Homepagina » Mens en Dier » Is Epstein gewurgd? Zie hier wat er in het autopsierapport van de beruchte pedomiljardair staat
Is Epstein gewurgd? Zie hier wat er in het autopsierapport van de beruchte pedomiljardair staat
Foto: Wikimedia Commons

Is Epstein gewurgd? Zie hier wat er in het autopsierapport van de beruchte pedomiljardair staat

Pedomiljardair Jeffrey Epstein, die zaterdag dood werd aangetroffen in zijn cel in een gevangenis in New York, had diverse botbreuken in zijn nek. Dat schrijft de Washington Post op basis van ‘anonieme bronnen bekend met de uitkomsten van de autopsie’.

Zulke breuken kunnen voorkomen bij mensen die zichzelf ophangen, maar experts zeggen tegen de krant dat zulk letsel vaker voorkomt bij mensen die door wurging om het leven zijn gebracht.

Eén van de gebroken botten in Epsteins nek is het tongbeen, dat zich in de hals in de buurt van de adamsappel bevindt.

Verwurging

Een gebroken tongbeen kan het gevolg zijn van zelfdoding, maar komt vaker voor bij slachtoffers van verwurging, aldus experts.

Epstein wordt verdacht van kindermisbruik en mensenhandel. Rond zijn overlijden zijn veel speculaties en complottheorieën ontstaan.

De miljardair werd eerder dit jaar gearresteerd. Aanklagers stelden dat hij tussen 2002 en 2005 tientallen minderjarige meisjes seksueel heeft uitgebuit.

45 jaar

Zij zouden betaald hebben gekregen om seksuele handelingen uit te voeren in zijn huizen in New York en Florida en aan boord van zijn privévliegtuig.

Epstein hing een gevangenisstraf van 45 jaar boven het hoofd.

Ernstige onregelmatigheden

In 2008 werd hij al eens aangeklaagd voor seksueel misbruik van tientallen minderjarige meisjes. Hij ontliep toen een celstraf door een geheime schikking.

De Amerikaanse minister van Justitie William Barr zei dat er sprake was van ‘ernstige onregelmatigheden’ in de gevangenis waar Epstein vastzat.

[Washington Post, ANP]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
vladi
vladi
1 jaar geleden

voor zover het ‘onafhankelijke’ onderzoek’.

wat een muppetshow.

fff

weg met ons
weg met ons
1 jaar geleden

Dead or alive?

In de speciale cel waar hij verbleef was het onmogelijk zelfmoord door verhanging te plegen. Hij is dus vermoord, zo niet, dan leeft hij nog en is z’n dood in scène gezet.
Een reden om hem om te brengen is er, net zoals er een reden is om hem in leven te houden en over te brengen naar een plek waar hij verder ondervraagd kan worden buiten de openbare rechtsgang om, is een kwestie van het juiste toneelstuk opvoeren.

Btw, nog nieuws te melden vanuit de Haagse pedokelders? Bedenk dat in de VS de whole shebang via pedo moord en verkrachting chantabel is gemaakt en hoe anders krijgt men politici in Nederland chantabel? Of deze zijn al ver van te voren opgeleid of beter zijn afgericht om de zionisten (o.a. Bilderberg leden) te dienen en het volk af te maken. Hoe anders wil men de huidige anti (eigen) volk politiek verklaren!?
Ook PVV en FVD zijn onderdelen van een grotere samenzwering. Iedereen in de richting van politiek, geld, roem (acteurs en artiesten)) en macht, evenzo de konink-lijke familie is met groot wantrouwen en argusogen te betrachten. Stemmen is de beste onderdrukker of crimineel kiezen, maar ook de meest smerige pedofiel en moordenaar. Niet uit mijn naam (stem) zullen ze dit mogelijk kunnen maken door niet te stemmen. Het is één groot politieke satanische broeinest van de grootst mogelijke orde geworden en daarop stemmen is dodelijk!!

mike
mike
Reactie op  weg met ons
1 jaar geleden

Volgens deze getuige waren Beatrix, Prins Johan Friso, Mabel Wisse Smit, George Soros, Donner, Hirsh Ballin, Dick Berlijn, Geert Wilders, Mark Rutte en nog ongeveer 50 anderen aanwezig bij een ritueel waar kinderen zijn vermoord.

Annemarie van Korlaar van Blijenburgh testimony transcribed
https://youtu.be/E35Hh8Hl8FQ?t=323

weg met ons
weg met ons
Reactie op  mike
1 jaar geleden

Rituele slachtingen en verkrachting schijnt de geesteszieke-saamhorigheidsgevoel bij psychoptaten te vergroten. En Adolf Hitler deed goede zaken met het Nederlandse koningshuis en Shell, wat voor rituele-slachting daar uit voortgekomen zijn is duidelijk. Of wat te denken vsn de kabineten Balkenende en Rutte die huurmoordenaars steun(d)en met ons geld in Irak en Syrië. En Wilders en Baudet heb ik nog niet horen afgeven op de moordstaten Israël en hun vriendje Saoedi-Arabië.

Wat mij betreft is de wereld met dergelijke ISR/VS/SA puppets aan het eind beland en staat aan het begin van een mondiale afslachting. De dood is gemaakt voor iedereen, dat is een enige plusje waard.

Straalmans
Straalmans
Reactie op  weg met ons
1 jaar geleden

Rituele slachting komt voor in de Testamenten en de Koran. Abraham die zijn zoon ritueel moest slachten. Het was dat een engel dit voorkwam, anders had Abraham ook een satanische handeling gepleegd.

Rob
Rob
Reactie op  mike
1 jaar geleden

@Mike

En in een reactie van iemand op een artikel over Epstein zegt die persoon het volgende:

Over het monster van Lech…

Volgens mij heb ik de ‘heer’ Epstein gesignaleerd in het centrum van Groningen begin 90er jaren.
Het was in de tijd van het I.R.T., van Traa en Dutroux.
Hij was in het gezelschap van Jimmy Saville, Mabel en George Sorros, Friso, de bisschop, Demmink, een de Rothschild, de van Korlaars, Berlijn, Trix en andere hoogwaardigheidsbekleders.
Met alle gevolgen van dien voor Groningen tot voor kort.
Dit lijkt mij vrij eenvoudig officieel te verifiëren.
Dit nog even in reactie op hun 9e cirkel/moloch diensten in Groningen destijds.
Alles met een actieradius van nog geen 2km.

En dan was er ook nog dit bericht waar ook Rutte weer bij in beeld komt:
https://tinyurl.com/yyxv42sn

mike
mike
Reactie op  Rob
1 jaar geleden

Over Rutte gesproken: hij is dit weekend op Low Lands. Je zou verwachten dat hij belangrijkere dingen aan zijn hoofd heeft.

Rob
Rob
Reactie op  mike
1 jaar geleden

Je zou denken van wel ja maar als je zijn gedrag ziet is hij nog steeds een klein kind. Dan is het weer niet zo verwonderlijk dat hij naar Low Lands gaat. Maar dat doet hij ook alleen maar om zelf de aandacht te trekken.

Klaassen
Klaassen
1 jaar geleden

Omdat wij niks horen over hoe Epstein is aangetroffen, moet je er van uit gaan dat er gelogen/verzonnen/en nog eens gelogen is, wat is er nou simpeler dan vragen hoe iemand is aangetroffen ? ff een paar foto’s en klaar, hij heeft zich verhangen /hij heeft zich niet verhangen…wat een gel*l .het feit dat niemand iets zegt is genoeg om te weten dat men niet mag praten…waar is dan het touw of de aan elkaar geknoopte lakens laat het eens zien ..nee niks van dat alles, lakens waren van papier oh nee toch niet /hij was on suicide watch /oh nee toch even niet meer/de camera beelden ? /nee die deden het even niet/ ( ? ) alles wat je kan verzinnen heb ik al een keer gehoord op een of ander ,,nieuws kanaal. Bij de eenvoudigste boef die dood word aangetroffen ,mag niemand ergens aankomen ,komt er een forensisch team en alles staat vast. behalve hier. het is ongelooflijk wat wij allemaal pikken . het enige wat ons verteld word zijn leugens / leugens /leugens altijd en overal. ( zet uw T.V. uit / of gooi hem weg ! u zult verbaasd zijn hoe leuk het leven dan is.

x

Check Also

grapperhaus

Grapperhaus, waar blijft dat onderzoek naar kindermisbruik?

Vorig jaar werd op de radio een ...

land

Dit land trekt zich niets aan van corona

Om het virus eronder te krijgen, moeten ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

9
0
We lezen graag je reactie!x