Mens en Dier

Is Epstein gewurgd? Zie hier wat er in het autopsierapport van de beruchte pedomiljardair staat

Help door dit artikel met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Pedomiljardair Jeffrey Epstein, die zaterdag dood werd aangetroffen in zijn cel in een gevangenis in New York, had diverse botbreuken in zijn nek. Dat schrijft de Washington Post op basis van ‘anonieme bronnen bekend met de uitkomsten van de autopsie’.

Zulke breuken kunnen voorkomen bij mensen die zichzelf ophangen, maar experts zeggen tegen de krant dat zulk letsel vaker voorkomt bij mensen die door wurging om het leven zijn gebracht.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Eén van de gebroken botten in Epsteins nek is het tongbeen, dat zich in de hals in de buurt van de adamsappel bevindt.

Verwurging

Een gebroken tongbeen kan het gevolg zijn van zelfdoding, maar komt vaker voor bij slachtoffers van verwurging, aldus experts.

Epstein wordt verdacht van kindermisbruik en mensenhandel. Rond zijn overlijden zijn veel speculaties en complottheorieën ontstaan.

De miljardair werd eerder dit jaar gearresteerd. Aanklagers stelden dat hij tussen 2002 en 2005 tientallen minderjarige meisjes seksueel heeft uitgebuit.

45 jaar

Zij zouden betaald hebben gekregen om seksuele handelingen uit te voeren in zijn huizen in New York en Florida en aan boord van zijn privévliegtuig.

Epstein hing een gevangenisstraf van 45 jaar boven het hoofd.

Ernstige onregelmatigheden

In 2008 werd hij al eens aangeklaagd voor seksueel misbruik van tientallen minderjarige meisjes. Hij ontliep toen een celstraf door een geheime schikking.

De Amerikaanse minister van Justitie William Barr zei dat er sprake was van ‘ernstige onregelmatigheden’ in de gevangenis waar Epstein vastzat.

[Washington Post, ANP]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
vladi
vladi
4 jaren geleden

voor zover het ‘onafhankelijke’ onderzoek’.

wat een muppetshow.

fff

weg met ons
weg met ons
4 jaren geleden

Dead or alive?

In de speciale cel waar hij verbleef was het onmogelijk zelfmoord door verhanging te plegen. Hij is dus vermoord, zo niet, dan leeft hij nog en is z’n dood in scène gezet.
Een reden om hem om te brengen is er, net zoals er een reden is om hem in leven te houden en over te brengen naar een plek waar hij verder ondervraagd kan worden buiten de openbare rechtsgang om, is een kwestie van het juiste toneelstuk opvoeren.

Btw, nog nieuws te melden vanuit de Haagse pedokelders? Bedenk dat in de VS de whole shebang via pedo moord en verkrachting chantabel is gemaakt en hoe anders krijgt men politici in Nederland chantabel? Of deze zijn al ver van te voren opgeleid of beter zijn afgericht om de zionisten (o.a. Bilderberg leden) te dienen en het volk af te maken. Hoe anders wil men de huidige anti (eigen) volk politiek verklaren!?
Ook PVV en FVD zijn onderdelen van een grotere samenzwering. Iedereen in de richting van politiek, geld, roem (acteurs en artiesten)) en macht, evenzo de konink-lijke familie is met groot wantrouwen en argusogen te betrachten. Stemmen is de beste onderdrukker of crimineel kiezen, maar ook de meest smerige pedofiel en moordenaar. Niet uit mijn naam (stem) zullen ze dit mogelijk kunnen maken door niet te stemmen. Het is één groot politieke satanische broeinest van de grootst mogelijke orde geworden en daarop stemmen is dodelijk!!

Klaassen
Klaassen
4 jaren geleden

Omdat wij niks horen over hoe Epstein is aangetroffen, moet je er van uit gaan dat er gelogen/verzonnen/en nog eens gelogen is, wat is er nou simpeler dan vragen hoe iemand is aangetroffen ? ff een paar foto’s en klaar, hij heeft zich verhangen /hij heeft zich niet verhangen…wat een gel*l .het feit dat niemand iets zegt is genoeg om te weten dat men niet mag praten…waar is dan het touw of de aan elkaar geknoopte lakens laat het eens zien ..nee niks van dat alles, lakens waren van papier oh nee toch niet /hij was on suicide watch /oh nee toch even niet meer/de camera beelden ? /nee die deden het even niet/ ( ? ) alles wat je kan verzinnen heb ik al een keer gehoord op een of ander ,,nieuws kanaal. Bij de eenvoudigste boef die dood word aangetroffen ,mag niemand ergens aankomen ,komt er een forensisch team en alles staat vast. behalve hier. het is ongelooflijk wat wij allemaal pikken . het enige wat ons verteld word zijn leugens / leugens /leugens altijd en overal. ( zet uw T.V. uit / of gooi hem weg ! u zult verbaasd zijn hoe leuk het leven dan is.

Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x