlies en polonaise lopende militairen met en blikje Heineken net na dat de Serven 8000 onschuldige mensen hadden vermoord die beschermd zouden worden door Runbatt. Hoop blablabla ook in al die onzinnige youtube filmpjes van Defensie. Voorlopig heeft Defensie niet meer te bieden dan een Mac baantje en hanteren zij de zelfde goed streken als een tweedehands autohandelaar
  U ken die advertenties wel. Golf te koop met 10.000 km op teller voor 10.000 euro. Jij bellen—- ‘goh wat jammer nou hij is net verkocht maar nu ik u toch aan de lijn hebt, ik heb nog een andere prachtige Golf staan.

  2 likes
  • Kees schreef:

   Niet te vergelijken met speciale eenheden. Natuurlijk hebben zij geheime missies. Geheim dus tja, wordt niet verteld dan he. Die lopen geen polonaises. Is een andere orde. De NL special forces scoren overigens heel hoog, wereldwijd.

   De wereld zit smerig in elkaar. Heel vies. En Nederland doet natuurlijk mee want ook wij horen bij de NAVO…. dan kun je geen nee zeggen.

   2 likes
   • TACP schreef:

    @ Kees

    Dat de Nederlandse Special Forces hoog aangeschreven staan qua professionaliteit doet niets af aan het feit dat veel van hun optredens illegaal zijn. Daar worden deze soldaten (net zoals alle andere soldaten) gewoon voor misbruikt, ook “Special Forces” zijn gewoon onderdeel van het criminele onmenselijke systeem.

    4 likes
    • Silvio schreef:

     Ja idd, vergeet niet dat alle special forces opgezet en gefinancieerd door de wereldelite, Dus de Mossad, M16 CIA etcetra allemaal dienen ze voor deze grote schurken op aarde

     0 likes
 • Solida schreef:

  Motief: Syrië is één v.d. weinige landen zonder Rothschild-bank…

  7 likes
 • Defixiones schreef:

  Commando’s.., dat zijn toch die gasten die zich in het buitenland door vrijheidsstrijders in hun krent laten nemen?

  3 likes
 • nimrod14 schreef:

  ( even los gezien of het illegaal is of niet)commando missies zijn meestal geheim daar zijn het commandos voor Daar trainen ze op Als je elke missie in de krant gaat zetten dan is het verrassings effect weg

  1 likes
 • x

  Check Also

  lange frans

  Lange Frans bijt zich vast in zaak Demmink: ‘Wie zijn deze boezemvrienden van onze premier?’

  Hiphopartiest Lange Frans vraagt in een twintigtal ...

  rutte

  ‘Rutte is één van de grootste leugenaars die Nederland ooit gekend heeft’

  Geert Wilders confronteert premier Mark Rutte op ...

  >