Homepagina » Binnenland » Nederland ook uit de EU? Dit bizarre beleid is de druppel
nederland

Nederland ook uit de EU? Dit bizarre beleid is de druppel

Over enkele weken zal Groot-Brittannië de eerste lidstaat zijn die de EU verlaat. “Als het aan mijn partij ligt, volgt Nederland snel,” zei Kamerlid Vicky Maeijer (PVV) tijdens het overleg van de Raad Algemene Zaken deze week.

Ze merkte op dat de afgelopen jaren van alles uit de kast is gehaald om de Brexit tegen te werken.

“Dit terwijl de uitslag van het referendum van juni 2016 toch wel helder was, net zoals de overwinning van Johnson afgelopen maand,” zei ze.

EU-bobo’s

Op 1 februari 2020 gaat de zogenaamde overgangsperiode in, waarin Groot-Brittannië en de EU tot een akkoord moeten komen.

Eind dit jaar loopt de overgangsperiode af.

Allerlei EU-bobo’s, zoals voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen, roepen nu al dat die periode te kort is, voorsorterend op een verlenging of een uitgeklede overeenkomst, aldus Maeijer.

Meer, meer, meer

Minder landen en minder leden is geen vanzelfsprekendheid in Brussel.

“Meer, meer, meer is het credo,” zei Maeijer. “Drie maal raden wie daarvoor mag gaan betalen.”

Ondertussen wordt er aan alle kanten gefraudeerd met belastinggeld.

Peperdure klimaatmaatregelen

Terwijl het Europees Parlement elke maand naar Straatsburg verhuisd en een compleet wagenpark zonder passagiers tussen Brussel en Straatsburg heen en weer laat pendelen, roepen ze de klimaatnoodtoestand uit.

Klimaatpaus Timmermans stort een berg peperdure klimaatmaatregelen over ons uit.

Hypocriete Europese kliek

“Zo kennen we die hypocriete Europese kliek weer,” zei het Kamerlid.

Maeijer wil weten hoeveel van die 1000 miljard die Timmermans wil uittrekken voor het klimaat, voor rekening komt van Nederland.

Bekijk de video hieronder:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem
Willem
1 jaar geleden

Hopelijk is deze laatste druppel werkelijk de druppel die alles beslissend is, ons leven is al niet zo lang en we krijgen (voornamelijk de laatste 20 jaar) alleen maar negatieve berichten en dreigende gebeurtenissen en veel te hoge boetes, veel te hoge rekeningen en voornamelijk achterbakse leugens en niet te vergeten de moord op onze eigen cultuur middels omvolking. Vannacht weer 2 schietpartijen en een steekpartij hier, dat wordt erger en erger, wie heeft er nog een “thuisgevoel” in dit land wie heeft nog zin om ergens voor te gaan en een baan en een leven op te bouwen. Toen ik nog jong was ging ik met mijn 12e al helpen op de visserij en met mijn 14e werkte ik op een scheepswerf met 1 dag in de week naar school, ik kon niet wachten om geld te verdienen. De jeugd nu, alles is ze toch afgenomen? Zekerheid is er niet meer, toch werken heel veel mensen in dit land nog keihard, de boeren, de bouwers, de stratenmakers, de wegwerkers, politie agenten enz (al schelden we er wel op soms maar ga het maar doen voor die paar centen) Waar is het respect vanuit de politiek naar al deze hardwerkende mensen die dit land staande houden, waarvan de pensioengelden al uitgegeven zijn en waarvan het grootste deel moet doorwerken tot hun 67e of ouder, wat heb je dan aan je korte leven op aarde gehad? Versleten mag je als je geluk hebt nog een paar jaar uitrusten voor je je kist in gaat, weg leven, allemaal voor niks. Dus hoe eerder hoe beter uit die verdomde Europese Nazi-staat.

René
René
1 jaar geleden

Inderdaad snel uit de EU en gewoon terug naar samenwerking op verschillende terreinen tussen soevereine Europese landen. Maar zie het de brave NL kliek nog niet zo snel doen en dan komen ze met allerlei drogredenen en angst scenario’s over de boze wereld en dat Calimero ook niets alleen kan.

Tante Maart
Tante Maart
1 jaar geleden

Er komt een nieuw referendum over de vraag of de Britten de EU willen verlaten. Misschien zelfs een vierde…. en als het nodig mocht zijn zelfs een zesde of zevende referendum.

Rob Steenwinkel
Rob Steenwinkel
1 jaar geleden

Alleen Nederland gaat dadelijk het klimaat gelag moeten betalen voor deze onbeschrijfelijke gek!
Aan de andere kant is het goed wat hij gedaan heeft want dan zal de EU dankzij hem ontbonden worden en verleden tijd zijn.

x

Check Also

rutte

‘Rutte persoonlijk verantwoordelijk voor het snel erdoorheen drukken van de QR-code in Europa’

Staatssecretaris van Binnenlandse Zaken Raymond Knops stuurde ...

agema

Fleur Agema valt Hugo de Jonge hard aan: ‘Die eeuwige vulgaire leugen!’

Er wordt gedacht dat er bezuinigd is ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

21
0
We lezen graag je reactie!x