Homepagina » Binnenland » Nederland ook uit de EU? Dit bizarre beleid is de druppel
nederland

Nederland ook uit de EU? Dit bizarre beleid is de druppel

Over enkele weken zal Groot-Brittannië de eerste lidstaat zijn die de EU verlaat. “Als het aan mijn partij ligt, volgt Nederland snel,” zei Kamerlid Vicky Maeijer (PVV) tijdens het overleg van de Raad Algemene Zaken deze week.

Ze merkte op dat de afgelopen jaren van alles uit de kast is gehaald om de Brexit tegen te werken.

“Dit terwijl de uitslag van het referendum van juni 2016 toch wel helder was, net zoals de overwinning van Johnson afgelopen maand,” zei ze.

EU-bobo’s

Op 1 februari 2020 gaat de zogenaamde overgangsperiode in, waarin Groot-Brittannië en de EU tot een akkoord moeten komen.

Eind dit jaar loopt de overgangsperiode af.

Allerlei EU-bobo’s, zoals voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen, roepen nu al dat die periode te kort is, voorsorterend op een verlenging of een uitgeklede overeenkomst, aldus Maeijer.

Meer, meer, meer

Minder landen en minder leden is geen vanzelfsprekendheid in Brussel.

“Meer, meer, meer is het credo,” zei Maeijer. “Drie maal raden wie daarvoor mag gaan betalen.”

Ondertussen wordt er aan alle kanten gefraudeerd met belastinggeld.

Peperdure klimaatmaatregelen

Terwijl het Europees Parlement elke maand naar Straatsburg verhuisd en een compleet wagenpark zonder passagiers tussen Brussel en Straatsburg heen en weer laat pendelen, roepen ze de klimaatnoodtoestand uit.

Klimaatpaus Timmermans stort een berg peperdure klimaatmaatregelen over ons uit.

Hypocriete Europese kliek

“Zo kennen we die hypocriete Europese kliek weer,” zei het Kamerlid.

Maeijer wil weten hoeveel van die 1000 miljard die Timmermans wil uittrekken voor het klimaat, voor rekening komt van Nederland.

Bekijk de video hieronder:

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Willem schreef:

  Hopelijk is deze laatste druppel werkelijk de druppel die alles beslissend is, ons leven is al niet zo lang en we krijgen (voornamelijk de laatste 20 jaar) alleen maar negatieve berichten en dreigende gebeurtenissen en veel te hoge boetes, veel te hoge rekeningen en voornamelijk achterbakse leugens en niet te vergeten de moord op onze eigen cultuur middels omvolking. Vannacht weer 2 schietpartijen en een steekpartij hier, dat wordt erger en erger, wie heeft er nog een “thuisgevoel” in dit land wie heeft nog zin om ergens voor te gaan en een baan en een leven op te bouwen. Toen ik nog jong was ging ik met mijn 12e al helpen op de visserij en met mijn 14e werkte ik op een scheepswerf met 1 dag in de week naar school, ik kon niet wachten om geld te verdienen. De jeugd nu, alles is ze toch afgenomen? Zekerheid is er niet meer, toch werken heel veel mensen in dit land nog keihard, de boeren, de bouwers, de stratenmakers, de wegwerkers, politie agenten enz (al schelden we er wel op soms maar ga het maar doen voor die paar centen) Waar is het respect vanuit de politiek naar al deze hardwerkende mensen die dit land staande houden, waarvan de pensioengelden al uitgegeven zijn en waarvan het grootste deel moet doorwerken tot hun 67e of ouder, wat heb je dan aan je korte leven op aarde gehad? Versleten mag je als je geluk hebt nog een paar jaar uitrusten voor je je kist in gaat, weg leven, allemaal voor niks. Dus hoe eerder hoe beter uit die verdomde Europese Nazi-staat.

  75 likes
  • Jan Doornbos schreef:

   Nou Willem, voor wat betreft dat laatste, onlangs hebben wij in het nieuws kunnen verluiden dat ‘doorwerken NA je pensioen beter voor je is’. Althans, in de hoofden van zieke geesten die vanzelfsprekend volstrekt het beste met ons voor hebben. Mijn idee daarbij is dat we dit beter persoonlijk en vooral zelf moeten bepalen. Maar ja, in zo’n wereld leven wij helaas niet. Binnenkort weer een nieuwe belasting: de sex belasting. Waarom? Welnu, tijdens de daad stoten wij van alles uit, vooral ook veel teveel CO2….

   21 likes
   • Willem schreef:

    Sex belasting, nou ik doe daar niet meer aan, krijg ik dan geld terug? Maar ik snap wat je bedoelt, het is al te gek voor woorden allemaal maar het kan steeds gekker, ademhalen daar stoot je Co2 mee uit, straks moeten we verplicht een half uur per dag minder ademen.
    Maar ik denk niet dat het nog lang duurt deze waanzin, we zijn wel toegeeflijk maar niet achterlijk.

    20 likes
  • Rob schreef:

   @Willem. Even uitgaande van de periode sinds na ww2, het volgende. ja, het was vroeger gemakkelijker omdat er veel meer beschikbaar was. Maar kijkend naar hoe we sinds het begin van de zogenaamde welvaart al langzaamaan werden afgeroomd, is duidelijk geworden dat dat precies de bedoeling was. Dat is onderdeel van een plan van de elite en dat bestaat al heel lang. Beide oorlogen zijn ondeerdeel van dat plan. Maar even bij de tijd na de oorlog blijvend: we worden van begin af aan al afgeroomd. Vroeger kon een heel gezin van één inkomen goed leven. De prijzen, huren etc gaan al sinds het begin omhoog door de inflatie. Je kreeg dat wel ook loonsverhoging met hetzelfde percentage maar dat extra inkomen is nooit voldoende geweest om alle verhoogde kosten te compenseren. Zo kwam er een moment dat één inkomen niet meer genoeg was. Dus moest de partner ook gaan werken om de levensstandaard weer in balans te brengen. Maar toen was er het probleem met de kinderen. Er was niemand meer thuis om voor de kinderen te zorgen. Dus kwam de staat met opvang, waardoor de kinderen al in zekere mate) uit huis werden geplaatst. En dat patroon is in zijn geheel steeds door gegaan. Tot het moment dat ze onze zekerheden zijn gaan afbreken. Werk, verzekeringen etc zijn om zeep geholpen toen we de EU in werden geloodst. Alles moest hervormd worden, wat in feite inhoudt dat alle dienstverlenende en zorg verlenende taken zijn weg bezuinigd. Het enige waar bedrijven en instanties op draaien is puur macht. Kleine bedrijven en organisaties gingen met duizenden per maand de afgrond in. In een paar jaar tijd waren dat er 100.000 tot 120.000 De markten werden om zeep geholpen en de inkomsten gingen naar beneden maar alles bleef wel gewoon steeds duurder worden.

   Wat ook allang gaande is is het buitenlandbeleid. Nederland haalde veel buitenlanders binnen. Vroeger waren die er al maar er kwam een moment dat we er meer bij kregen dan we nodig hadden. Denk even aan de omvolkingsagenda van de elite. Dat is al decennia lang gaande, vroeger alleen nog subtiel. Er was toen geen internet waardoor er veel van die agenda’s duidelijk werden en er waren toen ook nog niet zoveel mensen die daar mee bezig waren. Het bewustzijn was er toen nog niet. Ik weet niet het exacte jaar maar al in de vorige eeuw ging het blanke Nederland zien dat buitenlanders werden voorgetrokken. Die kregen alles gedaan terwijl de blanke bevolking (toen al) opzij werd gezet. Zeker bij werkeloosheid en het aanvragen van uitkeringen en aangevulde diensten. Misschien hebben Nederlanders het nadeel dat ze niet zo’n grote religieuze bek hebben als die buitenlanders. Feit was in steeds meer toenemende mate dat Nederlanders toen al overal achtergesteld werden door het beleid. Nu dat in deze tijd steeds duidelijker wordt, kan ook gezien worden dat het al sinds na de oorlog gaande is, die hele globalistische agenda, waarvan de politiek uitvoerder is. Het is precies zoals het ooit eens ergens geschreven werd. Eerst laat de elite je wat opbouwen om het vervolgens van je te af te nemen.

   Er zijn echter veranderingen gaande in deze tijd waarvan gezegd wordt dat dat nog nooit eerder is gebeurd. Dat hele macht systeem is bezig in te storten. Banken staan te wankelen, de hele westerse (zogenaamde) welvaart net zo. Waarom? Omdat het een wereld is die alleen maar puur op macht is gebaseerd en daar zijn we slaaf van geweest. Een werkgever is in dat systeem een slavendrijver. Slavernij gaat niet over huidskleur maar over macht. De werkgever is de machthebber. De wereld is daarbij doordrenkt van satanisme. Als je een baan aanneemt dan moet je een contract tekenen. Wat verkoop je in wezen als je een contract tekent? Je ziel. Het hele westerse systeem is daar op gebaseerd. Voor alles wat je wil moet je contracten tekenen: als je een huis huurt, voor de zaken die je dan vervolgens nodig hebt zoals elektriciteit, water, gaas, radio en tv, telefoon, internet etc. Dat de werkgever daarbij een slavendrijver is is omdat werknemers het werk doen voor een paar rottige centen en de aandeelhouders (die geen vinger uitsteken) de winst in de zak steken. Het is altijd het kapitalisme geweest dat de macht had en met name de elite. De slavernij in Afrika was er al lang voordat de blanken er bij betrokken waren. En dat waren ook alleen de kapitalisten die werkslaven nodig hadden, niet het gewone volk.

   Dat hel;e macht systeem is bezig in te storten, inclusief banken. Dat is in wezen een verademing want dan kunnen we daarna iets nieuws opbouwen. Dan zullen we anders moeten gaan denken, namelijk in de zin van het leven zelf. Er is wat dat betreft een bewustzijnsverandering gaande die daar wel bij past. Bewustzijn betreft (wat genoemd wordt) de ziel. Dat bewustzijn is altijd slapend geweest. Als je dan werkelijk je Zelf bent dan sta je in het leven. Maar nagenoeg iedereen, op misschien enkelen na, zijn nooit zichZelf geweest. We hadden allemaal een ‘geprogrammeerd’ ego wat ook deel uitmaakt van de wereld van macht en controle. Er worden echter al jarenlang generaties geboren met een wakker bewustzijn. En voor zover ik heb gezien hebben die geen ‘geprogrammeerd’ ego meer. Wat niet persé wil zeggen dat hun leven daardoor gemakkelijk is. Die hebben dan nu misschien niets meer van het macht systeem maar die zijn wel een stap vooruit in de evolutie, wat vanuit de kern in de mens gezien is. We moeten dan straks gaan denken in de zin van het leven zelf, van de oude generaties kunnen velen nog niet zo denken vanwege het ‘geprogrammeerde’ ego. De jongere generaties hebben in feite alleen maar het leven om vooruit te komen. Maar dan moeten we we met zijn allen ook het leven gaan leven en dat is van binnen, niet naar buiten gericht. Er zal veel moeten veranderen en als mens is dat individueel, van binnenuit.

   6 likes
  • Henk Azie schreef:

   @Willem beste, de omvolking werd al in 1975 ingezet toen het westen capituleerden aan de Islam, bestudeer verdrag van Straatsburg welk later werd aangevuld met eu resolutie 1743. Ik blijf erop hameren dat klagen etc geen zin heeft zolang dit verdrag (olie voor immigratie)van toepassing is. Niemand wil hierover praten, de PVV roept alleen maar stop islam en nexit, maar nooit een woord over de oorzaak van onze ellende: verdrag van Straatsburg.
   De enige die na het tekenen van dit verdrag begon te schreeuwen was de helaas te vroeg overleden colomniste Pamela Hemelrijk.

   3 likes
 • René schreef:

  Inderdaad snel uit de EU en gewoon terug naar samenwerking op verschillende terreinen tussen soevereine Europese landen. Maar zie het de brave NL kliek nog niet zo snel doen en dan komen ze met allerlei drogredenen en angst scenario’s over de boze wereld en dat Calimero ook niets alleen kan.

  20 likes
 • formidabele schreef:

  Nederland heeft zich keurig aan het stabiliteitspact gehouden, echter de andere landen hadden hier lak aan, daarnaast heeft Duitslandse bank faillissementsproblemen , wat inhoudt dat wij direkt ook aan mee gaan betalen, daarin gaat de bankenunie overleggen?
  Dus Rutte moet nou weer niet gaan liegen en hier in opkomen voor de Nedrlanders anders is ie geen knip voor de neus waard!
  Enige oplossing is dan ook NEXIT!!!!!

  14 likes
 • Eelke Piers schreef:

  Als in Nederland een tunnel wil maken dan wordt dat begroot op pakweg 1 miljard euro.
  Als deze tunnel gemaakt wordt dan kost dat altijd het dubbele van de begroting. Zo gaat dat ook met de EU
  De 1 biljoen is al minstens 1,2 biljoen om te beginnen zal wel ruim 2 biljoen worden.
  Normaal is de Nederlandse EU bijdrage 6 % maar omdat we ook de bouw van kolencentrales in de Oost-Europesche landen moeten betalen zal de Nederlandse bijdragen wel 10 % worden, dus 200 miljard in 10 jaar of te wel 20 miljard per jaar.
  Als je weet dat Nederland nu 4 miljard per jaar betaald aan uitkeringen voor immigranten die meer CO2 uitstoten dan evenzovele varkens dan en waarvoor nu dus dit jaar 250 miljoen voor uitgetrokken wordt om deze varken op te ruimen dan kan die 20 miljard voor de EU er nog best bij.
  In de pensioenpot zit geld genoeg om dat te dekken

  12 likes
 • Rob Steenwinkel schreef:

  Alleen Nederland gaat dadelijk het klimaat gelag moeten betalen voor deze onbeschrijfelijke gek!
  Aan de andere kant is het goed wat hij gedaan heeft want dan zal de EU dankzij hem ontbonden worden en verleden tijd zijn.

  11 likes
 • Tante Maart schreef:

  Er komt een nieuw referendum over de vraag of de Britten de EU willen verlaten. Misschien zelfs een vierde…. en als het nodig mocht zijn zelfs een zesde of zevende referendum.

  6 likes
 • Lilian schreef:

  Allemaal borrelpraat om de burger bezig en boos te houden.

  Zelfs de hele politiek is een stoelendans waar burgers nog heilig in geloven.
  De ene partij beschimpt de ander en overal zijn ‘volgers’ voor te vinden.
  Wie gelooft dat toneelstuk nog?
  Of stoppen we die politieke religie pas als het teveel geld gaat kosten?

  In of uit de EU.
  Wel of geen klimaatregelen nodig.
  Wat maakt het voor de aarde uit of NL en UK nu wel of niet in de EU.
  Wie voorstelt om eruit te stappen om de maatregelen te ontlopen is in feite een zgn. klimaatontkenner.

  De macht van het geld maakt alles relatief.
  Dat is het enige wat er mis is.
  En ondertussen leven we straks in een vuilnisbelt.

  6 likes
 • Jeff schreef:

  Wat ik maar niet kan begrijpen is dat niemand, maar dan ook niemand de overheid voor de rechter heeft gesleept. et referendum afschaffen staat haaks op de taak van de volksvertegenwoordiger, pur sang dan. Daar kan een rechter toch niet omheen? Meneer Baudet of Wilders zou dat op zich kunnen nemen, wellicht moeten nemen. Daarmee zetten ze ook draagkracht voor hun politieke streven .. nl uit de EU en wel nu! Als ze daar dan wellicht niet in slagen, is de volgende rechtszaak, dat de naam democratie overal in NL verboden dient te worden.

  6 likes
  • Elise schreef:

   Dat wil Baudet, maar het gerecht wil zich niet mengen in de politiek. Tja en zo blijven we gewoon in het cirkeltje hangen. Gaan de plannetjes van de zakkenvullers gewoon door. Totdat er niks meer te halen/te sjoemelen valt en de boel lekker vanzelf wel in elkaar stort. Maar ook dat is volgens mij gewoon de bedoeling om weer iets anders in te kunnen voeren. De lichamelijke chip bv. Krijg je geen cash meer, maar kun je punten gaan sparen voor dingen die je doet. Zoals de bonuskaart van appie. Kun je airmails sparen. En daarmee kun je dan naar de bios of krijg je een zak appels.

   1 likes
   • Elise schreef:

    Dit speelt al in het systeem. bv. Je kunt huurverlaging krijgen als je iets voor de buurt doet. Als je goed oplet, dan zie je steeds meer van die projecten. Uiteindelijk vormen die straks 1 beleid. Ja mensen, al vele jaren geleden werden er op you tube filmpjes gezet over hoe de toekomst eruit komt te zien. Dit wil je echt niet. Totale controle over jouw lichaam/leven.

    0 likes
 • Marie schreef:

  Ik vrees dat NL een van de laatste zal zijn die de EU zou verlaten. De eerste zullen de laatste zijn..

  5 likes
 • Bas van Stapelberg schreef:

  GB doet niet meer mee.Frankrijk is failliet. Duitsland is ziek. En wat zegt vader Abraham in Brussel …1000 miljard hahaha 1000 miljard??? Nee EU is gebakken lucht dat is duidelijk.
  Laten eruit stappen anders bestaat het Nederlandse volk niet meer lang.

  5 likes
 • Straalmans schreef:

  Stel dat Nederland niet in de EU zou zitten. Zouden de politici zich dan anders gedragen? Zouden ze dan niet bestuurd worden door diezelfde ‘hogere machten’? Machten die geen zier geven om de gewone man, laat staan om de arme man?
  Gaat er straks niemand invloed uitoefenen op Boris Johnson?

  2 likes
 • Ron Jaspers schreef:

  In 2005 heeft 62% van de nederlanders tegen de e.u. gestemd (ook de fransen) In 2007 heeft bilderbergrat bakellende nederland via het verdrag van lissabon op criminele wijze in de e.u. gerommeld.De e.u. is een uitvoerend kantoor van de (nazi) bilderberg groep en voert de N.W.O. agenda uit.

  2 likes
 • Harriebagwan schreef:

  Nederland blijft in de EU punt….net zo goed als dat het braaf en volgzaam op z’n knieën bleef tijdens de bezetting van 40/45 en Duitse worst zoog.

  ‘T was niks, ‘t is niks en het ‘t wordt niks….slap, laf en oh zo opvliegend, maar ballen?…ja ballen zo groot als erwten.

  1 likes
 • x

  Check Also

  nederland

  Hittegolven in Nederland: KNMI heeft heel wat uit te leggen

  Nog nooit hebben we in Nederland zeven ...

  lange frans

  Lange Frans bijt zich vast in zaak Demmink: ‘Wie zijn deze boezemvrienden van onze premier?’

  Hiphopartiest Lange Frans vraagt in een twintigtal ...

  >